mrziti žene

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
gilla

#201 Re: mrziti žene

Post by gilla »

Pakica treba biti počasni član ili nešto sl.

"Hoću da je dominantan ali da je po mom". 98.9 % žena
WildRedRose

#202 Re: mrziti žene

Post by WildRedRose »

pakica_ wrote:
WildRedRose wrote: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: opisala si jedno 90% cura koje poznajem :lol: :lol: :mrgreen:
i opet me iznapadase, moja ruzo :lol:
sta te briga :lol: :lol: :mrgreen:
pakica_

#203 Re: mrziti žene

Post by pakica_ »

WildRedRose wrote:
pakica_ wrote:
WildRedRose wrote: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: opisala si jedno 90% cura koje poznajem :lol: :lol: :mrgreen:
i opet me iznapadase, moja ruzo :lol:
sta te briga :lol: :lol: :mrgreen:
normala 8-) :lol:
@gilla, hvala, hvala 8-)
Ramzess Veliki

#204 Re: mrziti žene

Post by Ramzess Veliki »

sherbett wrote:
Ramzess Veliki wrote: Iskreno. I istina. Svaka je takva. :novine:
Zato mene nije baš previše briga ... bitno da sam sit, da umočim dva puta heftično i na svako pitanje odgovaram sa "da draga", a zauzvrat se ponekad izvučem sa ekipom i ponapijamo se u automehaničarskoj radioni a dragoj slažem da sam se napio u Cheers-u.
Čekaj malo ... a da ... nemam dragu. :roll:
Moraću jednu nafatat'. :novine:
e moj ti Ramo, ja ponekad dok čitam tvoje postove, mislim si, koliko vas piše pod ovim nickom? :? :D
Ma imam odskorašnju izmjenu statusa veze o kojoj neću na forumu. :oops:
Ramzess Veliki

#205 Re: mrziti žene

Post by Ramzess Veliki »

betametazon wrote:prvo ramke "pogubljeni u vremenu i prostoru" je legenda...de odluci se odakle si i sta si, znas li na cijoj bi strani bio da rat izbije sutra )nadam se na mojoj jer bi ti mene tako sabran i sposoban branio valjda) :D
Što bolan? :lol: :lol: :lol:
Reko' ja nemojte me ozbiljno shvatati. :mrgreen:
Pffff ... da sutra izbije rat ... ne d'o Bog ... opljačkao bih firmu i zbrisao na Karibe i tamo sakupljao pomoć, a onda' bi se vratio da kupim mjesto u vladi, kakav poslanički mandat ...
Ma šala, ostao bih na Karibima, j...š politiku. :D
Ramzess Veliki

#206 Re: mrziti žene

Post by Ramzess Veliki »

sherbett wrote:
Ramzess Veliki wrote: Ma imam odskorašnju izmjenu statusa veze o kojoj neću na forumu. :oops:
..malo za promjenu :D
Sačekaj još koji dan pa da počnem kukati ... :lol: :lol: :lol:
scatman john

#207 Re: mrziti žene

Post by scatman john »

pozz svima kako ste vii???

:izet: :izet: :izet: :izet:
sheilak

#208 Re: mrziti žene

Post by sheilak »

scatman john wrote:pozz svima kako ste vii???

:izet: :izet: :izet: :izet:
ah, sretan si, vidim. :lol: :-D
pakica_

#209 Re: mrziti žene

Post by pakica_ »

hajde nam malo pricaj o dejtu na koji si odveo djevojku kojoj si uzeo br.
da vidimo jesi li opet nesto pogrijesio :P :lol:
eluna

#210 Re: mrziti žene

Post by eluna »

pakica_ wrote:
MedenoSrce wrote:
pakica_ wrote: s kakvim se onda ja izrodima susrecem :lol:
ma kod mene doduse ove sve muskobanjaste :mrgreen: nemam ja zivaca za prenemaganje
pa dobro, ne kazem da nema normalnih koja zna sta hoce, al' Bogme, urijetko :D
evo ti primjer moja jaranica- sanja vjecnu ljubav, a ostavila frajera jer je previse smar'o emocijama :lol: :lol:
ali takve muški smatraju kučkama ...... ili ih se plaše
suadfor

#211 Re: mrziti žene

Post by suadfor »

eluna wrote: ali takve muški smatraju kučkama ...... ili ih se plaše
pa ima tu i istine pogotovo ako su uspjesne i jos skorpijice ;-)
Ramzess Veliki

#212 Re: mrziti žene

Post by Ramzess Veliki »

eluna wrote:
pakica_ wrote: pa dobro, ne kazem da nema normalnih koja zna sta hoce, al' Bogme, urijetko :D
evo ti primjer moja jaranica- sanja vjecnu ljubav, a ostavila frajera jer je previse smar'o emocijama :lol: :lol:
Moja Eluna ... ti kad bubneš ... :roll:
Zašto bi je smatrao "kučkom" ? Možda je on sada više cijeni i razumije njen potez, nikad ne možeš znati ...

Ja bih samo rekao da ste otišle sve u jednu krajnost a to je da vam je odjednom u modi padanje u depresiju zbog svega i svačega, odjednom ste počele "pronalaziti sebe" sa 30, 40 godina, maltretirate svoje dečke i muževe svojim isforsiranim duševnim stanjima, testirate dokle muškarac može da vas podnosi i čudite se kad nekome pukne film i zanogeta vas. :roll:
Da vas podsjetim da niste takve bile do prije 4-5 godina ... ove promjene viđam kod žena mojih prijatelja i kod prijateljica u navedenom periodu. Da li je to neki virus ili moda, odakle taj negativan uticaj?
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#213 Re: mrziti žene

Post by ladyblue18 »

:-) :facepalm:
eluna

#214 Re: mrziti žene

Post by eluna »

suadfor wrote:
eluna wrote: ali takve muški smatraju kučkama ...... ili ih se plaše
pa ima tu i istine pogotovo ako su uspjesne i jos skorpijice ;-)
a nedao bog da su ovce ili račice :D
eluna

#215 Re: mrziti žene

Post by eluna »

Ramzess Veliki wrote:
eluna wrote:
pakica_ wrote: pa dobro, ne kazem da nema normalnih koja zna sta hoce, al' Bogme, urijetko :D
Zašto bi je smatrao "kučkom" ? Možda je on sada više cijeni i razumije njen potez, nikad ne možeš znati ...

Ja bih samo rekao da ste otišle sve u jednu krajnost a to je da vam je odjednom u modi padanje u depresiju zbog svega i svačega, odjednom ste počele "pronalaziti sebe" sa 30, 40 godina, maltretirate svoje dečke i muževe svojim isforsiranim duševnim stanjima, testirate dokle muškarac može da vas podnosi i čudite se kad nekome pukne film i zanogeta vas. :roll:
Da vas podsjetim da niste takve bile do prije 4-5 godina ... ove promjene viđam kod žena mojih prijatelja i kod prijateljica u navedenom periodu. Da li je to neki virus ili moda, odakle taj negativan uticaj?
izvini ali ja pisah uopšteno ....muško ženski odnosi i ta sranja, a o čemu ti??? :shock:

i ne padaju sve žene u depresiju zbog svega i svačega, a bogami se većina i pronađe daleko prije 30-te ...... i na kakve si to žene naletio u zadnje vrijeme pa vidiš svakakve promjene kod žena svojih prijatelja, itd.?? .......da se nisi ti malčice izmjenio??? ..... nemoj da se zabrine cijeli forumski puk da nam ramke nije baš najbolje :D
suadfor

#216 Re: mrziti žene

Post by suadfor »

ne znam za ovčice i račice al znam neke dvije skorpije k'o da su blizanke pa generaliziram :lol:
eluna

#217 Re: mrziti žene

Post by eluna »

suadfor wrote:ne znam za ovčice i račice al znam neke dvije skorpije k'o da su blizanke pa generaliziram :lol:
uhhhhh - čekaj dok ovnice upoznaš - ne dao ti bog :D
Ramzess Veliki

#218 Re: mrziti žene

Post by Ramzess Veliki »

eluna wrote: izvini ali ja pisah uopšteno ....muško ženski odnosi i ta sranja, a o čemu ti??? :shock:

i ne padaju sve žene u depresiju zbog svega i svačega, a bogami se većina i pronađe daleko prije 30-te ...... i na kakve si to žene naletio u zadnje vrijeme pa vidiš svakakve promjene kod žena svojih prijatelja, itd.?? .......da se nisi ti malčice izmjenio??? ..... nemoj da se zabrine cijeli forumski puk da nam ramke nije baš najbolje :D
Jel' ovo muško-ženski odnosi inače dolaze u ovakve faze vremenom, godinama ... nečim izazvano?
Ne pišem to bez smisla, razmišljam o proteklim godinama i tome što se dešavalo sa mojim poznanicima, kao i meni samom.
Ispade da niko nisakim ne može dugo biti sretan koliko god da se trudi ili ne trudi.
Kupio sam super-sport čizme za motor. Sa njima život izgleda vedrije ... 8-)
eluna

#219 Re: mrziti žene

Post by eluna »

Ramzess Veliki wrote:
eluna wrote: izvini ali ja pisah uopšteno ....muško ženski odnosi i ta sranja, a o čemu ti??? :shock:

Jel' ovo muško-ženski odnosi inače dolaze u ovakve faze vremenom, godinama ... nečim izazvano?
Ne pišem to bez smisla, razmišljam o proteklim godinama i tome što se dešavalo sa mojim poznanicima, kao i meni samom.
Ispade da niko nisakim ne može dugo biti sretan koliko god da se trudi ili ne trudi.
Kupio sam super-sport čizme za motor. Sa njima život izgleda vedrije ... 8-)
ne drug moj ....nisu tu godine ni prezasićenost razlozi :)

o čizmama drugi put :thumbup:
Ramzess Veliki

#220 Re: mrziti žene

Post by Ramzess Veliki »

eluna wrote: ne drug moj ....nisu tu godine ni prezasićenost razlozi :)

o čizmama drugi put :thumbup:
Moraću provjeriti ovu teoriju na više uzoraka ... :oops:
dezurni_ucenik

#221 Re: mrziti žene

Post by dezurni_ucenik »

Ramzess Veliki wrote:
eluna wrote:

:thumbup: Jbga to ti je sex and city i 50 shades of grey generacija. :D .Eh kad se sjetim ,kako je prije punani bio na izvoli. :-D.A te sto se pronalaze sa 30 ,40 godina su one koje su tek sad pocele izlaziti navece,pocele se provoditi.Kontaju ako SAmanta moze mijenjati muskarce sa 40 godina mogu i one. :-D
Last edited by dezurni_ucenik on 21/11/2013 16:12, edited 1 time in total.
pakica_

#222 Re: mrziti žene

Post by pakica_ »

Boga mi, ja bijah jednako neozbiljna i prije 4-5 godina k'o i danas :lol:
Ramzess Veliki

#223 Re: mrziti žene

Post by Ramzess Veliki »

CVIKERASH wrote: :thumbup: Jbga to ti je sex and city i 50 shades of grey generacija.
Da, to je to. :thumbup:
eluna

#224 Re: mrziti žene

Post by eluna »

Ramzess Veliki wrote:
CVIKERASH wrote: :thumbup: Jbga to ti je sex and city i 50 shades of grey generacija.
e vraga mu onda - onda sam ja sa marsa, nit gledam taj sex and city niti čitam sive nijanse :cry:

koji je đavo onda meni!? ako je to "ta generacija"
dezurni_ucenik

#225 Re: mrziti žene

Post by dezurni_ucenik »

eluna wrote:
Ramzess Veliki wrote:
e vraga mu onda - onda sam ja sa marsa, nit gledam taj sex and city niti čitam sive nijanse :cry:

koji je đavo onda meni!? ako je to "ta generacija"

Ako ti to ne gledas i ne citas ,za tebe :thumbup: .Respekt djevojko !
Post Reply