Granična policija - konkurs
Moderator: anex
- astala_vistala
#201 Re: Granična policija - konkurs
Stela i guranje određenih kandidata postoji,ali djeca ministara i visokih funkcionera ne rade i ne prijavljuju se za ovu vrstu posla zivite u laznim iluzijama,ovo je posao za kandidate sa SSS,ta djeca za koju govorite vecinom studiraju u nekim od zemalja evropske unije bar u vecini.
-
gerber7
#202 Re: Granična policija - konkurs
Da, da, staž je benefcirani 16 mjeseci za godinu rada,kao i policijskim službenicima u MUP-ovima itd. što je dobro za nas koji imamo puno staža na birou .astala_vistala wrote:Negdje sam procitao,plata,topli obrok,odvojeni zivot,putni troskovi spadaju u mjesecna primanja u GP plus benificarani radni staz radis 12 mjeseci pise ti se kao 16 mjeseci.gerber7 wrote:Ne znam koliko je tacno, ali negdje sam pročitala da je nekih 1000 i još neku markicu, sa toplim obrokom...a uslovi rada vjerujem da nisu sjajni.Ako neko ima konkretnije inforamcije neka nam kaže.sto je skupo wrote:Hajde ako neko zna neka napise kakvi su uslovi rada u GP, kolika je plata, radno vrijeme i slicno...
-
gerber7
#203 Re: Granična policija - konkurs
Nije samo za kadnidate sa SSS, konkurs je raspisan i za 20 "mlađih inspektora", a to zahtjevaja VSS.astala_vistala wrote:Stela i guranje određenih kandidata postoji,ali djeca ministara i visokih funkcionera ne rade i ne prijavljuju se za ovu vrstu posla zivite u laznim iluzijama,ovo je posao za kandidate sa SSS,ta djeca za koju govorite vecinom studiraju u nekim od zemalja evropske unije bar u vecini.
-
amomamom11
#204 Re: Granična policija - konkurs
je li prag od 60 bodova sa ili bez intervjua ?
-
STIFLER777
#205 Re: Granična policija - konkurs
sorry sto se vazda postavljaju slicna pitanja nego koliko bi trebalo bit pitanja 30 neko kaze ovi za OS BiH imali su 100 i pitanja bi sva trebala bit na zaokruzivanje nece zar biti ono tipa koji je clan 11 tog zakona ko bi tako naucijo
-
gerber7
#206 Re: Granična policija - konkurs
Bit će 30 pitanja.Tačan odgovor se zaokruzuje, i naravno da neće biti koji je 11 član nekog zakona, može biti nešto kao npr.STIFLER777 wrote:sorry sto se vazda postavljaju slicna pitanja nego koliko bi trebalo bit pitanja 30 neko kaze ovi za OS BiH imali su 100 i pitanja bi sva trebala bit na zaokruzivanje nece zar biti ono tipa koji je clan 11 tog zakona ko bi tako naucijo
BiH može imati one simbole koje svojom odlukom odredi :
a) Predsjedništvo
b) Parlamentarna skupština i potvrdi Predsjedništvo
c) Vijeće ministara
-
amomamom11
#207 Re: Granična policija - konkurs
Opet ponavljam
je li prag od 60 bodova sa ili bez intervjua ?
-
TOTTI011
#208 Re: Granična policija - konkurs
amomamom11 wrote:Opet ponavljamje li prag od 60 bodova sa ili bez intervjua ?
Sta ti zna i jel sa intervijuom ili bez....
kad mozes imati 90 bodoova a ispred tebe 100 kandidata sa 91 bodom i vise..
jer rangira se po bodovima. Kontas?
Akp mislis da, prelazeci taj prag nesto dobivas, zaboravi..
pozz
-
mostar12345
#210 Re: Granična policija - konkurs
gorice u subotu,,,,

-
cazinjanin3
#211 Re: Granična policija - konkurs
hahaha, tako je baš će da gori u subotu, imate li predstave odprilike nakon koliko bude naredno testiranje, tj. test fizičke spreme ?
Neće valjda za 7 dana staviti ??
-
sto je skupo
#212 Re: Granična policija - konkurs
Ma nema sanse, nece rezultati ovog testa biti poznati prije marta.cazinjanin3 wrote:hahaha, tako je baš će da gori u subotu, imate li predstave odprilike nakon koliko bude naredno testiranje, tj. test fizičke spreme ?
-
gerber7
#213 Re: Granična policija - konkurs
Dobro je, mozemo do tad kilometara i kilometara pretrčatisto je skupo wrote:Ma nema sanse, nece rezultati ovog testa biti poznati prije marta.cazinjanin3 wrote:hahaha, tako je baš će da gori u subotu, imate li predstave odprilike nakon koliko bude naredno testiranje, tj. test fizičke spreme ?
-
cazinjanin3
#214 Re: Granična policija - konkurs
Ma da zbog toga i pitam, da znam na čemu sam, i ja sam čuo da duže traje ta procedura pregleda testova i dok objave datum narednog testiranja da zna proći dosta vremena, zato pitam... taman negdje u martu bi i pasalo ekstra 
-
provider
#215 Re: Granična policija - konkurs
Posto pretpostavljam da ste svi vi koji ovdje pisete dobili famozni poziv telefonom putem kojeg ste dobili sifru, zamolio bih samo da neko od vas napise broj telefona sa kojeg su vas zvali?
Svjestan sam da je ovo vukojebina od drzave i da se radi svasta, ali ne zelim da dozvolim da me prekrize onako bezveze, jer sam ubijedjen da sam poslao urednu dokumentaciju.
Svima koji su pozvani puno srece na testu..
Svjestan sam da je ovo vukojebina od drzave i da se radi svasta, ali ne zelim da dozvolim da me prekrize onako bezveze, jer sam ubijedjen da sam poslao urednu dokumentaciju.
-
Shtella
#216 Re: Granična policija - konkurs
Ima li neko iz Zenice da ide sutra??
-
STIFLER777
#217 Re: Granična policija - konkurs
provider wrote:Posto pretpostavljam da ste svi vi koji ovdje pisete dobili famozni poziv telefonom putem kojeg ste dobili sifru, zamolio bih samo da neko od vas napise broj telefona sa kojeg su vas zvali?
pogledaj na njihov str ja sam nesto citao pise mnogi su zvati a nisu se javili na poziv mozda se nisi javijo ja mislim da oni dosta prijava nisu ni gledali samo odbacili
-
dizdarr
#218 Re: Granična policija - konkurs
provider wrote:Posto pretpostavljam da ste svi vi koji ovdje pisete dobili famozni poziv telefonom putem kojeg ste dobili sifru, zamolio bih samo da neko od vas napise broj telefona sa kojeg su vas zvali?
Možeš uputiti žalbu, ali tek nakon završetka izbora, bit će rok 8 dana za žalbe.
Ili ovo ti je sa njihove stranice:
U vremenu od 09,00 do 17,00 sati, svakoga radnog dana za Vaše žalbe, pritužbe ali i pohvale, na raspolaganju su Vam i službenici
Ureda za profesionalne standarde i unutarnju kontrolu
SARAJEVO
Reufa Muhića 2A
Tel. 033/755-241, e-mail: [email protected]
Možeš pitati za savjet.
-
dizdarr
#219 Re: Granična policija - konkurs
Član 52. Obavještenjecazinjanin3 wrote:Ma da zbog toga i pitam, da znam na čemu sam, i ja sam čuo da duže traje ta procedura pregleda testova i dok objave datum narednog testiranja da zna proći dosta vremena, zato pitam... taman negdje u martu bi i pasalo ekstra
(1) Policijski organ objavljuje na svojoj oglasnoj ploči listu sa rezultatima postignutim na svakom testu kao i konačne rezultate svih kandidata koji su pristupili testovima najkasnije u roku od trideset dana od dana posljednjeg testiranja. Na bodovnoj listi navode se i kandidati koji su uspješno završili testiranje i kandidati koji su predloženi za zapošljavanje.
Trebalo bi da bude najkasnije do 24.02 po ovom članu Zakona o policijskim službenicima. Znam da ima ogroman broj kandidata i da to sve treba pregledati, tako da ne znam da li će moći uspjeti.
-
Asylum
#220 Re: Granična policija - konkurs
bubate li raja? aaa...zadnja noć
uh hoče biti tarapana, ne krijte testove, da možemo prepisivati jedni od drugih 
-
provider
#221 Re: Granična policija - konkurs
Hvala drug. Zvao sam najmanje deset razlicitih brojeva i samo su na jednom podigli slusalicu i dali mi neka nova tri broja da zovem medjutim i na njih se niko cijeli dan ne javlja. Znam da je zadnji dan, ali ako su telefoni u sluzbi gradjana onda je smijesno da se niko ne javlja cijeli dan.dizdarr wrote:provider wrote:Posto pretpostavljam da ste svi vi koji ovdje pisete dobili famozni poziv telefonom putem kojeg ste dobili sifru, zamolio bih samo da neko od vas napise broj telefona sa kojeg su vas zvali?
Možeš uputiti žalbu, ali tek nakon završetka izbora, bit će rok 8 dana za žalbe.
Ili ovo ti je sa njihove stranice:
U vremenu od 09,00 do 17,00 sati, svakoga radnog dana za Vaše žalbe, pritužbe ali i pohvale, na raspolaganju su Vam i službenici
Ureda za profesionalne standarde i unutarnju kontrolu
SARAJEVO
Reufa Muhića 2A
Tel. 033/755-241, e-mail: [email protected]
Možeš pitati za savjet.
Necu se zaliti, to je samo gubljenje vremena i zivaca.
Sretno svima
-
Shtella
#222 Re: Granična policija - konkurs
Sta je...bubate ili spavate ?
-
amomamom11
#223 Re: Granična policija - konkurs
Bubamo
hahahahaha
-
Asylum
#224 Re: Granična policija - konkurs
imali ko šta konkretno neko pitanja? hajd postavite imamo vremena do ujutro...udri po kafi i čitaj...
-
mostar12345
#225 Re: Granična policija - konkurs
ma ima sutra da gori cjela BIH