Kakve veze ima Reuf s tulumbama? Jel to nastavak rasističke furke?Hafis wrote:A u novootvorenom hotelu Mostar od mladog gospodina Reufa nestrpljivo očekuju obećani recept za tulumbe.
Reuf Bajrović - All About
- ultima_palabra
#201 Re: Reuf Bajrović - All About
-
Hafis
#202 Re: Reuf Bajrović - All About
Dobro što ste fašizam isprostituizirali do te mjere da danas imamo fašistički burek, frizuru, punjač za mobitel, ali kume kakve veze ima tulumba s rasizmom. Nije li i rasizam došao na red...fašizam ste u dobra doba uhelaćili neprimjernom i neracionalnom uporabom termina.ultima_palabra wrote:Kakve veze ima Reuf s tulumbama? Jel to nastavak rasističke furke?Hafis wrote:A u novootvorenom hotelu Mostar od mladog gospodina Reufa nestrpljivo očekuju obećani recept za tulumbe.
Last edited by Hafis on 24/04/2015 12:57, edited 1 time in total.
-
sumirprimus
#203 Re: Reuf Bajrović - All About
kod vas ni kukasti kriz nema nikakve veze s tim zajebancijama,narodni dekor gore dole..
-
Hafis
#204 Re: Reuf Bajrović - All About
Nije ni ''vama'' mrzak...pogotovo kada se brane prava Palestinacasumirprimus wrote:kod vas ni kukasti kriz nema nikakve veze s tim zajebancijama,narodni dekor gore dole..
-
sumirprimus
#205 Re: Reuf Bajrović - All About
kome nama ?Hafis wrote:Nije ni ''vama'' mrzak...pogotovo kada se brane prava Palestinacasumirprimus wrote:kod vas ni kukasti kriz nema nikakve veze s tim zajebancijama,narodni dekor gore dole..
slabo to tebi nesto,ide vidim ja...
krcenje bez pokrica ko aluminij
- ultima_palabra
#206 Re: Reuf Bajrović - All About
Pa eto, porijeklo mu je tamo negdje iz Pljevalja, čim je od tamo garant ima neke veze sa Albancima, a Albanci nisu dobri nizašta osim za pravljenje agdali kolača...Hafis wrote:Dobro što ste fašizam isprostituizirali do te mjere da danas imamo fašistički burek, frizuru, punjač za mobitel, ali kume kakve veze ima tulumba s rasizmom. Nije li i rasizam došao na red...fašizam ste u dobra doba uhelaćili neprimjernom i neracionalnom uporabom termina.ultima_palabra wrote:Kakve veze ima Reuf s tulumbama? Jel to nastavak rasističke furke?Hafis wrote:A u novootvorenom hotelu Mostar od mladog gospodina Reufa nestrpljivo očekuju obećani recept za tulumbe.
Jel to linija razmišljanja ili sam fulio?
- BHCluster
#207 Re: Reuf Bajrović - All About
Zar ovo nije fasizam?
-
Hafis
#208 Re: Reuf Bajrović - All About
Eh, logike. I ja sam podrijetlom iz Mostara, a čim sam otud garant imam neke veze s Turcima koji su pravili ovdašnji most, a i s Bošnjacima koji su muslimani i još dobro pjevaju sevdalinke. A ja nit' sam musliman niti nešto posebno pjevam sevdalinke....ali opet znam recept za tufahije...čak i za kadaif.ultima_palabra wrote:Pa eto, porijeklo mu je tamo negdje iz Pljevalja, čim je od tamo garant ima neke veze sa Albancima, a Albanci nisu dobri nizašta osim za pravljenje agdali kolača...Hafis wrote:Dobro što ste fašizam isprostituizirali do te mjere da danas imamo fašistički burek, frizuru, punjač za mobitel, ali kume kakve veze ima tulumba s rasizmom. Nije li i rasizam došao na red...fašizam ste u dobra doba uhelaćili neprimjernom i neracionalnom uporabom termina.ultima_palabra wrote: Kakve veze ima Reuf s tulumbama? Jel to nastavak rasističke furke?
Jel to linija razmišljanja ili sam fulio?
To ti ga tako nekako ispade. I gdje tu rasizam?
-
Hafis
#209 Re: Reuf Bajrović - All About
Od krčenja se razumijem isključivo u krčenje ženskih nogu, a aluminij....nije moj resor....nemqam pojma o čemu to ti.sumirprimus wrote:kome nama ?Hafis wrote:Nije ni ''vama'' mrzak...pogotovo kada se brane prava Palestinacasumirprimus wrote:kod vas ni kukasti kriz nema nikakve veze s tim zajebancijama,narodni dekor gore dole..![]()
-
sumirprimus
#210 Re: Reuf Bajrović - All About
to pajdo samo enter enter toćka ba h a er..
kad ne mos a ti ne kontaj.
kad ne mos a ti ne kontaj.
- BHCluster
#211 Re: Reuf Bajrović - All About
Vidim nista bolji nisi ni sto se tice fasizma.Hafis wrote:Od krčenja se razumijem isključivo u krčenje ženskih nogu, a aluminij....nije moj resor....nemqam pojma o čemu to ti.sumirprimus wrote: kome nama ?![]()
-
sumirprimus
#212 Re: Reuf Bajrović - All About
ma trola,sve on konta,samo vadi sto njemu godi.zajebava,a kad ga pogodi pocne s ovim ispadima,tulumba,podijretlo,turci,i tkao ta sivilizacijska poskok retorika...
- ultima_palabra
#213 Re: Reuf Bajrović - All About
Pa već sam pitao kakve veze imaju tulumbe sa ministrom iz imena teme?Hafis wrote: Eh, logike. I ja sam podrijetlom iz Mostara, a čim sam otud garant imam neke veze s Turcima koji su pravili ovdašnji most, a i s Bošnjacima koji su muslimani i još dobro pjevaju sevdalinke. A ja nit' sam musliman niti nešto posebno pjevam sevdalinke....ali opet znam recept za tufahije...čak i za kadaif.
-
StupskaBitanga
#214 Re: Reuf Bajrović - All About
Eto kad sam ovo postavio evo mu HidrogradnjeStupskaBitanga wrote:umjesto trakavice oko zastava Reufu dolaze prava pitanja na dnevni red
Danas
Unis tools
Sutra i uskoro: Hidrogradnja, Zrak, Pretis nastavi niz
A vi i dalje se zabavljajte oko ustastva i zastava
-
privremeni
#215 Re: Reuf Bajrović - All About
StupskaBitanga wrote:Eto kad sam ovo postavio evo mu HidrogradnjeStupskaBitanga wrote:umjesto trakavice oko zastava Reufu dolaze prava pitanja na dnevni red
Danas
Unis tools
-
ins
#216 Re: Reuf Bajrović - All About
Vidis da primitivac uopste nije u stanju proizvesti niti jednu smislenu recenicu, tako da mu preostaje opcija da se smatra arijevcem, sto valjda kada zivis u Knešpolju ili Donjim Sovićima bude jedina mogućnostultima_palabra wrote:Pa već sam pitao kakve veze imaju tulumbe sa ministrom iz imena teme?Hafis wrote: Eh, logike. I ja sam podrijetlom iz Mostara, a čim sam otud garant imam neke veze s Turcima koji su pravili ovdašnji most, a i s Bošnjacima koji su muslimani i još dobro pjevaju sevdalinke. A ja nit' sam musliman niti nešto posebno pjevam sevdalinke....ali opet znam recept za tufahije...čak i za kadaif.
-
Hafis
#217 Re: Reuf Bajrović - All About
Oprostite druže učitelju, neće se više ponoviti.
Gdje ste ovog talenta do sad skrivali
Gdje ste ovog talenta do sad skrivali
-
Hafis
#218 Re: Reuf Bajrović - All About
Čovjek ima takvu fizionomiju, tako da čim ga vidim, na um mi odmah padnu tulumbe ili kadaif. Jednostavno Pavlovljev refleks.ultima_palabra wrote:Pa već sam pitao kakve veze imaju tulumbe sa ministrom iz imena teme?Hafis wrote: Eh, logike. I ja sam podrijetlom iz Mostara, a čim sam otud garant imam neke veze s Turcima koji su pravili ovdašnji most, a i s Bošnjacima koji su muslimani i još dobro pjevaju sevdalinke. A ja nit' sam musliman niti nešto posebno pjevam sevdalinke....ali opet znam recept za tufahije...čak i za kadaif.
Isto kao nekima ovdje, čim pročitaju neki moj post, na um im padnu herceg-ćetnici, HDZ, treći ili tako neke gluposti.
- lerdi
#219 Re: Reuf Bajrović - All About
Upravo tako. Od ovog se živi. Da vidimo koliko je sposoban.StupskaBitanga wrote:Eto kad sam ovo postavio evo mu HidrogradnjeStupskaBitanga wrote:umjesto trakavice oko zastava Reufu dolaze prava pitanja na dnevni red
Danas
Unis tools
- York Light 100`s
#220 Re: Reuf Bajrović - All About
Ovako izgleda kada dođe Reufaga u Erceg Bosnu, ista prostorija, isti regal
Before Reufaga

With our Reufaga

Before Reufaga

With our Reufaga

-
jefferson
#221 Re: Reuf Bajrović - All About
Joj Reufa ublehe. Covjek bi u normalnoj drzavi od covjeka na toj funkciji ocekivao poteze u vezi hidro potencijala drzave, kako smanjiti stetne plinove elektrana na ugalj, vjetar, solarna energija, a on se bavi nzakovljem na zidovima.
Eto u sta ce 4 godine protec, u Reufovom skidanju znakovlja dok svijet konta kako sjahati sa ugljena.
Eto u sta ce 4 godine protec, u Reufovom skidanju znakovlja dok svijet konta kako sjahati sa ugljena.
-
155_mm
#222 Re: Reuf Bajrović - All About
hahaha hahaha hahah hahahaha hahahahaha hahahahah hahahahaha hahahahahaha hahahahahahahahahah hahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaYork Light 100`s wrote:Ovako izgleda kada dođe Reufaga u Erceg Bosnu, ista prostorija, isti regal
Before Reufaga
With our Reufaga![]()
- Lokman
#223 Re: Reuf Bajrović - All About
jefferson wrote:Joj Reufa ublehe. Covjek bi u normalnoj drzavi od covjeka na toj funkciji ocekivao poteze u vezi hidro potencijala drzave, kako smanjiti stetne plinove elektrana na ugalj, vjetar, solarna energija, a on se bavi nzakovljem na zidovima.
-
Hafis
#224 Re: Reuf Bajrović - All About
Nećemo se mi za dugo riješiti ni uglja ni komorata.
- Lokman
#225 Re: Reuf Bajrović - All About
Šta vas briga za živo blato agonije komunizma i samoobmane u koje su zaglavili bošnjaci. Vi u Hercegovini možete biti Švicarska ako pravilno iskoristite energetske potencijale, posebno vjetar i sunce. Decentralizovana proizvodnja struje na principu zadruga+Međugorje+poljoprivreda+poduzetnički duh, radne navike i veze sa Njemačkom i bit ćete najbogatija regija na Balkanu.Hafis wrote:Nećemo se mi za dugo riješiti ni uglja ni komorata.