Da postoje dokazi ovih radnji do sad bi porodice stradalih reagovale, a svako razvlacenje po sudu samo bi hranilo poremeceni Ibranov ego, nece to doziviti ocitoexliberal-ex wrote: Tacno tako.
Proziva direktno Aliju, Nasera...zasto Bakir nekaze Mustaficu lazes to moj otac nije radio, idemo na sud pa ili dokazi ili se izvini I prestani. Gdje je Naser, nema ga nigdje...
Imam osjecaj da ovi sto ih Mustafic proziva imaju stav ma ko ga jebe levat nemoze nam nista.. sto da idem na sud mozda se I nesto dokaze...
Mustafić: Sami smo ubili 1.000 svojih u Srebrenici!
- relativno84
#201 Re: Mustafić: Sami smo ubili 1.000 svojih u Srebrenici!
-
Juvelandia
#202 Re: Mustafić: Sami smo ubili 1.000 svojih u Srebrenici!
Plus jbem mater svim domacim koji se na ove price loze i koriste ih za vlastito "znam ja, rekoh ja vama" ili neki obracun jer su frustrirani ovom zemljom..jbem vam familiju.
-
wolf07
#203 Re: Mustafić: Sami smo ubili 1.000 svojih u Srebrenici!
Juvelandia wrote:da je ubijeno 1000 ljudi od strane samih nas, bilo bi dokaza na sve strane, svjedoka, neko bi prezvio, neko ko je izvrsio to pokajao se, odao ...bilo bi cega sve ne, ako za ubistvo 1000 ljudi postoje samo dva tri clanka tj.trabunjanja od strane nekoliko ljudi onda je to najefikasnije ubistvo tolikog broja ljudi koje se desilo na ovim prostorima, operacija veoma profesionalna.
Plus jbem mater svim domacim koji se na ove price loze i koriste ih za vlastito "znam ja, rekoh ja vama" ili neki obracun jer su frustrirani ovom zemljom..jbem vam familiju.
Sto bi rekli amerikanci: ako izgleda kao patka, hoda kao patka, oglasava se kao patka, onda je to vjerovatno - PATKA! Tako i u ovom slucaju, jbg najlakse je sklepati neku teoriju zavjere nakon sto se nesto desi i onda samo slozis stvari na svoje mjesto kako tebi pase. Pitam se kako je moguce da majke iz Srebrenice nikad nisu pljunule tog Nasera Orica koji je takav zlikovac da ga nema na Balkanu. Ko su tih 1000 ljudi koji su pobijeni i ko su ljudi koji su pobili tih 1000! Ko je napravio taj famozni spisak i kako Ibran Mustafic zna za njega! Da li je on u tom slucaju mozda jedan od koautora spiska, odnosno kako to da se on nije nasao na tom spisku tako fin i posten a sve zna o kriminalu, ubistvima, zlocinima. Na kraju krajeva, sverca, mutnih radnji, pizdarija svake vrste sa suprotnom stranom je bilo svugdje, ali ne znam da je igdje i jedna od strana u ratu ubila 20 svojih ljudi a kamo li 100 ili 1000.
Ibran bi trebao biti pozvan na informativni razgovor pa neka podastre sve dokaze koje ima. Ipak covjek prica o 1000 ljudi a ne kokoski i s time nema zajebancije. Razumijem zasto pojedini smatraju da to ne treba cackati jer ce time Ibran dobiti na publicitetu ali neka dobije, pa da vidimo gdje ce to sve da zavrsi. Na kraju krajeva smatram da bi javnost trebala izvrsiti pritisak na sudske organe da se ovo istjera na cistac, ne mozes pustiti da neko tek tako sere o 1000 zrtava. Imamo jednog Dzevada Galijasevica, samo nam fali jos jedan.
-
Drinski
#204 Re: Mustafić: Sami smo ubili 1.000 svojih u Srebrenici!
ma nema u ovom tekstu klevete, zato ne moze biti tuzbe, iznose se mišljenje, a mišljenje je uvijek zaštićeno.wolf07 wrote:Na kraju krajeva smatram da bi javnost trebala izvrsiti pritisak na sudske organe da se ovo istjera na cistac, ne mozes pustiti da neko tek tako sere o 1000 zrtava. Imamo jednog Dzevada Galijasevica, samo nam fali jos jedan.
- insomnia78
#205 Re: Mustafić: Sami smo ubili 1.000 svojih u Srebrenici!
Peta kolona ne miruje
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk
-
Drinski
#206 Re: Mustafić: Sami smo ubili 1.000 svojih u Srebrenici!
jbg.insomnia78 wrote:Peta kolona ne miruje
i ja tek sada skuzih, ko je ko, ali se radilo vrlo hinjski.
- homega
#207 Re: Mustafić: Sami smo ubili 1.000 svojih u Srebrenici!
Francuz,insomnia78 wrote:Peta kolona ne miruje
Od 8.000 srebreničkih žrtava, osim onih koji su streljani ili na sličan način očigledno usmrćeni, odnosno onih za čiju smrt postoje jasni dokazi o počiniocima, postoje li jasni dokazi koji ukazuju na počinioce i ostalih žrtava?
Postoje li dokazi o osobama počiniocima genocida svih 8.000 žrtava, da ti bude jasnije? Zašto 1.000 žrtava ne bi mogli uzročiti pripadnici vojske lojalne komandovanju Alije Izetbegovića?
-
Drinski
#208 Re: Mustafić: Sami smo ubili 1.000 svojih u Srebrenici!
Dokaži.homega wrote:Zašto 1.000 žrtava ne bi mogli uzročiti pripadnici vojske lojalne komandovanju Alije Izetbegovića?insomnia78 wrote:Peta kolona ne miruje
- homega
#209 Re: Mustafić: Sami smo ubili 1.000 svojih u Srebrenici!
Drinski wrote:Dokaži.homega wrote:Zašto 1.000 žrtava ne bi mogli uzročiti pripadnici vojske lojalne komandovanju Alije Izetbegovića?insomnia78 wrote:Peta kolona ne miruje
Izuzetno glup komentar
-
Drinski
#210 Re: Mustafić: Sami smo ubili 1.000 svojih u Srebrenici!
Znaci ocekujes da sada raspravljamo o fikcijama da bismo bili pametni? Pa tako mogu razgovarati i o tome da li je engl.kraljica iz roda gustera.homega wrote: Izuzetno glup komentar
- homega
#211 Re: Mustafić: Sami smo ubili 1.000 svojih u Srebrenici!
Gdje si našla moju tvrdnju, u kojoj rečenici?Sarajlijka wrote:Ako vec tvrdis nesto, red je da to potkrijepis dokazima.Izuzetno glup komentar
Imas li ih? Ili cemo dobiti jos neke teorije zavjere i tuzne smajlice?
Ako već spominješ tvrdnju, tvrdnja je da Mustafić laže, tvrdnja je da je nemoguće da "smo sami ubili 1.000 svojih" u Srebrenici, itd. Ja samo pitam zašto ne bi bilo moguće, je li neko utvrdio sve počinioce 8.000 usmrćenih Srebreničana?
-
wolf07
#212 Re: Mustafić: Sami smo ubili 1.000 svojih u Srebrenici!
Zato sto sam i ja bio lojalan Aliji Izetbegovicu kao Predsjedniku svoje drzave za koju sam se borio i koliko me sjecanje sluzi nikad ni od kog nisam dobio naredjenje da pucam po vlastitom narodu, eto zasto! Tvoja pretpostavka je otprilike u ravni sa pretpostavkom da je atomska bomba pala negdje u okolini Nagasakija i ubila 6-7 ovaca i kokoski ali je silna detonacija toliko uplasila stanovnike tog nesretnog grada da su u nekoliko kuca u tom trenutku malo jace odvrnuli plin i jbg., dijete se istovremeno igralo sa sibicama....homega wrote:Francuz,insomnia78 wrote:Peta kolona ne miruje
Od 8.000 srebreničkih žrtava, osim onih koji su streljani ili na sličan način očigledno usmrćeni, odnosno onih za čiju smrt postoje jasni dokazi o počiniocima, postoje li jasni dokazi koji ukazuju na počinioce i ostalih žrtava?
Postoje li dokazi o osobama počiniocima genocida svih 8.000 žrtava, da ti bude jasnije? Zašto 1.000 žrtava ne bi mogli uzročiti pripadnici vojske lojalne komandovanju Alije Izetbegovića?
Mislim, uozbilji se i reci nam kakve su boje tvoje tablete i gdje ih nabavljas!
-
Drinski
#213 Re: Mustafić: Sami smo ubili 1.000 svojih u Srebrenici!
Kako nije, pa ljudima u Hagu već presuđeno, još se nekima sudi, nekima će se suditi, a nekima neće nikada.homega wrote: ... je li neko utvrdio sve počinioce 8.000 usmrćenih Srebreničana?
- homega
#214 Re: Mustafić: Sami smo ubili 1.000 svojih u Srebrenici!
Jbg. tvoja lojalnost Aliji Izetbegoviću bila je ograničena, morala je trajati sve do isteka mandata predsjedavajućeg člana 6-članog Predsjedništva RBiH, a taj mandat mu je istekao još krajem '92. godine, ako se dobro sjećamwolf07 wrote:Zato sto sam i ja bio lojalan Aliji Izetbegovicu kao Predsjedniku svoje drzave za koju sam se borio i koliko me sjecanje sluzi nikad ni od kog nisam dobio naredjenje da pucam po vlastitom narodu, eto zasto!homega wrote: Zašto 1.000 žrtava ne bi mogli uzročiti pripadnici vojske lojalne komandovanju Alije Izetbegovića?
Pitanje je jednostavno: Postoje li jasni i nedvosmisleni dokazi o svim počiniocima ubistava 8.000 srebreničkih žrtava?
-
Drinski
#215 Re: Mustafić: Sami smo ubili 1.000 svojih u Srebrenici!
Sarajlijka wrote:Vidite kako homega kao pravi demagog ignorira postove koji mu se ne svidjaju. Ljubi majka.
- insomnia78
#216 Re: Mustafić: Sami smo ubili 1.000 svojih u Srebrenici!
Mogli smo mi pobiti i 7999 a srbi onog jednog
I cuj ti naziva za pripadnost ARBIH, "lojalnost Aliji"
I cuj ti naziva za pripadnost ARBIH, "lojalnost Aliji"
- homega
#217 Re: Mustafić: Sami smo ubili 1.000 svojih u Srebrenici!
Ad hominem rasprava odlika je primitivaca, onih skučenih u beznađe i bez odgovora, onih koji pokušavaju uvredema i diskreditacijom postići svoje mjesto, a i ti pripadaš tom miljeuSarajlijka wrote:Vidite kako homega kao pravi demagog ignorira postove koji mu se ne svidjaju. Ljubi majka.
- homega
#218 Re: Mustafić: Sami smo ubili 1.000 svojih u Srebrenici!
Pitanje je jednostavno: Postoje li jasni i nedvosmisleni dokazi o svim počiniocima ubistava 8.000 srebreničkih žrtava, ili provincijski lešinar, seoski varalica, Ibran Mustafić laže i uznemirava međuetničke odnose u BiH?
-
Drinski
#219 Re: Mustafić: Sami smo ubili 1.000 svojih u Srebrenici!
Čovječe božiji. Ti pričaj o teorijima koje biti i tacne i netacne, lijepo ti zena rece daj dokaze, ti pređe na drugog sagovornika. naravno, ne moras komentarisati, imas i to pravo, ali se ne izmotavaj.homega wrote:Ad hominem rasprava odlika je primitivaca, onih skučenih u beznađe i bez odgovora, onih koji pokušavaju uvredema i diskreditacijom postići svoje mjesto, a i ti pripadaš tom miljeuSarajlijka wrote:Vidite kako homega kao pravi demagog ignorira postove koji mu se ne svidjaju. Ljubi majka.
-
wolf07
#220 Re: Mustafić: Sami smo ubili 1.000 svojih u Srebrenici!
Ako tvrdis da je Aliji istekao mandat krajem 1992.g., na koji zakonski ili podzakonski akt se tacno pozivas kad to tvrdis?homega wrote:Jbg. tvoja lojalnost Aliji Izetbegoviću bila je ograničena, morala je trajati sve do isteka mandata predsjedavajućeg člana 6-članog Predsjedništva RBiH, a taj mandat mu je istekao još krajem '92. godine, ako se dobro sjećamwolf07 wrote:Zato sto sam i ja bio lojalan Aliji Izetbegovicu kao Predsjedniku svoje drzave za koju sam se borio i koliko me sjecanje sluzi nikad ni od kog nisam dobio naredjenje da pucam po vlastitom narodu, eto zasto!homega wrote: Zašto 1.000 žrtava ne bi mogli uzročiti pripadnici vojske lojalne komandovanju Alije Izetbegovića?
Pitanje je jednostavno: Postoje li jasni i nedvosmisleni dokazi o svim počiniocima ubistava 8.000 srebreničkih žrtava?
A sto se tice tvoje bezvezne insinuacije o 1000 ubijenih u Srebrenici evo jednostavnog odgovora:
1. Pretpostavljam da si cetnik, mozes li mi dokazati da nisi!
2. Pretpostavljam i da je jedan broj Srba u Jasenovcu likvidiran od strane drugih Srba zbog kriminalnih radnji i sl. Imas li ti jasna i nedvosmislena imena svih nalogodavaca i egzekutora u Jasenovcu ili je mozda ova moja pretpostavka savim OK!
3. To sto postavljas neka k'o fol intrigantna pitanja uopste na znaci da si narocizo pametan, naprotiv!
-
Drinski
#221 Re: Mustafić: Sami smo ubili 1.000 svojih u Srebrenici!
Postoje.homega wrote:Pitanje je jednostavno: Postoje li jasni i nedvosmisleni dokazi o svim počiniocima ubistava 8.000 srebreničkih žrtava, ili provincijski lešinar, seoski varalica, Ibran Mustafić laže i uznemirava međuetničke odnose u BiH?
Nekima u Hagu već presuđeno, još se nekima sudi, nekima će se suditi, a nekima neće nikada.
-
Boskero
#222 Re: Mustafić: Sami smo ubili 1.000 svojih u Srebrenici!
Dal ima negdje video snimak da je rekao ovo?
Možda neki audio zapis?
Na cemu se bazira vjerodostojnost ovog clanka od ove jako "objektivne srpske televizije BN". Koja je za vrijeme rata sa ponosom i svom medijskom snagom propagirala zlocine i izjavu onog polupismenog degenerika Arkana?? Da je protjerao islamske fundamentaliste iz Bjeljine.
Dal da vjerujem srpskim medijima koji vec 20 godina propagiraju srpstvo(srbuj iako gladuješ)?
Dal da vjerujem srpskim medijima koji su u ratu govorili da su iz Sarajeva istjerani srbi?
Dal da vjerujem srpskim medijima koji su govorili da u Tuzli, Jalom plove ubijeni srbi i da su na Tušnju srpski grobovi?
Dal da vjerujem srpskim medijima koji velicaju Mladića, Karadjica, Arkana, Šešelja, Legiju i sve ratne zlocince i kriminalce koje srbi nazivaju herojima?
U srpskim medijima se vec 20 godina prave špekulacije o Srebrenici i mnogim zlocinima nad Bošnjacima, gnusne laži su iznosili, laž, laž, laž. Poznato je svima kojem je narodu sa ovih prostora draža laž nego istina.
Mediji kao mediji il su tražili vecu gledanost il su radili po jasno definisanim naredbama od jako "poštenog" srpskog politickog vrha u Bosni i Srbiji.
Ti "Ajnštajne" što si otvorio ovu temu, popricaj sam sa sobom, uzmi digitron stavi ispred sebe i saberi se, oduzmi se i onda skontaj dal želiš da cujes laž ili istinu. Iako znas da su genocidni srbi pobili sav taj narod ti si otvorio temu da bi sam sebe uvjeravao da govoriš istinu.
Možda neki audio zapis?
Na cemu se bazira vjerodostojnost ovog clanka od ove jako "objektivne srpske televizije BN". Koja je za vrijeme rata sa ponosom i svom medijskom snagom propagirala zlocine i izjavu onog polupismenog degenerika Arkana?? Da je protjerao islamske fundamentaliste iz Bjeljine.
Dal da vjerujem srpskim medijima koji vec 20 godina propagiraju srpstvo(srbuj iako gladuješ)?
Dal da vjerujem srpskim medijima koji su u ratu govorili da su iz Sarajeva istjerani srbi?
Dal da vjerujem srpskim medijima koji su govorili da u Tuzli, Jalom plove ubijeni srbi i da su na Tušnju srpski grobovi?
Dal da vjerujem srpskim medijima koji velicaju Mladića, Karadjica, Arkana, Šešelja, Legiju i sve ratne zlocince i kriminalce koje srbi nazivaju herojima?
U srpskim medijima se vec 20 godina prave špekulacije o Srebrenici i mnogim zlocinima nad Bošnjacima, gnusne laži su iznosili, laž, laž, laž. Poznato je svima kojem je narodu sa ovih prostora draža laž nego istina.
Mediji kao mediji il su tražili vecu gledanost il su radili po jasno definisanim naredbama od jako "poštenog" srpskog politickog vrha u Bosni i Srbiji.
Ti "Ajnštajne" što si otvorio ovu temu, popricaj sam sa sobom, uzmi digitron stavi ispred sebe i saberi se, oduzmi se i onda skontaj dal želiš da cujes laž ili istinu. Iako znas da su genocidni srbi pobili sav taj narod ti si otvorio temu da bi sam sebe uvjeravao da govoriš istinu.
-
CungaLunga
#223 Re: Mustafić: Sami smo ubili 1.000 svojih u Srebrenici!
Sad se sudi Sratku, pampers-djeneralu. Savjetujem cetaljima i petokolonasima na ovoj temi da upute izjave o samoubijanju bosnjaka njegovoj odbrani. Ako zelite da se sve izvede na sud, sad vam je dobra prilika.
Jednostavni odgovor na pitanje zasto bosnjaci ne dokazu da nisu sami ubili 1000 ljudi jeste;
A zasto odbrana Sratka u Hagu ne moze dokazati da jesu?
Kraj price.
Jednostavni odgovor na pitanje zasto bosnjaci ne dokazu da nisu sami ubili 1000 ljudi jeste;
A zasto odbrana Sratka u Hagu ne moze dokazati da jesu?
Kraj price.
-
Drinski
#224 Re: Mustafić: Sami smo ubili 1.000 svojih u Srebrenici!
@dfgre6t4346 i ostali...
kako vam ne dosadi?
kako vam ne dosadi?
-
KENJAC
#225 Re: Mustafić: Sami smo ubili 1.000 svojih u Srebrenici!
Jel vi stvarno vjerujete da je onaj rat bio cist? Ovamo mi tamo oni , pa kom opanci kom obojci ?? Jel stvarno vjerujete da politicke garniture na vlasti nisu bile u stanju da zarad svojih ciljeva ne odigraju nesto tako prljvo da se diskredituje protivnik? Pricati o hiljadama ubijenih od "svojih" je malo pretjerano, al molim vas nemote sami sebe ubjedjivat da nije bilo "prljavstine" !!! Svak od nas sto smo bili aktivno angazovani u ratu je svjedok barem jedne od tih "prljavstina" . Vjerovatno je to bilo svojstveno "svim zaracenim stranama" pa bi smo mogli pokrenuti jednu temu "multietnicku" po tom pitanju ! ... ili je mozda jos rano za takvo nesto ???