Dan: Nedjelja
Kolo: 11
Stadion: Grbavica
Utakmica: Željezničar - Sarajevo
Rezultat: 2:0
Datum: 24.10.2010.
Rezultat:
Repriza ili Osveta? Vidjećemo u nedjelju
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Poshto si zvanichno novi na forumu, progledacu ti kroz prste zbog ovog komentarisanja rada moderacije.F&N wrote:
Dajte ba nemojte za.ebavat... sugavica, kitari isl. to je vazda bilo i bice nemojte se truditi ispravljati krivu drinu. Neka veca vrijedjanja svakako sankcionisati, ali ovako neki nazivi su svojevrsan simbol derbija kako ovog tako ih ima i u svakom drugom. Bzvz vam je ovo pravo.
kod nas je sve u reprizama i po tv-u i u zivotu, pa ce valjda i ovo biti REPRIZAhz__semir wrote:Datum: 24.10.1999.
Rezultat::
![]()
Repriza ili Osveta? Vidjećemo u nedjelju![]()
ja mislim da je i onaj derbi na kosevu 2:2 kad je bilo, bio u 11. kolu. on je jedan od najboljih poslijeratnih derbija sigurnohz__semir wrote:Datum: 24.10.1999.
![]()
Jok, 13. kolo je bilo u pitanjuLakat Jebić wrote:ja mislim da je i onaj derbi na kosevu 2:2 kad je bilo, bio u 11. kolu. on je jedan od najboljih poslijeratnih derbija sigurnohz__semir wrote:Datum: 24.10.1999.
![]()
Yebiga burece...posao si na jednu a popio triburek_in_space wrote:*ebo ga ti, mogu li izac' i pivu popit', a ne odmah u kost?!ganjeta wrote:Burece sinoc se opominjalo za ovakav vokabular...izgleda opet dvostruki arsini.astala_vistala wrote:Samo da timije cjepnemo na sugavici ko siroce napolitanku,pa makar 10 zavrsili jer mi idemo u evropu kao osvajaci kupa![]()
![]()
![]()
![]()
@astala_vistala, opomena pred ban.
svaka čast za ovu. Mogla bi ovo biti neka sluzbene, neutralna najava derbijahz__semir wrote:Datum: 24.10.1999.
![]()
Vazda penal i Memić diving header, čini mi se Buki centriraoLSD wrote:A ko je 24.10.'99 bio strijelac za nasjel tad zabio onaj Memić što kasnije ode u Austriji negdje
Dobar je Memić bio pravo, ali kratko potraja u Želji i brzo se proda vani...ja mislim ni punu sezonu nije odigrao kako treba u Dolini.ultima_palabra wrote:Vazda penal i Memić diving header, čini mi se Buki centriraoLSD wrote:A ko je 24.10.'99 bio strijelac za nasjel tad zabio onaj Memić što kasnije ode u Austriji negdje
Kasnije se malo igrali...
Mema bio paklen napadač, šteta što se izgubi kasnije
A Ćosić,kojeg je lafo New Castle tražio poslije duela sa nama,samo na njegovu štetu nije imao ni jedan nastup za reprezentaciju,pa mu je propala šansa.LSD wrote:Dobar je Memić bio pravo, ali kratko potraja u Želji i brzo se proda vani...ja mislim ni punu sezonu nije odigrao kako treba u Dolini.ultima_palabra wrote:Vazda penal i Memić diving header, čini mi se Buki centriraoLSD wrote:A ko je 24.10.'99 bio strijelac za nasjel tad zabio onaj Memić što kasnije ode u Austriji negdje
A jesmo i mi dovodili svega i svacega...sjeti se Sergeja Tice kojeg platismo 100.000 a frajer promaši u Malagi zicer za prolaz,Prepoli, Garčević, pa Raleta, pa Mešića, Avdija, pa strašni Rašid Avdić iz Zrinjskog, Dudić,Šešlija...prava galerija asova![]()
A Ibričić i Zec nisu zadovoljili na probamašta se sve radilo
![]()
Buki centritrao a Mema zakuco glavom...a penal bio na Ihtijarevicu dok je ordinirao kod nasultima_palabra wrote:Vazda penal i Memić diving header, čini mi se Buki centriraoLSD wrote:A ko je 24.10.'99 bio strijelac za nasjel tad zabio onaj Memić što kasnije ode u Austriji negdje
LSD wrote:Joj Cosic![]()
fol pohvalio ga Robson...sjeti se kad Cosic nabi loptu preko krova sjevera, to je jedino njemu uspjelo za nogom.
Kao prvo, spominjes sudjenje - tj. trazis alibi ...ćiro wrote:Uz pošteno suđenje dvica je sasvim realna
ćiro wrote:Uz pošteno suđenje dvica je sasvim realna
Drugačije i ne mogu.ultima_palabra wrote:ćiro wrote:Uz pošteno suđenje dvica je sasvim realnaJel onako "pošteno" ko prošle sezone?
Pa nisu nam regularan gol iz igre dali u 6 zadnjih derbija (1 penal i 1 iz ofsajda od 2 metra)elSaik wrote:Drugačije i ne mogu.ultima_palabra wrote:ćiro wrote:Uz pošteno suđenje dvica je sasvim realnaJel onako "pošteno" ko prošle sezone?
ultima_palabra wrote:Pa nisu nam regularan gol iz igre dali u 6 zadnjih derbija (1 penal i 1 iz ofsajda od 2 metra)