Što privlači nas, dame?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
madner

#201 Re: Što privlači nas, dame?

Post by madner »

cLo wrote:
madner wrote:
Ma nemoguce mi je opste napisati ozbiljan post o tome. Ja bih rekao da imam elimicione kriterije protiv, te naveo recimo da je genetika solidna. No onda bi se ove ispod 170 odmah pocele buniti kako to nije fer, posteno i korektno da nisu druga liga samo zato sto im je DNA los. :roll:
Znači, voliš klipače. :D Ovo je prvi put da se ne mogu složiti s tobom, jer je prava istina da su gorštaci krupni, a aristokracija sitna :P
Potpuno pogresno, aristokracija je u Evropi bila visa i po 10cm od kmetova zbog bolje ishrane.

Mi smo imali peh da su nam malo uvozili Turke kao aristokrate, pa smo morali odustati od regiona Travnika sto se tice genetike, te smo malo kuburili sa Austrijiskim sljamom, no sve u svemu, nije strasno.
lua

#202 Re: Što privlači nas, dame?

Post by lua »

Privlači me kad zajedno sjedimo, pijemo radler, gledamo nogomet i u isti glas opsujemo retardiranom Daniju Alvešu onu bananu što je od nje napravio šou program. Šta se zavlačiš, jeb'o te centaršut.
lua

#203 Re: Što privlači nas, dame?

Post by lua »

Privlači me kad je hipersocijalna osoba, k'o ja. Organski ne podnosim mulce što ne vole iz kuće izać.
mO k3

#204 Re: Što privlači nas, dame?

Post by mO k3 »

Ovu temu obavezno pratim :mrgreen:
almir90

#205 Re: Što privlači nas, dame?

Post by almir90 »

Pazi zahtjeva, sad razumijem zašto ima toliko slobodnih cura gdje god odem, pa jednostavno ne postoje oni koje bi zadovoljili kriterije većini. Tako joj priđe jedan, ona odbije, drugog, trećeg, petog, da bi poslije njega momci joj jednostavno prestali prilaziti. Al' nije to problem, sjedit će ona sa mamom i babom/tatom sa 35-40 godina u guzici, jer, nema onog "pravog". Ali, nije ona kriva, kriva je okolina, koji ne razumiju njene kvalitete, i doći će onaj pravi, nekad. :lol: Ja koliko vidim lakše nađu sebi ove što hodaju sa oženjenim, nego ove "normalne".

Čuj! Crn, visok, zgodan, lijep, doktor, sa dobrom platom, stanom i volanom. Rekao sam ja da onaj Facebook čudne komplekse nabija, a bogme i one razne serije po TV-u, narod postao iskompleksiran, dosta ih se (hvala Bogu ne svi) dižu na velike visine, davajući sebi pretjerane vrijednosti. Al', nije to problem, neće biti dosadno dok se sa roditeljima živi. :lol:
dobar osjecaj

#206 Re: Što privlači nas, dame?

Post by dobar osjecaj »

almir90 wrote:Pazi zahtjeva, sad razumijem zašto ima toliko slobodnih cura gdje god odem, pa jednostavno ne postoje oni koje bi zadovoljili kriterije većini. Tako joj priđe jedan, ona odbije, drugog, trećeg, petog, da bi poslije njega momci joj jednostavno prestali prilaziti. Al' nije to problem, sjedit će ona sa mamom i babom/tatom sa 35-40 godina u guzici, jer, nema onog "pravog". Ali, nije ona kriva, kriva je okolina, koji ne razumiju njene kvalitete, i doći će onaj pravi, nekad. :lol: Ja koliko vidim lakše nađu sebi ove što hodaju sa oženjenim, nego ove "normalne".

Čuj! Crn, visok, zgodan, lijep, doktor, sa dobrom platom, stanom i volanom. Rekao sam ja da onaj Facebook čudne komplekse nabija, a bogme i one razne serije po TV-u, narod postao iskompleksiran, dosta ih se (hvala Bogu ne svi) dižu na velike visine, davajući sebi pretjerane vrijednosti. Al', nije to problem, neće biti dosadno dok se sa roditeljima živi. :lol:
Nazalost, dragi nasmijani forumas, situacija je slicna i kod momaka i kod cura. Jedni biraju, drugi cekaju savrsene uslove, svako prema svojim stvarnim ili umisljenim mogucnostima.

Meni nisu smijesne ni cure ni momci koji biraju ko sebi, kao sto mi nisu smijesni ni nasi momci koji osjecaju da nemaju ili realno nemaju uslove ni za sta.
almir90

#207 Re: Što privlači nas, dame?

Post by almir90 »

dobar osjecaj wrote: Nazalost, dragi nasmijani forumas, situacija je slicna i kod momaka i kod cura. Jedni biraju, drugi cekaju savrsene uslove, svako prema svojim stvarnim ili umisljenim mogucnostima.

Meni nisu smijesne ni cure ni momci koji biraju ko sebi, kao sto mi nisu smijesni ni nasi momci koji osjecaju da nemaju ili realno nemaju uslove ni za sta.
Slažem se, ni na našoj strani ništa bolja sitaucija nije, veliki broj pati za nekim, kako se da izrazim, fufama, od koje nikada neće biti prave žene, bračnog partnera.

Što se tiče muškaraca, veliki broj konta, da je dovoljan bankovni račun, dobro auto i kuća, i eto ih same lete. Hoće one letiti, ali zna se kave će letiti.

Mada su teška vremena došla za pronalazak pravog partnera, nekoga sa kime treba život podijeliti.
velikibrnjo

#208 Re: Što privlači nas, dame?

Post by velikibrnjo »

hem sam crn hem visok hem imam nekih visokih skola samo sto me ne privlace forumasice
jbg
bas mi (ih) zao :D
supercali

#209 Re: Što privlači nas, dame?

Post by supercali »

a jel vas privlaci duza kosa? :D
solo2

#210 Re: Što privlači nas, dame?

Post by solo2 »

ultima_palabra wrote:
JThomas wrote:realnost je da žena u isto vrijeme želi "pravog muškarca" i pokušava ga spriječiti da to bude. pa ako uspije u tom sprečavanju, onda ga vara jer je dosadan, a ako ne uspije, razvodi se jer je svojeglav :D
Komentar na mjestu 100%
p206

#211 Re: Što privlači nas, dame?

Post by p206 »

supercali wrote:a jel vas privlaci duza kosa? :D
nešto kao Ćelo Bajramović style
Jokericious

#212 Re: Što privlači nas, dame?

Post by Jokericious »

almir90 wrote:Pazi zahtjeva, sad razumijem zašto ima toliko slobodnih cura gdje god odem, pa jednostavno ne postoje oni koje bi zadovoljili kriterije većini. Tako joj priđe jedan, ona odbije, drugog, trećeg, petog, da bi poslije njega momci joj jednostavno prestali prilaziti. Al' nije to problem, sjedit će ona sa mamom i babom/tatom sa 35-40 godina u guzici, jer, nema onog "pravog". Ali, nije ona kriva, kriva je okolina, koji ne razumiju njene kvalitete, i doći će onaj pravi, nekad. :lol: Ja koliko vidim lakše nađu sebi ove što hodaju sa oženjenim, nego ove "normalne".

Svaka cast za kompletan komentar.
Odbit ce nekoga jer nije 5cm visi i jer nema vozacku dozvolu, a poslije kukati za propustenim prilikama.
rundavi

#213 Re: Što privlači nas, dame?

Post by rundavi »

shmizlica wrote:
SaraFina wrote:kad se u njegovom društvu osjećam prijatno i opušteno
sve ostalo je gotovo irelevantno :)

i volim kad onako muške ruke....ne volim baš sitne ručice kod muška :mrgreen:

hahahhaa jbg NATJERALA SI ME DA POGLEDAM U RUKE
pashasolidni

#214 Re: Što privlači nas, dame?

Post by pashasolidni »

sheilak wrote:privlaci me kad igra nogomet tri puta sedmicno. s prijateljima. :D

kad igrash nogomet,svi su ti prijatelji,al' kad igrash fudbal,prijatelji su samo u tvojoj momchadi :D
solo2

#215 Re: Što privlači nas, dame?

Post by solo2 »

cLo wrote:
sheilak wrote: antiazijski raspolozen? :D
a možda je bitno da je samo raspoložen :D ne treba biti sitničav :D

eh sad ozbiljno :D
kad je neobičan, nonkonformista, kreativan, zaljubljenik u umjetnost (mada je ne mora ni kontati, bitno je da je voli), zapuštenog izgleda (čupav, bradat, ono kao Dude :D ), ali čist, njegovan i lijepo miriše, ne volim velike šake, volim manje sa tanjim prstima :D, lijepe zube, fizički izgled mi je bitan da ga mogu simpatisati kada mi omrzne, širok lopovski osmijeh, sarkastičan, ironičan, s vremena na vrijeme zao provokator, slažem se sa Šejlom lojalan pod must, ne svima naravno, samo odabranim ljudima, pomalo asocijalan, što se sporta tiče, ne mora biti u tome, ali da ga nije strah skočiti sa stijene, mora biti hrabar, materijalno me puno ne zanima, tek toliko da ne preživljava.
Johnny Depp
rundavi

#216 Re: Što privlači nas, dame?

Post by rundavi »

Dobra vam je tema ali NISAM SE ODAVNO OVAKO ISMIJAO pogotovo ovim uljezima šta vam upadaju klizeći (što za žuti što za crveni karton ) . Sve u svemu OK :thumbup:
Mutivoda

#217 Re: Što privlači nas, dame?

Post by Mutivoda »

Zanimljiva tema, a ja pojma nemam šta me privlači. :lol: I šta god da napišem, vjerovatno će biti jedna velika glupost jer su mi ove stvari uvijek bile sranje i skoro nikad ne bude tako al' eto :D

Hmm, pune usne. Image Kad ima taj neki glas koji me smiruje.
Volim sivi donji dio trenerke, za njima se možda čak i okrenem. Image
Ruke. Image
Kad je pismen :D
Ne znam tačan razlog objasniti zbog kojeg se to desi, ali ono kad ga pogledam u oči, a neka struja prođe kroz čitavo tijelo.
I ono neko pomalo bezobrazno ali neodoljivo samopouzadnje. Image
Kad me može nasmijati u bilo kom trenutku, možda je kliše, ali jebiga.
Volim kad mi čita misli :P
Kad voli Želju. :evil:

U suštini to su neke gluposti, ako dođemo u kontakt, i priča krene, i ide, nema one neugodne tišine, ali sve vrijeme imam onaj neki čudan osjećaj u stomaku, i onaj neki debilni osmijeh na licu, jebo sve - sve pada u vodu :D
Brkooo

#218 Re: Što privlači nas, dame?

Post by Brkooo »

Sve ovo nabrojano od "ljene" ispunjavam al djaba sve kad joj ne radi pp :oops: :D
p206

#219 Re: Što privlači nas, dame?

Post by p206 »

sherbett wrote:Ja bi jos da napomenem svoju jednu opservaciju, a tice se fizickog izgleda ifizicke privlacnosti. Mene recimo moze da privuce ne tako lijep muskarac, svojim gardom, pokretuma, glasom i mirisom. Upravo su te stvari znale privuc i raspametit kad bi ga promatrala. I to je bitno.
evo ih :D

Image

nisu lijepi, imaju gard (doduše kod ovog lijevog je trenutno razvaljen), pokret je izražen :D , glas isto, miris da ne pričam :mrgreen:
ultima_palabra

#220 Re: Što privlači nas, dame?

Post by ultima_palabra »

Ma meni je ok ako cura ima kriterije, neće svašta i tako to... ali hajd da vidimo šta ona to nudi, i zašto bi taj neki idealni (ako uopšte postoji i ako je slučajno slobodan) odabrao baš nju :D Mislim da je tu jaz između želja i mogućnosti :D

Da ne bude ono: sve na njoj lažno, ali ona traži pravog muškarca :oops:
supercali

#221 Re: Što privlači nas, dame?

Post by supercali »

Mutivoda wrote:Zanimljiva tema, a ja pojma nemam šta me privlači. :lol: I šta god da napišem, vjerovatno će biti jedna velika glupost jer su mi ove stvari uvijek bile sranje i skoro nikad ne bude tako al' eto :D

Hmm, pune usne. Image Kad ima taj neki glas koji me smiruje.
Volim sivi donji dio trenerke, za njima se možda čak i okrenem. Image
Ruke. Image
Kad je pismen :D
Ne znam tačan razlog objasniti zbog kojeg se to desi, ali ono kad ga pogledam u oči, a neka struja prođe kroz čitavo tijelo.
I ono neko pomalo bezobrazno ali neodoljivo samopouzadnje. Image
Kad me može nasmijati u bilo kom trenutku, možda je kliše, ali jebiga.
Volim kad mi čita misli :P
Kad voli Želju. :evil:

U suštini to su neke gluposti, ako dođemo u kontakt, i priča krene, i ide, nema one neugodne tišine, ali sve vrijeme imam onaj neki čudan osjećaj u stomaku, i onaj neki debilni osmijeh na licu, jebo sve - sve pada u vodu :D
za tebe :D
Image
anaksunamun

#222 Re: Što privlači nas, dame?

Post by anaksunamun »

privlače me crne oči, smirenost i malo kriv nos, al najjača stvar je miris, kad lijepo miriše naježiš se bez i da vidiš dobro kako izgleda :) fina tema,, opuštajuća :)
Mutivoda

#223 Re: Što privlači nas, dame?

Post by Mutivoda »

E respo jebiga :lol:
Brkooo wrote:Sve ovo nabrojano od "ljene" ispunjavam al djaba sve kad joj ne radi pp :oops: :D
:D :evil:
Jokericious

#224 Re: Što privlači nas, dame?

Post by Jokericious »

ultima_palabra wrote:

Ma meni je ok ako cura ima kriterije, neće svašta i tako to... ali hajd da vidimo šta ona to nudi, i zašto bi taj neki idealni (ako uopšte postoji i ako je slučajno slobodan) odabrao baš nju :D Mislim da je tu jaz između želja i mogućnosti :D

Pa dobro. Ja bi rekao da je vecina ljudi prosjek. Vjerovatno su i cijenjene forumasice. Ovo je tema sta ih privlaci. Kao sto bi da se nama otvori tema bilo pisanje dobre sise i guzovi, tako je njima visok i crn. U realnosti stvari izgledaju drugacije. Da se sve drze ovih kriterija samo bi desetak posto muskaraca moglo naci zenu.

I ja kazem privlaci me ovo i ono, a onda mi se desi da mi se svidi cura koja je potpuna suprotnost nabrojanom.
dale cooper

#225 Re: Što privlači nas, dame?

Post by dale cooper »

Jokericious wrote:
ultima_palabra wrote:

Pa dobro. Ja bi rekao da je vecina ljudi prosjek. Vjerovatno su i cijenjene forumasice. Ovo je tema sta ih privlaci. Kao sto bi da se nama otvori tema bilo pisanje dobre sise i guzovi, tako je njima visok i crn. U realnosti stvari izgledaju drugacije. Da se sve drze ovih kriterija samo bi desetak posto muskaraca moglo naci zenu.

I ja kazem privlaci me ovo i ono, a onda mi se desi da mi se svidi cura koja je potpuna suprotnost nabrojanom.
Zato bi meni bilo nezahvalno odgovoriti na ovo pitanje da imamo suprotnu temu. Sve je stvar trenutka
i utiska koji osoba ostavi na tebe.
Post Reply