Ramzess Veliki wrote:A šta ćeš očekivati od njih? Ne j... se na bozi i šerbetu nego na rakiji. U Irskoj ne znaju za šerbe i bozu.tiranosaur wrote:eh dobro si ramo...a sto su tek irci j****i
Imao sam avanturu sa popisivacicom!
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- tiranosaur
#201 Re: Imao sam avanturu sa popisivacicom!
-
orion101
#202 Re: Imao sam avanturu sa popisivacicom!
Mašta može svašta. Čak i sve da se ovo desilo a daBogda da jeste, imaš li ti prijatelja ili drugaricu da to sa njima fino podijeliš uz kaficu, razgovor, pa da od njih zatražiš SAVJET, razumjevanje.... Ljudi koji žive u virtuelnom svijetu svašta im se pričinjava pa i prelijepe popisivačice. Na stranu sve navedeno, na forumu niko nije anoniman koliko to misli, pa te neko može početi i ucjenjivati i praviti probleme. Intimne stvari se ne iznose, barem ne ovako javno.... Stvorićeš možda i problem nekim ženama koje su bile popisivačice, izazivanjem ljubomore muža, momka... Zamisli da je tvoja žena radila popis a ovako na forumu pročitaš "slatku priču". ZAmisli se malo i obriši post...Casanova1 wrote:Zdravo. Ne znam zasto pisem ovo na forumu ali jednostavno moram podijeliti s nekim. Vjerovatno u podsvijesti ocekujem da cu cuti dovoljno dobar savjet ili uputu sta uciniti.
Naime, taj dan, u prijepodnevnim satima popisivacica je pozovnila na moja vrata,predstavila se i naravno ugostio sam je u svom domu. Prelijepo je izgledala. Od prvog trenutka sam osjetio nesto prema njoj. Smjeskala mi se konstantno na jedan prilicno stidljiv nacin ali sa odredjenom dozom koketiranja. Bila je udata pretpostavljam s obzirom na prsten koji ugledah.
Uz kahvicu polako smo to odradjivali sto se tice samog popisa, iskreno i ne znam sta sam govorio,vise sam mislio o njoj nego o odgovoru koji trebam dati. U isto vrijeme sam je ispitivao malo o njoj samoj kako bi je bolje upoznao. Pricala mi je o tome da je zavrsila fakultet sa devetkama i desetkama ali da posla nije nasla, pa je primorana raditi u butiku. Pricala je da nema oca,poginuo je u ratu. Ali muza nije spominjala,iako prsten na ruci sam za sebe govori. Uglavnom da skratim pricu, u jednom trenutku sam prelomio i poceo otvorenije flertovati s njom, prihvatila je tu igru ali na malo blazi nacin. Tada sam prisao,sjeo kraj nje, pogledao je u oci i tako ostao barem minut. Vidio sam joj u ocima da me zeli, bukvalno sam osjetio. Poceo sam joj ljubiti usne, na pocetku je govorila da to ne radim, kao blago me odmicala od sebe,ali vec nakon 15 sekundi se prepustila tome, ljubili smo se a onda zavrsili u mojoj spavacoj sobi. Bio je to nevjerovatan seks, divno iskustvo. Definitivno mislim da u braku i nije bas zadovoljna i sretna sa svojim muzem. Bila je zeljna paznje,ljubavi, pa i seksa ocigledno.
Ono sto me sad zanima jeste sta da radim, jer mi se mnogo svidila, da li da sve pustim pa nek ostane na tome ili da je pokusam kontaktirati. Ne znam, zelim razgovarati sa njom,da pricamo satima,ako treba samo bi razgovarali,ali kako? Sta?
- pussysmoke
#203 Re: Imao sam avanturu sa popisivacicom!
Zbog ovakvih pizdarija dolazi do nasilja u porodici!
- Stjui
#204 Re: Imao sam avanturu sa popisivacicom!
zar tamo ,gdje je muško bilo samo u kući/stanu, nije i instruktor morao biti uz ženskog popisivača?Casanova1 wrote:Zdravo. Ne znam zasto pisem ovo na forumu ali jednostav nja nja nja nja... nja nja
- Butmiran
#205 Re: Imao sam avanturu sa popisivacicom!
Nije koliko znam.Stjui wrote:zar tamo ,gdje je muško bilo samo u kući/stanu, nije i instruktor morao biti uz ženskog popisivača?Casanova1 wrote:Zdravo. Ne znam zasto pisem ovo na forumu ali jednostav nja nja nja nja... nja nja
- Matijevic_Vlado
- Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..
#206 Re: Imao sam avanturu sa popisivacicom!
Mozda samo zelis cuti ove rijeci SVAKA CAST MAJSTORE

- drndalo
#207 Re: Imao sam avanturu sa popisivacicom!
Nego, jel' mu se javila da ponove popis, posto mu se listic izgubio...? 
- arra_lee
#208 Re: Imao sam avanturu sa popisivacicom!
Ramzess Veliki wrote:... prema sebi, mužu, švaleru ... čuj - dečku. Kakav dečko, prava riječ je švaler, kurvar, zagondžija. Šta mu tepaš.arra_lee wrote:ona zna gdje te moze naci, moze doci vrlo la'ko do tvog broja tel. ako si
ti na nju ostavio tako dobar utisak kao ona na tebe potrudit ce se da stupi
u kontakt s tobm, sad je malo besmisleno traziti drugo misljenje jer svaka zena
postupa prema sebi,muzu,decku na drugi nacin.
-
sokkia
#209 Re: Imao sam avanturu sa popisivacicom!
ovakve ocigledne maštarije (da ne kažem LAŽI) moderacija treba odmah brisati a sitne lažove trajno banovati pa nek idu među svoje vršnjake pubertetlije ovakve šuplje prosipati,
ja se zbilja cudim pojedincima da povjeruju "kuberlatorima"
možda ovo zvuci pregrubo, al' kako neko rece kad ovo procita cija je žena/djevojka popisivacica teško bi ostao imun na sumnju ili ljubomoru.
ja se zbilja cudim pojedincima da povjeruju "kuberlatorima"
možda ovo zvuci pregrubo, al' kako neko rece kad ovo procita cija je žena/djevojka popisivacica teško bi ostao imun na sumnju ili ljubomoru.
- Zokipfc
#210 Re: Imao sam avanturu sa popisivacicom!
Ovaj topic je pun ljubomornih dusa
- respo
#211 Re: Imao sam avanturu sa popisivacicom!
arra ja bi da imamo avanturuarra_lee wrote:Ramzess Veliki wrote:... prema sebi, mužu, švaleru ... čuj - dečku. Kakav dečko, prava riječ je švaler, kurvar, zagondžija. Šta mu tepaš.arra_lee wrote:ona zna gdje te moze naci, moze doci vrlo la'ko do tvog broja tel. ako si
![]()
nisam mislila samo na njega i njegov "slucaj" al eto nijedna se isto nece postaviti prema svom švaleru, je*acu...kako god "ga" nazvali.
hocemo li?
imat cemo temu na klixu ako ti je kakva satisfakcija
- ciacco
#212 Re: Imao sam avanturu sa popisivacicom!
Izgleda da je muz doticne dame usao casanovi u trag 
-
pakica_
#213 Re: Imao sam avanturu sa popisivacicom!
ciacco wrote:Izgleda da je muz doticne dame usao casanovi u trag
mozda je ona samo htjela Oprobat naseg druga kazanovu, pa da ga moze pozvat na dernek u troje ako valja.. stay tuned za njegovu sljedecu pricu (u slucaju da ga muz nije prvi stig'o i ispresavij'o ga
- lavorpunvode
#214 Re: Imao sam avanturu sa popisivacicom!
e cuj "ispresavij'o ga"pakica_ wrote:ciacco wrote:Izgleda da je muz doticne dame usao casanovi u trag![]()
![]()
mozda je ona samo htjela Oprobat naseg druga kazanovu, pa da ga moze pozvat na dernek u troje ako valja.. stay tuned za njegovu sljedecu pricu (u slucaju da ga muz nije prvi stig'o i ispresavij'o ga)
- arra_lee
#215 Re: Imao sam avanturu sa popisivacicom!
necemo lirespo wrote: arra ja bi da imamo avanturu
hocemo li?
imat cemo temu na klixu ako ti je kakva satisfakcija
uozbilji se..vakat je
- Ramzess Veliki
#216 Re: Imao sam avanturu sa popisivacicom!
Da ... jebač je onaj koji te razumije i kome se možeš požaliti i povjeriti za razliku od muža.arra_lee wrote:Ramzess Veliki wrote:... prema sebi, mužu, švaleru ... čuj - dečku. Kakav dečko, prava riječ je švaler, kurvar, zagondžija. Šta mu tepaš.arra_lee wrote:ona zna gdje te moze naci, moze doci vrlo la'ko do tvog broja tel. ako si
![]()
nisam mislila samo na njega i njegov "slucaj" al eto nijedna se isto nece postaviti prema svom švaleru, je*acu...kako god "ga" nazvali.
- drndalo
#217 Re: Imao sam avanturu sa popisivacicom!
Nego zapocinjalac teme je jos u ilegali...? Da ga nije muz "otpisao"...?
-
sokkia
#218 Re: Imao sam avanturu sa popisivacicom!
jok bolan, mali ima još problema sa bubuljicama a skonto da ga raja sprda sad se negdje sakrio i povremeno proviri na forum al' da se javi ....nema mudadrndalo wrote:Nego zapocinjalac teme je jos u ilegali...? Da ga nije muz "otpisao"...?
sve u svemu mašta mu i nije bog zna šta
-
Aylin25
#219 Re: Imao sam avanturu sa popisivacicom!
hahahahahahahhahhahaha e nek si mu rekaoHrulj wrote:Bjezi jadan nije te stid tudju zenu valjat. Niko obraza nema
-
Aylin25
#220 Re: Imao sam avanturu sa popisivacicom!
hahahahahahahhahhahaha e nek si mu rekaoHrulj wrote:Bjezi jadan nije te stid tudju zenu valjat. Niko obraza nema
- respo
#221 Re: Imao sam avanturu sa popisivacicom!
Ok sad te ozbiljno pitam kad ces mi pokazatiarra_lee wrote:necemo lirespo wrote: arra ja bi da imamo avanturu
hocemo li?
imat cemo temu na klixu ako ti je kakva satisfakcija![]()
![]()
uozbilji se..vakat je
- arra_lee
#222 Re: Imao sam avanturu sa popisivacicom!
OK bas si malo, rekao bi covjek kad cita napacen.respo wrote:Ok sad te ozbiljno pitam kad ces mi pokazatiarra_lee wrote:necemo lirespo wrote: arra ja bi da imamo avanturu
hocemo li?
imat cemo temu na klixu ako ti je kakva satisfakcija![]()
![]()
uozbilji se..vakat je
- respo
#223 Re: Imao sam avanturu sa popisivacicom!
Respo zali respo pati respo ce zbog tebe da ga skrati 
-
DavorikaDajka
#224 Re: Imao sam avanturu sa popisivacicom!
http://www.youtube.com/watch?v=YaG5SAw1n0c
..maxuz zbog ovog posta sam se registrovala, divno iskustvo, i svi komentari.
Mislim, da si *ebo a garant nisi, ne bi pisao ovdje, i ne bi je nemilosrdno trazio po forumu, kako nju tako i savjete u vezi nje, brate kakav li si ti pacenik ako ces *ebat od popisa do popisa!
Svim ostalim dobrodusnim komentatorima veliko hvala, popravili ste mi dan!
..maxuz zbog ovog posta sam se registrovala, divno iskustvo, i svi komentari.
Mislim, da si *ebo a garant nisi, ne bi pisao ovdje, i ne bi je nemilosrdno trazio po forumu, kako nju tako i savjete u vezi nje, brate kakav li si ti pacenik ako ces *ebat od popisa do popisa!
Svim ostalim dobrodusnim komentatorima veliko hvala, popravili ste mi dan!
- respo
#225 Re: Imao sam avanturu sa popisivacicom!
javi mi se u pp i ostavi podatke da dobijes kafu koja te sleduje