Evo jedan iz prve 'nak bezveze - Nisam nešto vješt u dopisivanju - hajmo odmah na kafu.Ludzak wrote:Znate l' kakve fazone uleta preko instagrama?
Najbolje je uletiti klizeći
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Evo jedan iz prve 'nak bezveze - Nisam nešto vješt u dopisivanju - hajmo odmah na kafu.Ludzak wrote:Znate l' kakve fazone uleta preko instagrama?
Tomahawk11 wrote: Hi! I'm Hamo.
Gotovo sad, što je ulijeto, ulijetoBloo wrote:Tomahawk11 wrote: Hi! I'm Hamo.
Hamo, who?![]()
I onda uleti maxo kao najgori wingman ikad u komentaru ispod...koji ti je slaaamoooooooooooooooooooooo
HadzialagićTomahawk11 wrote:Gotovo sad, što je ulijeto, ulijetoBloo wrote:Tomahawk11 wrote: Hi! I'm Hamo.
Hamo, who?![]()
I onda uleti maxo kao najgori wingman ikad u komentaru ispod...koji ti je slaaamoooooooooooooooooooooo
Suljomad_max_ba wrote: Hadzialagić
![]()
Pa ja sve znas kad ti je reko kemoTomahawk11 wrote:Suljomad_max_ba wrote: Hadzialagić
![]()
što te ljuljo![]()
Što te izlemomad_max_ba wrote: Pa ja sve znas kad ti je reko kemo
Jel Zijo ?Bloo wrote:Tomahawk11 wrote: Hi! I'm Hamo.
Hamo, who?![]()
Jbg necemo te memli ba...beni-bu-man wrote:Jel Zijo ?Bloo wrote:Tomahawk11 wrote: Hi! I'm Hamo.
Hamo, who?![]()
Aaa vidi fakat ima porukaBloo wrote:Ima i opcija komentara...onda komentarišešWarashii wrote:Kak se tu moze ulijetati?Ludzak wrote:Znate l' kakve fazone uleta preko instagrama?
To ja samo vidim kao "lajkanje" i razgledanje
A može se i poruka poslati.
Ih
sto bonaBloo wrote:beni-bu-man wrote: Jbg necemo te memli ba...
Cccc....Warashii wrote: Aaa vidi fakat ima porukanisam ja to gledao, nije me zanimalo jbga.
A sta cu, novi sam u tim stvarimaBloo wrote:Cccc....Warashii wrote: Aaa vidi fakat ima porukanisam ja to gledao, nije me zanimalo jbga.
Welcome to the world of tomorrow!
ma hajWarashii wrote:A sta cu, novi sam u tim stvarimaBloo wrote:Cccc....Warashii wrote: Aaa vidi fakat ima porukanisam ja to gledao, nije me zanimalo jbga.
Welcome to the world of tomorrow!
follow me on twiterbeni-bu-man wrote:sto bonaBloo wrote:beni-bu-man wrote: Jbg necemo te memli ba...![]()
![]()
![]()
ocemol se upoznavat preko fejsbuka
samo instagram i facebookmad_max_ba wrote: follow me on twiter
ja ba ljudi hainstalirao sam si twiter
![]()
![]()
![]()
![]()
još uvijek ne kontam kako ovo sve ide, al nadoći ću u vožnji![]()
neammad_max_ba wrote:
![]()
![]()
![]()
![]()
find me at twitterbeni-bu-man wrote:samo instagram i facebookmad_max_ba wrote: follow me on twiter
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ma niđe veze sa upoznavanjemWarashii wrote:Eh kako mi tek taj twitter ne izgleda za upoznavanja.
A nadoci cu lagano, valjda koga i upoznam
haj maksuz radi tebemad_max_ba wrote:find me at twitterbeni-bu-man wrote:samo instagram i facebookmad_max_ba wrote: follow me on twiter
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
@mad_max_ba
![]()
![]()
![]()
haj maksuz radi tebebeni-bu-man wrote: find me at twitter
@mad_max_ba
![]()
![]()
![]()
prvi sam ti followermad_max_ba wrote: brat moiii