Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ramzess Veliki wrote:... i kad se sjetim svega ...
Pričamo mi sve na engleskom, tu i njena zemljakinja, sve fina priča o motorima, čak sam je i provozao, i tako mi sve fina konverzacija, a moj jaran navalio:
- Jarane, ti znaš engleski, prazna ti gajba, hajde nagovori ih da idemo kod tebe, vidi sisa jesu dobre, joj j.... ih do zore, joj kad se natovarimo ... de je pitaj da ja zimgu crnu ...
... i tad norvežanka progovori na bosanskom ... "Ne morala se trudit ja vrlo dobro govorila bosanski, radila OHR ..."
Ne, neću sebe ubit' ... đe mi je pištolj da nešto pitam jarana ...
shmizlica wrote:a kako ćeš i pohvatati šta na kojoj temi pišeš
A jest' zgodna bila ... oči kao san, usne kao bludna raspukla hrenovka ... a sise k'o airbegovi, sjela iza mene na choppera i kad ih je nabacila meni na leđa sutradan sam morao na fizikalnu ...
ladyblue18 wrote:Ramo, poceo si ponavljati price, sta ti je
A šta jesam već pisao? Kažu da je demencija u porastu zbog ove magle napolju ...
Al' eto da podsjetim ... uz to bi pasala i u temu Domaće - Strankinje. Ja bih norvežanku odmah izabrao. Volvo, imovina u EU, radna viza ...
Ramzess Veliki wrote:... i kad se sjetim svega ...
Pričamo mi sve na engleskom, tu i njena zemljakinja, sve fina priča o motorima, čak sam je i provozao, i tako mi sve fina konverzacija, a moj jaran navalio:
- Jarane, ti znaš engleski, prazna ti gajba, hajde nagovori ih da idemo kod tebe, vidi sisa jesu dobre, joj j.... ih do zore, joj kad se natovarimo ... de je pitaj da ja zimgu crnu ...
... i tad norvežanka progovori na bosanskom ... "Ne morala se trudit ja vrlo dobro govorila bosanski, radila OHR ..."
Ne, neću sebe ubit' ... đe mi je pištolj da nešto pitam jarana ...
ista prica, samo drgi grad i Rvatice .... kidanje..... a sacemo da hina karamo
nisam se još ubio. mislim da nije svejedno kako se ubiješ. želim biti pojeden od strane tigrova ili jaguara...
sve u svemu sranje... ponajviše zbog toga što me seksualno privlači mnogo više kako nije moja. samo o njoj maštam. objekat nedokučive želje koji sam nekad imao... negdje sam napravio grešku, a možda je tako i trebalo da bude...