ABD InsAllahDid wrote:Pobijedićemo Vels.
Vels-BiH,BiH-Belgija
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- luckylaka
#201 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
- Infaze Studio
#202 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
A sto svi stancaju samo po jedan sastav ?
Tema su dvije vrlo razlicite utakmice. U Velsu ce se sigurno igrati sa Vedom i Dzekom, kako je Sheph
najavio, znaci treba se prilagodit i ovdje.
A u Ze: 5-4-1 ..je l' imamo 3 stopera il' nejmamo

Tema su dvije vrlo razlicite utakmice. U Velsu ce se sigurno igrati sa Vedom i Dzekom, kako je Sheph
A u Ze: 5-4-1 ..je l' imamo 3 stopera il' nejmamo
- kakotakonikako
#203 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
spaha se vratio u dojcland.
- mO k3
#204 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Realnost ???MOSALJOZE wrote:4 boda realnost
6 želja
Ti to ozbiljno ????
- Logovan
#205 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Koliko je po tebi realno?mO k3 wrote:Realnost ???MOSALJOZE wrote:4 boda realnost
6 želja
Ti to ozbiljno ????
- mO k3
#206 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
0 ili 1 bodLogovan wrote:Koliko je po tebi realno?mO k3 wrote:Realnost ???MOSALJOZE wrote:4 boda realnost
6 želja
Ti to ozbiljno ????
- Logovan
#207 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Nemoj više biti realan molim te.mO k3 wrote: 0 ili 1 bod
- mO k3
#208 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Neću ... Samo da te kipra podsjetimLogovan wrote:Nemoj više biti realan molim te.mO k3 wrote: 0 ili 1 bod
- spinel_
#209 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
bravo, ne igra ni bivsi kapiten
medjede Susicu kako ces javnosti objasniti da ti stopera igra vezni igrac ili jos gore igrac koji je zadnju utakmicu odigrao nekad u maju.. bravo medjede tvrdoGLAVi(ATI)... Zukanovic nije standardan aaaaaa, a spao si na JEDNOG KLASICNOG STOPERA ???
medjede Susicu kako ces javnosti objasniti da ti stopera igra vezni igrac ili jos gore igrac koji je zadnju utakmicu odigrao nekad u maju.. bravo medjede tvrdoGLAVi(ATI)... Zukanovic nije standardan aaaaaa, a spao si na JEDNOG KLASICNOG STOPERA ???
- Logovan
#210 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
A realnost mjerimo samo prema porazu od Kipra? Andora je namučila Vels i zamalo su uzeli bod. Da nije bilo Balea, možda bi čak i pobijedili.mO k3 wrote:Neću ... Samo da te kipra podsjetimLogovan wrote:Nemoj više biti realan molim te.mO k3 wrote: 0 ili 1 bod
I jače reprezentacije znaju kiksati pa ne bude kraj svijeta, kao što je slučaj kod nas.
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#211 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
razočaran sam skeptičan i mislim da su nam šanse minimalne zahvaljujući Sušiću i njegovom magarećanju.
Ostali smo bez komplet odbrane... u tome spali na dva štopera od kojih jedan pola godine nije igrao...bekovi su zakrpe
Selektor je pokazao da niej u stanju da uigra odbranu u zadnjih par godina što je na klupi, štaviše hladno lupi da mi to i ne znamo pa valjda tom logikom i ne trebamo učiti
uglavnom nikad ravnodušnije nisam čekao neku utakmicu reprezentacije u životu
Ostali smo bez komplet odbrane... u tome spali na dva štopera od kojih jedan pola godine nije igrao...bekovi su zakrpe
Selektor je pokazao da niej u stanju da uigra odbranu u zadnjih par godina što je na klupi, štaviše hladno lupi da mi to i ne znamo pa valjda tom logikom i ne trebamo učiti
- mO k3
#212 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
@ logovan
Realnost mjerim prema zadnjim utakmicama , prema protivnicima koje smo imali u kvalifikacijama i prijateljskim tekmama
Ništa drug ja sam pesimista...
@ josemujica takodje sam ravnodušan...čak bi volio da izgube da pukne safetov sistem da dojde drugi na kormilo
Realnost mjerim prema zadnjim utakmicama , prema protivnicima koje smo imali u kvalifikacijama i prijateljskim tekmama
Ništa drug ja sam pesimista...
@ josemujica takodje sam ravnodušan...čak bi volio da izgube da pukne safetov sistem da dojde drugi na kormilo
-
palermo
#213 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
A jebi ga, ja ne mogu tako ravnodušno. Iako , ako izgubimo neće to biti neka velika tuga, valjda se čovjek pripremi na to.JoseMujica wrote:razočaran sam skeptičan i mislim da su nam šanse minimalne zahvaljujući Sušiću i njegovom magarećanju.
Selektor je pokazao da niej u stanju da uigra odbranu u zadnjih par godina što je na klupi, štaviše hladno lupi da mi to i ne znamo pa valjda tom logikom i ne trebamo učiti![]()
Kao što reče Alfa na nekoj drugoj temi, i meni se čini da bi Hadžić trebao na stopera, jebem li ga, vezni je igrač valjda zna dovoljno lopte za tu poziciju, a Šunjić nek skače. Nekako mi kombinacija Šunjić- Vranješ nikeako ne odgovara.
Ma mislim, i Velimir Vidić je igrap protiv Španije i bio dobar, što ne bi i ovi mogli. Samo da Pape ne ide protiv igrača, valjda mu je Spaha izdiktirao sastav koji treba izaći na teren.
- cpu_fan
#214 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Kavlifikacije - piši propala misija. 
-
bull21
#215 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Fakat. Prava šteta jer bi u Francuskoj naši imali predobru podršku.cpu_fan wrote:Kavlifikacije - piši propala misija.
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#216 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
ma džaba ti je sastav...znaš ono kad se na poslu ti trudiš i radiš i ide ti odlično, a onda šef dovede svog rođaka ili jarana od članova porodice koji su prosjek i utrpa ih među vas i onda ih vas par morate šlepat u radnom procesu....brzo se tu izgubi elan i volja.... i obično dok prvi put neko od ovih što vuku zastane ispadne najgori jer se od takvih očekuje da vuku (kod nas su redom tako ispadali najgori Spahić, Džeko, Pajnić)...e to se nama dešava i džaba je tu sastav, taktika, igrači...nema napretka dok se ta halka ne rastjera
- cpu_fan
#217 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Al' mu ga Spahić zavuće dobro. Lafo evo me doš'o sam da pomognem al jbg ne mogu šefe 
- It_is_a_Leclerc
#218 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Izgleda da je konačni kraj vrlo blizu. Protiv dva direktna konkurenta za odlazak na EP, Safet je odlučio igrati sa stoperom koji je NA PROBI u klubu koji se grčevito bori za opstanak u Češkoj, i igrača iz Kurbana sa Kamčatke.
Ervin Zukanović, WHO ?!
Ervin Zukanović, WHO ?!
- mO k3
#219 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Zašto zavuko??cpu_fan wrote:Al' mu ga Spahić zavuće dobro. Lafo evo me doš'o sam da pomognem al jbg ne mogu šefe
Pa zar ne bi bio najbolji potez da uvali papetu da je zaigrao ??? Da pokaze papetu kako je važan za repku ...
- cpu_fan
#220 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Spahić je fudbaler nije akademik pa da razmišlja na taj način. On razmišlja na perfidan način. Bale i Lukaku ga mogu na terenu napraviti budalom pa čemu taj rizik. Samo je Sušića ostavio da se koprca u živom blatu dok ne potone.mO k3 wrote:Zašto zavuko??cpu_fan wrote:Al' mu ga Spahić zavuće dobro. Lafo evo me doš'o sam da pomognem al jbg ne mogu šefe
Pa zar ne bi bio najbolji potez da uvali papetu da je zaigrao ??? Da pokaze papetu kako je važan za repku ...
Last edited by cpu_fan on 08/10/2014 10:40, edited 1 time in total.
- spinel_
#221 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
It_is_a_Leclerc wrote:Izgleda da je konačni kraj vrlo blizu. Protiv dva direktna konkurenta za odlazak na EP, Safet je odlučio igrati sa stoperom koji je NA PROBI u klubu koji se grčevito bori za opstanak u Češkoj, i igrača iz Kurbana sa Kamčatke.
Ervin Zukanović, WHO ?!
nemoj tako, on zeli da pomogne Vranjesu zbog prijasnjih zasluga.
- It_is_a_Leclerc
#222 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
spinel_ wrote:It_is_a_Leclerc wrote:Izgleda da je konačni kraj vrlo blizu. Protiv dva direktna konkurenta za odlazak na EP, Safet je odlučio igrati sa stoperom koji je NA PROBI u klubu koji se grčevito bori za opstanak u Češkoj, i igrača iz Kurbana sa Kamčatke.
Ervin Zukanović, WHO ?!
nemoj tako, on zeli da pomogne Vranjesu zbog prijasnjih zasluga.
Kako je samo dobar i pitom naš Pape. Jednom ukližeš Samarasu, i dok si živ igraš u reprezentaciji.
Pape, normalna raja je uz tebe.
-
mega_mashcine
#223 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
S obzirom da smo ostali i bez Spahica, mislim da trenutno najbolji sastav koji moze istrcati na teren u Velsu je ovaj:
---------------Begovic-------------------
Mujdza-----Sunjic----Besic------Lulic
-------------Medunjanin----------------
Hajrovic---------Pjanic---------Višća
------Ibisevic-------Dzeko-----------
-
incognito071
#224 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
mega_mashcine wrote:S obzirom da smo ostali i bez Spahica, mislim da trenutno najbolji sastav koji moze istrcati na teren u Velsu je ovaj:
Ne vjerujem da ce ovako igrati. Tele forsira 4-4-2 pa ce to i u Velsu biti ovako:
Mujdza-----Sunjic----Hadzic------Lulic
----------------Besic----------------
----Susic-----------------Medunjanin
----------------Pjanic-----------------
------Ibisevic----------Dzeko-----------
Mozda, samo mozda da igra Vranjes umjesto Hadzica al nevjerujem.
- cpu_fan
#225 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Ne valja ti sastav. Gdje ti je tu Tino ?mega_mashcine wrote:S obzirom da smo ostali i bez Spahica, mislim da trenutno najbolji sastav koji moze istrcati na teren u Velsu je ovaj: