Cijepanje drva u stanu??

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
alkalna_baterija

#201 Re: Cijepanje drva u stanu??

Post by alkalna_baterija »

razonoda wrote:
alkalna_baterija wrote:
muha_sa wrote:jeste naki muhanati :-)
smeta vam što cojk u svom stanu cijepa drva :-) pa dje ce ih cjepat ako ne u svom stanu.
smeta vam glasna muzika :-) pa kako ce komšiluk znat da ima dobre zvucnjake ako ne pojaca dodaCke---jebo muziku ako cu je sam slušat.
Pa s obzirom da mi je umrla nana prije 10ak dana, koja je bila njihova komsinica donedavno, ovo je pravo ruzno. Hajd sto niko nije dosao na dzenazu niti tevhid, nego se ikindija nije mogla klanjati od muzike.
Tokom tevhida su smanjili ali se i dalje moglo cuti u 2 sobe.
:shock: vanzemaljci -----BUSI GUME ZA POCETAK.
Razmisljala sam da im ostavim jednu porukicu na vratima, s potpisom naravno.
Niko me nece cuti dok galamim,a reci cu im sto imam.
razonoda

#202 Re: Cijepanje drva u stanu??

Post by razonoda »

To je ok, napisi koji imas problem, pozitivan stav imaj i vidi kako ce reagovati. Mozda zbilja ne znaju da to sto rade nije ok.
lokalni_razdjevicar

#203 Re: Cijepanje drva u stanu??

Post by lokalni_razdjevicar »

Black swan wrote:ne znam za link samo sam vidio da ima CD sa tim zvukovima
ako gdje nadjes posalji.
razonoda

#204 Re: Cijepanje drva u stanu??

Post by razonoda »

razonoda wrote:To je ok, napisi koji imas problem, pozitivan stav imaj i vidi kako ce reagovati. Mozda zbilja ne znaju da to sto rade nije ok.
ILI VLASNICIMA STANA PRVO.
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#205 Re: Cijepanje drva u stanu??

Post by Truba »

snađite se ba na joutube :D
vješalica

#206 Re: Cijepanje drva u stanu??

Post by vješalica »

razonoda wrote:nije mi ni jasno da imaju grijanje na drva u zgradama, pa gdje odloze drva. Hazardno i za pozare. :-)

meni je jasno jer u mojoj zgradi ima i dimnjak na koji se možeš priključiti ( a priključili smo se u ratu) kasnije kad je proradilo centralno ta vrsta grijanja je izumrla ali mnoge zgrade/stanovi imaju svoj dimnjak ako ne i svi :)
RtrnOfSalisbury

#207 Re: Cijepanje drva u stanu??

Post by RtrnOfSalisbury »

ma ne cijepa on drva da bi ista lozio neg se cijepajuc drva covjek zagrije pa mu nije potrebno grijanje i na taj nacin se da ustedit nekoliko stoja minimalno
prog321

#208 Re: Cijepanje drva u stanu??

Post by prog321 »

vješalica wrote:
razonoda wrote:nije mi ni jasno da imaju grijanje na drva u zgradama, pa gdje odloze drva. Hazardno i za pozare. :-)

meni je jasno jer u mojoj zgradi ima i dimnjak na koji se možeš priključiti ( a priključili smo se u ratu) kasnije kad je proradilo centralno ta vrsta grijanja je izumrla ali mnoge zgrade/stanovi imaju svoj dimnjak ako ne i svi :)
Za vrijeme rata se ložila drva,
ali je prošlo 20 godina.
Danas to niko ne radi u zgradama.
Postavljac teme vam baca lovačke priče :-D
ZenaZbrkovima

#209 Re: Cijepanje drva u stanu??

Post by ZenaZbrkovima »

Papci se sjete mnogobrojnih varijanti.. Prica mi prijatelj kako mu se, da prostite, wc u stanu vec duze vrijeme misteriozno cuje na dim, a on nije ni pomisljao ni na kakve seljacke varijante dok se neku noc zamalo nije ugusio zbog navale istog. U pitanju je stan, novogradnja, u zgradi u kojoj je useljeno nekih 5-6 stanova samo. Ppk sa prvog lozi drva i elegantno se prikljucio na taj otvor za ventilaciju :-) i sta ces ti njemu.
avetinja

#210 Re: Cijepanje drva u stanu??

Post by avetinja »

Jel još aktuelna tema?
Njemu bi bilo najbolje da sačeka ljeto, i uslijedit' će pauza.
The BEN10

#211 Re: Cijepanje drva u stanu??

Post by The BEN10 »

ZenaZbrkovima wrote:Papci se sjete mnogobrojnih varijanti.. Prica mi prijatelj kako mu se, da prostite, wc u stanu vec duze vrijeme misteriozno cuje na dim, a on nije ni pomisljao ni na kakve seljacke varijante dok se neku noc zamalo nije ugusio zbog navale istog. U pitanju je stan, novogradnja, u zgradi u kojoj je useljeno nekih 5-6 stanova samo. Ppk sa prvog lozi drva i elegantno se prikljucio na taj otvor za ventilaciju :-) i sta ces ti njemu.
Za početak, zatvoriš cijev odmah ispod tvog otvora. :D
ZenaZbrkovima

#212 Re: Cijepanje drva u stanu??

Post by ZenaZbrkovima »

The BEN10 wrote:
ZenaZbrkovima wrote:Papci se sjete mnogobrojnih varijanti.. Prica mi prijatelj kako mu se, da prostite, wc u stanu vec duze vrijeme misteriozno cuje na dim, a on nije ni pomisljao ni na kakve seljacke varijante dok se neku noc zamalo nije ugusio zbog navale istog. U pitanju je stan, novogradnja, u zgradi u kojoj je useljeno nekih 5-6 stanova samo. Ppk sa prvog lozi drva i elegantno se prikljucio na taj otvor za ventilaciju :-) i sta ces ti njemu.
Za početak, zatvoriš cijev odmah ispod tvog otvora. :D
pa tako zagusiti odvod dima, napraviti ko zna koliki belaj.. nisu to bas stvari za igranje. dobio je on raznih prijedloga, izmedju ostalog i da im sipa vodu niz otvor i svasta nesto :D, al ipak je normalan za razliku od ovog lozaca ispod :)
spreca

#213 Re: Cijepanje drva u stanu??

Post by spreca »

Ma sta vam je ba ljudi....ima covjek u svom stanu pravo da radi sta hoce....da cijepa drva.pije.bije zenu i djecu,pusta muziku kad hoce
spreca

#214 Re: Cijepanje drva u stanu??

Post by spreca »

ZenaZbrkovima wrote: pa tako zagusiti odvod dima, napraviti ko zna koliki belaj.. nisu to bas stvari za igranje. dobio je on raznih prijedloga, izmedju ostalog i da im sipa vodu niz otvor i svasta nesto :D, al ipak je normalan za razliku od ovog lozaca ispod :)
nek mu kroz otvor ubaci kurtona :lol: :lol: :lol: :lol: mislice da mu se zena kurva :lol:
alkalna_baterija

#215 Re: Cijepanje drva u stanu??

Post by alkalna_baterija »

spreca wrote:
ZenaZbrkovima wrote: pa tako zagusiti odvod dima, napraviti ko zna koliki belaj.. nisu to bas stvari za igranje. dobio je on raznih prijedloga, izmedju ostalog i da im sipa vodu niz otvor i svasta nesto :D, al ipak je normalan za razliku od ovog lozaca ispod :)
nek mu kroz otvor ubaci kurtona :lol: :lol: :lol: :lol: mislice da mu se zena kurva :lol:
Joj koji si ti... :D
razonoda

#216 Re: Cijepanje drva u stanu??

Post by razonoda »

spreca wrote:Ma sta vam je ba ljudi....ima covjek u svom stanu pravo da radi sta hoce....da cijepa drva.pije.bije zenu i djecu,pusta muziku kad hoce
:-) tacno, ali to ne treba da cuju ostale komsije.
_mufljuz_

#217 Re: Cijepanje drva u stanu??

Post by _mufljuz_ »

ja sam davno dokin'o sekiranje po stanovima kad sam bos bez carapa bio probudjen sjekirom od beton izletio ko furija i rek'o komsiji da mu je zadnji put to da radi a sljedeci ce bit il on il ja.... bio sam u bunilu od sna i samo sam to kratko izustio i otisao kuci cekajuci rezultat.... im'o sam benzina na balkonu i doslo mi je da zapalim i njega i stan i sebe od muke.....

culi su to valjda i drugi sjekiraši i od tad je ulaz bio mjesto prijatnog zivljenja :-) :izet:
ZenaZbrkovima

#218 Re: Cijepanje drva u stanu??

Post by ZenaZbrkovima »

spreca wrote:
prije da mu posalje koji paket na kucnu adresu, da se degeni ne razmnozavaju dalje..
_mufljuz_

#219 Re: Cijepanje drva u stanu??

Post by _mufljuz_ »

spreca wrote:
idi u kurac :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
spreca

#220 Re: Cijepanje drva u stanu??

Post by spreca »

razonoda wrote:
spreca wrote:Ma sta vam je ba ljudi....ima covjek u svom stanu pravo da radi sta hoce....da cijepa drva.pije.bije zenu i djecu,pusta muziku kad hoce
nek komsije rade sumo izolaciju :oops: ....nece valjda drva cijepati vunenom sjekirom :lol: :lol: :lol:
spreca

#221 Re: Cijepanje drva u stanu??

Post by spreca »

_mufljuz_ wrote:
idi u kurac :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol:
Tako je uvijek kad neko pravi problem u zgradi svi cute...nikako da se saberu da ga jednom pred zgradom sacekaju svi......ono nase sta me jede briga nek radi sta hoce ce nas i :izet:
spreca

#222 Re: Cijepanje drva u stanu??

Post by spreca »

alkalna_baterija wrote:
spreca wrote:
Joj koji si ti... :D
spreca :mrgreen:
razonoda

#223 Re: Cijepanje drva u stanu??

Post by razonoda »

spreca wrote:
razonoda wrote:
nek komsije rade sumo izolaciju :oops: ....nece valjda drva cijepati vunenom sjekirom :lol: :lol: :lol:
:lol: bice da si i ti jedan od ''sjekaca''
spreca

#224 Re: Cijepanje drva u stanu??

Post by spreca »

razonoda wrote: :lol: bice da si i ti jedan od ''sjekaca''
jesam...hos pomoc :lol: :lol: ja cumuram :lol: :lol:
vješalica

#225 Re: Cijepanje drva u stanu??

Post by vješalica »

prog321 wrote:
vješalica wrote:

Za vrijeme rata se ložila drva,
ali je prošlo 20 godina.
Danas to niko ne radi u zgradama.
Postavljac teme vam baca lovačke priče :-D

prvo zgrade nisu pravljenje za vrijeme rata,nego puno prije, a imaju dimnjake i to mnoge ,samo treba pogledati po gradu,to sam htjela reći,a niko ne pravi dimnjak kao ukras ako nisi razumio
Post Reply