Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ovejaraS wrote:suti, ne pitaj - bio sam ti smetljar u sred manhattan-a
lazes, majke mi... te je poslove nemoguce dobiti jer su super placeni i sve ih kontrolise irska mafija (pod pokrovljem "union-a"). nego reci gdje si fakat bio.
ovejaraS wrote:suti, ne pitaj - bio sam ti smetljar u sred manhattan-a
lazes, majke mi... te je poslove nemoguce dobiti jer su super placeni i sve ih kontrolise irska mafija (pod pokrovljem "union-a"). nego reci gdje si fakat bio.
ovejaraS wrote:a odkud tebi toliko informacija, tite ti miloga?
pa ja sve znam...
sestra mi zivi u NY, a imam i dobru jaranicu koja radi na labor issues, pa znam. jel' to nije istina?
ma valjda jest tako, nesto se nisam tada raspitivao o tim detaljima, ko ce mu ga znati, osim sto znam da ima hipter mafije po NY, pogotovo ruske u zadnju deceniju dole u brooklynu i sl., a sta ti sisterka radi tamo kad vec neces da kazes sta ti radis u bostonu
ovejaraS wrote:ma valjda jest tako, nesto se nisam tada raspitivao o tim detaljima, ko ce mu ga znati, osim sto znam da ima hipter mafije po NY, pogotovo ruske u zadnju deceniju dole u brooklynu i sl., a sta ti sisterka radi tamo kad vec neces da kazes sta ti radis u bostonu
ps. jesil to ti isla na taj MIT?
nista ja ne krijem -- radim u bostonu, nista posebno. nisam isla na MIT.
ovejaraS wrote:ma valjda jest tako, nesto se nisam tada raspitivao o tim detaljima, ko ce mu ga znati, osim sto znam da ima hipter mafije po NY, pogotovo ruske u zadnju deceniju dole u brooklynu i sl., a sta ti sisterka radi tamo kad vec neces da kazes sta ti radis u bostonu
ps. jesil to ti isla na taj MIT?
nista ja ne krijem -- radim u bostonu, nista posebno. nisam isla na MIT.
danas wrote:nista ja ne krijem -- radim u bostonu...
sta
ma raznosim smetlje...
sorry, fakat nisam fer, pitam tebe, a sam ti nisam odgovorio, ali stvarno me je sramota pa ne bih bas o tome, a ti ako hoces reci sta ti je profesija, ako neces - ignore me
@danas: je l' mislis na Sabur u Sommerville? Bila sam u Bostonu prije par godina i posjetili smo taj restoran. Pa, fino je mjesto. Imaju dobre tufahije...jest' da je malo drugaciji spin, al' je yummy. Btw, Boston je krasan, samo klima je uf.
ovejaraS wrote:sorry, fakat nisam fer, pitam tebe, a sam ti nisam odgovorio, ali stvarno me je sramota pa ne bih bas o tome, a ti ako hoces reci sta ti je profesija, ako neces - ignore me
nemoj se ljutiti, ali ti si fakat budala ako te je sramota sopstvenog postenog rada. naravno da te ne silim da ista govoris javno (ali prvi si pitao)... ako hoces, javi se na PM.
a ja sam u medicinskoj struci. jel' OK sada?
@Aorta:
jeste, "sabur" ... samo to ipak nije boston, to je summerville, u pravu si...
a kod nas je makar zima zaoprave, a ne sivilo kao kod vas...
"Evo ja sam ti u CH u tu jima svakog vraga iz svi zemalja a isto nisu svi isti.. cim si garaviji manje jimas sanse tako je tud a i tako je svugdi u svitu osim mozda u Zimbabveu".
Citam ovo...i smijem se. Jer stvarno...takva je Europa za imigrante.
Javljam se iz zemlje pingvina. Trenutno je monotono, ljeto je doslo pa su i pingvini pobjegli sa ulica...
Radujem se zimi i zimskim aktivnostima, mada su sanse velike da zavrsim na trosjedu ispred tv-a