Nema tamo vise ljudi, sve sislo u gradTrebam te wrote:Kako se zovu ljudi iz Orahovice?dječak sa šibicama wrote:Ne dirajte mi Orahovice, prijavicu vas mandataru![]()
Orahovcani ili ??
Kifla
- dječak sa šibicama
#201 Re: Kifla mandatar
-
jastuk1
#202 Re: Kifla mandatar
To. To.Trebam te wrote:jastuk1 wrote:dječak sa šibicama wrote:s obzirom da je Zvizda takodje bio premijer KS, mozda Kifla vec trenira i za sefa vijeca ministara
Nikad nije ko je kolko "načitan," već kolko je ko riječit, snalažljiv u argumentima, kako sebe može prodat i prolagodit se situaciji. Sve je tako u životu.
Posteno receno donekle si u pravu, ali mora znati posao da bi ga mogao dovesti do kraja. Ako kifla bude ambiciozno savrsavao stvari i ne gnjavio puno mozda i napravi nesto...ali ipak mora imati malo jaci tim experta oko sebe, jakog analiticara, statisticara, ekonomistu da ga proguraju u izvrsenju zadataka...
Pod hitno inspekcijsku i gradjevisku mafiju staviti pod kontrolu, recimo Muneveru inspektoricu iz Centra u zatvor na ispitivanje zasto su dvojica radnika pala sa skele i direktoricu kantona inspekcija Kuduz Raziju...nesto konkretno mora raditi!!! Podrzala bi ga raja...
GRAS ...restruktuirati do kosti i poceti iz pocetka inace vuci ce se godinama stari nerjesivi problem!!!!
Eto, nije glup, zna šta treba i nek uvodi red, rad i disciplinu, kompromise gdje su mogući, rezove gdje nisu.
A ako bude nastavio kao i ovi prije njega, slobodno nek se pozdravi s daljom političkom karijerom.
- kamen spoticanja
#203 Re: Kifla mandatar
Medju zelenim traje pozicioniranje za stranacki kongres a ridjobradom se spocitava da tihiceve kadrove zaobilaze pozicije...palermo wrote:Kao čovjek od informacija, barem sa ove SDA-ovske strane, bili ovo malo obrazložio ako ti nije zahmetli. Mi koji nismo iz Sarajeva teško možemo ovo upratiti....kamen spoticanja wrote: Kifla je kompromis bakirove struje s tihicevcima
A kifla je bio blizak rahmetliji...tacnije nije dio najodanijih bakirovih kadrova...a dosad je jedino salko selman pozicioniran, a i to samo da ga se udalji od stranačkih organa
- Ricken
#204 Re: Kifla mandatar
Čovjek po struci DIF-ovac, koji misli da je najjači mišić u čovjekovom organizmu (javno na radiju rekao) meniskus, ne zaslužuje da vodi piljaru u Kantonu Sarajevo, a kamoli Vladu. Od tog tvoh nabrojanog on jedino može ponuditi malo.pedeset wrote:Meni on uopšte nije loš izbor. Sačekajte malo, nemojte odmah pljuvati. Nije uredu njemu spočitavati neke stvari koje je nekad uradila SDA. Ponekad gledam skupštinu KS i on mi se stvarno čini OK. Mlad, pametan, nije preambiciozan što je dobro jer neki bi gazili preko mrtvih da dođu do pozicije. Nek malo porade na sigurnosti građana KS, malo oko polupropalih preduzeća, po mogućnosti i malo da zaposle omladinu i bit će dobro. SRETNO DINO.
- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#205 Re: Kifla mandatar
Treba sačekati 100 dana
-
kemalba
#206 Re: Kifla mandatar
Sejo Bukva novi predsjedavajući Skupštine KS.
Pa stvarno...
Pa stvarno...
- muha_sa
#207 Re: Kifla mandatar
puna skupština bivših sportista, novinara, glumaca, pjevaca----ima i poneki politicar. valjdakemalba wrote:Sejo Bukva novi predsjedavajući Skupštine KS.
Pa stvarno...
-
L u c i f e r
#208 Re: Kifla mandatar
Reko zajebavaskemalba wrote:Sejo Bukva novi predsjedavajući Skupštine KS.
Pa stvarno...
Kad ono fakat
Koja stala od drzave
- Neil Robertson
#209 Re: Kifla mandatar
Zna li neko ima li bar jedan politolog u Skupstini ili Vladi KS?
- biske
#210 Re: Kifla mandatar
Pa nemaju obavezu da primaju ljude sa biroa.Neil Robertson wrote:Zna li neko ima li bar jedan politolog u Skupstini ili Vladi KS?
-
razonoda
#212 Re: Kifla mandatar
muha_sa wrote:puna skupština bivših sportista, novinara, glumaca, pjevaca----ima i poneki politicar. valjdakemalba wrote:Sejo Bukva novi predsjedavajući Skupštine KS.
Pa stvarno...
- Banksy
#213 Re: Kifla mandatar
Tačnije Šeti, ali neprijatelj mog neprijatelja je moj prijatelj, i tako ...kamen spoticanja wrote: Medju zelenim traje pozicioniranje za stranacki kongres a ridjobradom se spocitava da tihiceve kadrove zaobilaze pozicije...
A kifla je bio blizak rahmetliji...tacnije nije dio najodanijih bakirovih kadrova...a dosad je jedino salko selman pozicioniran, a i to samo da ga se udalji od stranačkih organa
Pametno, velike kupuje foteljama, sitnež se svakako sama prelijeva.
Nakon svega što čini u posljednje vrijeme, posebno nakon ove predizborne igranke s DF-om, moglo bi se reći da smo ga svi debelo potcijenili ...
- kamen spoticanja
#214 Re: Kifla mandatar
Slozit cu se da je ogroman problem lijevo i građanski orijentisanih stranka a i biraca, podcijenjivanje onih drugih a uvjerenost u vlastitu superiornost. ...Banksy wrote:Tačnije Šeti, ali neprijatelj mog neprijatelja je moj prijatelj, i tako ...kamen spoticanja wrote: Medju zelenim traje pozicioniranje za stranacki kongres a ridjobradom se spocitava da tihiceve kadrove zaobilaze pozicije...
Pametno, velike kupuje foteljama, sitnež se svakako sama prelijeva.
Nakon svega što čini u posljednje vrijeme, posebno nakon ove predizborne igranke s DF-om, moglo bi se reći da smo ga svi debelo potcijenili ...
Zato pocesto nakon izbora čujes "kako je narod glup i kako treba mijenjat narod"
Kazu da ridjobradi ima jednu , za nase prilike fascinantu, osobinu: lik slusa od sebe pametnije
-
kemalba
#215 Re: Kifla mandatar
Guranje problema pod tepih i naredne četiri godine.
- Dr. Kuca
#216 Re: Kifla mandatar
Mislis da ako bude to da ce izgurat 4 godine?kemalba wrote:Guranje problema pod tepih i naredne četiri godine.
- Kinesko prkno
#217 Re: Kifla mandatar
Gledam ponudu u premieru,da ce kifla razbit nekog do kraja mandata 1,70.Sigurica.
-
StupskaBitanga
#218 Re: Kifla mandatar
nema šanse jer se u nedostatku vode požari počeli gasiti benzinomDr. Kuca wrote:Mislis da ako bude to da ce izgurat 4 godine?kemalba wrote:Guranje problema pod tepih i naredne četiri godine.
-
kemalba
#219 Re: Kifla mandatar
Sačekajmo imena ministara pa će nam sve biti jasno.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#220 Re: Kifla mandatar
kako će riješiti toplane grass to me zanima
prvenstveno
te onu preveliku dubiozu u budžetu
nadam se da neće vruć krompir uvaliti manjim strankama
prvenstveno
-
razonoda
#221 Re: Kifla mandatar
Ni ne namjeravaju rjesavati u ovom mandatu, kao sto nisu ni u proslom , kao sto nece ni u buducem. Kazu --guraj dok se neko ne pobuni.Black swan wrote:kako će riješiti toplane grass to me zanima
prvenstveno
-
L u c i f e r
#222 Re: Kifla mandatar
Meni je sve bilo savrseno jasno nakon imena mandatara.kemalba wrote:Sačekajmo imena ministara pa će nam sve biti jasno.
https://m.youtube.com/watch?v=YAMClna5m8k
-
VjecitiStudent
#223 Re: Kifla mandatar
"Ako baciš žabu u lonac vrele vode, ona će odmah osjetiti opasnost i iskočiti iz lonca. Međutim, ako je lagano staviš u lonac mlake vode, to joj jako godi. Polaganim dodatnim zagrijavanjem vode žaba se sve više opušta, a kad shvati da je voda postala prevruća, više nema snage iskočiti van."razonoda wrote:Ni ne namjeravaju rjesavati u ovom mandatu, kao sto nisu ni u proslom , kao sto nece ni u buducem. Kazu --guraj dok se neko ne pobuni.Black swan wrote:kako će riješiti toplane grass to me zanima
prvenstveno
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#224 Re: Kifla mandatar
jebo zabu
sta ce biti sa mojim tramvajom
tracnice su lose a dug se gomila
sta ce biti sa mojim tramvajom
tracnice su lose a dug se gomila