Па знам их ја пар.sheilak wrote:ahhahhahha pa 50 je zaista, ali zaista prevelika brojka. smanji.Velkoski wrote:Само што поједине жене стигну да воле и 50 мушкараца за 30 година живота.![]()
![]()
Некада и тројицу одједном.![]()

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Па знам их ја пар.sheilak wrote:ahhahhahha pa 50 je zaista, ali zaista prevelika brojka. smanji.Velkoski wrote:Само што поједине жене стигну да воле и 50 мушкараца за 30 година живота.![]()
![]()
Некада и тројицу одједном.![]()

ma ne shvatate vi. nije to samo hir. ali ok, sad. a zar nije bolje za dijete da su roditelji sretni, nebitno koji, pa makar odvojeni i s drugima, nego nesretni zajedno. brak bez ljubavi, hladan, neprijateljski je po meni vece zlo i za dijete. a nekada zena mora biti zena.S4mpion wrote:A šta je sa sinom i porodicom koju će njen sin izgubiti zbog toga što mama mora sebi ugoditi, to nije bitnosheilak wrote: a o temi. neka se zaljubila. uvijek biti sa onim u koga si zaljubljen(a) i koga volis. to je jedino mjerodavno i bitno. sve ostalo je kamen oko vrata. pusti sta mahala prica. taman da se i opeces, idi za njim i ne polazi nikom racune.
nisam teen, ali me mnogi opominju da se ne ponasam tako.Jokericious wrote:Pa rekao bih da si teen prema ovome sto pises. Jesam li upravu?sheilak wrote:nisam, 170 cm sam.
a jokericious, zasto?
Нису.Jokericious wrote:Jesu tvojih godina gospodine Velkoski?
Sto nisi otputovao na utakmicu?
Pa shejlo, hoće li njegovi roditelji biti sretni u braku u kojem ona šara i sve živo i mrtvo krije od muža, umjesto da se razvede?sheilak wrote:ma ne shvatate vi. nije to samo hir. ali ok, sad. a zar nije bolje za dijete da su roditelji sretni, nebitno koji, pa makar odvojeni i s drugima, nego nesretni zajedno. brak bez ljubavi, hladan, neprijateljski je po meni vece zlo i za dijete. a nekada zena mora biti zena.S4mpion wrote:A šta je sa sinom i porodicom koju će njen sin izgubiti zbog toga što mama mora sebi ugoditi, to nije bitnosheilak wrote: a o temi. neka se zaljubila. uvijek biti sa onim u koga si zaljubljen(a) i koga volis. to je jedino mjerodavno i bitno. sve ostalo je kamen oko vrata. pusti sta mahala prica. taman da se i opeces, idi za njim i ne polazi nikom racune.
a nekada zena mora biti zena.
U nekim situacijama je to dobro. Ali u ovoj konkretno nije.sheilak wrote: nisam teen, ali me mnogi opominju da se ne ponasam tako.
ne razmisljam ja ovdje kao teen. nije svako razmisljanje koje te tjera da budes rob konvencijama i nesretna (ono, stisni zube, zatomi zelju, zrtvuj se zarad porodice) - zrelo.Jokericious wrote:U nekim situacijama je to dobro. Ali u ovoj konkretno nije.sheilak wrote: nisam teen, ali me mnogi opominju da se ne ponasam tako.
da mora biti prije svega zena, sa svim svojim zeljama i potrebama. pa tek onda majka. ili supruga. ako vec to ne ide zajedno u odredjenim slucajevima poput ovog.insomnia78 wrote:A sta je fakat ovo, zena mora biti zena?
žene bi ga objesile, a ovako... ovako se može zažmirit.žena nekad mora biti žena
Varanje nije zrelo ponasanje.sheilak wrote: ne razmisljam ja ovdje kao teen. nije svako razmisljanje koje te tjera da budes rob konvencijama i nesretna (ono, stisni zube, zatomi zelju, zrtvuj se zarad porodice) - zrelo.![]()
ne, vec da voli.S4mpion wrote:A pričamo o ženi koja ima potrebu da vara...![]()
insomnia78 wrote:Fuj
... pogrešnog lika, što sam i rekao, da vara.sheilak wrote:ne, vec da voli.S4mpion wrote:A pričamo o ženi koja ima potrebu da vara...![]()
onaj kojeg volis uvijek je pravi.S4mpion wrote:... pogrešnog lika, to sam i rekao, da vara.sheilak wrote:ne, vec da voli.S4mpion wrote:A pričamo o ženi koja ima potrebu da vara...![]()
Samo zena ovako nes moze izjaviti ... Pa bez zamjere, ne zelim biti sovinista...sheilak wrote:onaj kojeg volis uvijek je pravi.
žrtva je čim je pokrenula temuKPNCTNJAH wrote:Hajd' ne trolaj bonaja donio sibice, da mi nju potpalimo na vrijeme, dok nije postala zrtva... mislim na pokretacicu teme
sheilak wrote:onaj kojeg volis uvijek je pravi.S4mpion wrote:
... pogrešnog lika, to sam i rekao, da vara.

hahhahhahKPNCTNJAH wrote:Hajd' ne trolaj bonaja donio sibice, da mi nju potpalimo na vrijeme, dok nije postala zrtva... mislim na pokretacicu teme
ne trolam. sta vam je. nisam vam ja kriva sto vas provocira neciji (iskreni) stav.Jokericious wrote:Trola cura.
swanfilter wrote:Samo zena ovako nes moze izjaviti ... Pa bez zamjere, ne zelim biti sovinista...sheilak wrote:onaj kojeg volis uvijek je pravi.
Alimentacija je suma novca koju roditelj koji nema starateljtsvo ili kod kojeg dijete ne zivi mora isplacivati roditelju s kojim dijete zivi.Capajebo wrote: Cekaj, znaci ok je da ona vara muza, da ga ostavi zbog drugog i da jos ovaj muz mjesecno njoj salje pare?
Njena izjava je totalno neistinita. Primjera X na kub ... Ovo tvoje, dovoljno zene, ne znam na sta treba da se odnosi?ema_ wrote:Ima žena sa zdravijim razmišljanjem. A možda izgleda nisu "dovoljno žene" .