Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Libo me za Ere i za Karlovačko ali more bit svašta .
Samo sve su šansone da će to biti pandan meču Švedska Bugarska sada je na Eri i Mostarcu je da odrede ko će biti Swe a ko Bulgaria na Skupštinata . Željo će proći dva pretkola i 1 kolo Kupa Uefa i ući će u grupu C .
ma dobice francuzi al moze se desit da rvati polude u neka doba i zabiju koji gol,za pobjedu imaju 5% sanse al vidicemo
baric je izgleda posluso ciru a to moze bit samo pozitivno
degenek im ne gine
al hajde sto ce zijaniti od francuske, vec sto postoji mogucnost da njima najvecim katolicima u evropi jedan skromni musliman zavali par komada
uj iglo, to ti njih okvalifikova najvecim katolicima u evropi...
nemaju nikakve sanse, ni protiv francuske, a ni protiv ostalih "velikih" evropskih katolika...
igla wrote:degenek im ne gine
al hajde sto ce zijaniti od francuske, vec sto postoji mogucnost da njima najvecim katolicima u evropi jedan skromni musliman zavali par komada
Eto ti pameti , navija li ovaj za zelju? Ja bi ga protjero iz sarajeva
Znas dje je jarane problem nema zivkovica iz zivinica, kaze anry odmah mu lakse jer kad vidi bosanca.......zna sta ga ceka
dariosa wrote:Sa strahom da me Ero i Seronja ne proglase Hrvato-mrzcem. sovinistom, nacionalistom... ipak moram prognozirati da ce Francuzi pobijediti 2:0.
Svoju prognozu donio sam iskljucivo na osnovu do sada vidjenog na terenu i nema nikakve veze sa mojim osjecanjima prema Hrvatskoj.
A ti nacionalisto, sovinisto ..... doces ti na jadran
Ero, zar ne mislis da bi bilo interesantno vidjeti koje su nacionalnosti ovi koji prognoziraju poraz Hrvatske danas? Ipak je u pitanju "vitalni nacionalni interes".
Gdje ti je ono "Proud to be Croat"!!! Ne moj molim te vise bez toga da ostavljas postove...
Bolan covjece zajebancija sta odma skaces jebla vas vise nacija i ostalo bolje se hakat vako cijela bosna vs jedan ero , jebi ga daj nadjite nekog jos od mojih ili su svi izumrli