mrziti žene
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
gilla
#201 Re: mrziti žene
Pakica treba biti počasni član ili nešto sl.
"Hoću da je dominantan ali da je po mom". 98.9 % žena
"Hoću da je dominantan ali da je po mom". 98.9 % žena
- WildRedRose
#202 Re: mrziti žene
sta te brigapakica_ wrote:i opet me iznapadase, moja ruzoWildRedRose wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
opisala si jedno 90% cura koje poznajem
![]()
![]()
-
pakica_
#203 Re: mrziti žene
normalaWildRedRose wrote:sta te brigapakica_ wrote:i opet me iznapadase, moja ruzoWildRedRose wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
opisala si jedno 90% cura koje poznajem
![]()
![]()
![]()
![]()
@gilla, hvala, hvala
- Ramzess Veliki
#204 Re: mrziti žene
Ma imam odskorašnju izmjenu statusa veze o kojoj neću na forumu.sherbett wrote:e moj ti Ramo, ja ponekad dok čitam tvoje postove, mislim si, koliko vas piše pod ovim nickom?Ramzess Veliki wrote: Iskreno. I istina. Svaka je takva.
Zato mene nije baš previše briga ... bitno da sam sit, da umočim dva puta heftično i na svako pitanje odgovaram sa "da draga", a zauzvrat se ponekad izvučem sa ekipom i ponapijamo se u automehaničarskoj radioni a dragoj slažem da sam se napio u Cheers-u.
Čekaj malo ... a da ... nemam dragu.![]()
Moraću jednu nafatat'.![]()
- Ramzess Veliki
#205 Re: mrziti žene
Što bolan?betametazon wrote:prvo ramke "pogubljeni u vremenu i prostoru" je legenda...de odluci se odakle si i sta si, znas li na cijoj bi strani bio da rat izbije sutra )nadam se na mojoj jer bi ti mene tako sabran i sposoban branio valjda)![]()
Reko' ja nemojte me ozbiljno shvatati.
Pffff ... da sutra izbije rat ... ne d'o Bog ... opljačkao bih firmu i zbrisao na Karibe i tamo sakupljao pomoć, a onda' bi se vratio da kupim mjesto u vladi, kakav poslanički mandat ...
Ma šala, ostao bih na Karibima, j...š politiku.
- Ramzess Veliki
#206 Re: mrziti žene
Sačekaj još koji dan pa da počnem kukati ...sherbett wrote:..malo za promjenuRamzess Veliki wrote: Ma imam odskorašnju izmjenu statusa veze o kojoj neću na forumu.
- sheilak
#208 Re: mrziti žene
ah, sretan si, vidim.scatman john wrote:pozz svima kako ste vii???
![]()
![]()
![]()
-
pakica_
#209 Re: mrziti žene
hajde nam malo pricaj o dejtu na koji si odveo djevojku kojoj si uzeo br.
da vidimo jesi li opet nesto pogrijesio

da vidimo jesi li opet nesto pogrijesio
- eluna
#210 Re: mrziti žene
ali takve muški smatraju kučkama ...... ili ih se plašepakica_ wrote:pa dobro, ne kazem da nema normalnih koja zna sta hoce, al' Bogme, urijetkoMedenoSrce wrote:ma kod mene doduse ove sve muskobanjastepakica_ wrote: s kakvim se onda ja izrodima susrecemnemam ja zivaca za prenemaganje
![]()
evo ti primjer moja jaranica- sanja vjecnu ljubav, a ostavila frajera jer je previse smar'o emocijama![]()
- suadfor
#211 Re: mrziti žene
pa ima tu i istine pogotovo ako su uspjesne i jos skorpijiceeluna wrote: ali takve muški smatraju kučkama ...... ili ih se plaše
- Ramzess Veliki
#212 Re: mrziti žene
Moja Eluna ... ti kad bubneš ...eluna wrote:ali takve muški smatraju kučkama ...... ili ih se plašepakica_ wrote: pa dobro, ne kazem da nema normalnih koja zna sta hoce, al' Bogme, urijetko![]()
evo ti primjer moja jaranica- sanja vjecnu ljubav, a ostavila frajera jer je previse smar'o emocijama![]()
Zašto bi je smatrao "kučkom" ? Možda je on sada više cijeni i razumije njen potez, nikad ne možeš znati ...
Ja bih samo rekao da ste otišle sve u jednu krajnost a to je da vam je odjednom u modi padanje u depresiju zbog svega i svačega, odjednom ste počele "pronalaziti sebe" sa 30, 40 godina, maltretirate svoje dečke i muževe svojim isforsiranim duševnim stanjima, testirate dokle muškarac može da vas podnosi i čudite se kad nekome pukne film i zanogeta vas.
Da vas podsjetim da niste takve bile do prije 4-5 godina ... ove promjene viđam kod žena mojih prijatelja i kod prijateljica u navedenom periodu. Da li je to neki virus ili moda, odakle taj negativan uticaj?
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
- eluna
#214 Re: mrziti žene
a nedao bog da su ovce ili račicesuadfor wrote:pa ima tu i istine pogotovo ako su uspjesne i jos skorpijiceeluna wrote: ali takve muški smatraju kučkama ...... ili ih se plaše
- eluna
#215 Re: mrziti žene
izvini ali ja pisah uopšteno ....muško ženski odnosi i ta sranja, a o čemu ti???Ramzess Veliki wrote:Moja Eluna ... ti kad bubneš ...eluna wrote:ali takve muški smatraju kučkama ...... ili ih se plašepakica_ wrote: pa dobro, ne kazem da nema normalnih koja zna sta hoce, al' Bogme, urijetko![]()
![]()
Zašto bi je smatrao "kučkom" ? Možda je on sada više cijeni i razumije njen potez, nikad ne možeš znati ...
Ja bih samo rekao da ste otišle sve u jednu krajnost a to je da vam je odjednom u modi padanje u depresiju zbog svega i svačega, odjednom ste počele "pronalaziti sebe" sa 30, 40 godina, maltretirate svoje dečke i muževe svojim isforsiranim duševnim stanjima, testirate dokle muškarac može da vas podnosi i čudite se kad nekome pukne film i zanogeta vas.![]()
Da vas podsjetim da niste takve bile do prije 4-5 godina ... ove promjene viđam kod žena mojih prijatelja i kod prijateljica u navedenom periodu. Da li je to neki virus ili moda, odakle taj negativan uticaj?
i ne padaju sve žene u depresiju zbog svega i svačega, a bogami se većina i pronađe daleko prije 30-te ...... i na kakve si to žene naletio u zadnje vrijeme pa vidiš svakakve promjene kod žena svojih prijatelja, itd.?? .......da se nisi ti malčice izmjenio??? ..... nemoj da se zabrine cijeli forumski puk da nam ramke nije baš najbolje
- suadfor
#216 Re: mrziti žene
ne znam za ovčice i račice al znam neke dvije skorpije k'o da su blizanke pa generaliziram 
- eluna
#217 Re: mrziti žene
uhhhhh - čekaj dok ovnice upoznaš - ne dao ti bogsuadfor wrote:ne znam za ovčice i račice al znam neke dvije skorpije k'o da su blizanke pa generaliziram
- Ramzess Veliki
#218 Re: mrziti žene
Jel' ovo muško-ženski odnosi inače dolaze u ovakve faze vremenom, godinama ... nečim izazvano?eluna wrote: izvini ali ja pisah uopšteno ....muško ženski odnosi i ta sranja, a o čemu ti???![]()
i ne padaju sve žene u depresiju zbog svega i svačega, a bogami se većina i pronađe daleko prije 30-te ...... i na kakve si to žene naletio u zadnje vrijeme pa vidiš svakakve promjene kod žena svojih prijatelja, itd.?? .......da se nisi ti malčice izmjenio??? ..... nemoj da se zabrine cijeli forumski puk da nam ramke nije baš najbolje
Ne pišem to bez smisla, razmišljam o proteklim godinama i tome što se dešavalo sa mojim poznanicima, kao i meni samom.
Ispade da niko nisakim ne može dugo biti sretan koliko god da se trudi ili ne trudi.
Kupio sam super-sport čizme za motor. Sa njima život izgleda vedrije ...
- eluna
#219 Re: mrziti žene
ne drug moj ....nisu tu godine ni prezasićenost razloziRamzess Veliki wrote:Jel' ovo muško-ženski odnosi inače dolaze u ovakve faze vremenom, godinama ... nečim izazvano?eluna wrote: izvini ali ja pisah uopšteno ....muško ženski odnosi i ta sranja, a o čemu ti???![]()
Ne pišem to bez smisla, razmišljam o proteklim godinama i tome što se dešavalo sa mojim poznanicima, kao i meni samom.
Ispade da niko nisakim ne može dugo biti sretan koliko god da se trudi ili ne trudi.
Kupio sam super-sport čizme za motor. Sa njima život izgleda vedrije ...
o čizmama drugi put
- Ramzess Veliki
#220 Re: mrziti žene
Moraću provjeriti ovu teoriju na više uzoraka ...eluna wrote: ne drug moj ....nisu tu godine ni prezasićenost razlozi![]()
o čizmama drugi put
-
dezurni_ucenik
#221 Re: mrziti žene
Ramzess Veliki wrote:Moja Eluna ... ti kad bubneš ...eluna wrote:ali takve muški smatraju kučkama ...... ili ih se plašepakica_ wrote: pa dobro, ne kazem da nema normalnih koja zna sta hoce, al' Bogme, urijetko![]()
![]()
Ja bih samo rekao da ste otišle sve u jednu krajnost a to je da vam je odjednom u modi padanje u depresiju zbog svega i svačega, odjednom ste počele "pronalaziti sebe" sa 30, 40 godina, maltretirate svoje dečke i muževe svojim isforsiranim duševnim stanjima, testirate dokle muškarac može da vas podnosi i čudite se kad nekome pukne film i zanogeta vas.![]()
Last edited by dezurni_ucenik on 21/11/2013 16:12, edited 1 time in total.
-
pakica_
#222 Re: mrziti žene
Boga mi, ja bijah jednako neozbiljna i prije 4-5 godina k'o i danas 
- Ramzess Veliki
#223 Re: mrziti žene
Da, to je to.CVIKERASH wrote:Jbga to ti je sex and city i 50 shades of grey generacija.
- eluna
#224 Re: mrziti žene
e vraga mu onda - onda sam ja sa marsa, nit gledam taj sex and city niti čitam sive nijanseRamzess Veliki wrote:Da, to je to.CVIKERASH wrote:Jbga to ti je sex and city i 50 shades of grey generacija.
koji je đavo onda meni!? ako je to "ta generacija"
-
dezurni_ucenik
#225 Re: mrziti žene
eluna wrote:e vraga mu onda - onda sam ja sa marsa, nit gledam taj sex and city niti čitam sive nijanseRamzess Veliki wrote:Da, to je to.CVIKERASH wrote:Jbga to ti je sex and city i 50 shades of grey generacija.
![]()
koji je đavo onda meni!? ako je to "ta generacija"
Ako ti to ne gledas i ne citas ,za tebe