kako nagovoriti curu na anal sex

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Locked
Ramzess Veliki

#201 Re: kako nagovoriti curu na anal sex

Post by Ramzess Veliki »

Nastasia wrote:[
E pretjera ga, eto ko ne voli da se trpa u guzu ne voli seks nikako. Nije tačno vala.

A i ovi likovi što tvrde da žena nije romantična i fina ako da u guzu. eeee kol'ko ja imam prijateljica koje su nekad podavno išle u medresu a sve u 16 se jebavale u dupe da se sačuva nevinost ...

Helem, da se vratimo na temu, kako bi ti nagovorio ženu na analni? :-D
... dobro, inace sam sklon pretjerivanju i zakuhavanju reakcija na forumu, navici ces se ... :lol:

Ne nagovaram, ja to ili uradim ili ne uradim. Probam. :lol:
Prvo ispipam situaciju ... kad je na meni draskam je prstom po anusu, ako joj se svidi gurnem prst malo dublje.
Pa poslije toga pitam ... a nekada ne pitam, pripremim rupicu pa udjem kad je u bunilu. :D

edit ... kad je na stolu ili drugom visocijem polozaju, ona lezi na ledjima ja stojim ili klecim, udjem u malu rupicu sasvim polagano, naslonim ga i diram ju po klitorisu, I lagano ulazim dolje. Vazno je ne zabijati se k'o hajvan, ipak je to osjetljivija rupica.
A sto se tice higijene, postoji klistriranje, a I kondom.
Last edited by Ramzess Veliki on 27/01/2018 03:09, edited 1 time in total.
Nastasia

#202 Re: kako nagovoriti curu na anal sex

Post by Nastasia »

Ramzess Veliki wrote:
E pretjera ga, eto ko ne voli da se trpa u guzu ne voli seks nikako. Nije tačno vala.

A i ovi likovi što tvrde da žena nije romantična i fina ako da u guzu. eeee kol'ko ja imam prijateljica koje su nekad podavno išle u medresu a sve u 16 se jebavale u dupe da se sačuva nevinost ...

... dobro, inace sam sklon pretjerivanju i zakuhavanju reakcija na forumu, navici ces se ... :lol:

Prvo ispipam situaciju ... kad je na meni draskam je prstom po anusu, ako joj se svidi gurnem prst malo dublje.
Pa poslije toga pitam ... a nekada ne pitam, pripremim rupicu pa udjem kad je u bunilu. :D
Pa i mislila sam na takvo "nagovaranje".

A i ovaj pokretač teme valjda nije konto sjest sa curom na kafu i kao:
- ajde daj mi.
- ajme ne dam.

Pa da mu date ideje da je nagovori.

Evo za cure savjet kako otpisat tu temu ako vam se ne daje.
Kažete da ćete probat, jel' ga prislonio vrisneš: vadi ga usrase. Neće mu više past na pamet.
HAVANA

#203 Re: kako nagovoriti curu na anal sex

Post by HAVANA »

De ba.Vidi koja su doba.Vrijeme vam je za kreveta.Vama dvoma. :D
Ramzess Veliki

#204 Re: kako nagovoriti curu na anal sex

Post by Ramzess Veliki »

Ramzess Veliki wrote:

edit ... kad je na stolu ili drugom visocijem polozaju, ona lezi na ledjima ja stojim ili klecim, udjem u malu rupicu sasvim polagano, naslonim ga i diram ju po klitorisu, I lagano ulazim dolje. Vazno je ne zabijati se k'o hajvan, ipak je to osjetljivija rupica.
I da ... samo ako ona to zeli.
Ipak prednost dajem pravoj rupici. :D
Nastasia

#205 Re: kako nagovoriti curu na anal sex

Post by Nastasia »

Ramzess Veliki wrote:
Ramzess Veliki wrote:

I da ... samo ako ona to zeli.
Ipak prednost dajem pravoj rupici. :D
:thumbup: :thumbup:

PRAVOJ ahahaha
triconja

#206 Re: kako nagovoriti curu na anal sex

Post by triconja »

Nastasia wrote:
Ramzess Veliki wrote:

Pa i mislila sam na takvo "nagovaranje".

A i ovaj pokretač teme valjda nije konto sjest sa curom na kafu i kao:
- ajde daj mi.
- ajme ne dam.

Pa da mu date ideje da je nagovori.

Evo za cure savjet kako otpisat tu temu ako vam se ne daje.
Kažete da ćete probat, jel' ga prislonio vrisneš: vadi ga usrase. Neće mu više past na pamet.
A sta ako je lola govnar, tj pale ga govna? Onda ce jos vise pogotovo htjet :izet: :izet: :izet:
cendlerbing

#207 Re: kako nagovoriti curu na anal sex

Post by cendlerbing »

Ramzess Veliki wrote:
Nastasia wrote: Ne vidjeh da si ti tvrdio da žene u toe ne uživaju. Bilo ih je.
Ne, nisam ... ja tvrdim da neke uzivaju, a neke ne. A ove koje ne uzivaju obicno su rezervirane u krevetu, pomalo dosadne, nemaju potrebu za seksom, ne vole seks nikako ... ili se prodaju za udaju ... :lol:
Kao i muskarci, neke to pali, nekima se gadi.
Muskarcinama se ne gadi nista. 8-)

Skoro nista ... ne bih mogao imati seks sa lesom. :lol:
jrane...s muskarcem? :-)
Ramzess Veliki

#208 Re: kako nagovoriti curu na anal sex

Post by Ramzess Veliki »

cendlerbing wrote:
Ramzess Veliki wrote:
Nastasia wrote: Ne vidjeh da si ti tvrdio da žene u toe ne uživaju. Bilo ih je.
Ne, nisam ... ja tvrdim da neke uzivaju, a neke ne. A ove koje ne uzivaju obicno su rezervirane u krevetu, pomalo dosadne, nemaju potrebu za seksom, ne vole seks nikako ... ili se prodaju za udaju ... :lol:
Kao i muskarci, neke to pali, nekima se gadi.
Muskarcinama se ne gadi nista. 8-)

Skoro nista ... ne bih mogao imati seks sa lesom. :lol:
jrane...s muskarcem? :-)
:shock: ... uh gluhobilo, na to sam zaboravio ... nema sanse. 8-)
cendlerbing

#209 Re: kako nagovoriti curu na anal sex

Post by cendlerbing »

s djetetom, rodbinom, indonezankom(jesam dobro zapamtila - meni sve otamo iste :D )?
zaletio si se ti
ima se nasmisljati stosta, ako si zdrav i prav u glavi da ne bi
al u sustini se slazem s onim gore
o gadljivosti :)
Ramzess Veliki

#210 Re: kako nagovoriti curu na anal sex

Post by Ramzess Veliki »

cendlerbing wrote:s djetetom, rodbinom, indonezankom(jesam dobro zapamtila - meni sve otamo iste :D )?
zaletio si se ti
Ne bih ni sa cukama, macama ... jezevima posebno ... da ne zaboravim kaktuse, panj, bukvu ... tv uredjaje, namjestaj, ne bih kar'o sofu ni kredenac ... ni ogradu, auta (ne svaka, na neka mi se digne), motore (osim Yamahe Wariora 1700, BMW 1200 I 1300 serije, HD Road King ...), ne bih ni avione ...
Ima dosta toga sto ne bih pa ako hoces mogu dalje u detalje. :lol:

PS: Zbog dobrog motora bih se odrekao zena, uslov da je zenskog predznaka, Yamaha, Honda, BMW-ka ... :novine:
cendlerbing

#211 Re: kako nagovoriti curu na anal sex

Post by cendlerbing »

Ramzess Veliki wrote:
cendlerbing wrote:s djetetom, rodbinom, indonezankom(jesam dobro zapamtila - meni sve otamo iste :D )?
zaletio si se ti
Ne bih ni sa cukama, macama ... jezevima posebno ... da ne zaboravim kaktuse, panj, bukvu ... tv uredjaje, namjestaj, ne bih kar'o sofu ni kredenac ... ni ogradu, auta (ne svaka, na neka mi se digne), motore (osim Yamahe Wariora 1700, BMW 1200 I 1300 serije, HD Road King ...), ne bih ni avione ...

PS: Zbog dobrog motora bih se odrekao zena, uslov da je zenskog predznaka, Yamaha, Honda, BMW-ka ... :novine:
jesi ti sad sa motorom il sa zenom? :razz: :lol:
missko

#212 Re: kako nagovoriti curu na anal sex

Post by missko »

Najbolje nacin nagovoriti je , jeste da joj stalno u prici pominjes kako bi to volio kako te to lozi da pricas kako bi ga polizao :-x od uzbudjenosti njim pa se onda u sexu zadaj oko supka
Nastasia

#213 Re: kako nagovoriti curu na anal sex

Post by Nastasia »

Ramzess Veliki wrote:
zaletio si se ti

Sto sofu, ja bas volim zahajat naslonjac, vako u periodima stagnacije.
Ramzess Veliki

#214 Re: kako nagovoriti curu na anal sex

Post by Ramzess Veliki »

cendlerbing wrote:
Ramzess Veliki wrote: PS: Zbog dobrog motora bih se odrekao zena, uslov da je zenskog predznaka, Yamaha, Honda, BMW-ka ... :novine:
jesi ti sad sa motorom il sa zenom? :razz: :lol:
Bez oboje ... :sad:
Ramzess Veliki

#215 Re: kako nagovoriti curu na anal sex

Post by Ramzess Veliki »

Nastasia wrote: Sto sofu, ja bas volim zahajat naslonjac, vako u periodima stagnacije.
:lol: :lol: :lol:
:D
supercali

#216 Re: kako nagovoriti curu na anal sex

Post by supercali »

Napravis genocid nazad i onda joj se probudi stokholmski sindrom i eto dalje sva je tvoja :mrgreen:
HowForWhom

#217 Re: kako nagovoriti curu na anal sex

Post by HowForWhom »

Ne nagovara se... radi se samo ono sto oboma cini zadovoljstvo i oboje to u tom trenu zele.
zoomba

#218 Re: kako nagovoriti curu na anal sex

Post by zoomba »

Joj izvini pogresna rupa :D
swanfilter

#219 Re: kako nagovoriti curu na anal sex

Post by swanfilter »

Nema boljeg trenutka u sexu od onog kada zena sama zatrazi analno ... Tada znas da ce ici bez problema i da ce biti uzivancija. A da je dovedes do toga ... Eh, buraz, to ces morati sam skontati. Tu je, jesi dobar ili nisi. Ili me kontaktiraj pa cu ja to umjesto tebe ... :izet: . Izet je spreman ...
Cregan

#220 Re: kako nagovoriti curu na anal sex

Post by Cregan »

Moj drug pokusavao opalit jednu, ona i hoce i nece. Jednu noc mi izasli u grad ona mu salje poruku moze veceras, ali samo analno. On odmah u auto i ode. Vraca se nakon neki sat i po, nikakav. Mi ga ispitivali sta je bilo, on nikakav, kaze ne pitajte. Mi navalili da isprica, na kraju kaze israla se u autu. Odemo do auta, auto smrdi ko canifa. Tako mi se ogadi anal, a da nosam ni probao.
Zoya

#221 Re: kako nagovoriti curu na anal sex

Post by Zoya »

Ko god ovo traži od djevojke je latentni homoseksualac.
zoomba

#222 Re: kako nagovoriti curu na anal sex

Post by zoomba »

Ovo je laz :D
zoomba

#223 Re: kako nagovoriti curu na anal sex

Post by zoomba »

Spektakl wrote:
Zoya wrote:Ko god ovo traži od djevojke je latentni homoseksualac.
kad ga primiš u prdu onda pričaj o latentnosti.
:lol:
Nek se tjesi..
Zoya

#224 Re: kako nagovoriti curu na anal sex

Post by Zoya »

Spektakl wrote:
Zoya wrote:Ko god ovo traži od djevojke je latentni homoseksualac.
kad ga primiš u prdu onda pričaj o latentnosti.
Pa što ne podjeliš iskustva sa nama?

Zoomba bi guzicu dao za lajk na slici :D
MarlboroGold

#225 Re: kako nagovoriti curu na anal sex

Post by MarlboroGold »

Cregan wrote:Moj drug pokusavao opalit jednu, ona i hoce i nece. Jednu noc mi izasli u grad ona mu salje poruku moze veceras, ali samo analno. On odmah u auto i ode. Vraca se nakon neki sat i po, nikakav. Mi ga ispitivali sta je bilo, on nikakav, kaze ne pitajte. Mi navalili da isprica, na kraju kaze israla se u autu. Odemo do auta, auto smrdi ko canifa. Tako mi se ogadi anal, a da nosam ni probao.
Nešto slično se desilo i mom drugu prije nekih 5 godina... samo što je to bilo na krevetu :D
Dugo smo ga u društvu zajebavali, pa nam je kasnije bilo žao. Tješili smo ga što mu je, ako ništa, dala :D
Last edited by MarlboroGold on 28/01/2018 21:20, edited 1 time in total.
Locked