Lako je ružnoj ženi da bude poštena..

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Bloo
Globalna šefica

#201 Re: Lako je ružnoj ženi da bude poštena..

Post by Bloo »

kritichar wrote:mogu samo reći blago se ružnim, one će se udat i imati porodicu

:mrgreen:
blago lijepima, njihovo je kraljevstvo tajkunsko :D
Ramzess Veliki

#202 Re: Lako je ružnoj ženi da bude poštena..

Post by Ramzess Veliki »

betametazon wrote:
Big Ang wrote:Mogu li ja samo skrenuti pažnju malo i na to da lijepim ženama uglavnom prilaze kreteni. Haj znaj što. Što žena ljepša, to kreten veći. Priđe. Jbt :eh:
Nisu to kreteni nego samouvjereni tipovi. A takvi se valjda zenama najvise svidjaju? ili mozda ne? :)

A druga je stvar da se na kraju nagledas "kretena" koji hodaju sa lijepim zenama... :)
Što žena zgodnija to pamet plića (čast izuzetcima) pa joj više godi kreten nego pametan, bliže su u temama.
Jooooj kakvu sam ja znaoooo ... zgodnija od one Bundschenn, kad je pogledaš ne vjeruješ svojim očima.
I ostanemo nasamo, ona inicirala i izorganizirala, a ja sav napaljen mislim u sebi: "Samo ne progovaraj, samo ne progovar... :shock: ... e j...ga sad! :twisted: "
Padne ti čim prvu rečenicu izusti! :twisted:

Davno je to bilo ... :zzzz:
parappa
Grijem se na: struju
Vozim: Lotus Esprit TurboSE

#203 Re: Lako je ružnoj ženi da bude poštena..

Post by parappa »

ne mozes imati i jare i pare...
meni to uopste ne smeta... inace ne slusam sta pricaju (ako su paglu) :P
prog321

#204 Re: Lako je ružnoj ženi da bude poštena..

Post by prog321 »

Umjetnost je slusati zenu kako prica, a ne cuti nista :-D
Big Ang

#205 Re: Lako je ružnoj ženi da bude poštena..

Post by Big Ang »

Opet fakeri po forumu :lol:
Towelie

#206 Re: Lako je ružnoj ženi da bude poštena..

Post by Towelie »

dale cooper wrote:Nema mi ništa gore nego kada vidim napisano ta i ta (ime i prezime) i ispod piše starleta. :roll:
Kakvo je to zanimanje? Kakva se za to škola završava? :roll: :-?
Starleta ti je eufemizam za kurvu.
Neces verovati, ali ima i skola za starlete.
http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/437892/ ... a-starlete
parappa

#207 Re: Lako je ružnoj ženi da bude poštena..

Post by parappa »

cuj faker... samo dobrovoljno gluhonijem

nego ima li zakljucak za pitanje sa teme koja ce se vjerovatno veceras zatvoriti?
Big Ang

#208 Re: Lako je ružnoj ženi da bude poštena..

Post by Big Ang »

E za Staniju sam cula. :D
Kako mi dodjosmo do njih u prici uopste? :lol:
Big Ang

#209 Re: Lako je ružnoj ženi da bude poštena..

Post by Big Ang »

parappa wrote:cuj faker... samo dobrovoljno gluhonijem

nego ima li zakljucak za pitanje sa teme koja ce se vjerovatno veceras zatvoriti?
Nije ti to kompliment. :zoka: Ovo ja podrugljivo. :D
parappa

#210 Re: Lako je ružnoj ženi da bude poštena..

Post by parappa »

Big Ang wrote:
parappa wrote:cuj faker... samo dobrovoljno gluhonijem

Nije ti to kompliment. :zoka: Ovo ja podrugljivo. :D
zato se i pravdam :izet:
BlackSteel

#211 Re: Lako je ružnoj ženi da bude poštena..

Post by BlackSteel »

Jedna od najvecih nebuloza ikad je taj stav da lijepe koke varaju a ruznjikave kao cedne. Iz licnog iskustva i okoline mogu bas ustvrdit suprotno. Ruznjikave non stop traze validovanje neko i tu je pola posla vec uradjeno. Jos jednu kategoriju bi trebalo pomenut, a to su bucke. Ko sa buckama posla ima jadna mu je majka. To prejebe insana dok si reko keks. A dosta se raje nalozi u tim vezama kontajuc, haj ba dje ce ona ruzna il debela varat, sretna je sto ima ista bla bla. Big mistake. I btw, primjecujem kod dosta debelih ogorcenost i zlobu neku neobjasnjivu. Debele najlakse guzicom vrata zatvore :D
bang and blame

#212 Re: Lako je ružnoj ženi da bude poštena..

Post by bang and blame »

Ramzess Veliki wrote:
betametazon wrote:
Big Ang wrote:Mogu li ja samo skrenuti pažnju malo i na to da lijepim ženama uglavnom prilaze kreteni. Haj znaj što. Što žena ljepša, to kreten veći. Priđe. Jbt :eh:
Nisu to kreteni nego samouvjereni tipovi. A takvi se valjda zenama najvise svidjaju? ili mozda ne? :)

A druga je stvar da se na kraju nagledas "kretena" koji hodaju sa lijepim zenama... :)
Što žena zgodnija to pamet plića (čast izuzetcima) pa joj više godi kreten nego pametan, bliže su u temama.
Jooooj kakvu sam ja znaoooo ... zgodnija od one Bundschenn, kad je pogledaš ne vjeruješ svojim očima.
I ostanemo nasamo, ona inicirala i izorganizirala, a ja sav napaljen mislim u sebi: "Samo ne progovaraj, samo ne progovar... :shock: ... e j...ga sad! :twisted: "
Padne ti čim prvu rečenicu izusti! :twisted:

Davno je to bilo ... :zzzz:
Kako se takvi slucajevi lijepe i "plitke" pamte, a bome, i naglasavaju. A, ne tako lijepa ( necu da kazem -ruzna :mrgreen: ) i "plitka" , svakako, nije vrijedna pomena. To je breme ljepote. Lijepa zena je primjecena i KRASAN je "objekat" za analiziranje, daje sebi za pravo svaki papak da joj prilazi.. Ocekivanja radjaju predrasude, bas kao i razocarenja.
Pirija

#213 Re: Lako je ružnoj ženi da bude poštena..

Post by Pirija »

kod zena ljepota ometa razvoj karatera
McMoy

#214 Re: Lako je ružnoj ženi da bude poštena..

Post by McMoy »

Nikab zakon.
Bloo
Globalna šefica

#215 Re: Lako je ružnoj ženi da bude poštena..

Post by Bloo »

bang and blame wrote: Kako se takvi slucajevi lijepe i "plitke" pamte, a bome, i naglasavaju. A, ne tako lijepa ( necu da kazem -ruzna :mrgreen: ) i "plitka" , svakako, nije vrijedna pomena. To je breme ljepote. Lijepa zena je primjecena i KRASAN je "objekat" za analiziranje, daje sebi za pravo svaki papak da joj prilazi.. Ocekivanja radjaju predrasude, bas kao i razocarenja.
amen
betametazon

#216 Re: Lako je ružnoj ženi da bude poštena..

Post by betametazon »

Bloo wrote:
bang and blame wrote: Kako se takvi slucajevi lijepe i "plitke" pamte, a bome, i naglasavaju. A, ne tako lijepa ( necu da kazem -ruzna :mrgreen: ) i "plitka" , svakako, nije vrijedna pomena. To je breme ljepote. Lijepa zena je primjecena i KRASAN je "objekat" za analiziranje, daje sebi za pravo svaki papak da joj prilazi.. Ocekivanja radjaju predrasude, bas kao i razocarenja.
amen
cuj amen? :D ne vidim ja bas da se zene zale sto im iko prilazi...bolje i papak nego niko :-D
Bloo
Globalna šefica

#217 Re: Lako je ružnoj ženi da bude poštena..

Post by Bloo »

ne mogu prenijeti lična iskustva jer nisam lijepa žena kojoj prilaze :D čujem samo usmena predanja onih lijepih
S4mpion

#218 Re: Lako je ružnoj ženi da bude poštena..

Post by S4mpion »

Vjerovatno je teško biti fin i pošten na današnjem vaktu(svakome), ali ako već odlučiš pravit sranja, ne pravdaj ih lošim izgovorima. :pusi:
Jokericious

#219 Re: Lako je ružnoj ženi da bude poštena..

Post by Jokericious »

Ja od zena koje poznajem za nijednu ne bi rekao da je ruzna. Ima manje privlacnih i vise privlacnih ali svaka je zena lijepa na svoj nacin. I svaka je nekome privlacna.
Bloo
Globalna šefica

#220 Re: Lako je ružnoj ženi da bude poštena..

Post by Bloo »

Jokericious wrote:Ja od zena koje poznajem za nijednu ne bi rekao da je ruzna. Ima manje privlacnih i vise privlacnih ali svaka je zena lijepa na svoj nacin. I svaka je nekome privlacna.
sad ako ne dobijes 5000 PMova, nećeš nikad :D
daj broj mobitela
bang and blame

#221 Re: Lako je ružnoj ženi da bude poštena..

Post by bang and blame »

betametazon wrote:
Bloo wrote:
amen
cuj amen? :D ne vidim ja bas da se zene zale sto im iko prilazi...bolje i papak nego niko :-D
Bolje niko :)
Big Ang

#222 Re: Lako je ružnoj ženi da bude poštena..

Post by Big Ang »

Jokericious wrote:Ja od zena koje poznajem za nijednu ne bi rekao da je ruzna. Ima manje privlacnih i vise privlacnih ali svaka je zena lijepa na svoj nacin. I svaka je nekome privlacna.
jelde, jelde? :chmoljava:
Bloo
Globalna šefica

#223 Re: Lako je ružnoj ženi da bude poštena..

Post by Bloo »

Big Ang wrote:
jelde, jelde? :chmoljava:
:lol: :lol: :lol: :lol:
aj lav chmoljava smajli
KPNCTNJAH

#224 Re: Lako je ružnoj ženi da bude poštena..

Post by KPNCTNJAH »

Jokericious wrote:Ja od zena koje poznajem za nijednu ne bi rekao da je ruzna.
Ali su previsoke za tebe :mrgreen:
McMoy

#225 Re: Lako je ružnoj ženi da bude poštena..

Post by McMoy »

Izgleda da si dobro zagorio! :D
Post Reply