Hrabri ljudi. Ja da sam tad bio u Sarajevu i da sam čuo kako Srbima otkidaju glave i bacaju tjela u jednu a glave u drugu jamu... pobjegao bih glavom bez obzira.jao_situacije wrote: Haj ti meni paša moj objasni kako to da pored mene u stanu živi jedna Cica sa sinom Tinom (pravoslavci) 2 sprata/kata ispod živi Nikica (pravoslavac) sin se odselio, a i on je živio u istom stanu, i pored mene je donedavno živio Stevo (katolik) čovjek umro od starosti/bolesti. Kako to da nisu završili na kazanima i uostalom koliko je tih ljudi završilo u kazanima. Ali bez šuplje neke nego jedan broj, jel to 20 50 750 3568 ? koji je to broj ? koliko je žena silovano ? koliko je stanova uništeno ? kako to da je ovom Nikici nastradao auto, pala minobacačka granata (na zgradi još uvijek vidljive rupe od gelera) ? pa im taj isti Nikica ye.be mater što su mu uništili auto koje je 6 mjeseci prije agresije kupljeno ? niko ih u agresiji nije ni pitao ni legitimirao nit išta ljudi bježali od metaka i granata baš neobjašnjivo.. kako to da još uvijek stoji Saborna crkva usred Sarajeva, Katedrala, Jevrejski hram i sve ostale crkve koje su tu bile kako to da se gradi crkva na Dobrinji gdje je snajper gađao djecu ? de mi to pojasni malo, živo me zanima koju ćeš bljuvotinu izvaliti ?
Hajd ti meni objasni kako Ismet Đuherić i Nusret Dizdarević (muslimani) ne izgubiše glavu u srebreničkom genocidu nego završiše kako završiše?