Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
JThomas wrote:čak i tako, trebalo bi da su kvalitetniji od onih na drugoj strani.
ako nam hajrović opet (ne)zasluženo izvadi guzove, trebao bi vala i on s punim pravom pripucati na papeta k'o miske...
trebalo bi da smo kvalitetniji i sa trenutnim kadrom, ali brate nakon Kipra ja više ne vjerujem u ta poređenja
hajd što sad nemamo nikako napadaca, vec nemamo puno ni tih ofanzivnih veznjaka ili krila koji mogu zaprijetiti - i po tom pitanju smo oskudni....kvartet Hajrović, Lulić, Kvržić i Višća i to je sve ( od toga ova prva trojica ce vjerovatno poceti utakmicu, Višća kao džoker sa klupe) ....mogu Pjanić i Medunjanin zaprijetiti šutevima sa distance, ali oni nisu ofanzivno orijentisani igraci.
više se uzdam u neki prekid i slobodnjak Pjanića, nego u ove nazovi napadace.
prvi tim nam je i nekako, ali klupa... žali Bože para za avionske karte
inače Pape je u 3 utakmice od mogućih 9 izvršio samo 4 izmjene... tako da vjerujem da će i danas prvotimcima uzeti dušu i uvesti Višću kad Kvržić crkne
Danas Bešić mora preorati teren,a Pjanić i Medo poslati barem 3 upotrebljive lopte.Ako budu igrali tamo gdje se najbolje snalaze,onda neće biti problema.Izetova forma i nije za pohvaliti,ali ako bude upotrebljivih lopti,jedna mora ući.Mozda po prvi put,da odbrana nije u fokusu.
trebaju nam super raspolozeni pjanic,lulic i begovic ( u njega ne sumnjam )
pjanic i medunjanin su masine na sredini,ako iko zna poslat finu loptu to su oni,samo sad i nemaju bas kome ali uci ce neka aBd
pjanic, lulic i medunjanin trio od kojeg ocekujem najvise...tu je naravno i hajrovic... mada i kvrzic bi mogao iznenaditi
kad ne igramo sa spicevima ocekujem apsolutnu dominaciju na sredini terena
zgazite govnare pa makar
Imam osjećaj da će Židovi pojesti teren da dodju do pobjede koja bi nas praktično otpisala iz borbe za prva 2 mjesta,a to bi značilo da su najtežeg protivnika skalpirali i ostaje im samo da se gute sa Velsom,teško da će nam olako prepustiti 3 boda,ova utakmica je njima vjerovatno najvažnija u kvalifikacijama,doduše i nama je ali kako naš Bob Rock kaže,"još je puno bodova u igri,nema razloga za paniku".
Da ti nacrtam...
BiH igra oslabljena sto je cinjenica,protiv izraela koji je bolji na tabeli,nema toliko ozljeda i ima sudiju koji ce im biti naklonjen.O sudiji mozemo diskutovat poslje utakmice pa ces vidjet da sam bio u pravu a ovo ostalo nemamo potrebe diskutovat jer je tako.
Ljakan wrote:Da ti nacrtam...
BiH igra oslabljena sto je cinjenica,protiv izraela koji je bolji na tabeli,nema toliko ozljeda i ima sudiju koji ce im biti naklonjen.O sudiji mozemo diskutovat poslje utakmice pa ces vidjet da sam bio u pravu a ovo ostalo nemamo potrebe diskutovat jer je tako.
Ali BiH pocinje sa slovo "B" koje u abecedi dolazi prije slova "I"... sto znaci da je Bosna bolja.
Ljakan wrote:Da ti nacrtam...
Ali BiH pocinje sa slovo "B" koje u abecedi dolazi prije slova "I"... sto znaci da je Bosna bolja.
cyprus wrote:Jesmo li ikada igrali ijednu utakmicu, a da se unaprijed nismo počeli hvatat sudije?
Ja kolko sam mogao primjetit sudije se hvataju poslje utakmice a slabo ko da prije kaze nesto....
Do sad licno nikad nisam komentarisao sudije ali kad sam vidio ko sudi veceras sve mi je jasno,kome nije nek saceka kraj utakmice
cyprus wrote:Jesmo li ikada igrali ijednu utakmicu, a da se unaprijed nismo počeli hvatat sudije?
Bosna nikada ne gubi, ili nam protivnik plati da ih pustimo, ili nas sudija zajebe
Dobro sve to, razumijem prozivanje sudije posle tekme, ali reci da ce nas zakinuti prije nego sto je utakmica pocela mi je malo za a jos tvrditi da je to cinjenica
Bosna nikada ne gubi, ili nam protivnik plati da ih pustimo, ili nas sudija zajebe
Dobro sve to, razumijem prozivanje sudije posle tekme, ali reci da ce nas zakinuti prije nego sto je utakmica pocela mi je malo za a jos tvrditi da je to cinjenica
Dva su faktora zašto gubimo:
1. naš selektor
2. sudija
Da imamo selektora kako treba i da nam sudije sude kako treba, nikada mi utakmice ne bismo izgubili
Strucnjak , koji godinama ne trazi treceg napadaca je sad primoran da mijenja taktiku. Ako se uzme u obzir da Susic vecinom fuli taktiku onda je sad jos veci rizik. Jedino pozitivno je sto Izrael nece moci da spremi taktiku tako lako.
Mi igramo protiv protivnika koji je opasan i tvrd na svom terenu i koji ima igrace u dobroj formi. Sa druge strane mi igramo bez Kolasnica, Dzeke, Ibisevica, Salihovica, a od onih koji igraju Lulic i Pjanic ne pokazuju mnogo u reprezentaciji u ovom ciklusu.
Ne treba zaboraviti da Misimovic ne igra i tek sada se vidi koliki je to majstor i koliko je bitan za tim. Pjanic nije u mogucnosti da popuni taj nedostatak.
Sto se mene tice treba igrati 4-3-3 bez spica
Mujdza, Sunjic, Spahic, ? ( Bicakcic )
Medunjanin , Besic , Lulic
Visca , Pjanic , Hajrovic
Visca i Hajrovic se mogu rotirati na stranama a Lulic i Mujdza se ubacuju naprijed. Pjanke ostaje povucen i napadamo sa bokova. Kvrzic i Hadzic su zamjena