BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about)
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- kako to
#201 Re: BOSNA NA SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all abo
Talit se i kupit kakav brodic samo da izdrzi preko okeana ... nasut ga do vrha i laganini. 
-
CungaLunga
#202 Re: BOSNA NA SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all abo
Uf samo ne ti gradovi u Amazonasu, nema kupanja u rijeci...
ima u vodi jedna mala ribica koja zna da se uvuce u cunu
Poslje samo operacija pomaze
ima u vodi jedna mala ribica koja zna da se uvuce u cunu
- Šveđanin
#203 Re: BOSNA NA SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all abo
Niko neće u Amazoniju. 
Što bliže obali to bolje.
Što bliže obali to bolje.
- hrle1976
#204 Re: BOSNA NA SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all abo
Bas si amaterCungaLunga wrote:Uf samo ne ti gradovi u Amazonasu, nema kupanja u rijeci...
ima u vodi jedna mala ribica koja zna da se uvuce u cunu![]()
- PriNc_ba
#205 Re: BOSNA NA SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all abo
ne bi mene cudilo da agencije naprave kakve prihvatljivije varijante sa brodovima pa da se putuje fino iz neuma do ria
to bi bilo jako vidjeti na tabli
brod iz Neuma za Rio de Janeiro polazi u 07:45 
to bi bilo jako vidjeti na tabli
- It_is_a_Leclerc
#206 Re: BOSNA NA SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all abo
Ne sekirajte se. Uključit će se Turkish Airlines. Bit će finih aranžmana po finim cijenama.
- GandalfSivi
#207 Re: BOSNA NA SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all abo
Postoji ideja da se uzme charter cruiser, koji bi recimo isao iz Miamija, skroz do Brazila. Nekih 3000 Bosanaca na brodu, koji bi pratio utakmice reprezentacije, iz luke u luku, pod uslovom da ne igramo u Manausu ili Cuiabi... 14 dana krstarenja, dobra zajebancija, a opet bi doslo dosta jeftinije nego se ganjati sa avionima i hotelima...
- Entropio
- Vozim: njemackog premiuma
- Horoskop: TDI
- JanuaryJones
#209 Re: BOSNA NA SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all abo
Ne gledati karte iz BiH, čak ni iz regije. Gledati letove za Sao Paolo i Rio de Janeiro iz Minhena, Fraknfurta, Madrida sa TAMom, Iberijom, Lufthansom. Ukalkulisati spavanje i prevoz do tih destinacija, bus, auto, voz (rodbina, prijatelji)...govorim iz iskustva
naravno poslije izvlačenja grupa i određivanja gradova domaćina. Brazil nije nimalo naivno mjesto za posjetiti....divno, toplo, egzotično...ali nimalno naivno.
Preporuka: naći nekoga dole u sljedećih 8 mjeseci da pomogne oko smještaja, jezika, turističkih obliazaka, običaja. Ne ići na svoju ruku, pogotovo u malim grupama (na forum.hr mislim da ima zajednica ljudi koji žive dole. OSTVARITI kontakt po svaki cijenu)!
Sent from my iPad using Tapatalk
Preporuka: naći nekoga dole u sljedećih 8 mjeseci da pomogne oko smještaja, jezika, turističkih obliazaka, običaja. Ne ići na svoju ruku, pogotovo u malim grupama (na forum.hr mislim da ima zajednica ljudi koji žive dole. OSTVARITI kontakt po svaki cijenu)!
Sent from my iPad using Tapatalk
-
VjecitiStudent
- Šveđanin
#211 Re: BOSNA NA SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all abo
Pa da, ali ne možeš unaprijed ništa raditi jer se grupe ne znaju..GandalfSivi wrote:Postoji ideja da se uzme charter cruiser, koji bi recimo isao iz Miamija, skroz do Brazila. Nekih 3000 Bosanaca na brodu, koji bi pratio utakmice reprezentacije, iz luke u luku, pod uslovom da ne igramo u Manausu ili Cuiabi... 14 dana krstarenja, dobra zajebancija, a opet bi doslo dosta jeftinije nego se ganjati sa avionima i hotelima...
Da se nekako otpišu ove prašume (Manaus i Cuiaba), pa da se može bar nešto reći.
Za sad samo na papiru. Ne daj bože bolesti ili da iskrsne nešto veoma neplanirano, ali ja idem 95%, sve spremno.
- Reglan
#212 Re: BOSNA NA SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all abo
Hocel biti kakvih nagradnih igri,putovanje u Brazil ako posaljes kod sa cole
Jesam ja jedini koji ce sakupljati slibe
- GandalfSivi
#213 Re: BOSNA NA SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all abo
Pa to i najvise jebe stvar, sto ce se imati samo pola godine za organizaciju tako necega. Imam odredjene veze sa cruise industrijom (Carnival sa svim svojim firmama), znam da interes postoji, ali je gadno i pokusati to, dok se nema vise informacija...
- Šveđanin
#214 Re: BOSNA NA SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all abo
Ništa, za sad samo čekati. Ali zamisao je super.

-
VjecitiStudent
#215 Re: BOSNA NA SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all abo
Jedan kruzer za putnike + 2 dodatna, za alkohol.GandalfSivi wrote:Postoji ideja da se uzme charter cruiser, koji bi recimo isao iz Miamija, skroz do Brazila. Nekih 3000 Bosanaca na brodu, koji bi pratio utakmice reprezentacije, iz luke u luku, pod uslovom da ne igramo u Manausu ili Cuiabi... 14 dana krstarenja, dobra zajebancija, a opet bi doslo dosta jeftinije nego se ganjati sa avionima i hotelima...
- Logovan
#216 Re: BOSNA NA SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all abo
Ako bude nagradnih igri za odlazak u Brazil majke mi treba ih sve igrati, bas sve.arshavin wrote:Hocel biti kakvih nagradnih igri,putovanje u Brazil ako posaljes kod sa cole![]()
Sto se tice sliba, naravno da nisi jedini.
- Sheriff
#217 Re: BOSNA NA SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all abo
Ako iko napuni stadion u Manausu i Cuaibi to cemo biti mi :Đ
Lud smo mi narod !
Lud smo mi narod !
- hrle1976
#218 Re: BOSNA NA SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all abo
VjecitiStudent wrote:http://www.theguardian.com/football/201 ... ed-to-know
"England were planning to stay in the Windsor Atlantica on Copacabana beach, following the Euro 2012 model of trying to give the players a feeling for the atmosphere of the tournament and encouraging them to be "good tourists" (itself a reaction to the austere, remote regime in South Africa). But when it emerged a huge fanzone was planned outside the hotel, the FA turned its attentions to the Royal Tulip hotel up the coast on São Conrado beach and hope to use the practice facilities at the nearby Urca Navy base."
4 noci bez sna za 800 i kusur €
- Petit_Beurre
#219 Re: BOSNA NA SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all abo
TAP( portugalska avio kompanija) koliko sam ja istraživao trenutno daje najjeftinije letove do brazila. Ruta je od Frankfurta do Porta pa Sao Paulo za jednu osobu oko 1100€ sa taksama. Sa smjestajem( nekim jeftinijim) moglo bi se izaći na 4000€ bez karata, do kojih je najteže doći...
Usput, čisto poređenja radi odmor na Maldivima izadje dosta jeftinije od ovoga
Usput, čisto poređenja radi odmor na Maldivima izadje dosta jeftinije od ovoga
- bingov buraz
#220 Re: BOSNA NA SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all abo
Znam ja jednog lika iz Manausa, ima i avion
Zajebanciju na stranu veliki je to zalogaj većini koji žive u BiH, dijaspora će morati osvijetliti obraz.
Kamo sreće da se može uklopiti nešto do 5 000 maraka ali nema šanse.
Zajebanciju na stranu veliki je to zalogaj većini koji žive u BiH, dijaspora će morati osvijetliti obraz.
-
kakabanja213
#221 Re: BOSNA NA SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all abo
Meni nije jasno ovo za karte za utakmicu. Zar svaki savez ne dobije odredjeni broj karata. Nije valjda da ce emglez platiti 100+ dolara d gleda BiH - Nigerija.
Meni jos ostalo da pronadjem karte. Ostalo sam rijesio. Let smjestaj.
Meni jos ostalo da pronadjem karte. Ostalo sam rijesio. Let smjestaj.
- burek_in_space
#222 Re: BOSNA NA SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all abo
Mister No se penzionisao proshle godine, chini mi se...bingov buraz wrote:Znam ja jednog lika iz Manausa, ima i avion![]()
- bingov buraz
#223 Re: BOSNA NA SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all abo
On i Rahimic generacijaburek_in_space wrote:Mister No se penzionisao proshle godine, chini mi se...bingov buraz wrote:Znam ja jednog lika iz Manausa, ima i avion![]()
- Šibicar
#224 Re: BOSNA NA SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all abo
Pa završi preko Binga,on je dobar sa Sir Oliverom a ovaj sa Grunfom,pa nek' ti Grunf napravi kakvu svemirsku letjelicu. 
- Šveđanin
#225 Re: BOSNA NA SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all abo
Do 5000 maraka jedino ako ćeš spavati u nekom parku u Riju.. A valjda znaš šta to znači.bingov buraz wrote:Znam ja jednog lika iz Manausa, ima i avion![]()
5000 eura za nekoliko utakmica, malo provoda i normalan smještaj je već realnija opcija. U stvari i malo više.