GENERALA JOVU DIVJAKA VISE NE TREBA SDA!!!!

Post Reply
gospodja profiterka

#201 Re: GENERALA JOVU DIVJAKA VISE NE TREBA SDA!!!!

Post by gospodja profiterka »

York Light 100`s wrote:
gospodja profiterka wrote:
York Light 100`s wrote:1. Tako je, živio Reuf Majorizator!
2. Reuf nije u SDA
Znam ja da takvi kao vi u bijesu (a najbolji dokaz je kako spominješ Reufagu na ovoj temi) stavljate sve nas i prijeratnu SDA i poslijeratnu SDA i Reufa i Cacu i Suljagića i Ćelu i Sefera i Aliju i Hadžifejzovića i Nasera i Harisa i Juku i Hadžihafizbegovića i Bećirevića i Bakira i Tihića i Ćamila Durakovića sve u isti koš. Samo nemoj našeg čika Jovu, on je bio u eri kada su svi lopovi ali ipak on je jedini pošten izašao iz rata.
Meni se čini da ga više vi kao njegovi branioci smatrate kao strano tijelo i ikebanu jer ga tretirate kao nešto specijalno nego ovi što ih kritikujete koji kažu "Divjak je heroj ali zašto ga smatrati nešto boljim nego druge borce samo radi imena. Iskorišten je kao i svi drugi heroji i tu nema ništa veze sa velikim muslimanima i nacionalizmom jer su sva 3 naroda u našoj armiji zloupotrijebljeni"
Ma ne tretiram ga kao nešto specijalno, iskreno, zalibome. Samo mi je interesantno, nevezano za temu, kako prvake DF-a sada slave isključivo članovi i simpatizeri SDA. Baš kao što je bio slučaj sa SDP-om prije pet godina.
Hajd kad si tako pametna reci mi po čemu sam ja to dao do znanja da sam simpatizer SDA (taj isti SDA što sam u istom postu nazvao lopovskom strankom :-) )?
Možda što sam napisao da ovaj SDA koji se sastoji od lopova, dezertera što su sve privatizovali se ne može porediti sa onom SDA?
Ako sam ičega simpatizer onda sam simpatizer patriotizma iz ere kada nam je zastava bila zlatni ljiljani

A zaboli me za DF, za mene bi Reufaga bio :thumbup: i da je iz stranke penzionera samo zato što je vama digao pritisak :izet:

Znam da vas je Reufaga izživcirao toliko da se ne možete suzdržati i ostati samo na jednoj, njegovoj, temi ali pokušaj opet da ne spamuješ i da ostanemo na temi o Divjaku
:lol: :lol: :lol:
rizibizi

#202 Re: GENERALA JOVU DIVJAKA VISE NE TREBA SDA!!!!

Post by rizibizi »

Lug wrote:moze covjek biti rodjen i zivjeti u gradu, ali njegov karakter ce ga uvijek odati, ko je i sta je. Nisi ti gradjanin ako si rodjen i zivis u gradu, mentalni seljak uvijek mozes biti.. i ostavi se ti tih podjela na seljake i gradjane, jer takve podjele nikad nisu prirodno postojale, vec su nametnute, 90 % stanovnista jednog grada su ljudi porijeklom sa okolnih sela, te pripadaju istim tim seljacima. Vise mentalnih seljaka imas u gradu nego na selu. :D
Nemoj seljake da diras, to su fini, radni ljudi koji zive na selu i bave se radom i svojim problemima. Ja seljaka nigdje nisam spomenuo, papak je sasvim druga prica. Papak je seljacina, masna odvratna seljacina koja se uhvatila asfalta sa kojeg ga nista ne moze otjerati. Problem je kad ti takav uzme voditi drzavu, grad, opstinu, mjesnu zajednicu, pa krene ispunjavati sve svoje djecacke snove, betonirati svaki centimetar zelene povrsine, dovoditi sebi ravne bacati suplju na sve strane. Kakve podjele nikad nisu postojale? Pa gdje ti zivis, gdje si zivio, dok se nismo djelili prema sadasnjoj podjeli, gledalo se ko je ciji zemo, ko je iz koje pripizdine dosao u grad itd. Normalno da je mentalnih papaka (ne seljaka) vise u gradu kad su svi sa sela pobjegli da budau menaĐeri u gradu.
stakasa

#203 Re: GENERALA JOVU DIVJAKA VISE NE TREBA SDA!!!!

Post by stakasa »

rizibizi wrote:90% supaka koji su danas tu su do '92 dolazili u jednodnevnu posjetu glavnom gradu republike i to mi je bio jedini nacin da se upoznaju sa ljepotama glavnog grada republike i da usput osjete kako je to stati na vreli gradski asfalt. E tih 90% je ista ta satro multi kulti SDA dovela na taj asfalt da se malo razrahate i prilagode ga svojim papanskim potrebama, nema boljeg i odanijeg birackog tijela. Sve ce oni zaokruziti samo da ne moraju ustajati u 4 ujutru da bace kravama sjeno. Od onih preostalih 10% nekih 5-6% naprdjuje i pametuje iako nema pojma gdje su suplji ali glavno je da se nesto prica i promahala. E sad se svi oni skupe na ovom forumu i otkrivaju toplu vodu i jos se nesto cude gdje mi to zivimo, pa kakav smo mi to narod. Trenutna geopoliticka situacija u nasoj drzavi je takva da ili jebes ili te jebu, kako god gledaj da iz toga izvuces neku korist i usput prodas koje mudo pod bubreg. Postavljacu teme samo mogu da cestitam kakav naslov takva i tema.
Jadan ne bio nije asfalt civilizacijska norma 2015 godine.
rizibizi

#204 Re: GENERALA JOVU DIVJAKA VISE NE TREBA SDA!!!!

Post by rizibizi »

O kojim civilizacijskim normama pricamo, gdje smo to mi kao drzava kad je civilizacija i moderan svijet u pitanju u p. materinoj eto gdje. Ustvari upravu si ti, bio bi recimo metro civilizacijska norma, samo nas jebe sto nasa "metropola" nema metroa. Pogledaj sta su od grada napravili ti sto im asfalt nije civilizacijska norma, djeca beru cvijece sto izbije iz loseg asfalta jer se neko ugradio u cijenu radova i materijala pa nisu u stanju ni da asfaltiraju kako treba. Izvinjavam se za off koji i nije toliki off.
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#205 Re: GENERALA JOVU DIVJAKA VISE NE TREBA SDA!!!!

Post by hrasno38 »

General War

#206 Re: GENERALA JOVU DIVJAKA VISE NE TREBA SDA!!!!

Post by General War »

hrasno38 wrote:http://novi.ba/clanak/16113/ja-sam-srbi ... ja-sa-brda

Jos jedan slican primjer........
Image
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#207 Re: GENERALA JOVU DIVJAKA VISE NE TREBA SDA!!!!

Post by hrasno38 »

http://novi.ba/clanak/16280/ja-sam-rade ... iv-cetnika

poucno za nove generacije koje vole da generalisu.....
General War

#208 Re: GENERALA JOVU DIVJAKA VISE NE TREBA SDA!!!!

Post by General War »

hrasno38 wrote:http://novi.ba/clanak/16280/ja-sam-rade ... iv-cetnika

Nemas ti to potrebe postavljati druze, sve je jasno vec odavno, jos se sjecam nekog priloga na HRT1 prije nekoliko godina kada Emir Hadjihafizbegovic?? :-) :shock: prica o odbrani Sarajeva :? (cini mi se kada je bio ministar kulture...u Sarajevu :lol: )
Edin H.

#209 Re: GENERALA JOVU DIVJAKA VISE NE TREBA SDA!!!!

Post by Edin H. »

hrasno38 wrote:http://novi.ba/clanak/16280/ja-sam-rade ... iv-cetnika

Evo video snimak, da raja ne moraju citati :run:

Post Reply