Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ne pratis tematiku, pero ti je Memo a memo ima fetis na devizu kupujmo domace.
Pero tj Memo tj pero nam je u skorije vrijeme otkrio da hifa grupacija ima vise domace gorivo od bilo koga a svojevremeno se kleo u ulje Optima u motoru golfa 1.4.
Mlad si ti moras jos pure pojesti
amar1994 wrote:jep,al eto ceka se iduca god i 100god postojanja,samo zdravlja nek je
Plus i carina iduce godine pada na 5% pa bi trebala biti jeftinija.
u BiH ili EU ? ,ako je i jedno i drugo super moze se onda i bose uklopit
Najavljivali su na TV prije mjesec-dva smanjenje carine u BIH od 1.1.2020. ( 5% na nove benzince i dizele i 0% na nova elektricna vozila). Mislim da je odluka cak i usvojena, ali ce se provoditi od pocetka iduce godine (inicijator Min.vanjske trgovine i ekonomskih odnosa BIH). To je dobro za mazdu, neke suzukije (jimny, ignis) i jos neka vozila koja se ne proizvode u EU ili Turskoj (za njih nema carine). Valjda i dileri ne ostave sebi extra profit. Tako da je bolje da sacekas sa kupovinom mazde
adv.K wrote:
Najavljivali su na TV prije mjesec-dva smanjenje carine u BIH od 1.1.2020. ( 5% na nove benzince i dizele i 0% na nova elektricna vozila). Mislim da je odluka cak i usvojena, ali ce se provoditi od pocetka iduce godine (inicijator Min.vanjske trgovine i ekonomskih odnosa BIH). To je dobro za mazdu, neke suzukije (jimny, ignis) i jos neka vozila koja se ne proizvode u EU ili Turskoj (za njih nema carine). Valjda i dileri ne ostave sebi extra profit. Tako da je bolje da sacekas sa kupovinom mazde
Ma nigdje mi se ne zuri ,to ce bit dobro ako zazivi..
Sto se tice Sonax proizvoda ja prije dva dana u Penny-u vidio:
- sampon 6 KM
- sampon sa voskom nesto skuplji od ovog prvog
- sredstvo za felge 13 KM i nesto feninga
Proizvodi koje sam vidio ali nisam zapamtio cijenu:
- za poliranje 2-3 (razlicita svojstva) sredstava
- za ciscenje klime (neki kao osvjezivac) mali sprej
- za interijer, sjedista, tapicuring, plastiku i jos tako slicne stvari par sredstava
Vidio sam jos nesto od Sanaxa ali se ne mogu sjetiti sta. Izenadio sam se da ovo sve ima u Penny, predzadnji put kad sam bio nije bilo.
P.S U OBI-u imaju također razna sredstava od Sonax-a ali sve je skuplje za par maraka.