Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
"Novinar jalijaškim tonom: Muhamede, ONAJ kako komentiraš svoj ONAJ nastup protiv Argentine s ozbirom da si ONAJ hit u državi ONAJ"
Muhamed: "Neću ja komentirati svoju igru. Ako imate da me šta pitate o utakmici"
It_is_a_Leclerc wrote:Sad gledam uživo press iz Guaruje.
"Novinar jalijaškim tonom: Muhamede, ONAJ kako komentiraš svoj ONAJ nastup protiv Argentine s ozbirom da si ONAJ hit u državi ONAJ"
Muhamed: "Neću ja komentirati svoju igru. Ako imate da me šta pitate o utakmici"
Mene je zadivila Mumetova brzina, nisam ocekivao da je ovako brz.
Negdje procitah da je u utakmici sa Argentinom uhvacen na radaru da je trcao preko 30 km/h.
Ili sam ja to nesto krivo protumacio?
ljevoruki wrote:Mene je zadivila Mumetova brzina, nisam ocekivao da je ovako brz.
Negdje procitah da je u utakmici sa Argentinom uhvacen na radaru da je trcao preko 30 km/h.
Ili sam ja to nesto krivo protumacio?
It_is_a_Leclerc wrote:Sad gledam uživo press iz Guaruje.
Slusam strane komentare o Arg protiv nas i u glavnom citava prica ode na Mesija i nama jednu minutu dadnu. Ali svi kazu da bi voljeli vidjeti da BiH prodje dalje iz dva razloga: Pjanic i Besic. Taj duo je sviju odusevio.