Žedan, Zorane? - Jesam, majku li vam nacionalističku!

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Pol_Pot

#201 Re: Žedan, Zorane? - Jesam, majku li vam nacionalističku!

Post by Pol_Pot »

Samoobmana wrote:Te seljačke doskočice ostavi za nekoga drugog. Imamo već temu na kojoj raspravljamo o albanskim teroristima, te odbrani od istih.

Znam ja šta bošnjaka made in 1992 ispizdi.. film je ovo. ali je jebeno efektivno.

Jebeš mene, imam 1 post na forumu. Ko sam ti ja. Pogledaj ti ovo.. popij čašu vode.. razmisli malo, sjeti se predaka.. ko si i šta si, razmisli malo... Sve jesi.. ali bošnjak nisi.. i kako dublje i dublje istražuješ.. stižeš do onih koje najviše mrziš.

To si ti. Ti si Srbin. Odbjegli Srbin. Bošnjak je srbin u samoobmani.

Ja ne očekujem da ćeš se ti vratiti srpstvu i pravoslavlju. Ali očekujem da te ovo pitanje nagriza do kraja života. I treba da nagriza svaku poturicu..
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zabavan si, de još koju :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
dr.gog
Grijem se na: briketi kanabisa
Horoskop: Vodolija

#202 Limunada za umornog autora teme i đenerala

Post by dr.gog »

Samoobmana wrote:Na temi se aktiviralo dosta Srba i generalno sam zadovoljan.
Nije ovo neki način, ali ako treba i ovako braniti svoje od poturica, neka to bude tako.

:thumbup:

Redakcija foruma kojeg samo zlonamjerni ne nazivaju pravim imenom, u čemu je časni izuzetak i pokretač ove teme, se zahvaljuje generalu Mladiću na javljanju i beskompromisnom izjašnjavanju na virtualnom braniku otadžbine.

Zahvaljujemo i uglednim haškim onkolozima i neurolozima koji ga održavaju u cvijetu mladosti, opuštenosti i sveopšteg blagostanja uz pogled na kćeri i unučiće.

Redakcija izražava i svoje čuđenje da jedan ugledni vojni humanista i bard srpskog naroda gubi vrijeme na trice&kučine o nazivima naroda koji živi na ovim prostorima, kada većina populacije osjeća fantomski bol u spolovilima na tu temu.

Pokretaču teme prenosimo i ekskluzivne pozdrave g.Radmilovića koji je, u društvu sa anđelima, sa ushićenjem dočekao da ga neko pomene izvan konteksta o Biliju Pitonu, nabavljaču rabljenih mrtvačkih sanduka.

U ekskluzivnom videu Redakcija prikazuje kako pokojni Zoran brani i čast autorice teme @Sebije pred udvaračima fašizmom ophrvanog foruma.

https://www.youtube.com/watch?v=pncjc-AmTw0
dalje

#203 Re: Žedan, Zorane? - Jesam, majku li vam nacionalističku!

Post by dalje »

detroit-mercy wrote:nego kao sto rekoh stalna potreba za dozkazivanjem kako nam je komsiluk dobar.
Kakav je da je, mi u komsiluku nemamo zlopamtila.

Pocine zlocine i sve zaborave. :D
Bodkin

#204 Re: Žedan, Zorane? - Jesam, majku li vam nacionalističku!

Post by Bodkin »

Ali neki zato nikad ne nadju vezu sa mozgom

Sent from my Lumia
dalje

#205 Re: Žedan, Zorane? - Jesam, majku li vam nacionalističku!

Post by dalje »

detroit-mercy wrote:
DoZeN wrote:Mi treba da kazemo istinu,MI SE NE VOLIMO, da smo se voljeli ne bi pucali jedni na druge to jest na komsije.
Ne mi se ne mrzimo, niko normalan se ne mrzi. Obican covjek iz Sumadije kao i onaj iz Srednje Bosne uopste ne razmislja na taj nacin, da nekoga mrzi ili da je bolji od nekog drugog. Ono sto u cemu dosta raje pada na ovakvim temama je gleadanje samo sa aspekta pojedinca a ne kolektiviteta.
Kao pojedincin mi se ne razlikujemo, ali kao kolektiviteti, mi na iste stvari gleadamo razlicito, imamo drugacija kolektivna sjecanja, mitove, legende, stremljenja. Par banalnih primjera iz nase blize ili dalje historije i kako mi gledamo na te dogadjaje ti mogu reci sve.
Pa nije covjek ni rekao da se mrzimo.
Bambi_na_kofeinu

#206 Re: Žedan, Zorane? - Jesam, majku li vam nacionalističku!

Post by Bambi_na_kofeinu »

Pa dobro to se bar zna, srbe svi mrze. I ljubomorni su na srbe. I spletkare srbima. Svi i oduvijek.
Turci, amerikanci, muslimani, hag, vatikan i papa, prapočetne amebe...sve na dobrog čovjeka, domaćina, srbina.
Gusle, ovo, ono, tindrlika, tandrlika...
detroit-mercy

#207 Re: Žedan, Zorane? - Jesam, majku li vam nacionalističku!

Post by detroit-mercy »

Bambi_na_kofeinu wrote:Pa dobro to se bar zna, srbe svi mrze. I ljubomorni su na srbe. I spletkare srbima. Svi i oduvijek.
Turci, amerikanci, muslimani, hag, vatikan i papa, prapočetne amebe...sve na dobrog čovjeka, domaćina, srbina.
Gusle, ovo, ono, tindrlika, tandrlika...
Pusti ga, vidis da sam sa sobom vodi konverzaciju. I za to ima dijagnoza :mrgreen: .
hizo ramidovic

#208 Re: Žedan, Zorane? - Jesam, majku li vam nacionalističku!

Post by hizo ramidovic »

Samoobmana wrote:Mnogo više volim ultra bošnjake, ultra nacionaliste, šoviniste i fašiste, kakva je i ova lua.
Baš ti su mi dokaz, kad u njih uperim prstom u stvarnom životu da bošnje nisu oni veseli humoristički bosanci, što te gledaju na čašiji i viču ima slobodno ima slobodno.. sjedite može desetka.. a onda malo vicevi, humor i standard bosanska priča.

Bošnjaci su oni koji bi se sutra Srbima napili krvi da to mogu. Ali ne mogu niti će ikad moći. Prirodna reakcija bošnjačkog čovjeka je to, jer kad je neko odgajan u lažima, ima da mrzi Srbe više nego što voli svoj narod.

Samo mrzite Srbe i pišite. Jer će tada Srbi vidjeti vaše pravo lice. A Srbi, pa i oni neosvješteni trebaju znati sa kim ima posla..

Mrzite Srbe još više i više i više. Kao vječni podsjetnik da mira nikad neće biti. Kao vječni podsjetnik na šta je sve spreman odbjegli srbin, samo da bi nastavio živjeti u lažima.
hhahahahahaah
500 godina taslacenja cuda napravi
preispitivanje pocni od sebe: ko je taslacio tvoju prabaku, cukunbaku, pa uradi dnk analize itd. iznenadit ces se koliko u sebi imas "orijentalnog smeka".
jer, inace, samo oni koji imaju probleme sa vlastitim identitetom imaju potrebu da drugima dokazuju ko su i sta su. bojim se da si promasio pdf, sto nije ni cudo s obzirom na mentalno stanje
uzdravlje
hizo ramidovic

#209 Re: Žedan, Zorane? - Jesam, majku li vam nacionalističku!

Post by hizo ramidovic »

i da, jos nesto sto volim reci takvima:
svi ste vi bosanci i svi se trebate vratiti svojoj zemlji i svojoj naciji.
laz i obmana na koju su vas navukli pelagic i ostali ne moze vjecno trajati.
dobro nam dosao nazad, reci cemo ti jednog dana.
zateznistub

#210 Re: Žedan, Zorane? - Jesam, majku li vam nacionalističku!

Post by zateznistub »

detroit-mercy wrote: Iskreno, ponekad mi licite sa tim svojim podcrtavanjima na zenu koju u braku muz mlavi redovito, crnu je ostavlja, onda se ponekad nasmije a ona sva sretna misli da je on sad neki drugi.
Btw, isto tako mi na kurac ide ta bolesna potreba da se podvuce cim neko od komsija sta lijepo kaze o BiH :mrgreen: a mi od srece ustreptimo. Ne vidim da se nesto pretjerano svrsava kad neki Bugarin o BiH prica lijepo, nego kao sto rekoh stalna potreba za dozkazivanjem kako nam je komsiluk dobar.
Mani mene sa tom supljom, previse sam se ja svega i svacega nagledao da bi mi je meni prosipao.
zateznistub

#211 Re: Žedan, Zorane? - Jesam, majku li vam nacionalističku!

Post by zateznistub »

Samoobmana wrote:.
Ja ne očekujem da ćeš se ti vratiti srpstvu i pravoslavlju.
A 'oces li se ti, po toj logici, vratiti svojim Turskim korijenima?

Uzme li se u obzir zakon prve bracne noci te 500 godisnje vladavine turaka nad srbima. :roll:
detroit-mercy

#212 Re: Žedan, Zorane? - Jesam, majku li vam nacionalističku!

Post by detroit-mercy »

zateznistub wrote:
detroit-mercy wrote: Iskreno, ponekad mi licite sa tim svojim podcrtavanjima na zenu koju u braku muz mlavi redovito, crnu je ostavlja, onda se ponekad nasmije a ona sva sretna misli da je on sad neki drugi.
Btw, isto tako mi na kurac ide ta bolesna potreba da se podvuce cim neko od komsija sta lijepo kaze o BiH :mrgreen: a mi od srece ustreptimo. Ne vidim da se nesto pretjerano svrsava kad neki Bugarin o BiH prica lijepo, nego kao sto rekoh stalna potreba za dozkazivanjem kako nam je komsiluk dobar.
Mani mene sa tom supljom, previse sam se ja svega i svacega nagledao da bi mi je meni prosipao.
Pa ne mozes reci da se svi mi nismo kojecega nagledali, po cemu tvrdis da je moja suplja a tvoje nije. Ja ti opet kazem, zasto imas potrebu da stalno podvlacis te neke male geste dobre volje ili ljudskosti iz komsiluka. Zar je komsiluk toliko los u vasim ocima da stalno insistirate na tim stvarima. Samo stvaras kontra efekt.
Stvari gledaj u malo sirem kontekstu. Prvo, Juga se je raspala jer je ovo bilo finale razgranicenja izmedju Srba i Hrvata koje traje od kada je nastala ona prva Juga, mi smo ti tu samo slucajni prolaznici ili kolateralna steta. BH Srbi i Hrvati se smatraju dijelom nacionalnog korpusa Srba i Hrvata i kao kolektiviteti imaju druge teznje, sad da li su one legitimne ili ne je stvar iz kog se ugla gleda. Uvijek ce biti pojedinaca koji ce iskakati iz te matrice ali gro tih kolektiviteta ce imati druge teznje i to ti se stalno pokazuje i dokazuje.
Znaci ona prica o ko nas to zavadi je najveca suplja ovih prostora, jedna druga suplja je da cemo se svi jednog dana probuditi i napraviti kolektivni switch, uhvatiti se za ruke i zaigrati ringe ringe raja i eto opet sretnih vremena bratstva i jedinstva. Ne kontam sta hoces da kazes, da ima ljudskosti, pa naravno da je ima, uvijek ju je i bilo. Ali da su se neke stvari moraju nazvati pravim imenom, moraju.
hizo ramidovic

#213 Re: Žedan, Zorane? - Jesam, majku li vam nacionalističku!

Post by hizo ramidovic »

zateznistub wrote:

Uzme li se u obzir zakon prve bracne noci te 500 godisnje vladavine turaka nad srbima. :roll:
ne voli ti on pricati o toj temi, jer se boji da, ako ode malo dublje u povijest, postoji velika vjerovatnoca da mu je npr. prapradjed bio neki murat iz burse ili mehmed iz istanbula.
julisiz es grant

#214 Re: Žedan, Zorane? - Jesam, majku li vam nacionalističku!

Post by julisiz es grant »

hizo ramidovic wrote:
zateznistub wrote:

ne voli ti on pricati o toj temi, jer se boji da, ako ode malo dublje u povijest, postoji velika vjerovatnoca da mu je npr. prapradjed bio neki murat iz burse ili mehmed iz istanbula.
Anketa:
"Jeste li za ostavljanje turcizama u srpskom jeziku?"
"Ama jok bre!"
:D
Šunj

#215 Re: Žedan, Zorane? - Jesam, majku li vam nacionalističku!

Post by Šunj »

@Samoobmana
Odgovori na slijedeca pitanja:
1. Ko je pobjedio u bitci na Kosovu polju 1389 godine?

2. Ciji vitezovi su se borili u bitci kod Nikopolja 1396 na Turskoj strani?

3. Nad cijim ženama se provodilo pravilo "prve bracne noci" 500 godina?

4. Šta je to Lapot ?

5. Da li je "Srpski" jezik zaista Srpski ako ga je njegov tvorac Vuk Karadic kreirao na osnovu Bosancice (pisma) i Hrvatskog dijalekta (što i sam kreator Srpskog pisma u knjizi pravopis priznaje) ?

6. Ko je Milan Nedic ?

7. Kako bi okarakterisao Nediceve depeše Adolfu ?

8. Srbiju je 1945 godine oslobodila cija Vojska - zaokruži odgovor:

a. NOVJ b. Sovjetska

9. Nabroj bitke Dražinih "antifašista" protiv Njemacke vojske?

10. Objasni izreku: "U svakom Srbiju cuci mali Turcin"...

11. Koliko dugo je Ivo Andric bio specijalni izaslanik Stojadinoveceve vlade u Berlinu kod Hitlera

12. Šta je to snohacestvo?

Recepcija, molim vas hitno četiri muškarca u sobu..
Image
lua

#216 Re: Žedan, Zorane? - Jesam, majku li vam nacionalističku!

Post by lua »

Samoobmana wrote:Mnogo više volim ultra bošnjake, ultra nacionaliste, šoviniste i fašiste, kakva je i ova lua.
Baš ti su mi dokaz, kad u njih uperim prstom u stvarnom životu da bošnje nisu oni veseli humoristički bosanci, što te gledaju na čašiji i viču ima slobodno ima slobodno.. sjedite može desetka.. a onda malo vicevi, humor i standard bosanska priča..
Nije bolan fašista, već komunjara, mada je to isto, jelle? Ljubi brat.

SVEROM UBOGA.
Romeo 80
Grijem se na: Džemper
Vozim: Azijsku nakazu

#217 Re: Žedan, Zorane? - Jesam, majku li vam nacionalističku!

Post by Romeo 80 »

Majke mi, ovo je strašno! Od jedne benigne i u svakom smislu pozitivne teme toliko se mentalnog proljeva prosulo da vam komotno mogu pozavidjeti oni paćenici sa podforuma politika. Tema o Zoranu Radmiloviću, a ljudi spominju četnike, balije. Prosipaju se najgore generalizacije. Kako vas nije stid? Ako vam toliko smeta ova tema, preskočite je majku mu! Neshvatljivo mi je da me neka tema iritira, ali da visim na istoj i pišem o svemu samo ne o onome što je predmet iste! :?

Takođe je očigledna i mahom prikrivena, ali u ovakvim situacijama i više nego vidljiva mržnja prema svim pripadnicima srpskog naroda. Tačno se vidi da pojedinci ne mogu da svare da ima i srba normalnih ljudi! :-) Da nije tako, ne bi se sad ovdje razglabalo o četnicima, agresiji, genetskoj retardiranosti srpskog naroda i sličnim bljuvotinama, već bi pričali o Zoranu.
No, forum izgleda ne bi bio to da se opasno ne oftopiči...
hizo ramidovic

#218 Re: Žedan, Zorane? - Jesam, majku li vam nacionalističku!

Post by hizo ramidovic »

uvazeni, cenjeni i svetski priznati istoricar profesor jovan deretic konacno je razbio mit o prvoj bracnoj noci za vrijeme vladavine osmanlija: prema njegovoj teoriji, sve osmanlije koji su koristili pravo prve bracne noci bili su u obavezi upotrebljavati kondome tj. upraznjavali su samo siguran sex. kao dokaz za svoju tvrdnju uvazeni profesor navodi najnovija arheoloska iskopavanja u turskoj, gdje je u jednom logistickom objektu nekadasnje osmanlijske vojske pronadjeno vise kartonskih paketa na kojima je desifrovan natpis "durex".
zateznistub

#219 Re: Žedan, Zorane? - Jesam, majku li vam nacionalističku!

Post by zateznistub »

Romeo 80 wrote:Majke mi, ovo je strašno! Od jedne benigne i u svakom smislu pozitivne teme toliko se mentalnog proljeva prosulo da vam komotno mogu pozavidjeti oni paćenici sa podforuma politika. Tema o Zoranu Radmiloviću, a ljudi spominju četnike, balije. Prosipaju se najgore generalizacije. Kako vas nije stid? Ako vam toliko smeta ova tema, preskočite je majku mu! Neshvatljivo mi je da me neka tema iritira, ali da visim na istoj i pišem o svemu samo ne o onome što je predmet iste! :?

Takođe je očigledna i mahom prikrivena, ali u ovakvim situacijama i više nego vidljiva mržnja prema svim pripadnicima srpskog naroda. Tačno se vidi da pojedinci ne mogu da svare da ima i srba normalnih ljudi! :-) Da nije tako, ne bi se sad ovdje razglabalo o četnicima, agresiji, genetskoj retardiranosti srpskog naroda i sličnim bljuvotinama, već bi pričali o Zoranu.
:thumbup: :bih:
hizo ramidovic

#220 Re: Žedan, Zorane? - Jesam, majku li vam nacionalističku!

Post by hizo ramidovic »

veli romeo ovako:
Romeo 80 wrote: Majke mi, ovo je strašno! Od jedne benigne i u svakom smislu pozitivne teme toliko se mentalnog proljeva prosulo da vam komotno mogu pozavidjeti oni paćenici sa podforuma politika. Tema o Zoranu Radmiloviću, a ljudi spominju četnike, balije. Prosipaju se najgore generalizacije. Kako vas nije stid? Ako vam toliko smeta ova tema, preskočite je majku mu! Neshvatljivo mi je da me neka tema iritira, ali da visim na istoj i pišem o svemu samo ne o onome što je predmet iste! :?
pa samo pasus ispod romeo nam zbori:
Romeo 80 wrote: Takođe je očigledna i mahom prikrivena, ali u ovakvim situacijama i više nego vidljiva mržnja prema svim pripadnicima srpskog naroda. Tačno se vidi da pojedinci ne mogu da svare da ima i srba normalnih ljudi! :-) Da nije tako, ne bi se sad ovdje razglabalo o četnicima, agresiji, genetskoj retardiranosti srpskog naroda i sličnim bljuvotinama, već bi pričali o Zoranu.
sta reci, koju posluku porati...
Romeo 80

#221 Re: Žedan, Zorane? - Jesam, majku li vam nacionalističku!

Post by Romeo 80 »

Ne kontam, šta ti nije jasno?! :?
Bodkin

#222 Re: Žedan, Zorane? - Jesam, majku li vam nacionalističku!

Post by Bodkin »

hizo ramidovic wrote:uvazeni, cenjeni i svetski priznati istoricar profesor jovan deretic konacno je razbio mit o prvoj bracnoj noci za vrijeme vladavine osmanlija: prema njegovoj teoriji, sve osmanlije koji su koristili pravo prve bracne noci bili su u obavezi upotrebljavati kondome tj. upraznjavali su samo siguran sex. kao dokaz za svoju tvrdnju uvazeni profesor navodi najnovija arheoloska iskopavanja u turskoj, gdje je u jednom logistickom objektu nekadasnje osmanlijske vojske pronadjeno vise kartonskih paketa na kojima je desifrovan natpis "durex".
Dobre su ove teme da izbace mulj
hizo ramidovic

#223 Re: Žedan, Zorane? - Jesam, majku li vam nacionalističku!

Post by hizo ramidovic »

Romeo 80 wrote:Ne kontam, šta ti nije jasno?! :?
kontrdiktoran si, jarugo.
najprije optuzujes druge za generalizacije pa iste i sam koristis. kontas?
hizo ramidovic

#224 Re: Žedan, Zorane? - Jesam, majku li vam nacionalističku!

Post by hizo ramidovic »

Bodkin wrote:
hizo ramidovic wrote:uvazeni, cenjeni i svetski priznati istoricar profesor jovan deretic konacno je razbio mit o prvoj bracnoj noci za vrijeme vladavine osmanlija: prema njegovoj teoriji, sve osmanlije koji su koristili pravo prve bracne noci bili su u obavezi upotrebljavati kondome tj. upraznjavali su samo siguran sex. kao dokaz za svoju tvrdnju uvazeni profesor navodi najnovija arheoloska iskopavanja u turskoj, gdje je u jednom logistickom objektu nekadasnje osmanlijske vojske pronadjeno vise kartonskih paketa na kojima je desifrovan natpis "durex".
Dobre su ove teme da izbace mulj
ajde?
ako ne razumijes bolje da ne citiras
Romeo 80

#225 Re: Žedan, Zorane? - Jesam, majku li vam nacionalističku!

Post by Romeo 80 »

hizo ramidovic wrote:
Romeo 80 wrote:Ne kontam, šta ti nije jasno?! :?
kontrdiktoran si, jarugo.
najprije optuzujes druge za generalizacije pa iste i sam koristis. kontas?
Za mene nije generalizacija detektovanje stvari koje se dešavaju, pa eto između ostalog i na ovoj temi. Ja bih volio da to nije tako, ali je činjenica da je jedna potpuno bezopasna tema otišla u pravcu u kojem je otišla. Svi imamo oči i može se pročitati o čemu je pisano ranije.
Post Reply