Ostaviti ili biti ostavljen ?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#201 Re: Ostaviti ili biti ostavljen ?
I ja sam prije 3 mjeseca dobio nogu, a plakala je, govorila da me voli i da ne zna kako ce bez mene, ali jbg previse je vezana za tog bivseg 
- edo_79
#202 Re: Ostaviti ili biti ostavljen ?
ejs to_BataZiv_0809 wrote:I ja sam prije 3 mjeseca dobio nogu, a plakala je, govorila da me voli i da ne zna kako ce bez mene, ali jbg previse je vezana za tog bivseg
- alchak.ba
#203 Re: Ostaviti ili biti ostavljen ?
svidjas mi seMedenoSrce wrote:Osoba se moze promijeniti.
Svakoga od nas definisu iskustva. Neko od losih iskustava postane dobar covjek i vice versa. Onaj ko kaze da je isti kao prije pet godina, da isto misli, govori i drzi do istih stvari ili nije radio na sebi, saznavao, ucio ili jednostavno laze![]()
Zbog ljubavi se ne ispalti mijenjati, niti onom ko se mijenja niti onom ko zahtijeva promjenu.
EDIT: mislim na izmjenu osobe na zahtjev, svi se mi promjenimo u ljubavi i to je dobrodoslo i pozeljno.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#204 Re: Ostaviti ili biti ostavljen ?
I meni, ali nece mealchak.ba wrote:svidjas mi seMedenoSrce wrote:Osoba se moze promijeniti.
Svakoga od nas definisu iskustva. Neko od losih iskustava postane dobar covjek i vice versa. Onaj ko kaze da je isti kao prije pet godina, da isto misli, govori i drzi do istih stvari ili nije radio na sebi, saznavao, ucio ili jednostavno laze![]()
Zbog ljubavi se ne ispalti mijenjati, niti onom ko se mijenja niti onom ko zahtijeva promjenu.
EDIT: mislim na izmjenu osobe na zahtjev, svi se mi promjenimo u ljubavi i to je dobrodoslo i pozeljno.
- edo_79
#205 Re: Ostaviti ili biti ostavljen ?
Evo vidi mene ... poslije lošeg iskustva se promijenio skroz .... prije bio ko ofinger šese't kila plafon i to kad mi odjeća nakisne dobro .... sad kako sam solo ... 98 mašallah ..... ama niš mi ne fali ....MedenoSrce wrote:Osoba se moze promijeniti.
-
sha_ba
#206 Re: Ostaviti ili biti ostavljen ?
edaga ja mislim da je to manjka seSaedo_79 wrote:Evo vidi mene ... poslije lošeg iskustva se promijenio skroz .... prije bio ko ofinger šese't kila plafon i to kad mi odjeća nakisne dobro .... sad kako sam solo ... 98 mašallah ..... ama niš mi ne fali ....MedenoSrce wrote:Osoba se moze promijeniti.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#207 Re: Ostaviti ili biti ostavljen ?
Ne salim seedo_79 wrote:ejs to_BataZiv_0809 wrote:I ja sam prije 3 mjeseca dobio nogu, a plakala je, govorila da me voli i da ne zna kako ce bez mene, ali jbg previse je vezana za tog bivseg
Pisao sam vec o toj vezi na ovoj temi. Jbga jest se uglavnom svodilo na
- edo_79
#208 Re: Ostaviti ili biti ostavljen ?
Misliš?sha_ba wrote:edaga ja mislim da je to manjka seSaedo_79 wrote:Evo vidi mene ... poslije lošeg iskustva se promijenio skroz .... prije bio ko ofinger šese't kila plafon i to kad mi odjeća nakisne dobro .... sad kako sam solo ... 98 mašallah ..... ama niš mi ne fali ....MedenoSrce wrote:Osoba se moze promijeniti.
EDIT: mislim na izmjenu osobe na zahtjev, svi se mi promjenimo u ljubavi i to je dobrodoslo i pozeljno.![]()
- skafiskafsnjak
#209 Re: Ostaviti ili biti ostavljen ?
Pa nisam zahtjevao ... vise sam komentarisao i tako. Ja promjenim dosta stvari da bi nam bilo ljepse, onda to ocekujem od tebe isto. A druga strana bas i nije mijenjala nego je tersala i ljutila se... i onda nisam vise mogao i prekino sam ...MedenoSrce wrote:Osoba se moze promijeniti.
Eh sad bi mijenjala....
-
sha_ba
#210 Re: Ostaviti ili biti ostavljen ?
samo kazem, iz licnog iskustvaedo_79 wrote: Misliš?
- edo_79
#211 Re: Ostaviti ili biti ostavljen ?
Onda smo ti i ja ... da prostiš ...u istim govnimasha_ba wrote:samo kazem, iz licnog iskustvaedo_79 wrote: Misliš?
-
Gondze
#212 Re: Ostaviti ili biti ostavljen ?
sheilak wrote:prije da si mazohista, sorry.Gondze wrote:Ja nikad nisam ostavila, imam visok prag tolerancije, ili sam sadista, ...nemam pojma
- sheilak
#213 Re: Ostaviti ili biti ostavljen ?
nemoj bitiGondze wrote:sheilak wrote:prije da si mazohista, sorry.Gondze wrote:Ja nikad nisam ostavila, imam visok prag tolerancije, ili sam sadista, ...nemam pojmae to
-
sha_ba
#214 Re: Ostaviti ili biti ostavljen ?
oprostenoedo_79 wrote:Onda smo ti i ja ... da prostiš ...u istim govnimasha_ba wrote:samo kazem, iz licnog iskustvaedo_79 wrote: Misliš?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- edo_79
#215 Re: Ostaviti ili biti ostavljen ?
Ma de hajd ba .... vazda ima studene vode .... kad dogori do nokata

-
sha_ba
#216 Re: Ostaviti ili biti ostavljen ?
i trudnih ruku, goreedo_79 wrote:Ma de hajd ba .... vazda ima studene vode .... kad dogori do nokata![]()
![]()
![]()
![]()
- tinkerbell09
#217 Re: Ostaviti ili biti ostavljen ?
skafiskafsnjak wrote:Ostavio djevojku nakon dugogodisnje veze jer jednostavno nije to to , postala navika itd itd - standardno. I bas mi je nekako tesko bilo, bukvalno mjesec trazio nacin ... da lakse bude i meni i njoj.
A prije sam i ostavljen bio, i mogu reci da je meni mnogo lakse to bilo ....
Po vama, sta je teze ?
Mislim da je teže ostaviti ako nekog voliš, baš baš, ali taj neko ti pravi sranja i sl. stvari, a i ti i dalje voliš pa se sve nekako nadaš da će se taj neko mijenjati. Tad je teško ostaviti zbog silne ljubavi i tom slučaju je vjerovatno lakše onom ostavljenom jer obično oni koji u vezi ne pokazuje neko interosvanje ni poslije ne bude bolje.
S druge strane, biti ostavljen, a volite tu osobu i trudite se da vam uspije je također teško. Možda on/ona želi nama olakšati, ali nama je svejedno teško. Posebno nam je teško, ako smo ostavljeni bez ikakvog razloga.
Mislim da niko ne može biti pametan kome je kad teže, ovisi sve od situacije u kojoj se nađemo. I naravno od toga kako mi na to gledamo.
Ja sam i ostavila nakon 3 godine i bilo je haos teško, a morao je bit kraj. I ostavljena sam nedavno nakon dvije godine i opet je teško. Tako da, kako biti pametan?
-
Gondze
#218 Re: Ostaviti ili biti ostavljen ?
Ajd necu, ko ih je**sheilak wrote:
nemoj biti
- edo_79
#219 Re: Ostaviti ili biti ostavljen ?
Nc .... samo studene vodesha_ba wrote:i trudnih ruku, goreedo_79 wrote:Ma de hajd ba .... vazda ima studene vode .... kad dogori do nokata![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- sheilak
#220 Re: Ostaviti ili biti ostavljen ?
pa velim tiGondze wrote:Ajd necu, ko ih je**sheilak wrote:
nemoj biti
- Ramzess Veliki
#221 Re: Ostaviti ili biti ostavljen ?
Tražim repliku ...MedenoSrce wrote:Osoba se moze promijeniti.
Niko se ne mijenja, ostaje ista pokvarena osoba kakva je bila, samo se pritaji kao dok ti se prodavala i čeka svojih pet minuta.
- Ramzess Veliki
#222 Re: Ostaviti ili biti ostavljen ?
_BataZiv_0809 wrote:I ja sam prije 3 mjeseca dobio nogu, a plakala je, govorila da me voli i da ne zna kako ce bez mene, ali jbg previse je vezana za tog bivseg
Pitanje ... jesil' umočio? Ako jesi, kažeš joj - "Sve je ok, ubo sam i meni dosta ...
- Ramzess Veliki
#223 Re: Ostaviti ili biti ostavljen ?
Ja bih rekao od manjka sekiracije.sha_ba wrote:edaga ja mislim da je to manjka seSaedo_79 wrote:Evo vidi mene ... poslije lošeg iskustva se promijenio skroz .... prije bio ko ofinger šese't kila plafon i to kad mi odjeća nakisne dobro .... sad kako sam solo ... 98 mašallah ..... ama niš mi ne fali ....MedenoSrce wrote:Osoba se moze promijeniti.
EDIT: mislim na izmjenu osobe na zahtjev, svi se mi promjenimo u ljubavi i to je dobrodoslo i pozeljno.![]()
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#224 Re: Ostaviti ili biti ostavljen ?
Ne citas temu druze RamoRamzess Veliki wrote:_BataZiv_0809 wrote:I ja sam prije 3 mjeseca dobio nogu, a plakala je, govorila da me voli i da ne zna kako ce bez mene, ali jbg previse je vezana za tog bivseg![]()
![]()
![]()
Pitanje ... jesil' umočio? Ako jesi, kažeš joj - "Sve je ok, ubo sam i meni dosta ..."
![]()
![]()
Uglavnom, jos jedno iskustvo, jos jedna crtica povucena na zidu, jos jedna bora, jos koja suza na licu, sve je to zivot. I novo podsjecanje da nista nije sigurno i vjecno i da ne postoji zauvijek, a ni nikad
- Ramzess Veliki
#225 Re: Ostaviti ili biti ostavljen ?
J... seks sa emocijama, uvijek ti se obije o glavu ..._BataZiv_0809 wrote: Pisao sam vec o toj vezi na ovoj temi. Jbga jest se uglavnom svodilo naali nije bilo bez emocija. Koje smo baj d vej priznali jedno drugom, kad je brod krenuo tonuti, tj. kad se vidjela sa njim. I taj susret je promijenio sve