aha naročito su se poboljšali oko kasa i nije uskoNaslovnica wrote:Da pohvalim BINGO kod Kumrovca, bio sam jučer, uklonili su one palete između rafa, nove korpe (još uvijek premalo kolica), uredili rafe, popravljaju se, kao da čitaju naše sugestije!
Samo naprijed!
BINGO, INTEREX, uredjenost, uljudnost i ljubaznost...
Moderator: anex
-
StupskaBitanga
#201 Re: BINGO, INTEREX, uredjenost, uljudnost i ljubaznost...
- strong69
#202 Re: BINGO, INTEREX, uredjenost, uljudnost i ljubaznost...
Jedini trzni centar gdje su radnici bili zaista preljubazni i usluzni bio je Mercator. Nista nije Konzum bolji od Binga, Robota, Amka i ostalih.
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#203 Re: BINGO, INTEREX, uredjenost, uljudnost i ljubaznost...
u Telecomu ima svegaZeljoooo wrote:Nisam znao da i u Telekomu dijele bonoveplain vanilla wrote:volim ja bonove, tad kupujem sto nikad ne bih-kao da je dzabadadoka84 wrote:Nema mi nista gore od toga. *ebo ga bon. Vratili smo se u kameno doba, robno robna razmjena.
ontopic
Skoro sve primjedbe su na mjestu, u TZ ima najvise njihovih objekata i skoro svaki je isti... stvarno bi biilo lijepo da se sad malo posvete izgledu prodavnica i ponasanju osoblja. Nisam primijetila neljubaznost, ali ne moram preskakati kante u ionako skucenom prostoru.
U medjuvremu, s obzirom da im je jedini konkurent Konzum, radije cu preskakati kante u Bingu
-
Chuckie