Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Jbte ako protiv Bosne izgube ima da Nigerije nestane. Pobiše se ljudi džaba.
Kada covjek malo bolje skonta, ova nasa drzava je super, kakvih ima. Evo pogle samo ove u nasoj grupi:
- Nigerija - zivi haos, na sjeveru nekakvi islamisti ratuju, na jugu ratuju protiv nekakvih internacionalnih korporacija, siromastvo
- Iran - sankcije, serijat, kontra cijeli svijet se svadaju
- Argentina - do juce imali one neke diktatore sto su maltretirali narod, isto sj. Koreja bili
sumirprimus wrote:ma onoj odbrani irana mi dajemo brat bratu minimalno dva gola...
sta god bilo s nigerijom...a i njima vjerovatno bar dva...
Jako je zajebano kad se nesto MORA! Po meni je sustinska greska ako se neko pouzda u taktiku hajmo mi sa Nigerijom na X a Iran ce pasti sam od sebe. Znas kako je kad te nesto ne krene!
Realno Argentina nece nikog pustiti da ih pobjedi
niti jedna velika selekcija sebi ne dozvboljava taj blam, pa razapela bi ih javnost bez obzira na sve
kad si vidio svabu da ne ore do kraja ili spaniju ili holandiju...
Mi moramo tu nigeriju drmnuti kako god, oni imaju snagu da trce, ali sta ti vrijedi trk ako ih mi takticki naigramo i zalaimo golove na vakat
Iran je isto bljak ekipa, ne svidja mi se apsolutno kako igraju, jaci jesmo definitivno, ali nekako me uvijek plase te hinjali ekipe!
Sreca pa imamo ovaj svabski mentalitet pa oremo do kraja!
Boli me đon. Daj mani se te priče, molim te k'o Boga blagog, nema potrebe stvarno. Samir Nasri je musliman, klanja, čestita Bajram nakon što da gol u City-u, a ja ga opet ne mogu smislit'. Smrdonja jedan.
velikibrnjo wrote:Realno Argentina nece nikog pustiti da ih pobjedi
niti jedna velika selekcija sebi ne dozvboljava taj blam, pa razapela bi ih javnost bez obzira na sve
kad si vidio svabu da ne ore do kraja ili spaniju ili holandiju...
Mi moramo tu nigeriju drmnuti kako god, oni imaju snagu da trce, ali sta ti vrijedi trk ako ih mi takticki naigramo i zalaimo golove na vakat
Iran je isto bljak ekipa, ne svidja mi se apsolutno kako igraju, jaci jesmo definitivno, ali nekako me uvijek plase te hinjali ekipe!
Sreca pa imamo ovaj svabski mentalitet pa oremo do kraja!
Ono sto sam uvijek volio u ovoj generaciji nasih igraca je to da su krajnje zajebani kad nanjuse krv! Nema labavo, trpaju dok god sudija ne odsvira kraj i zahvaljujuci tome i jesmo uizgradili izgradili neku reputaciju, zato ljudi i vole da gledaju BiHi haram bilo svakome ko im sugerise da tu nesto treba da se mijenja!
sumirprimus wrote:ma onoj odbrani irana mi dajemo brat bratu minimalno dva gola...
Jako je zajebano kad se nesto MORA! Po meni je sustinska greska ako se neko pouzda u taktiku hajmo mi sa Nigerijom na X a Iran ce pasti sam od sebe. Znas kako je kad te nesto ne krene!
A ko je rekao da cemo ici na X? Igrati bunker??
Govori se o tome da trebamo OPREZNO krenuti, ne zalijetati se kao mladi majmuni, da nam se ne ponovi Slovacka, Egipat...
Boli me đon. Daj mani se te priče, molim te k'o Boga blagog, nema potrebe stvarno. Samir Nasri je musliman, klanja, čestita Bajram nakon što da gol u City-u, a ja ga opet ne mogu smislit'. Smrdonja jedan.
i sad pusti da se o fudbali vazi.
Ćao!
Samir Nasri klanja? to onaj sto se napije ko lud,i izlazi s nekim kurvama
A ko je rekao da cemo ici na X? Igrati bunker??
Govori se o tome da trebamo OPREZNO krenuti, ne zalijetati se kao mladi majmuni, da nam se ne ponovi Slovacka, Egipat...
Egipat - nidje veze! Slovacka, desilo se jednom pa smo u revansu odigrali reprizu prve utakmice i opet na poluvrijeme otisli s golom u mrezi ali sve dodje na svoje. Uvalili smo im dva komada u drugom poluvremenu i mahanje! Velikoj Argentini smo dali go kad smo poceli da igramo s dva spica i sad se neko dvoumi da li je to ono sto nam treba. Jebes mentalitet pizde, nisu ovo dzaba zmajevi, tako i treba da se ponasaju. Da bi se dao go neko treba da napadne, nije to bas tako velika filozofija.
Ne razumijem otkud stav da se sa jednim spicem ne moze dobiti. Eno Belgija je jucer preokrenula rezultat sa jednim spicem. Treba samo Pjanicu naloziti da igra ofanzivnije, narocito sada kada imamo Besica pozadi. Igrac onakvog kalibra mora se bolje koristiti, kao sto je slucaj u Romi.
arslanbey wrote:wow ne treba ni precjenjivati jarane.pa onda izgubiti sve
Napada onaj ko je jaci osim ako nisi totalna budala! Dakle, po cemu je to Nigerija jaca od BiH da bi mi sad sa njima nesto kalkulisali i glumili nesto. Objektivno, mi smo jaci tim i tako se treba i postaviti, sve mimio toga je glupost. Nema te reprezentacije na svijetu kojoj ne mozemo dati go ako imamo Dzeku i Ibisevica u napadu. Kad ostavis jednog od njih na klupi vec si odradio pola posla ali za svog protivnika. Eno ti i sinoc primjer onog kretena Kapela koji je Kerzakova i Denisova drzao na klupi dok mu mali zuti nisu uvalkili go, e onda hajde vadi se. Jedva poravnase, a da je bio pametniji mogao je lagano uzeti tri boda od Koreje, ovako pusiona.
ne znam da li je neko spominjao to ali mene je iskreno strah FIFA-e u ovoj tekmi. Skontajte da francuzima koji ce vjerovatno biti prvi u grupi vise odgovara da igraju protiv nigerije nego protiv bosne i da bi se platini lako mogao upetljati ovde. Ali cekamo delegiranje sudija pa cemo onda vidjeti kakva je situacija ne pehiram niti prosipam teorije zavjere ali to je vrlo lako.. ko da je problem sudiji isprovocirati nase igrace s milion pogresnih odluka i da nekome pokaze crveni i uz to neki sporan kontakt eto i penala za afrikance i zdrao... dzaba nama igra i sve ako sudije budu katastrofa a nedodirljivi su s obzirom da i nakon gresaka blater govori da su uz sudije i da taj i taj je donio pravu odluku
samo se nadam postenom sudjenju i mislim da pobjeda ne bi trebala doci u pitanje aBd a samim time vjerovatno i sljedeca faza takmicenja i dizanje novih kredita "gospode" koja je otisla u brazil na 1-3 tekme
arslanbey wrote:wow ne treba ni precjenjivati jarane.pa onda izgubiti sve
Napada onaj ko je jaci osim ako nisi totalna budala! Dakle, po cemu je to Nigerija jaca od BiH da bi mi sad sa njima nesto kalkulisali i glumili nesto. Objektivno, mi smo jaci tim i tako se treba i postaviti, sve mimio toga je glupost. Nema te reprezentacije na svijetu kojoj ne mozemo dati go ako imamo Dzeku i Ibisevica u napadu. Kad ostavis jednog od njih na klupi vec si odradio pola posla ali za svog protivnika. Eno ti i sinoc primjer onog kretena Kapela koji je Kerzakova i Denisova drzao na klupi dok mu mali zuti nisu uvalkili go, e onda hajde vadi se. Jedva poravnase, a da je bio pametniji mogao je lagano uzeti tri boda od Koreje, ovako pusiona.