Adriatic wrote:Jel ovo ova bagra drži miting pred opštinom Novi Grad?
Bune se protiv LOKOM-a.
Neka ih snime da znamo koji su.
Sandra Husejnović
7 hrs ·
Veliki P R O T E S T u Sarajevu ispred opštine Novi grad , subota, 4.4. u 13 h ---------------------------------------------------------------------------------------- NAŠA BORBA ZA PSE SA ULICE, NAŠA BORBA PROTIV ŠINTORA
ovo je ono što moramo uraditi u odbranu naših pasa --- SARAJEVO, VELIKI PROTEST ISPRED OPŠTINE NOVI GRAD subota, 4.4. u 12 h --- ustanimo u odbranu naših pasa sa ulice , naša borba protiv šintora , sad ili nikad ......djeliteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
WE WILL MAKE A BIG PROTEST AGAINST SHINTERS ON SATURDAY 4.4, IN DEFENSE OUR STREET DOGS --so , please, shareeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Ema Ema Takooo jeeeeeee,idemo da ih unistimoooo,ZIVJELIII PSIII
March 24 at 7:20pm · Like · 1
ISTINA O ŠINTORIMA ---- Ena SarićSkinny
Danas se desilo sljedece... haos i katastrofa kada su dosli radnici iz Lokoma da hvataju cuke ( lokacija mjesne zajednice Soukbunar, opstina Centar, ulica Vefika Karabdica).
Policiju sam prvo nazvala i dok nije dosla policija desilo se sljedece...
Radnici Lokoma su usli na moj privatni prostor i nikome se obratili nisu. Kada sam vidjela jednog od radnika na balkonu od kuce na koji se popeo pitala sam ga sta on to radi i zna li da je na tudjem vlasnistvu... tu sam dobila bahato arogantni odgovor:"Sta tebe briga... evo nista ne radim..!" Dok u tom momentu prevrce televiziju.
Jasno je da sam odmah zovnula policiju. Uhvatili su nekoliko miroljubivih pasa i to sa markicom. U medjuvremenu su uhvatili tri kucica od po mjesec i po dana... urlik i plac tih beba se opisati ne moze! Na moja pitanja po kojem zakonu smiju bebe hvatati i koga te bebe napadaju, ujedaju i uznemiravaju... nisu nista odgovorili. Nepismeni, arogantni, nekulturni ljudi su uzeli vlast u ruke i idu ubijati kucice. Uhvatili su skotnu kuju. Jedan radnik je fizicki nasrnuo na mene kada sam rekla kucice da pusti i da ce biti kod mene svi...
Policija je rekla da pse moraju vratiti iz Rajlovca u roku tri dana. Danas sam dobila informaciju da pse u medjubremenu ubijaju i da radnici Rada dodju u Rajlovac samo leseve da pokupe i da se to desava ovih dana, ali da svi sute! Molim vas... provjerite ovo, jer niti jedan zlocin ne moze biti opravdan, pogotovo genocid nad populacijom napustenih zivotinja, koje nikome nisu krive nizasta. Najlakse je danas biti zao...
Sta da radim...?
7 hrs · Edited · Like · 1