blago lijepima, njihovo je kraljevstvo tajkunskokritichar wrote:mogu samo reći blago se ružnim, one će se udat i imati porodicu
Lako je ružnoj ženi da bude poštena..
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Bloo
- Globalna šefica
#201 Re: Lako je ružnoj ženi da bude poštena..
- Ramzess Veliki
#202 Re: Lako je ružnoj ženi da bude poštena..
Što žena zgodnija to pamet plića (čast izuzetcima) pa joj više godi kreten nego pametan, bliže su u temama.betametazon wrote:Nisu to kreteni nego samouvjereni tipovi. A takvi se valjda zenama najvise svidjaju? ili mozda ne?Big Ang wrote:Mogu li ja samo skrenuti pažnju malo i na to da lijepim ženama uglavnom prilaze kreteni. Haj znaj što. Što žena ljepša, to kreten veći. Priđe. Jbt
A druga je stvar da se na kraju nagledas "kretena" koji hodaju sa lijepim zenama...
Jooooj kakvu sam ja znaoooo ... zgodnija od one Bundschenn, kad je pogledaš ne vjeruješ svojim očima.
I ostanemo nasamo, ona inicirala i izorganizirala, a ja sav napaljen mislim u sebi: "Samo ne progovaraj, samo ne progovar...
Padne ti čim prvu rečenicu izusti!
Davno je to bilo ...
- parappa
- Grijem se na: struju
- Vozim: Lotus Esprit TurboSE
#203 Re: Lako je ružnoj ženi da bude poštena..
ne mozes imati i jare i pare...
meni to uopste ne smeta... inace ne slusam sta pricaju (ako su paglu)
meni to uopste ne smeta... inace ne slusam sta pricaju (ako su paglu)
-
prog321
#204 Re: Lako je ružnoj ženi da bude poštena..
Umjetnost je slusati zenu kako prica, a ne cuti nista 
- Big Ang
#205 Re: Lako je ružnoj ženi da bude poštena..
Opet fakeri po forumu 
- Towelie
#206 Re: Lako je ružnoj ženi da bude poštena..
Starleta ti je eufemizam za kurvu.dale cooper wrote:Nema mi ništa gore nego kada vidim napisano ta i ta (ime i prezime) i ispod piše starleta.![]()
Kakvo je to zanimanje? Kakva se za to škola završava?![]()
Neces verovati, ali ima i skola za starlete.
http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/437892/ ... a-starlete
- parappa
#207 Re: Lako je ružnoj ženi da bude poštena..
cuj faker... samo dobrovoljno gluhonijem
nego ima li zakljucak za pitanje sa teme koja ce se vjerovatno veceras zatvoriti?
nego ima li zakljucak za pitanje sa teme koja ce se vjerovatno veceras zatvoriti?
- Big Ang
#208 Re: Lako je ružnoj ženi da bude poštena..
E za Staniju sam cula.
Kako mi dodjosmo do njih u prici uopste?
Kako mi dodjosmo do njih u prici uopste?
- Big Ang
#209 Re: Lako je ružnoj ženi da bude poštena..
Nije ti to kompliment.parappa wrote:cuj faker... samo dobrovoljno gluhonijem
- parappa
#210 Re: Lako je ružnoj ženi da bude poštena..
zato se i pravdamBig Ang wrote:Nije ti to kompliment.parappa wrote:cuj faker... samo dobrovoljno gluhonijem
nego ima li zakljucak za pitanje sa teme koja ce se vjerovatno veceras zatvoriti?Ovo ja podrugljivo.
- BlackSteel
#211 Re: Lako je ružnoj ženi da bude poštena..
Jedna od najvecih nebuloza ikad je taj stav da lijepe koke varaju a ruznjikave kao cedne. Iz licnog iskustva i okoline mogu bas ustvrdit suprotno. Ruznjikave non stop traze validovanje neko i tu je pola posla vec uradjeno. Jos jednu kategoriju bi trebalo pomenut, a to su bucke. Ko sa buckama posla ima jadna mu je majka. To prejebe insana dok si reko keks. A dosta se raje nalozi u tim vezama kontajuc, haj ba dje ce ona ruzna il debela varat, sretna je sto ima ista bla bla. Big mistake. I btw, primjecujem kod dosta debelih ogorcenost i zlobu neku neobjasnjivu. Debele najlakse guzicom vrata zatvore 
-
bang and blame
#212 Re: Lako je ružnoj ženi da bude poštena..
Kako se takvi slucajevi lijepe i "plitke" pamte, a bome, i naglasavaju. A, ne tako lijepa ( necu da kazem -ruznaRamzess Veliki wrote:Što žena zgodnija to pamet plića (čast izuzetcima) pa joj više godi kreten nego pametan, bliže su u temama.betametazon wrote:Nisu to kreteni nego samouvjereni tipovi. A takvi se valjda zenama najvise svidjaju? ili mozda ne?Big Ang wrote:Mogu li ja samo skrenuti pažnju malo i na to da lijepim ženama uglavnom prilaze kreteni. Haj znaj što. Što žena ljepša, to kreten veći. Priđe. Jbt
A druga je stvar da se na kraju nagledas "kretena" koji hodaju sa lijepim zenama...
Jooooj kakvu sam ja znaoooo ... zgodnija od one Bundschenn, kad je pogledaš ne vjeruješ svojim očima.
I ostanemo nasamo, ona inicirala i izorganizirala, a ja sav napaljen mislim u sebi: "Samo ne progovaraj, samo ne progovar...... e j...ga sad!
"
Padne ti čim prvu rečenicu izusti!
Davno je to bilo ...
-
Pirija
#213 Re: Lako je ružnoj ženi da bude poštena..
kod zena ljepota ometa razvoj karatera
- McMoy
#214 Re: Lako je ružnoj ženi da bude poštena..
Nikab zakon.
- Bloo
- Globalna šefica
#215 Re: Lako je ružnoj ženi da bude poštena..
amenbang and blame wrote: Kako se takvi slucajevi lijepe i "plitke" pamte, a bome, i naglasavaju. A, ne tako lijepa ( necu da kazem -ruzna) i "plitka" , svakako, nije vrijedna pomena. To je breme ljepote. Lijepa zena je primjecena i KRASAN je "objekat" za analiziranje, daje sebi za pravo svaki papak da joj prilazi.. Ocekivanja radjaju predrasude, bas kao i razocarenja.
-
betametazon
#216 Re: Lako je ružnoj ženi da bude poštena..
cuj amen?Bloo wrote:amenbang and blame wrote: Kako se takvi slucajevi lijepe i "plitke" pamte, a bome, i naglasavaju. A, ne tako lijepa ( necu da kazem -ruzna) i "plitka" , svakako, nije vrijedna pomena. To je breme ljepote. Lijepa zena je primjecena i KRASAN je "objekat" za analiziranje, daje sebi za pravo svaki papak da joj prilazi.. Ocekivanja radjaju predrasude, bas kao i razocarenja.
- Bloo
- Globalna šefica
#217 Re: Lako je ružnoj ženi da bude poštena..
ne mogu prenijeti lična iskustva jer nisam lijepa žena kojoj prilaze
čujem samo usmena predanja onih lijepih
- S4mpion
#218 Re: Lako je ružnoj ženi da bude poštena..
Vjerovatno je teško biti fin i pošten na današnjem vaktu(svakome), ali ako već odlučiš pravit sranja, ne pravdaj ih lošim izgovorima. 
-
Jokericious
#219 Re: Lako je ružnoj ženi da bude poštena..
Ja od zena koje poznajem za nijednu ne bi rekao da je ruzna. Ima manje privlacnih i vise privlacnih ali svaka je zena lijepa na svoj nacin. I svaka je nekome privlacna.
- Bloo
- Globalna šefica
#220 Re: Lako je ružnoj ženi da bude poštena..
sad ako ne dobijes 5000 PMova, nećeš nikadJokericious wrote:Ja od zena koje poznajem za nijednu ne bi rekao da je ruzna. Ima manje privlacnih i vise privlacnih ali svaka je zena lijepa na svoj nacin. I svaka je nekome privlacna.
daj broj mobitela
-
bang and blame
#221 Re: Lako je ružnoj ženi da bude poštena..
Bolje nikobetametazon wrote:cuj amen?Bloo wrote:amenbang and blame wrote: Kako se takvi slucajevi lijepe i "plitke" pamte, a bome, i naglasavaju. A, ne tako lijepa ( necu da kazem -ruzna) i "plitka" , svakako, nije vrijedna pomena. To je breme ljepote. Lijepa zena je primjecena i KRASAN je "objekat" za analiziranje, daje sebi za pravo svaki papak da joj prilazi.. Ocekivanja radjaju predrasude, bas kao i razocarenja.
ne vidim ja bas da se zene zale sto im iko prilazi...bolje i papak nego niko
- Big Ang
#222 Re: Lako je ružnoj ženi da bude poštena..
jelde, jelde?Jokericious wrote:Ja od zena koje poznajem za nijednu ne bi rekao da je ruzna. Ima manje privlacnih i vise privlacnih ali svaka je zena lijepa na svoj nacin. I svaka je nekome privlacna.
- Bloo
- Globalna šefica
#223 Re: Lako je ružnoj ženi da bude poštena..
Big Ang wrote:jelde, jelde?Jokericious wrote:Ja od zena koje poznajem za nijednu ne bi rekao da je ruzna. Ima manje privlacnih i vise privlacnih ali svaka je zena lijepa na svoj nacin. I svaka je nekome privlacna.
aj lav chmoljava smajli
- KPNCTNJAH
#224 Re: Lako je ružnoj ženi da bude poštena..
Ali su previsoke za tebeJokericious wrote:Ja od zena koje poznajem za nijednu ne bi rekao da je ruzna.
- McMoy
#225 Re: Lako je ružnoj ženi da bude poštena..
Jokericious wrote:Ja od zena koje poznajem za nijednu ne bi rekao da je ruzna. Ima manje privlacnih i vise privlacnih ali svaka je zena lijepa na svoj nacin. I svaka je nekome privlacna.
Izgleda da si dobro zagorio!