Evo znam ja jednog, pade ti matematikaHafis wrote:Bošnjo? U Mostaru? Za Raguža?!!joint union wrote: I bas nijedan Bosnjo u Mostaru nije za Raguza glasao?
Ovaj ti je vrh, sutra ću ga prosuti na poslu
Komarica: "Katolici pred fizičkim iskorjenjivanjem u FBIH"
- joint union
#201 Re: Komarica: "Katolici pred fizičkim iskorjenjivanjem u FBI
-
Hafis
#202 Re: Komarica: "Katolici pred fizičkim iskorjenjivanjem u FBI
Računica kaže da taman tih 1328 glasova i nedostaje. Prvo se gleda rodbina, a onda nacionalni interes.Mister Yes wrote:Evo sam otišao pogledat. Zoran Perić iz SDP-a Mostar je dobio 728 glasova. Znači čovjek ima 728 lojalnih članova porodice.![]()
Ružica Burić iz DF-a Mostar je dobila tačno 600 glasova. 600 odanih i privrženih rođaka
- BHCluster
#203 Re: Komarica: "Katolici pred fizičkim iskorjenjivanjem u FBI
Nista se kolega ne brini, nature always finds the way!Mister Yes wrote: Nisam. A u mojim godina ne bi bilo ni pametno. Visok pritisak, šećer. Ne bi bilo pametno
- Mister Yes
#204 Re: Komarica: "Katolici pred fizičkim iskorjenjivanjem u FBI
Mene su uspjeli prevariti. Ja sam stvarno povjerovao da su većina u Mostaru i HNKreis1 wrote: Po onim prcjenama tih vasih relevantnih strucnjaka, ja sam mislio da ce ovi procenti ici u Mostaru i preko 60%, kad vidi vraga vi u tu negdje 47, 48, 49 %. Poptop trece-entitetasa u stolnom, a o zupaniji da ne govorimo.
Sad kada je jasno da nisu * povlačim sve što sam ikada napisao o trećem entitetu. Kakav crni treći entitet. Ostaće im ZHK+Čitluk
*na popisu možda Hrvati i budu 51% ili 52% u Mostaru i HNK ali kakva korist od toga ako će glasati za probosanske stranke ili se neće zamarati politikom (neće glasati).
- reis1
#205 Re: Komarica: "Katolici pred fizičkim iskorjenjivanjem u FBI
I cuj ti to, "stolni", a ni vecine u njem nemaju... 
-
Hafis
#206 Re: Komarica: "Katolici pred fizičkim iskorjenjivanjem u FBI
Prodao ti je fol, isto k'o i 1992. kad je navodno glasao za Markovićajoint union wrote:Evo znam ja jednog, pade ti matematikaHafis wrote:Bošnjo? U Mostaru? Za Raguža?!!joint union wrote: I bas nijedan Bosnjo u Mostaru nije za Raguza glasao?
-
Hafis
#207 Re: Komarica: "Katolici pred fizičkim iskorjenjivanjem u FBI
Nije tako ni crno kad se tih 12% raspodjeli na 24%, ispade polovicaMister Yes wrote:Trećeentitetaši ukupno samo 12% političke moći u Federaciji.reis1 wrote: Evo gledam za HNZ, mandati:
- HDZ-ovi, 14
- proBiH stranke, 16
A ako se uzme da je Raguz isto pro BiH, onda:
- HDZ BiH, 11
- proBiH stranke, 19
Potop treceentitetasa u dolini Neretve!![]()
Kako sa time izaći na oči Angeliki Merkeliki? Samo 12% građana Federacije podržava hrvatski entitet iako je Hrvata haman 20% u Federaciji. Nema tu kuveta
- joint union
#208 Re: Komarica: "Katolici pred fizičkim iskorjenjivanjem u FBI
A znas ga i ti? Hebote, pa ti si fakat hafizHafis wrote:
Prodao ti je fol, isto k'o i 1992. kad je navodno glasao za Markovića
Zar su bili izbori '92? Hafize gubis se k'o abdest
-
Hafis
#209 Re: Komarica: "Katolici pred fizičkim iskorjenjivanjem u FBI
Sorry, vidim, ali prekršaj kod primanja lopte, u žaru napadajoint union wrote:A znas ga i ti? Hebote, pa ti si fakat hafizHafis wrote:
Prodao ti je fol, isto k'o i 1992. kad je navodno glasao za Markovićasve znas
- Mister Yes
#210 Re: Komarica: "Katolici pred fizičkim iskorjenjivanjem u FBI
3839Hafis wrote: Bošnjo? U Mostaru? Za Raguža?!!
Toliko je u opštini Mostar RAguž dobio više nego HDZ90. Kao što si i sam ranije govorio, to je matematika da se sazna koliko je Bošnjaka glasalo za Raguža. Samo pogledaš razliku između glasova koje je dobio Raguž i glasova koje je dobio HDZ90. U slučaju Mostara ta razlika je 3839
- joint union
#211 Re: Komarica: "Katolici pred fizičkim iskorjenjivanjem u FBI
Hajde de, oprosteno ti jeHafis wrote:Sorry, vidim, ali prekršaj kod primanja lopte, u žaru napadajoint union wrote:A znas ga i ti? Hebote, pa ti si fakat hafizHafis wrote:
Prodao ti je fol, isto k'o i 1992. kad je navodno glasao za Markovićasve znas
Jbg, razumljivo, ne mozes na sto strana.
Sto bi se kod nas reklo, gladne oci
- BHCluster
#212 Re: Komarica: "Katolici pred fizičkim iskorjenjivanjem u FBI
Znaci nas doktor je pao na hrvatskom jeziku, a sada i matematici" Doktore zapali diplomu dok rezvizori nisu i do tebe dosli.
- reis1
#213 Re: Komarica: "Katolici pred fizičkim iskorjenjivanjem u FBI
Mister Yes wrote:Mene su uspjeli prevariti. Ja sam stvarno povjerovao da su većina u Mostaru i HNKreis1 wrote: Po onim prcjenama tih vasih relevantnih strucnjaka, ja sam mislio da ce ovi procenti ici u Mostaru i preko 60%, kad vidi vraga vi u tu negdje 47, 48, 49 %. Poptop trece-entitetasa u stolnom, a o zupaniji da ne govorimo.![]()
Sad kada je jasno da nisu * povlačim sve što sam ikada napisao o trećem entitetu. Kakav crni treći entitet. Ostaće im ZHK+Čitluk![]()
*na popisu možda Hrvati i budu 51% ili 52% u Mostaru i HNK ali kakva korist od toga ako će glasati za probosanske stranke ili se neće zamarati politikom (neće glasati).
Ma ti dole Hrvati i nisu Hrvati, to ti je brale skutarija... sverceri i muljatori... nema ih vecih na planeti.
No konkretno covjek kad sagleda, dobiju se podaci kakvi jesu. S druge strane, Mostar je bio poznat i kao grad u Jugi sa najvecim brojem Maja i Damira, a oni ti to sve racunaju ko Hrvate...
-
Hafis
#214 Re: Komarica: "Katolici pred fizičkim iskorjenjivanjem u FBI
Ja znam ljudi koi su glasali za Raguža, a na županijskoj razini za HDZ. I to sve provjereni, dubokomisleći, ambiciozni, vispreni, zajebani, i pomalo prepotentni Hrvati, kao što sam i sam.Mister Yes wrote:3839Hafis wrote: Bošnjo? U Mostaru? Za Raguža?!!
Toliko je u opštini Mostar RAguž dobio više nego HDZ90. Kao što si i sam ranije govorio, to je matematika da se sazna koliko je Bošnjaka glasalo za Raguža. Samo pogledaš razliku između glasova koje je dobio Raguž i glasova koje je dobio HDZ90. U slučaju Mostara ta razlika je 3839
A broj Bošnjaka Ragužovih glasača u Mostaru je iznimno rijetka pojava u ovdašnjoj populaciji, nešto kao npr Spina bifida ili Omfalocele u novorođenčadi, to ti ga je cca između 0,06-0,09%
- reis1
#215 Re: Komarica: "Katolici pred fizičkim iskorjenjivanjem u FBI
Kakvo baa rasporedjivanje...Hafis wrote:Nije tako ni crno kad se tih 12% raspodjeli na 24%, ispade polovicaMister Yes wrote:Trećeentitetaši ukupno samo 12% političke moći u Federaciji.reis1 wrote: Evo gledam za HNZ, mandati:
- HDZ-ovi, 14
- proBiH stranke, 16
A ako se uzme da je Raguz isto pro BiH, onda:
- HDZ BiH, 11
- proBiH stranke, 19
Potop treceentitetasa u dolini Neretve!![]()
Kako sa time izaći na oči Angeliki Merkeliki? Samo 12% građana Federacije podržava hrvatski entitet iako je Hrvata haman 20% u Federaciji. Nema tu kuveta
ZH Kanton jarane, dok je vrijeme, budite pametni.
- Mister Yes
#216 Re: Komarica: "Katolici pred fizičkim iskorjenjivanjem u FBI
Haj ti takvima objasni da Dražen Žerić Žera (rođen u Mostaru) nije Hrvat i da mu se roditelji zovu Šemsa i Nedžib. Brat mu se zove Damir.reis1 wrote: No konkretno covjek kad sagleda, dobiju se podaci kakvi jesu. S druge strane, Mostar je bio poznat i kao grad u Jugi sa najvecim brojem Maja i Damira, a oni ti to sve racunaju ko Hrvate...Na kraju ce pocet i Bosnje racunat ko Hrvate da navuku na >50%, shega likovi...
I sad kad takvi gledaju u liste rođenih i vide Dražen Žerić i Damir Žerić oni to odmah računaju u Hrvate
- Mister Yes
#217 Re: Komarica: "Katolici pred fizičkim iskorjenjivanjem u FBI
Hafis wrote: Ja znam ljudi koi su glasali za Raguža, a na županijskoj razini za HDZ. I to sve provjereni, dubokomisleći, ambiciozni, vispreni, zajebani, i pomalo prepotentni Hrvati, kao što sam i sam.
A broj Bošnjaka Ragužovih glasača u Mostaru je iznimno rijetka pojava u ovdašnjoj populaciji, nešto kao npr Spina bifida ili Omfalocele u novorođenčadi, to ti ga je cca između 0,06-0,09%
- joint union
#218 Re: Komarica: "Katolici pred fizičkim iskorjenjivanjem u FBI
Uf Hafize, brisi ovo dok nisu vidjeli iz sredisnjice, nahebacesHafis wrote:Ja znam ljudi koi su glasali za Raguža, a na županijskoj razini za HDZ. I to sve provjereni, dubokomisleći, ambiciozni, vispreni, zajebani, i pomalo prepotentni Hrvati, kao što sam i sam.Mister Yes wrote:3839Hafis wrote: Bošnjo? U Mostaru? Za Raguža?!!
-
Hafis
#219 Re: Komarica: "Katolici pred fizičkim iskorjenjivanjem u FBI
Imam na ovo takav odgovor, takav ujed, da bi me baniralo do kraja života, ali bi to bila antologijskas rečenica, koja bi ušla u rasprave i raščlambe cjelokupnog biH virtualnog prostora....mislim da bih od autorskih prava pare okrenuo.="reis1"
Ma ti dole Hrvati i nisu Hrvati, to ti je brale skutarija... sverceri i muljatori... nema ih vecih na planeti.
Međutim, nisi vrijedan toga.
Za tvoju informaciju u Mosraru i hercegovini Damir je ime koje gotovo u 99% slučajeva nose Hrvati. Znam da je u Bosni drugačije, i znam da se gore izgovara kao Daaaamir. (U povjerenju, netko se nekad dobro zajebao misleći da je to ''muslimansko'' ime, ali gotovo je sadNS druge strane, Mostar je bio poznat i kao grad u Jugi sa najvecim brojem Maja i Damira
A Maja, ima ih od svih kuća, to jest kopaju se u sva tri groblja, u stvari četiri: i u ateističko.
- reis1
#220 Re: Komarica: "Katolici pred fizičkim iskorjenjivanjem u FBI
Mister Yes wrote:Haj ti takvima objasni da Dražen Žerić Žera (rođen u Mostaru) nije Hrvat i da mu se roditelji zovu Šemsa i Nedžib. Brat mu se zove Damir.reis1 wrote: No konkretno covjek kad sagleda, dobiju se podaci kakvi jesu. S druge strane, Mostar je bio poznat i kao grad u Jugi sa najvecim brojem Maja i Damira, a oni ti to sve racunaju ko Hrvate...Na kraju ce pocet i Bosnje racunat ko Hrvate da navuku na >50%, shega likovi...
I sad kad takvi gledaju u liste rođenih i vide Dražen Žerić i Damir Žerić oni to odmah računaju u Hrvate
Ma oni ti i mostarske Srbe racunaju u Hrvate, cim vide nekog da nije Ahmet, ka'e Hrvat. Ali samo kad im treba...
I jos sam ih i pogurao s ovim procentima, kad bi se ovi gore pobrojani iskljucili, pali bi na 39% za Stolni.
-
Hafis
#221 Re: Komarica: "Katolici pred fizičkim iskorjenjivanjem u FBI
Znam, također i činjenica je da te podatke krije kao zmija noge.Mister Yes wrote: Haj ti takvima objasni da Dražen Žerić Žera (rođen u Mostaru) nije Hrvat i da mu se roditelji zovu Šemsa i Nedžib.
Ovo je provjereno, imamo neke zajedničke prijatelje, a i sjedilo se u društvu u par navrata
- joint union
#222 Re: Komarica: "Katolici pred fizičkim iskorjenjivanjem u FBI
Krije podatke kako mu se otac i mater zovu?Hafis wrote:Znam, također i činjenica je da te podatke krije kao zmija noge.Mister Yes wrote: Haj ti takvima objasni da Dražen Žerić Žera (rođen u Mostaru) nije Hrvat i da mu se roditelji zovu Šemsa i Nedžib.
Ovo je provjereno, imamo neke zajedničke prijatelje, a i sjedilo se u društvu u par navrata
Vala Hafize i ti sa svakim sjedis.
A sto krije te podatke?
- It_is_a_Leclerc
#223 Re: Komarica: "Katolici pred fizičkim iskorjenjivanjem u FBI
Al' kad veoma cijenjeni drug Hafis nabaci neki med. termin tipa spina bifida, da nas impresionira. Kobiva samo on medicinu završio.
Spina bifida, inače, se uči negdje na početku studija. Langmanova Embriologija, Nikolićev atlas i ti fazoni... ccc..
Spina bifida, inače, se uči negdje na početku studija. Langmanova Embriologija, Nikolićev atlas i ti fazoni... ccc..
- reis1
#224 Re: Komarica: "Katolici pred fizičkim iskorjenjivanjem u FBI
Hafis wrote:Imam na ovo takav odgovor, takav ujed, da bi me baniralo do kraja života, ali bi to bila antologijskas rečenica, koja bi ušla u rasprave i raščlambe cjelokupnog biH virtualnog prostora....mislim da bih od autorskih prava pare okrenuo.="reis1"
Međutim, nisi vrijedan toga.Za tvoju informaciju u Mosraru i hercegovini Damir je ime koje gotovo u 99% slučajeva nose Hrvati. Znam da je u Bosni drugačije, i znam da se gore izgovara kao Daaaamir. (U povjerenju, netko se nekad dobro zajebao misleći da je to ''muslimansko'' ime, ali gotovo je sadNS druge strane, Mostar je bio poznat i kao grad u Jugi sa najvecim brojem Maja i Damira.)
A Maja, ima ih od svih kuća, to jest kopaju se u sva tri groblja, u stvari četiri: i u ateističko.
Sorry sorry, ispricavam se ako te sta sto rekoh, ujelo. A i sta ima veze ako si skutor i svercer, pa i to je nekakav pos'o, ha ja. To ti je danas u ovoj nasoj nastambi i vaktu postalo pozitivno kad je neko svercer i skutor...
Uglavnom, pokusali ste dobit na foru stolni i treci, ali evo kako vidis % kazu nema od tog nist. Treba pocet razmisljat kako vas asimilirat u nase bosnjacko cvjece.
- Mister Yes
#225 Re: Komarica: "Katolici pred fizičkim iskorjenjivanjem u FBI
Ne znam da li on krije ali neko opasno dežura na wikipediji i briše imena njegovih roditeljaHafis wrote:Znam, također i činjenica je da te podatke krije kao zmija noge.Mister Yes wrote:reis1 wrote: Haj ti takvima objasni da Dražen Žerić Žera (rođen u Mostaru) nije Hrvat i da mu se roditelji zovu Šemsa i Nedžib.
Ali ti si hebote prava lola. Znaš Žeru? Da ne znaš slučajno i Đuru? Brako Đurić Đuro? I njega je rodila Bošnjakinja. Ili recimo Dražen Ričl legenda. Majka Elvira. Ma joj svašta ti imam pričat. Imena su čudo