Ne mogu plakati
-
bumerangss
#201 Re: Ne mogu plakati
stoner, sigurno ti je mama hvala Bogu ziva... kad je izgubis vidjet ces kako suze same lete... zato je pazi dok je imas!
- bosan
#202 Re: Ne mogu plakati
Care moj da me ti ne podsjeti ne bi se ni sjetio da nisam zaplakao jedno 35 godina. Al vjeruj kad bi nas dvojica dobili po jedno dvije samarcine ne bi se znalo koji bi vise suze ronio .

- Stoner
#203 Re: Ne mogu plakati
@Živojinović
Opet se ti kao po navici praviš pametan i pričaš neistine za koje i sam znaš da su neistine ali eto da i ti nešta pročavrljaš pa šta bilo.
Kad čovjek pogleda kako mi se obraćaš pomislio bi da si stariji jedno dvaes godina a nisi ni pet al pretpostavljam da ti to godi pa onda rasprđuj.
Opet se ti kao po navici praviš pametan i pričaš neistine za koje i sam znaš da su neistine ali eto da i ti nešta pročavrljaš pa šta bilo.
Kad čovjek pogleda kako mi se obraćaš pomislio bi da si stariji jedno dvaes godina a nisi ni pet al pretpostavljam da ti to godi pa onda rasprđuj.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#204 Re: Ne mogu plakati
Sta nije tacno od ovog sto sam rekao Stoneru?Stoner wrote:@Živojinović
- Stoner
#205 Re: Ne mogu plakati
Uglavnom ništa. Osim toga, kad ni sam ne znaš šta onda blebećeš.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#206 Re: Ne mogu plakati
Evo ovim postom si sve potvrdio.Stoner wrote:Uglavnom ništa. Osim toga, kad ni sam ne znaš šta onda blebećeš.
Ako radis, napisi kolika ti je dnevnica i radno vrijeme.
- Stoner
#207 Re: Ne mogu plakati
_BataZiv_0809 wrote:
Evo ovim postom si sve potvrdio.
Ako radis, napisi kolika ti je dnevnica i radno vrijeme.
Ajde Živojinoviću i da ti kažem od tebe ništa smisleno ne bi čuo jer ni ne pišeš s tom namjerom.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#208 Re: Ne mogu plakati
Za nekog ko trazi pomoc na forumu i previse si drzak. Ali vec je to receno, tako da ne vidim da ces pronaci odgovor. Dosta forumasa ti ukazuje na taj stav, nevezano za ideologiju. Znaci izuzmimo to iz jednacine.Stoner wrote:![]()
![]()
Ajde Živojinoviću i da ti kažem od tebe ništa smisleno ne bi čuo jer ni ne pišeš s tom namjerom.
Decko od 22 godine ne zeli da respektuje tudje misljenje i stav i samo bivla svoje, napamet naucene, podatke, a pride je drzak. I sta ocekujes.
Ti jesi mladji od mene 6 godina, ali druze sa 22 ja sam radio ponekad i 2 posla u isto vrijeme, da imam svoj dinar, a nisam morao. Napose forum mi nije bio na pameti u slobodno vrijeme. Tako da....ti sam procijeni kolika je razlika izmedju nas dvojice.
-
razonoda
#209 Re: Ne mogu plakati
_BataZiv_0809 wrote:Za nekog ko trazi pomoc na forumu i previse si drzak. Ali vec je to receno, tako da ne vidim da ces pronaci odgovor. Dosta forumasa ti ukazuje na taj stav, nevezano za ideologiju. Znaci izuzmimo to iz jednacine.Stoner wrote:![]()
![]()
Decko od 22 godine ne zeli da respektuje tudje misljenje i stav i samo bivla svoje, napamet naucene, podatke, a pride je drzak. I sta ocekujes.
Ti jesi mladji od mene 6 godina, ali druze sa 22 ja sam radio ponekad i 2 posla u isto vrijeme, da imam svoj dinar, a nisam morao. Napose forum mi nije bio na pameti u slobodno vrijeme. Tako da....ti sam procijeni kolika je razlika izmedju nas dvojice.
- Stoner
#210 Re: Ne mogu plakati
Pa Živojinoviću ti opet notorne neistine plasiraš međ' forumski puk.
Mislim da bi trebao ili skontati koliko ustvari imaš godina, ili ponoviti matematiku iz prvog osnovne ili ako ništa bar prelistati svoje stare postove. Gubiš se jbg.
- ćiribiribela
#211 Re: Ne mogu plakati
Zar ne vidis da hoce da te rasplače?!

- Stoner
#212 Re: Ne mogu plakati
Malo mu je falilo da me rasplače od smijeha. 
-
razonoda
#213 Re: Ne mogu plakati
Eto gaaaaaaaaa, to je to PLACIIIIIIIIIIStoner wrote:Malo mu je falilo da me rasplače od smijeha.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#214 Re: Ne mogu plakati
Izvinjavam se forumskom puku, 5 godina sam stariji od naseg ekonomskog Doogie HowseraStoner wrote:![]()
![]()
![]()
Mislim da bi trebao ili skontati koliko ustvari imaš godina, ili ponoviti matematiku iz prvog osnovne ili ako ništa bar prelistati svoje stare postove. Gubiš se jbg.![]()
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#215 Re: Ne mogu plakati
Varas me sa Stoneromćiribiribela wrote:Zar ne vidis da hoce da te rasplače?!![]()
- Stoner
#216 Re: Ne mogu plakati
_BataZiv_0809 wrote:
Izvinjavam se forumskom puku, 5 godina sam stariji od naseg ekonomskog Doogie Howsera![]()
- ćiribiribela
#217 Re: Ne mogu plakati
_BataZiv_0809 wrote:Varas me sa Stoneromćiribiribela wrote:Zar ne vidis da hoce da te rasplače?!![]()
![]()
Pa s tim komentarom sam bila na tvojoj strani.
-
razonoda
#218 Re: Ne mogu plakati
_BataZiv_0809 wrote:Izvinjavam se forumskom puku, 5 godina sam stariji od naseg ekonomskog Doogie HowseraStoner wrote:![]()
![]()
![]()
Mislim da bi trebao ili skontati koliko ustvari imaš godina, ili ponoviti matematiku iz prvog osnovne ili ako ništa bar prelistati svoje stare postove. Gubiš se jbg.![]()
![]()
- Stoner
#219 Re: Ne mogu plakati
Haj Bata mogli smo na neke psihološke testove zajedno, ja da vidim jesam li sociopata a ti da vidiš imaš li neku disocijativnu fugu 
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#220 Re: Ne mogu plakati
Aha, znaci ne varas me sa Stoneromćiribiribela wrote:
![]()
Pa s tim komentarom sam bila na tvojoj strani.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#221 Re: Ne mogu plakati
Radio sam kao kaskader Brusu Vilisu i Dzejsonu Statamurazonoda wrote:sto tako rano izgubi kosu?
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#222 Re: Ne mogu plakati
Mogli smo mi u kafanu zajedno. Nedje medju karirane stoljnjake i metalne piksle. Ako poslije litra sljive ne bi grizao casu, ljubio muziku i plakao na Ljubu Alicica, seci meStoner wrote:Haj Bata mogli smo na neke psihološke testove zajedno, ja da vidim jesam li sociopata a ti da vidiš imaš li neku disocijativnu fugu
-
razonoda
#223 Re: Ne mogu plakati
_BataZiv_0809 wrote:Mogli smo mi u kafanu zajedno. Nedje medju karirane stoljnjake i metalne piksle. Ako poslije litra sljive ne bi grizao casu, ljubio muziku i plakao na Ljubu Alicica, seci meStoner wrote:Haj Bata mogli smo na neke psihološke testove zajedno, ja da vidim jesam li sociopata a ti da vidiš imaš li neku disocijativnu fugu
-
razonoda
#224 Re: Ne mogu plakati
mene rasplaka jel to sad problem 
- Kikibombona
#225 Re: Ne mogu plakati
U cemu je problem?
Nisam plakao od 12-13, a prilicno sam stariji od tebe.
Bilo je smrtnih slucajeva najblizih, svega.... Razdiralo me cesto, ali plakao nisam.
Malo mi je falilo da zaplacem kada smo se plasirali u Brazil i zamalo da zaplacem kada je umro fudbaler Antonio Puerta. Nije mi bio omiljen, nisam simpatizer Sevilje, ali mi nesto bilo zao. Pogode me cesto tako neke stvari, spici mi se haos, ali ne placem. I ne vidim problem u tome. Koji kurac dobijam plakanjem!??
Nisam plakao od 12-13, a prilicno sam stariji od tebe.
Malo mi je falilo da zaplacem kada smo se plasirali u Brazil i zamalo da zaplacem kada je umro fudbaler Antonio Puerta. Nije mi bio omiljen, nisam simpatizer Sevilje, ali mi nesto bilo zao. Pogode me cesto tako neke stvari, spici mi se haos, ali ne placem. I ne vidim problem u tome. Koji kurac dobijam plakanjem!??