HDZ BiH i svi paradoksi : Majorizira li HDZ BiH Hrvate u susjednoj Hrvatskoj?
- madner
#201 Re: HDZ BiH i svi paradoksi : Majorizira li HDZ BiH Hrvate u susjednoj Hrvatskoj?
Nego svakako je bolje da je pobjedio HDZ, jos ako bude sa glasovima dijaspore to ce biti savrseno za BiH.
Ivo je bio gay.
Ivo je bio gay.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#202 Re: HDZ BiH i svi paradoksi : Majorizira li HDZ BiH Hrvate u susjednoj Hrvatskoj?
Nesto kontam, na proslim predsjednickim izborima HDZ-ov kandidat je bio Andrija Hebrang. Frajko nije prosao u drugi krug, vec nezavisni kandidat Milan Bandic. I on je imao preko 90% glasova u BiH. Ko je taj majorizirao Hrvate u RH? 
- SaraFina
#203 Re: HDZ BiH i svi paradoksi : Majorizira li HDZ BiH Hrvate u susjednoj Hrvatskoj?
http://www.vijesti.ba/vijesti/regija/25 ... Bosne.html

PRVO OBRAĆANJE NOVE PREDSJEDNICE
Kolinda Grabar Kitarović: Podržat ćemo hrvatski narod u BIH, bez Hrvata nema Bosne
Meni se ovo provlači ko zakamuflirana prijetnja!
Saraj - Bosna! Zagreb - Mostar!
PRVO OBRAĆANJE NOVE PREDSJEDNICE
Kolinda Grabar Kitarović: Podržat ćemo hrvatski narod u BIH, bez Hrvata nema Bosne
Meni se ovo provlači ko zakamuflirana prijetnja!
Ovako se Erdogan obraća.ZAGREB - Drage moje Hrvatice i Hrvati diljem Hrvatske, Bosne i Hercegovine i širom svijeta, dobro vam večer, prve su riječi nove predsjednice Hrvatske. Kolinda Grabar Kitarović je prva predsjednica u historiji Hrvatske. U svom pobjedničkom govoru Grabar Kitarović je kazala da su joj kada je krenula u ovu bitku mnogi govorili da ulazi u bitku koju će izgubiti.
Saraj - Bosna! Zagreb - Mostar!
Last edited by SaraFina on 12/01/2015 10:24, edited 1 time in total.
-
Hafis
#204 Re: HDZ BiH i svi paradoksi : Majorizira li HDZ BiH Hrvate u susjednoj Hrvatskoj?
Da se još jednom prisjetimo događaja koji je obilježio protekli dan:

- SaraFina
#205 Re: HDZ BiH i svi paradoksi : Majorizira li HDZ BiH Hrvate u susjednoj Hrvatskoj?
http://www.jutarnji.hr/kaos-u-mostaru-n ... -/1271831/Hafis wrote:Da se još jednom prisjetimo događaja koji je obilježio protekli dan:
VIDEO: IZBORNI KAOS U MOSTARU Objavljeno da je Kolinda pobijedila, a u ponoć 500 građana i dalje čekalo u redu
-
Hafis
#206 Re: HDZ BiH i svi paradoksi : Majorizira li HDZ BiH Hrvate u susjednoj Hrvatskoj?
Svejedno, vrijedilo je malo se poguratiSaraFina wrote: VIDEO: IZBORNI KAOS U MOSTARU Objavljeno da je Kolinda pobijedila, a u ponoć 500 građana i dalje čekalo u redu
![]()
![]()

- SaraFina
#207 Re: HDZ BiH i svi paradoksi : Majorizira li HDZ BiH Hrvate u susjednoj Hrvatskoj?
Hafis wrote:Svejedno, vrijedilo je malo se poguratiSaraFina wrote: VIDEO: IZBORNI KAOS U MOSTARU Objavljeno da je Kolinda pobijedila, a u ponoć 500 građana i dalje čekalo u redu
![]()
![]()
![]()
To spašavaš imidz sad jer te prozivaju za zoofiliju ili si stvarno stojao u redu nakon 19 sati i kasnije objavljivanja rezultata?
-
Hafis
#208 Re: HDZ BiH i svi paradoksi : Majorizira li HDZ BiH Hrvate u susjednoj Hrvatskoj?
Hoćeš reći da ženska nije dobra?
-
Ima Bosne_Bice Bosne
- Location: The field “Location” is too short, a minimum of 2 characters is required.
#209 Re: HDZ BiH i svi paradoksi : Majorizira li HDZ BiH Hrvate u susjednoj Hrvatskoj?
Joj, tebe Hafise!? Ti se jednom izjasni da te vise interesuju atributi sanskih koza...Hafis wrote:
Sumnjam da Sarafina ima ovakve približne atribute...inače bi se bavila temama o modi, ljepoti, điđi-miđi i drugim sportovima, a ne politikom, s posebnim osvrtom na Hrvate u BiH.
-
Hafis
#210 Re: HDZ BiH i svi paradoksi : Majorizira li HDZ BiH Hrvate u susjednoj Hrvatskoj?
A to. Vidiš, onom poštapalicom o sanskim kozama, sam sasvim slučajno ovdje otkrio jednog iskrenog kozoljubca, doduše latentnog....Ima Bosne_Bice Bosne wrote:
Joj, tebe Hafise!? Ti se jednom izjasni da te vise interesuju atributi sanskih koza...
Piše čovjek o kozama ima preko stotinjak postova...bale mu na usta, a ukrudba k'o Hum ....kako mu je ono nick....mrsko mi sad gledati, ali taj je ziher.
Uglavnom, Kolinda me podsjeća na jednu trebu koju sam uspješno izvrnuo u Mariboru prije nekih 2-3 godine.
-
Ima Bosne_Bice Bosne
- Location: The field “Location” is too short, a minimum of 2 characters is required.
#211 Re: HDZ BiH i svi paradoksi : Majorizira li HDZ BiH Hrvate u susjednoj Hrvatskoj?
Kazi nam molim te, kakve to carobne ocale nosis?Hafis wrote:A to. Vidiš, onom poštapalicom o sanskim kozama, sam sasvim slučajno ovdje otkrio jednog iskrenog kozoljubca, doduše latentnog....Ima Bosne_Bice Bosne wrote:
Joj, tebe Hafise!? Ti se jednom izjasni da te vise interesuju atributi sanskih koza...
Piše čovjek o kozama ima preko stotinjak postova...ukrudba k'o hum, ....kako mu je ono nick....mrsko mi sad gledati, ali taj je ziher.
Uglavnom, Kolinda me podsjeća na jednu trebu koju sam uspješno izvrnuo u Mariboru prije nekih 2-3 godine.
- Streptokok
#212 Re: HDZ BiH i svi paradoksi : Majorizira li HDZ BiH Hrvate u susjednoj Hrvatskoj?
ne, hoće reći da tebe ovakve ne interesuju. Opet se praviš naivanHafis wrote:Hoćeš reći da ženska nije dobra?
- insomnia78
#213 Re: HDZ BiH i svi paradoksi : Majorizira li HDZ BiH Hrvate u susjednoj Hrvatskoj?
Dobra koka, k'o dobar dan
Ovakve su u krevetu ko...
-
Hafis
#214 Re: HDZ BiH i svi paradoksi : Majorizira li HDZ BiH Hrvate u susjednoj Hrvatskoj?
Evo ga, o njemu sam ti pričaoIma Bosne_Bice Bosne wrote:Kazi nam molim te, kakve to carobne ocale nosis?Hafis wrote:A to. Vidiš, onom poštapalicom o sanskim kozama, sam sasvim slučajno ovdje otkrio jednog iskrenog kozoljubca, doduše latentnog....Ima Bosne_Bice Bosne wrote:
Piše čovjek o kozama ima preko stotinjak postova...ukrudba k'o hum, ....kako mu je ono nick....mrsko mi sad gledati, ali taj je ziher.
- Streptokok
#215 Re: HDZ BiH i svi paradoksi : Majorizira li HDZ BiH Hrvate u susjednoj Hrvatskoj?
jel bila sanska?Hafis wrote:A to. Vidiš, onom poštapalicom o sanskim kozama, sam sasvim slučajno ovdje otkrio jednog iskrenog kozoljubca, doduše latentnog....Ima Bosne_Bice Bosne wrote:
Piše čovjek o kozama ima preko stotinjak postova...bale mu na usta, a ukrudba k'o Hum ....kako mu je ono nick....mrsko mi sad gledati, ali taj je ziher.
Hahahahahahahahahaha
- Streptokok
#216 Re: HDZ BiH i svi paradoksi : Majorizira li HDZ BiH Hrvate u susjednoj Hrvatskoj?
ja mislim da i ove seksualne insinuacije spadaju u majorizaciju.insomnia78 wrote:Dobra koka, k'o dobar dan
- spreca
- Mister Yes
#218 Re: HDZ BiH i svi paradoksi : Majorizira li HDZ BiH Hrvate u susjednoj Hrvatskoj?
Izgleda da je pobjedila i bez dijaspore. Doduše, bez dijaspore ima samo cca 2.000 glasova više od Josipovićamadner wrote:Nego svakako je bolje da je pobjedio HDZ, jos ako bude sa glasovima dijaspore to ce biti savrseno za BiH.
Ivo je bio gay.
Sa dijasporom 32.000
- madner
- and
#220 Re: HDZ BiH i svi paradoksi : Majorizira li HDZ BiH Hrvate u susjednoj Hrvatskoj?
ne možeš porediti ljude iz švedske koji su i li rođeni i živjeli ili su im roditelji živjeli i žive u bih sa ljudima koji nemaju veze sa hrvatskom i samo zahvaljujući tuđmanovom amandmanu na zakon o državljanstvu imaju pravo na državljanstvo,inače ne bi nikako imali to pravo.Hafis wrote:Trebalo bi organizirati kakvu inicijativu probosanskih i patriotskih stranaka i uputiti demarš R Hrvatskoj.
Tko je vidio u Ustav napisati poglavlje u kopjem se jamči svim državljanima RH (ma gdje god živjeli) pravo na sudjelovanje na izborima. jest da je to posebna lista za dijasporu, ali svejedno. Reprekusije takvog čina se drastično odražavaju na stabilnost BiH i izazivaju opravdano negodovanje zabrinutih građana, ali i seljaka, na selu i u gradu.
Mi smo to u BiH još bolje riješili: možeš živjeti u Švedskoj preko 20 godina, uzeti njihovo državljanstvo i pasoš, raditi, dobijati djecu, otići u mirovinu i ne planirati ni u snu povratak u ovu maziju, ali svejedno - uvijek ćeš moći glasati (čak i tvoja djeca rođena tamo).do mile volje, čak i poštom, ništa guranje i čekanje u redu pred nekakvim školama i mjesnim zajednicama. Dovoljno je samo otići svakih desetak godina i produljiti CIPS-ovu osobnu. I onda kažu nismo mi još dorasli za Europu
a kada su talijani počeli davati državljanstvo na sličan fazon oštar protest je bio upućen i mjaukalo se po evropskim institucijama.
-
daddy-kool
#221 Re: HDZ BiH i svi paradoksi : Majorizira li HDZ BiH Hrvate u susjednoj Hrvatskoj?
Hafis wrote:Da se još jednom prisjetimo događaja koji je obilježio protekli dan:

-
Ima Bosne_Bice Bosne
#222 Re: HDZ BiH i svi paradoksi : Majorizira li HDZ BiH Hrvate u susjednoj Hrvatskoj?
A,tko to?Hafis wrote:Evo ga, o njemu sam ti pričaoIma Bosne_Bice Bosne wrote:Kazi nam molim te, kakve to carobne ocale nosis?Hafis wrote:A to. Vidiš, onom poštapalicom o sanskim kozama, sam sasvim slučajno ovdje otkrio jednog iskrenog kozoljubca, doduše latentnog....
-
Hafis
#223 Re: HDZ BiH i svi paradoksi : Majorizira li HDZ BiH Hrvate u susjednoj Hrvatskoj?
Nije moje da upirem prstom u ljude, to je nepristojno i kosi se s etikom. Dosta mu je i njegove muke, i ne dao bog nikome.
Nego ne rekoh ti za naočale: najviše volim ray ban...ali ne onaj klasični oblik...isuviše je retro.
Nego ne rekoh ti za naočale: najviše volim ray ban...ali ne onaj klasični oblik...isuviše je retro.
- reis1
#224 Re: HDZ BiH i svi paradoksi : Majorizira li HDZ BiH Hrvate u susjednoj Hrvatskoj?
Hrvatice su dobre zenske, nema sta.
-
Hafis
#225 Re: HDZ BiH i svi paradoksi : Majorizira li HDZ BiH Hrvate u susjednoj Hrvatskoj?
A ne k'o naša Serafina. Udarila u politiku k'o Golda Meir