imas tunele malo dalje od piramide, to su Ravne tuneli, imas tunele u piramidi sunca , snimali sa novom tehnologijom, Klaus Dona trazio od svojih poznanika da to snimaju i kaze da ima tunela ispod piramide sunca. ako on laze lazem i jadustaban wrote:
Tuneli u chemu...?!
Zanimljivo otkriće u Bosanskoj piramidi Sunca!
-
Chagalj
#201 Re: Zanimljivo otkriće u Bosanskoj piramidi Sunca!
-
__Phoenix__
#202 Re: Zanimljivo otkriće u Bosanskoj piramidi Sunca!
Hvala, prelistam ujutru o čemu su pisali.Pjanic15 wrote:__Phoenix__ wrote:Ko je relevantan i pouzdan kao naucnik ili grupa, opovrgnuo postojanje ljudskih tvorevina piramidalnih oblika?
Molim za link istrazivanja.
The Royal Institution of Great Britain, European Association of Archaeologists, Archaeological Institute of America, National Geographic Society...
- dustaban
#203 Re: Zanimljivo otkriće u Bosanskoj piramidi Sunca!
U piramidi kurtza!Chagalj wrote:imas tunele malo dalje od piramide, to su Ravne tuneli, imas tunele u piramidi sunca , snimali sa novom tehnologijom, Klaus Dona trazio od svojih poznanika da to snimaju i kaze da ima tunela ispod piramide sunca. ako on laze lazem i jadustaban wrote:
Tuneli u chemu...?!
Krstite brda u piramide, mahnitovi...
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#204 Re: Zanimljivo otkriće u Bosanskoj piramidi Sunca!
A sto to tebe toliko zaboli kako ce ko da krsti brdo??/ to ti ko neka naucna arheoloska vertikala pa sa kurtchenjem dajes takve tvrdnje. jok nema tunela.....samo jedna kolektivna vizija hiljada ljudi koji su ih posjetili a I mene samog...mozda sam bio I u 4D kinu ko zna!!! e sto ne mogu ovih nadobudnih filozofa.....!!!!!dustaban wrote:U piramidi kurtza!Chagalj wrote:imas tunele malo dalje od piramide, to su Ravne tuneli, imas tunele u piramidi sunca , snimali sa novom tehnologijom, Klaus Dona trazio od svojih poznanika da to snimaju i kaze da ima tunela ispod piramide sunca. ako on laze lazem i jadustaban wrote:
Tuneli u chemu...?!
Krstite brda u piramide, mahnitovi...
- Butmiran
#205 Re: Zanimljivo otkriće u Bosanskoj piramidi Sunca!
Ima piramida.
I ako ih nema, ima. 
Sent from my LG-D405 using Tapatalk
Sent from my LG-D405 using Tapatalk
- homega
#206 Re: Zanimljivo otkriće u Bosanskoj piramidi Sunca!
A sto to tebe toliko zaboli kako ce ko da krsti brdo??/ to ti ko neka naucna arheoloska vertikala pa sa kurtchenjem dajes takve tvrdnje. jok nema tunela.....samo jedna kolektivna vizija hiljada ljudi koji su ih posjetili a I mene samog...mozda sam bio I u 4D kinu ko zna!!! e sto ne mogu ovih nadobudnih filozofa.....!!!!![/quote]hrasno38 wrote:[quote="dustaban"Krstite brda u piramide, mahnitovi...
- dustaban
#207 Re: Zanimljivo otkriće u Bosanskoj piramidi Sunca!
Kakve veze imaju tuneli u brdima (nebitno kad i ko ih je prokopao) sa pricom o piramidama?!hrasno38 wrote: A sto to tebe toliko zaboli kako ce ko da krsti brdo??/ to ti ko neka naucna arheoloska vertikala pa sa kurtchenjem dajes takve tvrdnje. jok nema tunela.....samo jedna kolektivna vizija hiljada ljudi koji su ih posjetili a I mene samog...mozda sam bio I u 4D kinu ko zna!!! e sto ne mogu ovih nadobudnih filozofa.....!!!!!
- zmajadaH
#208 Re: Zanimljivo otkriće u Bosanskoj piramidi Sunca!
Chagalj wrote:imas tunele malo dalje od piramide, to su Ravne tuneli, imas tunele u piramidi sunca , snimali sa novom tehnologijom, Klaus Dona trazio od svojih poznanika da to snimaju i kaze da ima tunela ispod piramide sunca. ako on laze lazem i jadustaban wrote:
Tuneli u chemu...?!
Mene , pak, interesuje sa kojom ''novom tehnologijom su snimali ??
-
Avetinho
#209 Re: Zanimljivo otkriće u Bosanskoj piramidi Sunca!
Snimali novom tehnologijom? Sjecam se kad je prije jedno 5-6 godina Svemirko stavljao slike onog nekog "snimatelja" koji je s Nokia telefonom pravio spektralne analize zracenja vrha piramide. Tada zamalo nisu otkrili grob Draze Mihajlovica, ali su ih sprijecili Men in Black, da se ne sazna istina, jer bi se istorija morala pisati ispocetka.
-
Avetinho
#210 Re: Zanimljivo otkriće u Bosanskoj piramidi Sunca!
Ne lazes ti, ti si samo lakovjeran.Chagalj wrote:imas tunele malo dalje od piramide, to su Ravne tuneli, imas tunele u piramidi sunca , snimali sa novom tehnologijom, Klaus Dona trazio od svojih poznanika da to snimaju i kaze da ima tunela ispod piramide sunca. ako on laze lazem i jadustaban wrote:
Tuneli u chemu...?!
Da tamo ima icega onakvoga kakvim ga Svemirko predstavlja, sva bi se svjetska elita istoricara, arheologa i paleontologa sastala ovdje da bude dio tog velikog otkrica. Ovako ostali su samo alternativci koji se na sav glas deru kako su marginalizovani i kako im bosanska vlada ne da nikakve pare i kako oni jadni sve moraju platiti iz dzepova budala koji im vjeruju. S vidika su nestali i oni toliko izrabljeni likovi poput trostrukih doktora koji su se divili dvostrukim stopalima i kamenim kravama.
Da li tamo ima icega? Naravno da ima, ali je ova budala krenula sve to unistiti pa cak i bagerima, e ne bi li i on postao poznati istrazivaC, u cemu su ga hvala bogu na vrijeme zaustavili pravi cuvari bosanske istorije.
- dustaban
#211 Re: Zanimljivo otkriće u Bosanskoj piramidi Sunca!
Klaus Dona - Spiritual Archeologist !!!Chagalj wrote:imas tunele malo dalje od piramide, to su Ravne tuneli, imas tunele u piramidi sunca , snimali sa novom tehnologijom, Klaus Dona trazio od svojih poznanika da to snimaju i kaze da ima tunela ispod piramide sunca. ako on laze lazem i jadustaban wrote: Tuneli u chemu...?!
Sto ti je bosanski seljak, samo nek se zove stranjski odma je to nesto kompetentno.
Ali ko zna, mozda bi i u Boliviji "naucno" zvucalo ime Zgembo Adislic !
-
nemezis
#212 Re: Zanimljivo otkriće u Bosanskoj piramidi Sunca!
Je li ovo ozbiljno pišeš? Naučnik u kafani kaže da su koristili "skupi instrument" a Semir mu suflira.Chagalj wrote:Preskonferencija o Bosanskim piranmidama, sa naucnicima, iz austrije, srbije, francuske, amerike, rusije, novog zelanda, juzne afrike
Istrazivaci iz Ceske u Brnu, pokazali rezultate i rekli da su kameni blokovi na bosanskim piramidama stvoreni ljudskom rukom
kako onda osporiti ovo, ako se naucne analize urade od profesionalnih istrazivaca i njihovih skupih instrumenata.
-
Fact
#213 Re: Zanimljivo otkriće u Bosanskoj piramidi Sunca!
joj ovih zadnjih nekoliko likova
jest da se ne može ništa dokazati,ali ima tu nešto...bio ja i vidio,ima nešto garant

jest da se ne može ništa dokazati,ali ima tu nešto...bio ja i vidio,ima nešto garant
-
nemezis
#214 Re: Zanimljivo otkriće u Bosanskoj piramidi Sunca!
Piramida nema. Ja bio i vidio.Fact wrote:joj ovih zadnjih nekoliko likova![]()
jest da se ne može ništa dokazati,ali ima tu nešto...bio ja i vidio,ima nešto garant![]()
-
bella_ciao
#215 Re: Zanimljivo otkriće u Bosanskoj piramidi Sunca!
Ovaj jos uvijek prodaje ovu pricu o piramidi?
Najjace sto se ta 'istrazivanja' sad uopste vise ne bave piramidom niti se ide u smijeru da se jebena piramida otkopa i pokaze nego se prave nekakvi tuneli, vade se nekakvi kamencici, izmisljaju se price o vanzemaljcima, energijama, starim civilizacijama, proto-runama, budalastinama i sve se to pokusava potkrijepiti sa par kamencica
Jesmo lud naroda al da smo ovoliko ludi nisam znao
Ja sam davno reko, piramide nema al cemo je napravit
Najjace sto se ta 'istrazivanja' sad uopste vise ne bave piramidom niti se ide u smijeru da se jebena piramida otkopa i pokaze nego se prave nekakvi tuneli, vade se nekakvi kamencici, izmisljaju se price o vanzemaljcima, energijama, starim civilizacijama, proto-runama, budalastinama i sve se to pokusava potkrijepiti sa par kamencica
-
Fact
#216 Re: Zanimljivo otkriće u Bosanskoj piramidi Sunca!
jest to sve,ali ima nešto...bella_ciao wrote:Ovaj jos uvijek prodaje ovu pricu o piramidi?![]()
Najjace sto se ta 'istrazivanja' sad uopste vise ne bave piramidom niti se ide u smijeru da se jebena piramida otkopa i pokaze nego se prave nekakvi tuneli, vade se nekakvi kamencici, izmisljaju se price o vanzemaljcima, energijama, starim civilizacijama, proto-runama, budalastinama i sve se to pokusava potkrijepiti sa par kamencica![]()
Last edited by Fact on 18/10/2014 12:04, edited 1 time in total.
-
bella_ciao
#217 Re: Zanimljivo otkriće u Bosanskoj piramidi Sunca!
Sta ima? Tuneli sto su ih volonteri napravili? Sa ima piramida spalo se na ima nestoFact wrote:jest to sve,ali ima nešto...bella_ciao wrote:Ovaj jos uvijek prodaje ovu pricu o piramidi?![]()
Najjace sto se ta 'istrazivanja' sad uopste vise ne bave piramidom niti se ide u smijeru da se jebena piramida otkopa i pokaze nego se prave nekakvi tuneli, vade se nekakvi kamencici, izmisljaju se price o vanzemaljcima, energijama, starim civilizacijama, proto-runama, budalastinama i sve se to pokusava potkrijepiti sa par kamencica![]()
-
Fact
#218 Re: Zanimljivo otkriće u Bosanskoj piramidi Sunca!
sarcasm mode onbella_ciao wrote: Sta ima? Tuneli sto su ih volonteri napravili? Sa ima piramida spalo se na ima nesto
ma bolan,nešto ima tamo...bio sam i vidio,znači ima i gotovo
džaba to što nema dokaza,ali me ništa ne može uvjeriti da to nisu piramide,jer sam bio tamo i JA ZNAM da tu nešto ima
sarcasm mode off
-
5 0 5
#219 Re: Zanimljivo otkriće u Bosanskoj piramidi Sunca!
svaka casto onome koji je uspio malo ozivjeti ovu temu. dobre zajebancije nikad dosta.
- dječak sa šibicama
#220 Re: Zanimljivo otkriće u Bosanskoj piramidi Sunca!
E jebem ti drzavu, kod nas ni piramide nisu normalne, prvo ih prije 20.000 godina nekakvi vanzemaljci naprave, i zatrpaju
onda ih drugi vanzemaljci prije 5.000 godina otkopaju, i opet zatrpaju
i sad Semir otkopava
Neki dan gospodin Osmanagic rece da ima jos neotkrivenih piramida oko Visokog!
-
bella_ciao
#221 Re: Zanimljivo otkriće u Bosanskoj piramidi Sunca!
a jebi seFact wrote:sarcasm mode onbella_ciao wrote: Sta ima? Tuneli sto su ih volonteri napravili? Sa ima piramida spalo se na ima nesto
ma bolan,nešto ima tamo...bio sam i vidio,znači ima i gotovo
džaba to što nema dokaza,ali me ništa ne može uvjeriti da to nisu piramide,jer sam bio tamo i JA ZNAM da tu nešto ima
sarcasm mode off
- sabina1
- Location: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena.
#222 Re: Zanimljivo otkriće u Bosanskoj piramidi Sunca!
Manje-više to je to.....JoseMujica wrote:mislim da su Semovi naučnici otpriliki isti ko i Don Neonkovi arapski investitori
Još kad bi država finansirala potragu....dječak sa šibicama wrote:
- Saian
#223 Re: Zanimljivo otkriće u Bosanskoj piramidi Sunca!
tvsabina wrote:Još kad bi država finansirala potragu....dječak sa šibicama wrote:
Mnijem da bi im Saudija mjesechno 2, 3 joje uletila da ostanu pokrivene, samokazem
- uglavnomja
#224 Re: Zanimljivo otkriće u Bosanskoj piramidi Sunca!
5 0 5 wrote:svaka casto onome koji je uspio malo ozivjeti ovu temu. dobre zajebancije nikad dosta.
od ovakve zajbancije se moze napraviti dobar biznis i okrenuti brdo para.
ali jok, bosancerosu daj zajebancije, pa nek je kokuz
- irac300
#225 Re: Zanimljivo otkriće u Bosanskoj piramidi Sunca!
Da hoće bar ovu jednu iskopat', pa poslije na druge neka krene.dječak sa šibicama wrote: Neki dan gospodin Osmanagic rece da ima jos neotkrivenih piramida oko Visokog!
Ja bio prošle godine, iako sam pretpostavljao da ću vidjeti samo brdo, al' haj', došla mi neka ekipa iz vana i imaju želju da vide ''piramidu''. Odemo mi gore, kad gore dva busa Čeha, neki lik k'o naplaćuje ulaz ('ebo te led, hodanje uz brdo pa se i naplaćuje)
Dadoh mu ja za nas četvero, 5KM (vratio mi ih je pri silasku)
Blamaža samo takva, možeš ti jednom nekoga zayebat' na tu priču, ali taj ti u svijet sigurno neće odnijeti pozitivne dojmove. Sve se svodi na ciganisanje.