Od istih roditelja su im kombinacije. Kako onda nije slicno?Amar_Chulle_Custic wrote:Ne znam kakve to ima veze s ovom temom, gdje sam rekao da kada jedan fiziološki proces završi, nema njegovog produljavanja...Jokericious wrote:Doktore de mi obajsni kako dvije sestre mogu biti a jedna 160, druga 175? Obicno to bude priblizne visine.Amar_Chulle_Custic wrote:.
Ne mora uopšte značiti da to ide u približnoj visini, ja znam blizance koji su različitih brojkiodgovor na to pitajne tražiš u genetici, obična rekombinacija gena. Otac daje jednu polovicu hromosomske garniture, majka drugu. Dođe do miješanja genetičkih materijala, i u svim tim silnim kombinacijama jedna ispala ovakva-druga onakva. To je isto ko da si me pitao kako jedna ima plavu kosu a druga smeđu, ili zašto jedna ima plave oči a druga zelene xD
i de, da ne bude pravi se pametan, nisam stvarno mislio to i žao mi je ako je tako ispalo. Samo mislim da treba biti malo ozbiljniji i kad već se raspravlja o ovakvim temama, onda treba dati kredibilitet tačnošću informacija.
Ako neko ima visoke roditelje bice visok, niske bice nizak. Zar nije tako?