PlayStation 4 - all about

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply
UnscarD
Location: Na granici koja polako nestaje, tamo izmedju atoma i bita.

#201 Re: PlayStation 4 - all about

Post by UnscarD »

Kako ba nije palo ...ljudi uveliko to rade vec i stvar funkcionise ok ... on kupi, da tebi pasword od svog accounta, ti skines i on onda preuzme svoj account nazad i promjeni pasword ...tebi ostaje igra njemu ostaje igra ...ima decko rekalmira na piku i to radi provjereno ...samo mu skup klix - 65 KM ... a redovno ako kupim 85 KM (59 USD) ...ne bih se zajebavao za 20 KM a neke igre treba imati u orginalu ...nego kontam taj klix da kupim na disku a ne digitalnu verziju ...
UnscarD

#202 Re: PlayStation 4 - all about

Post by UnscarD »

gidra wrote:Da li je bolje kupiti UK ili US plus za četvorku?
US ..kakav UK ... cijene najnize za US a sistem ne radi tako sto izabira zemlju prilikom machmakinga nego mjeri ping tako da ti je svejedno geografski koju zemlju stavis ....
gidra

#203 Re: PlayStation 4 - all about

Post by gidra »

UnscarD wrote:
US ..kakav UK ... cijene najnize za US a sistem ne radi tako sto izabira zemlju prilikom machmakinga nego mjeri ping tako da ti je svejedno geografski koju zemlju stavis ....
A što je onda skuplji UK na piku, čak evo vidim i DE od US?
Ima li to veze sa igrama koje će biti besplatne ili koje su već besplatne za ps3/4?
Mustang1

#204 Re: PlayStation 4 - all about

Post by Mustang1 »

Pa eto vidi cijene igara na US i UK store i sve ce ti biti jasno :D
dzeno123

#205 Re: PlayStation 4 - all about

Post by dzeno123 »

Ja preko acc shareinga vec dvije igre kupio, dosle me obje oko 34km. :)

Sent from my LG-D802 using Tapatalk
lua

#206 Re: PlayStation 4 - all about

Post by lua »

Igrala Demo FIFE 15. Dobar, dobar. Treba još dorade, ali je igra tečnija, igrači sad imaju emocije. Jučer mi Iniesta dobi crveni u igri i krenu se naguravati sa Kompany-em. :D Uglavnom dobro je! Preporučujem da skinete, ako do sad niste.
moa

#207 Re: PlayStation 4 - all about

Post by moa »

dzeno123 wrote:Ja preko acc shareinga vec dvije igre kupio, dosle me obje oko 34km. :)

skim si radio acc sharing? sebi kupio jucer klix.. ako ima jos neko da igramo online :D da se nadjemo na toweru i da rokamo vanSvemirce :D.
Lua moramo dogovorit termin pa da bacimo koju fudbala. :mrgreen:
lua

#208 Re: PlayStation 4 - all about

Post by lua »

moa wrote: Lua moramo dogovorit termin pa da bacimo koju fudbala. :mrgreen:
:thumbup:
UnscarD

#209 Re: PlayStation 4 - all about

Post by UnscarD »

gidra wrote:
UnscarD wrote:
A što je onda skuplji UK na piku, čak evo vidim i DE od US?
Ima li to veze sa igrama koje će biti besplatne ili koje su već besplatne za ps3/4?
Nema veze sa tim...paketi su isti ...to ima veze sa jednom bezveznom politikom svih korporacija da Amerikncima sve uvijek bude najeftinije ...od Reebok tena po 30USD (iste ovde 150 KM ) koje sam licno kupovao preko svega ostalog ...za ove stvari koje imaju fizcki materijal, mozda je moglo biti opravdanja jer eto mozda im je jeftiniji transport ili nesto slicno ali budici da sve soft korporacije od Microsofta pa na dalje, digitalne verzije svojih prozivoda takodjer jeftinije prodaju u USA nego ostatku scijeta, cojek moze samo da se pita ZASTO, kada su njima vece plate i bolji standard...dajte barem iste cijene...ali avaj, ako nista drugo ja licno barem imam totalni i potpuni "peace of mind" kada kuci koristim piratski Win ili jailbreakovani CFW playstation ...
Vertig0

#210 Re: PlayStation 4 - all about

Post by Vertig0 »

Imam jedno pitanje u vezo ovog sharinga... S prijateljem sam uvezao accounte na PS, i vec smo uzeli par igrica, onako po pola tako da kazem :D. I dalje naravno hocemo tako da kupujemo, jer je bas povoljno i ima dosta igrica za koje mozda i ne bih dao 100+ KM, a ovako ih uzmem duplo jeftinije sa njim.
Eh sve je to super, sao sam primjetio da kad konzola nije spojena na net ne mogu pokrenuti ni jednu igru??? Ono stoji mi kljuc...
Neki dan mi je dosao rodjak, htio sam malo fife da odigramo, medjuim u tom trenutku je bio server maintenance pa nismo mogli nista igramo. Jel ima neka finta da se ovo zaobidje, ili je mozda nesto do mene?
dzeno123

#211 Re: PlayStation 4 - all about

Post by dzeno123 »

moa wrote:
dzeno123 wrote:Ja preko acc shareinga vec dvije igre kupio, dosle me obje oko 34km. :)

skim si radio acc sharing? sebi kupio jucer klix.. ako ima jos neko da igramo online :D da se nadjemo na toweru i da rokamo vanSvemirce :D.
Lua moramo dogovorit termin pa da bacimo koju fudbala. :mrgreen:
Sa nekim random likovima, ima sajt balkanski samo za shareing.
dzeno123

#212 Re: PlayStation 4 - all about

Post by dzeno123 »

Vertig0 wrote:Imam jedno pitanje u vezo ovog sharinga... S prijateljem sam uvezao accounte na PS, i vec smo uzeli par igrica, onako po pola tako da kazem :D. I dalje naravno hocemo tako da kupujemo, jer je bas povoljno i ima dosta igrica za koje mozda i ne bih dao 100+ KM, a ovako ih uzmem duplo jeftinije sa njim.
Eh sve je to super, sao sam primjetio da kad konzola nije spojena na net ne mogu pokrenuti ni jednu igru??? Ono stoji mi kljuc...
Neki dan mi je dosao rodjak, htio sam malo fife da odigramo, medjuim u tom trenutku je bio server maintenance pa nismo mogli nista igramo. ima neka finta da se ovo zaobidje, iliJel je mozda nesto do mene?
Nema nista, guest nalog mora biti spojen na internet.
Vertig0

#213 Re: PlayStation 4 - all about

Post by Vertig0 »

To je mana, ali sta je tu je. Bolje ista nego nista :D
Mustang1

#214 Re: PlayStation 4 - all about

Post by Mustang1 »

Pa bar interneta ne fali u danasnje vrijeme :D
Vertig0

#215 Re: PlayStation 4 - all about

Post by Vertig0 »

Ma dobro u pravu si, nije Big deal, al eto.
moa

#216 Re: PlayStation 4 - all about

Post by moa »

klix je....
UnscarD

#217 Re: PlayStation 4 - all about

Post by UnscarD »

Koliko vas ima kameru ? Ja kupio cisto zato sto znam da ce mi trebati kada Project Morpheus zazivi i nisam se nadao nikakvoj drugoj upotrebi medjutim onda provalim da neke igre podrzavaju pokrete glavom ...npr. War Thunder koji je besplatan (igra li neko ovo?) podrzava da ako blago pomjeris glavu u nekom pravcu on pomjera pogled iz aviona ...nije losa fora ali licno meni je preosjetljivo ( mada moze da se podesi) ...
Kako vam se cini War thunder a buduci da je potpuno besplatan, je li ga iko igrao ?
Mustang1

#218 Re: PlayStation 4 - all about

Post by Mustang1 »

Od ovih sto su kupovali igru pa dijelili sa nekim jos .. Jesu li to probali sa nekom igrom koja ima ono normalnu verziju i neki special edition gdje dodju neki dodatci za igru posebnu .. Zanima me hoce li obadvije konzole dobiti i te dodatke ili samo ona prva :D
Mustang1

#219 Re: PlayStation 4 - all about

Post by Mustang1 »

Stigla konzola .. Sretno mi u zdravlju i veselju i unuci igrali :D
UnscarD

#220 Re: PlayStation 4 - all about

Post by UnscarD »

Mustang1 wrote:Stigla konzola .. Sretno mi u zdravlju i veselju i unuci igrali :D
Sretno i dobrodosao :-D
Mustang1

#221 Re: PlayStation 4 - all about

Post by Mustang1 »

Imam konzolu a nemam na cemu igrati :D Slepam se u dnevnu kad mama ne gleda seriju da igram :lol: Monitor cu uzeti ovih dana nema nista dobro a jeftino :D
febo_acm

#222 Re: PlayStation 4 - all about

Post by febo_acm »

Mustang1 wrote:Imam konzolu a nemam na cemu igrati :D Slepam se u dnevnu kad mama ne gleda seriju da igram :lol: Monitor cu uzeti ovih dana nema nista dobro a jeftino :D
Neka je sa srećem :)
Šta se igra?
Mustang1

#223 Re: PlayStation 4 - all about

Post by Mustang1 »

Hvala :D
Ma nesto me zeza download skroz sporo ide a nisam imao vremena cackati mama gledala seriju :oops: Samo stavio da se skine demo Fife i skidao ga je 2 i po sata oko 3.5 GB .. Odigrao jednu samo brzinski nema potrebe da govorim kako izgleda :D
Procitao sam ovo za download da mnoge zeza pa cu valjda moci napraviti sutra .. Kad testira konekciju pise da imam 7 MB a imam 29 MB a upload je dobar
febo_acm

#224 Re: PlayStation 4 - all about

Post by febo_acm »

Jel mnogo bolje nego na PC? :D

Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Mustang1

#225 Re: PlayStation 4 - all about

Post by Mustang1 »

Sa obzirom da mi nije moglo na PC odnosno kocilo do bola :D Bolje je od onog sto sam ja igrao i ako izuzmemo kocenje opet je na low bilo tako da je i graficki puno bolje .. E sad kako je na high na PC.u to ne znam :D Ali nadam se da sam rahat sto se igrica tice narednih 7-8 godina a i da cu se u medjuvremenu ozeniti a i dalje igrati :D
Post Reply