Svi za Martina Raguža

Locked
percepcija

#201 Re: Svi za Martina Raguža

Post by percepcija »

crvenebrigade wrote:
A sta bi sa sa izjavom u TV debati o "neiskljucenom trecem hrvatskom entitetu" Martina Raguza?! :lol:
da hoce raguz dobit 500k glasova ,treci bi bio zacementiran....
dustaban

#202 Re: Svi za Martina Raguža

Post by dustaban »

ovaj "klmnopq" haman i postove pise onako kako si je nick napravio - shamara po tipkovnici nasumice!
:-)
raskopusa

#203 Re: Svi za Martina Raguža

Post by raskopusa »

klmnopq wrote:
raskopusa wrote:... iako niko od njih ne zna objasniti čime je to Željko Komšić ugrozio bilo kojeg Hrvata ili bilo kojeg drugog građanian BiH...
ako to do danas nisi shvatio,bolje se mani politike.pisi na temi sporta,vremenske prognoze. :roll:
ako to do sada nisi shvatio, ne slušam savjete nacinalista...a ti se slobodno nastavi baviti poslovima raskopuše :-)
:lol: koja si ti sirovina. :facepalm:
klmnopq

#204 Re: Svi za Martina Raguža

Post by klmnopq »

dustaban wrote:ovaj "klmnopq" haman i postove pise onako kako si je nick napravio - shamara po tipkovnici nasumice!
a ti očito nemaš deformaciju samo na tabanu...osim toga, tvoj nacionalistički pristup temi na kojoj pišeš me apsolutno ne iznenađuje :-)
klmnopq

#205 Re: Svi za Martina Raguža

Post by klmnopq »

raskopusa wrote: :lol: koja si ti sirovina. :facepalm:
o čemu razgovarati sa debilima koji kad izgube argumente prelaze na uvrede :-)
percepcija

#206 Re: Svi za Martina Raguža

Post by percepcija »

klmnopq wrote:
eeee to i ja velim
animals

#207 Re: Svi za Martina Raguža

Post by animals »

klmnopq wrote:
A sta mislis o ideji da svi Bosnjaci i Hrvati glasaju za Raguza..
onda cu ja prvi poduprijeti tu ideju, pa nek nas vodi u Evropu..
percepcija

#208 Re: Svi za Martina Raguža

Post by percepcija »

Najbolje da prvo svi glasamo za Fahru,da Bosnjacima prvo donesemo demokraciju...
romeomoraprezivjeti

#209 Re: Svi za Martina Raguža

Post by romeomoraprezivjeti »

Bosnjaci moraju glasati za nekog Hrvata iz jednostavnog razloga,zato sto Hrvata nema dovoljno,ili je neki drugi razlog u pitanju?!:-D
klmnopq

#210 Re: Svi za Martina Raguža

Post by klmnopq »

animals wrote:
klmnopq wrote:
A sta mislis o ideji da svi Bosnjaci i Hrvati glasaju za Raguza..
onda cu ja prvi poduprijeti tu ideju, pa nek nas vodi u Evropu..
Neka svako glasa onako kako želi...ne trebaju ni Čović, ni Radončić, ni Izetbegović ili bilo ko drugi da mjere nečije hrvatstvo, bošnjaštvo i sl, niti njihovi nacionalistički poslušnici da truju bilo koga pričom kako neko niej dovoljno dobar Hrvat, Bošnjak ili Srbin

Ne mogu ti dati bilo kakav drugačiji odgovor osim onoga koji dajem cijelo vrijeem, a to je da svako treba da glasa u skaldu sa svojim uvjerenjiam, bez bilo čijeg pritiska ili ucjene.

Taj isti Čović je ne tako davno uveo Radončića u Vijeće misnitara BiH :D Ne sjećam se da se konsultovao sa Bošnjacima :D

Kao što sam već ranije napisao, neka malo preispita sebe, politiku stranke kojoj pripada kao i javne izjave članova HDZ-a poput one da su se borili protiv islama. Zanimljivo je kako to ne smeta ovim nacionalistima koji se javjaju na temi. Zbog nekoliko stvari koje sam naveo nekoliko puta, na kraju ispada da su upravo sam Čović i politika stranke koju on i ostali članovi sprovode u djelo najviše doprinijeli situaciji u kojoj su se našli, a to je da su naveli glasače da razmisle i o kandidatima koji bi im bili alternativa.

Dakle, neka na izborima svako glasa po svojim vlastitim uvjerenjima. To je zagrantovano pravo svakog glasača, a gubitnici nakon izbora (ma ko to bio) neka nakon izbora preispitaju politiku koju su vodili a zbog koje su izgubili na izborima.
klmnopq

#211 Re: Svi za Martina Raguža

Post by klmnopq »

percepcija wrote:Najbolje da prvo svi glasamo za Fahru,da Bosnjacima prvo donesemo demokraciju...
Gluposti koje pišeš bez ikakve dileme neće nimalo poboljšati položaj HDZ-a. Da sam na njihovom mjestu, zamolio bih te da više tako ne braniš, jer djeluješ kontra-produktivno u odnosu na ono što pokušavaš.

Što se tiče poziva da se glasa za Fahru...bujrum...neka svako iskoristi svoje građansko pravo u skaldu sa svojim uvjerenjima.
fantomka

#212 Re: Svi za Martina Raguža

Post by fantomka »

Problem je što je ova tema započeta pozivom da svi glasuju za Raguža, ne zato što je on dobar političar, već da Čović ne bi bio izabran. Nema tu ni demokracije, ni iskrenosti pri glasovanju za pripadnika drugog naroda, to je samo dodatno zagađivanje već onečišćenog prostora.
romeomoraprezivjeti

#213 Re: Svi za Martina Raguža

Post by romeomoraprezivjeti »

Raguz je za Covica izmislio politiku,mislim da je to svima jasno,ali.....?!
dustaban

#214 Re: Svi za Martina Raguža

Post by dustaban »

klmnopq wrote:
dustaban wrote:ovaj "klmnopq" haman i postove pise onako kako si je nick napravio - shamara po tipkovnici nasumice!
a ti očito nemaš deformaciju samo na tabanu...osim toga, tvoj nacionalistički pristup temi na kojoj pišeš me apsolutno ne iznenađuje :-)
Zato je tvoj pristup analcionalan.
:wink:

a sto se tice uvreda upucenih mom tabanu... trazim nacin kako da ti uzvratim, ha nesto skontam adekvatno imbecilno napisat cu. A mozda i ne napisem nista, crkni od muke
:mrgreen:
It_is_a_Leclerc

#215 Re: Svi za Martina Raguža

Post by It_is_a_Leclerc »

Danas, neizostavna tema u toku bajramskih posjeta i izbori. I kaže mi jedan rođak, ovako recimo sklon malo političkijem Islamu, da to tako nazovemo, da nikad neću pogoditi za koga će on glasati. I ja iz prve- za Martina Raguža.
Kaže čovjek: "E, Allah ti se smilov'o, kako iz prve pogodi". Pa rek'o - "Zato što sam i ja razmišljao o tome". Kaže on - "Meni nije bitno ko će od ovih naših biti izabran. To je sve u pet deka. Meni je bitno da mi u Predsjedništvu imamo dvojicu za BiH i jednog protiv, nego obrnuto". Stisnem mu ja ruku i sjetim se našeg druga, pomalo fašisoidnog Hafisa, koji kaže kako za Raguža neće glasati čak ni svi koji su na forumu rekli da će to uraditi. Osmjehnem se i nastavim dalje.

Ima nade. :bih:
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#216 Re: Svi za Martina Raguža

Post by Chmoljo »

halt!
Locked