Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
direktni wrote:Skoro dvije godine razveden. Imam dvoje djece tinejdžerskog uzrasta. Moje ja mi govori da nikada više ne uđem u bilo kakav intimni kontak sa bilo kakvom ženom. Tako će i biti, jer znam da bih tim činom povrijedio svoju djecu.
Nakon maksimalno dvije godine prođe faza zaljubljenosti, a onda vjeruješ u voljeti. To isto ti deceniju govori i supruga. I nije problem u voljeti, problem je u vjerovati. Ja sam volio i vjerovao.
Ista priča, isto razmišljamo. Ja sam se posvetio svojoj kćerkici i sa njom provodim toliko vremena da sam razmišljao čak i motor da prodam, a kad je ona počela negodovati riješio sam da joj kupim malu kacigu.
Sad kako ćemo dalje ne znam ... iskustvo mi govori da nikada ne praviš planove, jer ma koliko se trudio desiće se kako će se desiti, i da je najbolje za sebe pustiti se niz vodu pa šta ti sudbina namijeni. Bolje je otvoriti se prema svijetu, naći zadovoljstvo i njime i djetetu vratiti osmijeh i volju da prebrodi.
direktni wrote:Skoro dvije godine razveden. Imam dvoje djece tinejdžerskog uzrasta. Moje ja mi govori da nikada više ne uđem u bilo kakav intimni kontak sa bilo kakvom ženom. Tako će i biti, jer znam da bih tim činom povrijedio svoju djecu.
Nakon maksimalno dvije godine prođe faza zaljubljenosti, a onda vjeruješ u voljeti. To isto ti deceniju govori i supruga. I nije problem u voljeti, problem je u vjerovati. Ja sam volio i vjerovao.
andr0id wrote:Ne kontam bas ni ja al eto.. svako ima svoje misljenje.. ako su djeca mala, razmisli malo o tome.. neces im ti moci pruziti sve, i biti majka..
andr0id wrote:Ne kontam bas ni ja al eto.. svako ima svoje misljenje.. ako su djeca mala, razmisli malo o tome.. neces im ti moci pruziti sve, i biti majka..
Sent from my SAMSUNG-SGH-I747
Sve mi možemo.
...naravna stvar, moramo sve...pak ja sam i mama i tata mome kinderu!
Nikada ti ne mozes biti otac dijetu, niti ja majka. Da je to tako, mnogi se nebi ni uzimali danas.. a ni razvodili.. zene bi se same oplodnjavale i radjale sebi djecu.. a mozda i biznis napravile gluho bilo.
Zna se sto je Bog odredio za oca a sto za majku! Razumijem te boris se da pruzis i jednu i drugu ljubav, ali nije to to opet ti kazem.
andr0id wrote:Nikada ti ne mozes biti otac dijetu, niti ja majka. Da je to tako, mnogi se nebi ni uzimali danas.. a ni razvodili.. zene bi se same oplodnjavale i radjale sebi djecu.. a mozda i biznis napravile gluho bilo.
Zna se sto je Bog odredio za oca a sto za majku! Razumijem te boris se da pruzis i jednu i drugu ljubav, ali nije to to opet ti kazem.
Hvala Bogu sto su zivi i zajedno.
Sent from my SAMSUNG-SGH-I747
...a šta je sa mamom/tatom koji nisu mama/tata u pravom smislu te riječi, zajebi ti te folove biološki i samo na papiru, mome mačku o rep možemo okačiti!
...hrpetinu ljudi znam koji su srećne porodice iako kinderima oni nisu biološki roditelji, no opet sa druge strane postoje i oni koji su skupa samo zarad djece, a gdje je tu sreća oni samo misle, a privid nije sreća...da ne dužim, svako ima svoj izbor, hvala nebesima pa nismo svi isti!