Sanjin Prcić

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
insomnia78

#201 Re: Sanjin Prcić

Post by insomnia78 »

Jasta bi

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk
bingov buraz

#202 Re: Sanjin Prcić

Post by bingov buraz »

da nabrojim?
sva ova boranija po Turskoj (osim Hajrovica a i on ne igra),Ukrajini,Hrvatskoj,cvajtasi i buduci cvajtasi
IcedMFEarth

#203 Re: Sanjin Prcić

Post by IcedMFEarth »

A da nam je cijela ekipa rang Sošoa, kitu bismo se plasirali u Brazil :D
bingov buraz

#204 Re: Sanjin Prcić

Post by bingov buraz »

istina ali bi valjalo da ovi turisti u Brazil budu u rangu Sosoa,zlu ne trebalo
bosn.om

#205 Re: Sanjin Prcić

Post by bosn.om »

Cuj, statistika nije impresivna... radi se o golovima, asistima, kornerima pucanim i sutevima na gol. Znas koju poziciju ovaj momak igra, po cemu bi ova statistika trebala biti bolja s toga? Gledaj utakmice i rad na terenu, vidices koji volum igre mali ima. S 20 godina je vise-manje prvotimac francuskog prvoligasa, ekipe koja igra fin fudbal, ali koja se nalazi u jako zategnutom prvenstvu gdje nema mjesta za greske i neiskustvo, jer ima 10ak direktnih konkurenata za opstanak. Plus, trener koji je poceo sezonu ih je dosta ukopao, odkada su promjenili trenera idu ritmom 7-8. na tabeli. I da zavrsim: Sochaux bi se borio za titulu u Svicarskoj, Austriji, Belgiji, Hrvatskoj i bio bi medju top 5-6 ekipa Holandije, Portugala - s toga, manite se gluposti, radi se o izuzetno jakom prvenstvu, momak je uradio dobar posao instalirajuci se u ekipu kao prvotimac ili skoro, i vjerujem da i ako Sochaux ispadne da ima sanse da predje u neki drugi klub 1. lige. Mlad je i vidi se da je dobar talenat, tacka.
vaska

#206 Re: Sanjin Prcić

Post by vaska »

insomnia78 wrote:Govorim ja to, ni statistika mu nije nesto impresivna
Doduse, koliko sam naletio na netu decko je imao povredu ligamenata i nije igrao (cini mi se) tri mjeseca plus ekipa je promjenila i trenera i tako...
Trebalo bi ga pozvati definitivno
Ali mi smjesno neko uzdizanje Sošoa :D

Gle, ako pozive dobijaju igrači raznoraznih turskih sporova iz prve i druge lige, Ajduka, Rijeke i Šturma, a prije su pozive dobijali igrači španskih i njemačkih drugoligaša ili grijači tribina, ovaj je za njih Pjanić u najmanju ruku, ako ne i bolji.

Ljudi ne shvataju, ne pišem tebi, da nije isto imati na klupi igrača Sošoa i igrača Hajduka. Igrač Sošoa možda može nešto promijeniti, igrač Hajduka ne može ništa promijeniti, lažem, može, al ne pomaže nama nego protivniku :skoljka:
nKrkan

#207 Re: Sanjin Prcić

Post by nKrkan »

Image
insomnia78

#208 Sanjin Prcić

Post by insomnia78 »

Mozda se i izvuku
Posto u sljedecem kolu
Sošo dočekuje Nicu
A Evian ide Ransu
I slag na tortu, zadnje kolo igraju direktno za ostanak
Sošo-Evian :D

denimb

#209 Re: Sanjin Prcić

Post by denimb »

Sa ovim momkom se Safet zajebao, kao i sa Cocalicem...ali eto, ima se moze se.

:bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
It_is_a_Leclerc

#210 Re: Sanjin Prcić

Post by It_is_a_Leclerc »

Ekipa koja se bori za opstanak u Francuskoj je bolja od prvaka Hrvatske, a kamoli od trećeplasirane ekipe HNL-a.
Safet je napravio kardinalnu grešku. Momak, za razliku od ovih Salatića, i ostalih, nije uopšte tražio da ide u Brazil, već samo da mu se kaže da se na njega računa, ali je dobio ignore do neba. Al' hajde... Imamo Edina Višću. I to je nešto.

:D
Mustang1

#211 Re: Sanjin Prcić

Post by Mustang1 »

Jbg sam je sebi kriv sto ga ne zove u repku .. Kad se radjao trebao se roditi u porodici Susic a ne Prcic .. Ko mu je kriv kad nije znao izabrati !
vaska

#212 Re: Sanjin Prcić

Post by vaska »

Jebiga, porodicu nije mogao da bira, al menadžersku agenciju jeste. Tikvan, ne prepoznaje kakve domete ima Germanija. E moj Sanjine.
Charuga
Globalni moderator

#213 Re: Sanjin Prcić

Post by Charuga »

Jebo ekipu koja se bori za opstanak u FR. Neka se ponudi nekoj od ekipa u HR koje se bore za izlazak u EL ...
It_is_a_Leclerc

#214 Re: Sanjin Prcić

Post by It_is_a_Leclerc »

A možda je i problem u tome što je Sanjin igrao za mlade reprezentacije BiH ?
Da su se za njega "otimale" mlade reprezentacije Hrvatske i Holandije kao za neke, vraga bi on čekao poziv ovoliko...

:D
Charuga
Globalni moderator

#215 Re: Sanjin Prcić

Post by Charuga »

Ma do njega je u svakom slučaju a ne do onoga ko bira igrače ... 8-)
denimb

#216 Re: Sanjin Prcić

Post by denimb »

Jah...nesto kontam, koliko je jaca ekipa koja se bori za opstanak u Njemackoj od ekipe koja se bori za isto u Francuskoj...kako je kineska liga nekvalitetna kada u nju ode Muslimovic, ali nije i kada ode Misimovic...

Svi smo mi Vito jbt... :bih:
agnostic_front

#217 Re: Sanjin Prcić

Post by agnostic_front »

Pa dobro, šta sad, Pape sudeći prema pisanju ove naše "štampe" ima nekih opcija poslije WC (Arapi ti neki, je li), da li bi onda ovaj momak prihvatio poziv? Mada, već sam negdje napisao, bezveze mu je to što kmeči sa 20 godina. I ja mislim da je Pape pogriješio, ali da sam na njegovom mjestu, još bih jače radio, pa i da Pape vidi da je pogriješio, a ne nekakve izjave bezvezne davao.
insaneinthebrain

#218 Re: Sanjin Prcić

Post by insaneinthebrain »

:thumbup:

Sanjin Prcić u narednim danima potpisuje za Rennes

http://sportsport.ba/ino_fudbal/sanjin- ... nes/136682
cyprus

#219 Re: Sanjin Prcić

Post by cyprus »

insaneinthebrain wrote::thumbup:

To bi bilo odlično...
Mustang1

#220 Re: Sanjin Prcić

Post by Mustang1 »

Pa opet ce igrati u francuskoj ekipi koja se bori za sredinu tabele .. Nama takvi ne trebaju .. I ja ne znam sto igraci mijenjaju klubove kad im je lakse zamijeniti agenciju koja ih zastupa 8-)
cyprus

#221 Re: Sanjin Prcić

Post by cyprus »

Mustang1 wrote:Pa opet ce igrati u francuskoj ekipi koja se bori za sredinu tabele .. Nama takvi ne trebaju .. I ja ne znam sto igraci mijenjaju klubove kad im je lakse zamijeniti agenciju koja ih zastupa 8-)
Čuj opet? Kad je to prije igrao u francuskoj ekipi koja se bori za sredinu tabele? :mrgreen:
insomnia78

#222 Re: Sanjin Prcić

Post by insomnia78 »

Hajah

Mustang1

#223 Re: Sanjin Prcić

Post by Mustang1 »

cyprus wrote:
Mustang1 wrote:Pa opet ce igrati u francuskoj ekipi koja se bori za sredinu tabele .. Nama takvi ne trebaju .. I ja ne znam sto igraci mijenjaju klubove kad im je lakse zamijeniti agenciju koja ih zastupa 8-)
Čuj opet? Kad je to prije igrao u francuskoj ekipi koja se bori za sredinu tabele? :mrgreen:
Pa sta mislis sto se borio za opstanak prosle pa sad se bori za sredinu tabele u istoj ligi da je to napredak ? Bolje se boriti za prva tri mjesta u Hrvatskoj nego za sredinu u Francuskoj ! 8-)

nisam ozbiljan da me ne bi napali strucnjaci :D
cyprus

#224 Re: Sanjin Prcić

Post by cyprus »

Mustang1 wrote:
cyprus wrote:
Pa sta mislis sto se borio za opstanak prosle pa sad se bori za sredinu tabele u istoj ligi da je to napredak ? Bolje se boriti za prva tri mjesta u Hrvatskoj nego za sredinu u Francuskoj ! 8-)

nisam ozbiljan da me ne bi napali strucnjaci :D
Pa nije ti ironija baš čemu :mrgreen: Fulaš poentu, francuska sredina je jača od hrvatskog vrha, ali bojim se da se to teško može reći za francusko dno, a pogotovo drugu ligu...

Ako bi Prcić prešao u Rennes, to bi svakako bio napredak... Naravno, sama činjenica da je član tog kluba ne bi nužno morala značit puno, ali ako u njemu ostvari jaku minutažu, tj. pruži dobre partije, naravno da bi ga to nametnulo kao igrača koji se mora pozvat u reprezentaciju... Al' pričekajmo...
Logovan

#225 Re: Sanjin Prcić

Post by Logovan »

insaneinthebrain wrote::thumbup:

Odlično. :thumbup: :thumbup:
Post Reply