Nezvanicni rezultati popisa!

Locked
Alfons Kauders

#201 Re: Nezvanicni rezultati popisa!

Post by Alfons Kauders »

primate se ko saucesce :D

prebrojavanje nije ni pocelo, a vec su klingonci, dzedaji, bosanci i muslimani postali veleizdajnici... :-)
neki

#202 Re: Nezvanicni rezultati popisa!

Post by neki »

Havatar wrote:Svako ko zna situaciju u Bosni
znaci samo bosnjaci poznaju situaciju u Bosni :-)
kamen spoticanja

#203 Re: Nezvanicni rezultati popisa!

Post by kamen spoticanja »

Alfons Kauders wrote:primate se ko saucesce :D

prebrojavanje nije ni pocelo, a vec su klingonci, dzedaji, bosanci i muslimani postali veleizdajnici... :-)
Ma nema razloga da budu. ..cak i da su ove brojke tacne, broj bosnjaka prelazi broj srba i hrvata u zbiru, a s Ostalim Bošnjacima ide preko 50%
Ne moze bolje...cak i za madnerove teorije o četvrtom konstitutivnom :D
Havatar

#204 Re: Nezvanicni rezultati popisa!

Post by Havatar »

neki wrote:
Nije samo Bosnjaci nego to tvrde svi koji komentarisu stanje u Bosni. Jedino to negiraju oni koji zele da Bosnjake predstave kao opasnost po Evropu.
Seawolf

#205 Re: Nezvanicni rezultati popisa!

Post by Seawolf »

Gojeni H wrote:
Platformas wrote: Bošnjaci, Srbi i Hrvati su se izjasnili na štetu države BiH.
Bosanci su se izjasnili na stetu Bosnjaka i Bosne kao drzave. 8-)
Ako će ti biti lakše, kao određeni vid kompenzacije, ja sam se izjasnio na štetu Srba.

Vala mi je na vrh glave ovih nesuvislih priča, kako se neko izjasnio na štetu nekoga, ili nečega.

Pola života sam slušao kako su se samo glupi Srbi mogli izjašnjavati kao Jugoslaveni, a sada sam ostatak života prinuđen slušati kako se samo neosvješteni Bošnjaci mogu izjasniti kao Bosanci. Dokur :sad: ilo više.
neki

#206 Re: Nezvanicni rezultati popisa!

Post by neki »

Havatar wrote:
neki wrote:
Nije samo Bosnjaci nego to tvrde svi koji komentarisu stanje u Bosni. Jedino to negiraju oni koji zele da Bosnjake predstave kao opasnost po Evropu.
opet jedna neargumentovana tvrdnja koju isticu iskljucivo Bosnjaci
Gojeni H

#207 Re: Nezvanicni rezultati popisa!

Post by Gojeni H »

Seawolf wrote:
Gojeni H wrote:
Platformas wrote: Bošnjaci, Srbi i Hrvati su se izjasnili na štetu države BiH.
Bosanci su se izjasnili na stetu Bosnjaka i Bosne kao drzave. 8-)
Ako će ti biti lakše, kao određeni vid kompenzacije, ja sam se izjasnio na štetu Srba.

Vala mi je na vrh glave ovih nesuvislih priča, kako se neko izjasnio na štetu nekoga, ili nečega.

Pola života sam slušao kako su se samo glupi Srbi mogli izjašnjavati kao Jugoslaveni, a sada sam ostatak života prinuđen slušati kako se samo neosvješteni Bošnjaci mogu izjasniti kao Bosanci. Dokur :sad: ilo više.
Namah mi je lakse.
Gojeni H

#208 Re: Nezvanicni rezultati popisa!

Post by Gojeni H »

Cherry-Cherry wrote:
Gojeni H wrote:
neki wrote:
bemti logiku
Shooo? Ako su se Bosnjaci kao jedini garant opstanka zemlje u cjelini izjasnili protiv drzave, onda su se Bosanci izjasnili protivU Bosnjaka i Bosne. I jedno i drugo logicno ... praaavo.
U limburgu.
Jel' i tamo ima Bosanaca, ili su sve kosmopoliti koji mrze samo Turke?
Seawolf

#209 Re: Nezvanicni rezultati popisa!

Post by Seawolf »

Gojeni H wrote:Namah mi je lakse.
Elhamdulillah!
Havatar

#210 Re: Nezvanicni rezultati popisa!

Post by Havatar »

Nije neargumentovana , dovoljno je da pogledas ko prica o Bosnjacima koji su opasnost po Bosnu a ko da su Bosnjaci jedini garant opstanka zemlje , ko prica o opasnosti bosnjacog terorizma, o tome kako se teroristi u Sarajevu osjecaju najsigurnije i vidis da oni koji kazu da su Bosnjaci opasnost po Bosnu najgrlatiji kad se prica o bosnjackom terorizmu i takva je situacija i izvan Bosne i izvan Balkana dok svako ko je realan mora priznati cinjenicu da su Bosnjaci garant opstanka Bosne i u tome se slaze i vecina neutralnih komentatora .
Alfons Kauders

#211 Re: Nezvanicni rezultati popisa!

Post by Alfons Kauders »

Havatar wrote:Nije neargumentovana , dovoljno je da pogledas ko prica o Bosnjacima koji su opasnost po Bosnu a ko da su Bosnjaci jedini garant opstanka zemlje , ko prica o opasnosti bosnjacog terorizma, o tome kako se teroristi u Sarajevu osjecaju najsigurnije i vidis da oni koji kazu da su Bosnjaci opasnost po Bosnu najgrlatiji kad se prica o bosnjackom terorizmu i takva je situacija i izvan Bosne i izvan Balkana dok svako ko je realan mora priznati cinjenicu da su Bosnjaci garant opstanka Bosne i u tome se slaze i vecina neutralnih komentatora .
de jarane ubaci ponekad tacku, paragraf ili nesh

elem vidi se koliko je politika tokica i inih br0ta zrela i korisna - kad je moze sjebat 50,000 klingonaca, bosanaca i neopredjeljenih... :lol:
Gojeni H

#212 Re: Nezvanicni rezultati popisa!

Post by Gojeni H »

Seawolf wrote:
Elhamdulillah!
Vidi sto ti je indoktrinacija ... znas pravilno i napisat'. Svaka cast.
Gojeni H

#213 Re: Nezvanicni rezultati popisa!

Post by Gojeni H »

Alfons Kauders wrote: elem vidi se koliko je politika tokica i inih br0ta zrela i korisna - kad je moze sjebat 50,000 klingonaca, bosanaca i neopredjeljenih... :lol:
Sjebase nas ... sebi ne mozemo doci. Zbog Avazovog clanka, naravno.
Alfons Kauders

#214 Re: Nezvanicni rezultati popisa!

Post by Alfons Kauders »

Gojeni H wrote:
Seawolf wrote:
Elhamdulillah!
mislim da je to pismenost a ne indoktrinacija... a odnos izmedju njih je najcesce obrnuto proporcionalan...
Seawolf

#215 Re: Nezvanicni rezultati popisa!

Post by Seawolf »

Gojeni H wrote:
Seawolf wrote:
Elhamdulillah!
Učio sam od najboljih.
Alfons Kauders

#216 Re: Nezvanicni rezultati popisa!

Post by Alfons Kauders »

Gojeni H wrote:
Alfons Kauders wrote: elem vidi se koliko je politika tokica i inih br0ta zrela i korisna - kad je moze sjebat 50,000 klingonaca, bosanaca i neopredjeljenih... :lol:
uzmi fino i procitaj prognose "strucnjaka"... 52, 54, 57%... te cifre su se bacale prije svega par mjeseci, a vec tada je bilo jasno da je i 50% upitno...

ja u ove cifre naravno ne vjerujem iz ocitih razloga, ali konacni omjer nece biti bitno drugaciji, 1-2% gore dole

tek onda ce da krene kmecanje... i ne samo od br0ta, vec i od hrvatskih brojaca krvnih zrnaca, koji fakat vjeruju da ce popis pokazati kako ih u bih zivi skoro 600,000
Havatar

#217 Re: Nezvanicni rezultati popisa!

Post by Havatar »

Alfons Kauders wrote:
Havatar wrote:Nije neargumentovana , dovoljno je da pogledas ko prica o Bosnjacima koji su opasnost po Bosnu a ko da su Bosnjaci jedini garant opstanka zemlje , ko prica o opasnosti bosnjacog terorizma, o tome kako se teroristi u Sarajevu osjecaju najsigurnije i vidis da oni koji kazu da su Bosnjaci opasnost po Bosnu najgrlatiji kad se prica o bosnjackom terorizmu i takva je situacija i izvan Bosne i izvan Balkana dok svako ko je realan mora priznati cinjenicu da su Bosnjaci garant opstanka Bosne i u tome se slaze i vecina neutralnih komentatora .

elem vidi se koliko je politika tokica i inih br0ta zrela i korisna - kad je moze sjebat 50,000 klingonaca, bosanaca i neopredjeljenih... :lol:
Da li je cilj bio da sjebu Bosnjake ili da i Ostali postanu konstitutivni i da ih bude vise od Hrvata posto tako se tvrdilo dok je trajala kampanja :? Inace ne mogu da sjebu i mogu samo da se nadaju .
Gojeni H

#218 Re: Nezvanicni rezultati popisa!

Post by Gojeni H »

Alfons Kauders wrote:
Gojeni H wrote:
Seawolf wrote:
Elhamdulillah!
mislim da je to pismenost a ne indoktrinacija... a odnos izmedju njih je najcesce obrnuto proporcionalan...
Nuto @Alfons-a :?:
....necu nista, drag si mi 'nako. Slobodno filozofiraj ... tema je kao stvorena za dubokih misli i jos dubljih izjava.
pravi_herceg_bosanac

#219 Re: Nezvanicni rezultati popisa!

Post by pravi_herceg_bosanac »

Evo ja placem cijeli dan. Poceo sam vene sjeci. Zbog avaza...

Ima nas tek nesto vise od Hrvata i Srba zajedno a Muslimana i Bosanaca uz to jos nekih 4%.

Bas smo nesrecnici. Pored genocida i masovnog protjerivanja zmo porasli sa 44% na 48,4% i to bez Bosanaca i BH ovaca kojih je od 3-4%. Bez Alijinih Srba i Hrvata kojih je oko 2%.

Sada kada sila iz stolnog grada navali na nas, svih njih 25.000

Kuku nama.... :D

Ovo je sto smo i ocekivali. Pro Bosanske snage cine 55%-60% BiH. Uz dobro naoruzanje se moze uvijek sprijeciti raspad drzave. Mi odlucujemo o sudbini bih u globalnim crtama. Ne oni.
Last edited by pravi_herceg_bosanac on 11/01/2014 13:45, edited 1 time in total.
Havatar

#220 Re: Nezvanicni rezultati popisa!

Post by Havatar »

Alfons Kauders wrote:
Gojeni H wrote:
uzmi fino i procitaj prognose "strucnjaka"... 52, 54, 57%... te cifre su se bacale prije svega par mjeseci, a vec tada je bilo jasno da je i 50% upitno...

ja u ove cifre naravno ne vjerujem iz ocitih razloga, ali konacni omjer nece biti bitno drugaciji, 1-2% gore dole

tek onda ce da krene kmecanje... i ne samo od br0ta, vec i od hrvatskih brojaca krvnih zrnaca, koji fakat vjeruju da ce popis pokazati kako ih u bih zivi skoro 600,000
Bosnjaka ima 53 % i kmecanje ce nastati kada shvatite da ste se prerano istrcali da pokazate da ono sto ste pricali tokom kampanje nije istina i da su ciljevi bili skroz drugi.
Alfons Kauders

#221 Re: Nezvanicni rezultati popisa!

Post by Alfons Kauders »

Havatar wrote:
Alfons Kauders wrote:

Da li je cilj bio da sjebu Bosnjake ili da i Ostali postanu konstitutivni i da ih bude vise od Hrvata posto tako se tvrdilo dok je trajala kampanja :? Inace ne mogu da sjebu i mogu samo da se nadaju .
a mozda je bio cilj da samo ispizde odredjene forumase? :D to je meni bio jedan od ciljeva :D

60,000 roma... 10,000 albanaca... 80,000 bosanaca... barem 10,000 zajebanata... jos vise onih koji se nisu popisali ili su se zajebali... dakle na kraju ce ukupan zbir ostalih biti oko 200,000...

meni bi bilo draze da je 400,000, ili cak i vise
Hodidid

#222 Re: Nezvanicni rezultati popisa!

Post by Hodidid »

A ovi klingonci, marsovci, dzedaji itd. misle izgleda da su cool. Oni su ko biva iznad ovih nacionalnih preseravanja. Nece ljudi da se zajebavaju s tim. Da smo Luksemburg ili Svicarska ne bih rekao nista a ovako mogu samo :roll: .
Alfons Kauders

#223 Re: Nezvanicni rezultati popisa!

Post by Alfons Kauders »

Havatar wrote: Bosnjaka ima 53 % i kmecanje ce nastati kada shvatite da ste se prerano istrcali da pokazate da ono sto ste pricali tokom kampanje nije istina i da su ciljevi bili skroz drugi.
onih koji ce staviti da pricaju bosanski ce biti oko 53%... a bosnjaka ne... jer kad bi sabrali tvojih 53%, 17% hrvata i 35% srba (procjene njihovih optimista)... dobili bi 105% bez ostalih... s ostalim preko 110%...

plus bi ispalo da u bih ima oko 2,000,000 bosnjaka, 600,000 hrvata i 1,400,000 srba, odnosno 4,000,000 ljudi + ostali... a popisano 3.8 miliona i od tog broja cca 10% nije prisutno (upitno je i koliko ce biti brisano)

ja sam imao dvicu iz matematike, ali eto, nekako mi se cini da tu nesto ne stima
Alfons Kauders

#224 Re: Nezvanicni rezultati popisa!

Post by Alfons Kauders »

Hodidid wrote:A ovi klingonci, marsovci, dzedaji itd. misle izgleda da su cool. Oni su ko biva iznad ovih nacionalnih preseravanja. Nece ljudi da se zajebavaju s tim. Da smo Luksemburg ili Svicarska ne bih rekao nista a ovako mogu samo :roll: .
a mozda smo zapravo istinske nacionaliste koje smatraju da bi bilo dobro da kad-tad bude 10-15% ostalih... ili da ispadne da u sarajevu zivi 30% nebosnjaka umjesto 3%? hm, mozda bi to bilo u necijem politickom interesu...
Havatar

#225 Re: Nezvanicni rezultati popisa!

Post by Havatar »

Alfons Kauders wrote:
Havatar wrote: Bosnjaka ima 53 % i kmecanje ce nastati kada shvatite da ste se prerano istrcali da pokazate da ono sto ste pricali tokom kampanje nije istina i da su ciljevi bili skroz drugi.
onih koji ce staviti da pricaju bosanski ce biti oko 53%... a bosnjaka ne... jer kad bi sabrali tvojih 53%, 17% hrvata i 35% srba (procjene njihovih optimista)... dobili bi 105% bez ostalih... s ostalim preko 110%...

plus bi ispalo da u bih ima oko 2,000,000 bosnjaka, 600,000 hrvata i 1,400,000 srba, odnosno 4,000,000 ljudi + ostali... a popisano 3.8 miliona i od tog broja cca 10% nije prisutno (upitno je i koliko ce biti brisano)

ja sam imao dvicu iz matematike, ali eto, nekako mi se cini da tu nesto ne stima
Tacno , broj Srba i Hrvata je Avaz preuvelicao da bi se jos vise dodvorili gazdama
Locked