Jeste li varali?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply

Jeste li varali?

Da,i ne kajem se(muskarac)
53
19%
Da,i kajem se(muskarac)
15
5%
Ne(muskarac)
138
49%
Da,i ne kajem se(zena)
17
6%
Da,i kajem se(zena)
7
2%
Ne(zena)
51
18%

Total votes: 281

The One and Only

#201 Re: Jeste li varali?

Post by The One and Only »

Uvijek ima neko ko je više happy, kome u nekom periodu života ide dobro, ko ima veću sklonost prema plesanju na žici. Možeš biti savršen i opet te prevari ako je takvog karaktera.
Gabrielo

#202 Re: Jeste li varali?

Post by Gabrielo »

MJAU - da wrote:A meni žao tih djevojaka. Imam jednu takvu u poslovnom okruženju, pa me ljudi okolo pitaju, šta je sa njom, je li udata? :lol: Jest, ali joj fali dobra belegija, mislim se reći, nego kažem, jeste nego pomalo ters. :lol:
Nema nista gore od ljubomore i laznog zenskog prijateljstva.
radostan dan wrote: moraš da shvatiš da ne postoji garant da će ona koja ulazi u brak biti u istom vjerna, kao ni da će ona koja je imala odnose sa jednim ili više partnera prije braka, u braku biti nevjerna.
Pa to sam isto i ja napisao u nekom od ranijih postova.
radostan dan

#203 Re: Jeste li varali?

Post by radostan dan »

dale cooper wrote:
radostan dan wrote:
ekšli, najbolji garant za vjernost bračnog partnera je ne prestajati biti džentlmen, ljubavnik i laf u srcu...
:thumbup:

Druže radosni ovo je i generalno dobar savjet kako živjeti život, ne samo kada je ljubav u pitanju. :)
apsolutno...:thumbup:
annoy

#204 Re: Jeste li varali?

Post by annoy »

Gabrielo wrote: Ovo je vec glupost. Karakter se formira dosta rano i slabo se kasnije mijenja.
Glupost je jednako tako kao pretpostaviti da će djevica koja takva uđe u brak bit vjerna zbog toga što je djevica.

Imam prijateljicu koja je dosta kasnije izgubila nevinost, dotad bila sasvim fino čeljade, a onda se razuzdala. Kao da joj je netko skinuo nekakvu barijeru time...otkrila šta je seks i da joj njezin princ na bijelom konju koji joj je poderao himen jednostavno nije dovoljan. Ostavila ga, a bili u ozbiljnoj vezi, ali ne prije nego što ga je 4 puta prevarila. Otvorili se ženi apetiti :lol:

Ja mislim da je gubitak nevinosti i stjecanje seksualnog iskustva nešto što ipak utječe u nekoj mjeri na formiranje nečije osobnosti...ne bih baš u brak s nekim bez seksualnih iskustava i koji nije na taj način formiran.
S4mpion

#205 Re: Jeste li varali?

Post by S4mpion »

annoy wrote: Glupost je jednako tako kao pretpostaviti da će djevica koja takva uđe u brak bit vjerna zbog toga što je djevica.

Imam prijateljicu koja je dosta kasnije izgubila nevinost, dotad bila sasvim fino čeljade, a onda se razuzdala. Kao da joj je netko skinuo nekakvu barijeru time...otkrila šta je seks i da joj njezin princ na bijelom konju koji joj je poderao himen jednostavno nije dovoljan. Ostavila ga, a bili u ozbiljnoj vezi, ali ne prije nego što ga je 4 puta prevarila. Otvorili se ženi apetiti :lol:

Ja mislim da je gubitak nevinosti i stjecanje seksualnog iskustva nešto što ipak utječe u nekoj mjeri na formiranje nečije osobnosti...ne bih baš u brak s nekim bez seksualnih iskustava i koji nije na taj način formiran.
E zamisli da ti sad neko kaže: "nisi sigurna u sebe, nemaš samopouzdanja, jer se plašiš da će te takav momak prevarit i ostavit zbog bolje prilike."

Samo karikiram, jer se ovakvo nešto često govori muškarcima koji ne žele iskusnu partnericu. :mrgreen:
Gabrielo

#206 Re: Jeste li varali?

Post by Gabrielo »

annoy wrote:
Gabrielo wrote: Ovo je vec glupost. Karakter se formira dosta rano i slabo se kasnije mijenja.
Glupost je jednako tako kao pretpostaviti da će djevica koja takva uđe u brak bit vjerna zbog toga što je djevica.

Nisam rekao da ce sigurno biti vjerna, ali da su vece sanse, jesu.

Zanimljivo kako svi imate primjere takvih prijateljica. I znate sve. Slucajnost.

Tvoje pravo da biras sta zelis. Isto tako vecina muskaraca zeli zenu sa sto manje iskustva. Njihovo pravo.
annoy

#207 Re: Jeste li varali?

Post by annoy »

S4mpion wrote: E zamisli da ti sad neko kaže: "nisi sigurna u sebe, nemaš samopouzdanja, jer se plašiš da će te takav momak prevarit i ostavit zbog bolje prilike."

Samo karikiram, jer se ovakvo nešto često govori muškarcima koji ne žele iskusnu partnericu. :mrgreen:
Može netko slobodno tako mislit, može se primjenit ta logika na moju izjavu, međutim, moji razlozi zašto ne želim djevca su drugačiji...ja imam vrlo istančane seksualne preferencije i jednostavno želim partnera koji je prema tome kompatibilan sa mnom...a onaj tko još nije probao seks ne zna mnogo o njemu, nije još otkrio jako puno stvari, i postoji velika mogućnost da neće voljet ono što i ja... i da uđem u brak s nekim i onda riskiram da sam osuđena na neki prosječan seks - ne hvala. :D
walter kurtz

#208 Re: Jeste li varali?

Post by walter kurtz »

annoy wrote: Može netko slobodno tako mislit, može se primjenit ta logika na moju izjavu, međutim, moji razlozi zašto ne želim djevca su drugačiji...ja imam vrlo istančane seksualne preferencije i jednostavno želim partnera koji je prema tome kompatibilan sa mnom...a onaj tko još nije probao seks ne zna mnogo o njemu, nije još otkrio jako puno stvari, i postoji velika mogućnost da neće voljet ono što i ja... i da uđem u brak s nekim i onda riskiram da sam osuđena na neki prosječan seks - ne hvala. :D
:thumbup:
annoy

#209 Re: Jeste li varali?

Post by annoy »

Gabrielo wrote:

Zanimljivo kako svi imate primjere takvih prijateljica. I znate sve. Slucajnost.

Tvoje pravo da biras sta zelis. Isto tako vecina muskaraca zeli zenu sa sto manje iskustva. Njihovo pravo.
Ima takvih primjera zato jer je to nešto što se događa :D
Ne možeš se u potpunosti postavit prema seksu dok ga ne probaš 8) tek onda vidiš šta je to i koliki su ti seksualni apetiti...a usput još puno toga naučiš o sebi i vlastitoj seksualnosti.
Gabrielo

#210 Re: Jeste li varali?

Post by Gabrielo »

annoy wrote:
Gabrielo wrote:

Ima takvih primjera zato jer je to nešto što se događa :D
Ne možeš se u potpunosti postavit prema seksu dok ga ne probaš 8) tek onda vidiš šta je to i koliki su ti seksualni apetiti...a usput još puno toga naučiš o sebi i vlastitoj seksualnosti.
Zavisi od drustva u kojem se kreces. Ne mogu sada ni imati pozitivno misljenje o tebi ako provodis vrijeme sa takvom osobom.
Cini mi se da si mlada osoba prema ovome sto pises. Shvatit ces neke stvari kasnije.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#211 Re: Jeste li varali?

Post by Velkoski »

nije sve u sexu..
Gabrielo

#212 Re: Jeste li varali?

Post by Gabrielo »

Velkoski wrote:nije sve u sexu..
Nekima izgleda jeste...
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#213 Re: Jeste li varali?

Post by Velkoski »

pa i ti tako djeluješ :mrgreen:
annoy

#214 Re: Jeste li varali?

Post by annoy »

Gabrielo wrote:
Zavisi od drustva u kojem se kreces. Ne mogu sada ni imati pozitivno misljenje o tebi ako provodis vrijeme sa takvom osobom.
Cini mi se da si mlada osoba prema ovome sto pises. Shvatit ces neke stvari kasnije.
Misliš da ću požaliti gubitak himena i posrnuti na rekonstrukciju nevinosti? :D Čujem da se to sad radi :oops:
S4mpion

#215 Re: Jeste li varali?

Post by S4mpion »

annoy wrote:
S4mpion wrote: E zamisli da ti sad neko kaže: "nisi sigurna u sebe, nemaš samopouzdanja, jer se plašiš da će te takav momak prevarit i ostavit zbog bolje prilike."

Može netko slobodno tako mislit, može se primjenit ta logika na moju izjavu, međutim, moji razlozi zašto ne želim djevca su drugačiji...ja imam vrlo istančane seksualne preferencije i jednostavno želim partnera koji je prema tome kompatibilan sa mnom...a onaj tko još nije probao seks ne zna mnogo o njemu, nije još otkrio jako puno stvari, i postoji velika mogućnost da neće voljet ono što i ja... i da uđem u brak s nekim i onda riskiram da sam osuđena na neki prosječan seks - ne hvala. :D
E vidiš, napisao sam ono i tvoj odgovor je: "nije zbog toga". Vjerujem ti. Ono sam napisao samo kako bih ti pokazao da odabir partnera prema njegovom (ne)iskustvu uopšte ne mora biti zbog nedostatka samopouzdanja, kako se često interpretira kad su muškarci u pitanju. :pusi:
Gabrielo

#216 Re: Jeste li varali?

Post by Gabrielo »

Velkoski wrote:pa i ti tako djeluješ :mrgreen:
Zbog cega to mislis? :D
Meni je broj partnera cure dobar uvid u njenu psihu i karakter. A to mi pored izgleda najbitnije kod izbora.
Ridjobrki

#217 Re: Jeste li varali?

Post by Ridjobrki »

Šta sam puta mogao a nisam, zaslužujem da mi neke ženske novine spomenik dignu.

Kajem li se... Jbg ne kajem, srce mi je na mjestu.

Ja sam takav da kad prema nekom sahranim osjećaje (al' ono definitivno) već sutra mogu početi nešto novo. Ne vučem te uspomene, da su valjale bila bi realnost. Zato kad vidim da nešto ne ide i da definitivno nije vrijedno lagano prekinem stvar i uhvatim ono što se nudi. Lakše mi prekinuti vezu nego varati u njoj.

E sad... da pitaš neku moju bivšu bil radije da sam je prevario il da smo raskinuli - živo me zanima kakvi bi odgovori bili. Nekad mislim da bi mi poneka radije halalila prevaru nego prekid. Naročito kad me probada u prsima ovako oko ponoći.

Irma, ako čitaš - jebo te i voodoo i te lutkice.
radostan dan

#218 Re: Jeste li varali?

Post by radostan dan »

annoy wrote: Ne možeš se u potpunosti postavit prema seksu dok ga ne probaš 8) tek onda vidiš šta je to i koliki su ti seksualni apetiti...a usput još puno toga naučiš o sebi i vlastitoj seksualnosti.
o tome mu ja pričam...
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#219 Re: Jeste li varali?

Post by Velkoski »

Gabrielo wrote:
Meni je broj partnera cure dobar uvid u njenu psihu i karakter. A to mi pored izgleda najbitnije kod izbora.
Nema racionalnosti u "ljubavi" :mrgreen:
radostan dan

#220 Re: Jeste li varali?

Post by radostan dan »

tačno...ima dosta toga i u erotici, dapače. :mrgreen:
annoy

#221 Re: Jeste li varali?

Post by annoy »

S4mpion wrote:
E vidiš, napisao sam ono i tvoj odgovor je: "nije zbog toga". Vjerujem ti. Ono sam napisao samo kako bih ti pokazao da odabir partnera prema njegovom (ne)iskustvu uopšte ne mora biti zbog nedostatka samopouzdanja, kako se često interpretira kad su muškarci u pitanju. :pusi:
Nisam ja spomenula nedostatak samopouzdanja, makar mislim da je možda kod nekoga i to slučaj, ne znam. Ne bih generalizirala i rekla da to vrijedi za sve.
Ima muškaraca koje obeshrabruje ako je partnerica puno iskusnija od njih. To mogu razumjeti, ima i žena koje bi to obeshrabrilo. To mi je nekako sasvim ljudski.
Nego ne shvaćam jednostavno tu logiku oko pridavanja tolike pažnje stanju netaknosti himena, to je sve. Mene zanima koliko muškaraca koji traže djevicu su nevini, i što misle o svom gubitku nevinosti ako nisu, zašto ih njihov gubitak nevinosti ne diskvalificira kao materijal za vjernog bračnog partnera, a ženu koja nije nevina to diskvalificira.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#222 Re: Jeste li varali?

Post by Velkoski »

radostan dan wrote:
tačno...ima dosta toga i u erotici, dapače. :mrgreen:
u kemiji komšija :mrgreen:
Capajebo

#223 Re: Jeste li varali?

Post by Capajebo »

Ja se zaljubih u onu curu u Gentlemens Club-u, pa vi vidite
radostan dan

#224 Re: Jeste li varali?

Post by radostan dan »

Ridjobrki wrote:
E sad... da pitaš neku moju bivšu bil radije da sam je prevario il da smo raskinuli - živo me zanima kakvi bi odgovori bili. Nekad mislim da bi mi poneka radije halalila prevaru nego prekid. Naročito kad me probada u prsima ovako oko ponoći.

Irma, ako čitaš - jebo te i voodoo i te lutkice.
nije irma, ja sam...zamjenio sam tvoju sa nadalovom lutkicom.
izvini, jbg. :(
Gabrielo

#225 Re: Jeste li varali?

Post by Gabrielo »

Velkoski wrote:
Gabrielo wrote:
Nema racionalnosti u "ljubavi" :mrgreen:
Da ti znas kako su one tek proracunate. :zzzz:
Post Reply