Ma hajde ba baci brigu na veseljeoglo wrote:meni glupo ovo da jedni navode primejre drugi opet njih osporavaju,onda ovi drugi navode primjere i onda ovi prvi osporavaju.
I na kraju vidis da i tu se nacionalno pitanje dodje do izrazaja,kad primejra rad,i bosnjak popise desetke ljudi srbi i hrvati osporavaju,kad hrvat popise desetke srbi i bosnjaci osprovaju,kad srbin popise svoje neke bosnjaci i hravti osporavaju.
Nema veceg Cirkusa od ljudi koji zive u BIH i njhove dijaspore svih nacionalnosti i drzave.
U ovoj drzave su u svemu nepravilnosti, zasto bi popis bio ispravan.Ali bacilo se para u sve pa moze i u ovakav popis s kojim na kraju mogu g*** obrisat jer nit ce bit relan niti relevnatan,nit ce i zasta posluzit jer ovdje niti ima plan razvoja nit ce ga bit,osi8m to sto ce se nacionalisti razbacivat po emisijama koga ima gdje kolko ....sto opet nije realan podatak s obzirom da vidimo sta se sve radi.
I sta bi? Jesu li vas popisali?
- O'zone
- Globalni moderator
#201 Re: I sta bi? Jesu li vas popisali?
-
Yug
#202 Re: I sta bi? Jesu li vas popisali?
Bogami Sejfudin Tokic bi ti sad rekao da si FASISTAoglo wrote:meni glupo ovo da jedni navode primejre drugi opet njih osporavaju,onda ovi drugi navode primjere i onda ovi prvi osporavaju.
I na kraju vidis da i tu se nacionalno pitanje dodje do izrazaja,kad primejra rad,i bosnjak popise desetke ljudi srbi i hrvati osporavaju,kad hrvat popise desetke srbi i bosnjaci osprovaju,kad srbin popise svoje neke bosnjaci i hravti osporavaju.
Nema veceg Cirkusa od ljudi koji zive u BIH i njhove dijaspore svih nacionalnosti i drzave.
U ovoj drzave su u svemu nepravilnosti, zasto bi popis bio ispravan.Ali bacilo se para u sve pa moze i u ovakav popis s kojim na kraju mogu g*** obrisat jer nit ce bit relan niti relevnatan,nit ce i zasta posluzit jer ovdje niti ima plan razvoja nit ce ga bit,osi8m to sto ce se nacionalisti razbacivat po emisijama koga ima gdje kolko ....sto opet nije realan podatak s obzirom da vidimo sta se sve radi.
- Drvosjeca iz Dejcica
#203 Re: I sta bi? Jesu li vas popisali?
Ja sam u iskušenju, nakon svih ovih informacija o nepravilnostima i javašluku popisa, da odbijem da dam informacije popisivačima, tj. da bojkotujem popis dok se ne isprave nepravilnosti i organizuje popis od nezavisne organizacije ili kompanije iz vana.
- torcida
#204 Re: I sta bi? Jesu li vas popisali?
pa nije bljeskov uradak već je isti prenešen....Havatar wrote:Samo vidis izvor bljesak.info i sve ti je jasnosinuhe wrote:Treba na miru obaviti popis a ne praviti cirkusKakvih 27 djece, pa mora priloziti neke dokumente valjda.
- Neradnik
#205 Re: I sta bi? Jesu li vas popisali?
popishali me nisu popisali jesu
izjasnik se ko bosnjak sa pala.
izjasnik se ko bosnjak sa pala.
- Havatar
#206 Re: I sta bi? Jesu li vas popisali?
Ako si toliko naivan da te lazne informacije o nepravilnostima pokolebaju de se popises onda slobodno nemoj.Drvosjeca iz Dejcica wrote:Ja sam u iskušenju, nakon svih ovih informacija o nepravilnostima i javašluku popisa, da odbijem da dam informacije popisivačima, tj. da bojkotujem popis dok se ne isprave nepravilnosti i organizuje popis od nezavisne organizacije ili kompanije iz vana.
- sinuhe
#207 Re: I sta bi? Jesu li vas popisali?
Novinari i svakakvi saneri. Najveci isprdci. Pustite ljude da rade svoj posao 
-
Yug
#208 Re: I sta bi? Jesu li vas popisali?
http://www.oslobodjenje.ba/vijesti/bih/ ... e-u-kafaniHavatar wrote:Ako si toliko naivan da te lazne informacije o nepravilnostima pokolebaju de se popises onda slobodno nemoj.Drvosjeca iz Dejcica wrote:Ja sam u iskušenju, nakon svih ovih informacija o nepravilnostima i javašluku popisa, da odbijem da dam informacije popisivačima, tj. da bojkotujem popis dok se ne isprave nepravilnosti i organizuje popis od nezavisne organizacije ili kompanije iz vana.
- Havatar
#209 Re: I sta bi? Jesu li vas popisali?
I sta ces sa ovimYug wrote:http://www.oslobodjenje.ba/vijesti/bih/ ... e-u-kafaniHavatar wrote:Ako si toliko naivan da te lazne informacije o nepravilnostima pokolebaju de se popises onda slobodno nemoj.Drvosjeca iz Dejcica wrote:Ja sam u iskušenju, nakon svih ovih informacija o nepravilnostima i javašluku popisa, da odbijem da dam informacije popisivačima, tj. da bojkotujem popis dok se ne isprave nepravilnosti i organizuje popis od nezavisne organizacije ili kompanije iz vana.
-
Yug
#210 Re: I sta bi? Jesu li vas popisali?
Necu nista Ja,vec oni kojima je to posao
"Materijal je oduzet jednoj djevojci popisivaču, dok je druga djevojka, nekoliko minuta prije dolaska Muminovićeve, izašla iz lokala sa popunjenim popisnim listama."
"Materijal je oduzet jednoj djevojci popisivaču, dok je druga djevojka, nekoliko minuta prije dolaska Muminovićeve, izašla iz lokala sa popunjenim popisnim listama."
-
Black111
#211 Re: I sta bi? Jesu li vas popisali?
Kako preko telefona? Pa naravno da ne bi smijeli. Svasta.Black swan wrote:koji je ovo cirkus evo preko telefona se popisujem
jebote država![]()
![]()
Meni zakazali u 12 a evo jos ih nema. Cekam do 12 i pol, ne dodju li nek me traze poslije.
-
Yug
#212 Re: I sta bi? Jesu li vas popisali?
Sta ti imaju dolaziti ,reci na telefon jesil Binsr,Vatahr,Snjakbo,a ostalo nek pisu sta hoceBlack111 wrote:Kako preko telefona? Pa naravno da ne bi smijeli. Svasta.Black swan wrote:koji je ovo cirkus evo preko telefona se popisujem
jebote država![]()
![]()
Meni zakazali u 12 a evo jos ih nema. Cekam do 12 i pol, ne dodju li nek me traze poslije.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#213 Re: I sta bi? Jesu li vas popisali?
čita mi pitanje ukućanin a ja odgovaram preko telefona da se cura ne bi vraćala večeras i da se sve obavi danas
- cyprus
#214 Re: I sta bi? Jesu li vas popisali?
Ja se samo nadam da će bar osnovni podaci (npr. da li popisana osoba postoji i da li živi u BiH) biti provjeravani, a da će zajebanti biti drastično kažnjeni... Ali znajući našu državu, neće bit nikom ništa...
- Havatar
#215 Re: I sta bi? Jesu li vas popisali?
U Srbiji popisivaci su preskocili cijelo naselje i nisu uopste dolazili da popisuju ljude iz tog naselja pa nije ponisten popis, u Hrvatskoj postojale masovne neravilnosti pa opet valjan popis a jedino u Bosni zbog toga sto se vidi da Bosnjaci nisu nasjeli na propagandu mora da se ponistiYug wrote:Necu nista Ja,vec oni kojima je to posao
- cyprus
#216 Re: I sta bi? Jesu li vas popisali?
Čuj nisu nasjeli? Znači, Tokić džaba vazio?Havatar wrote:U Srbiji popisivaci su preskocili cijelo naselje i nisu uopste dolazili da popisuju ljude iz tog naselja pa nije ponisten popis, u Hrvatskoj postojale masovne neravilnosti pa opet valjan popis a jedino u Bosni zbog toga sto se vidi da Bosnjaci nisu nasjeli na propagandu mora da se ponistiYug wrote:Necu nista Ja,vec oni kojima je to posao
Last edited by cyprus on 03/10/2013 12:21, edited 1 time in total.
-
Yug
#217 Re: I sta bi? Jesu li vas popisali?
Sto,mora na koncert Ace Lukasa.Black swan wrote:čita mi pitanje ukućanin a ja odgovaram preko telefona da se cura ne bi vraćala večeras i da se sve obavi danas
- Havatar
#218 Re: I sta bi? Jesu li vas popisali?
I stanovnici Sarajeva ce biti svoji kao i stanovnici Banjalukecyprus wrote:Čuj nisu nasjeli? Znači, Tokić džaba vazio?Havatar wrote:U Srbiji popisivaci su preskocili cijelo naselje i nisu uopste dolazili da popisuju ljude iz tog naselja pa nije ponisten popis, u Hrvatskoj postojale masovne neravilnosti pa opet valjan popis a jedino u Bosni zbog toga sto se vidi da Bosnjaci nisu nasjeli na propagandu mora da se ponistiYug wrote:Necu nista Ja,vec oni kojima je to posao
- Pasiflora
#219 Re: I sta bi? Jesu li vas popisali?
Pa sto si pristao na to?Black swan wrote:čita mi pitanje ukućanin a ja odgovaram preko telefona da se cura ne bi vraćala večeras i da se sve obavi danas
- žuta lala
#220 Re: I sta bi? Jesu li vas popisali?
Evo i mene popisaše prije nekoliko minuta. Kulturan popisivač, vidi se da zna šta radi, rekao da je ovo najljubaznije domaćinstvo u kojem je bio, nigdje ga niko nije ponudio sokom i kolačima. (Malo me to iznenadilo, ja mislila da smo mi gostoljubiv narod, al' valjda ljudima na vrh glave sve vezano za popis, pa ni ne nude).
Rekao je da niko ne provjerava ništa za imovinu, tj. možeš staviti da imaš koliko god duluma zemlje, niko te ne smije pitati ništa vezano za to.
Rekao je da niko ne provjerava ništa za imovinu, tj. možeš staviti da imaš koliko god duluma zemlje, niko te ne smije pitati ništa vezano za to.
- cyprus
#221 Re: I sta bi? Jesu li vas popisali?
Naravno da će... Svi smo mi prvenstveno svoji... Robovlasništvo davno ukinuto...Havatar wrote:I stanovnici Sarajeva ce biti svoji kao i stanovnici Banjalukecyprus wrote:Čuj nisu nasjeli? Znači, Tokić džaba vazio?
- mO k3
#222 Re: I sta bi? Jesu li vas popisali?
Ti pričaš jedno na telefonu ,on/a piše drugo....Black swan wrote:dakle popisuje me![]()
a lična kod mene nisam pored popisivača
jel ovo regularno???
Pa ti vidi jeli regularno
- BHCluster
#223 Re: I sta bi? Jesu li vas popisali?
Imam pitanje u vezi kada sve je zavrseno i te se popisnice budu svele na jeno mjesto, dali onda se podatci prikupljaju u Bosni i Hercegovini pa salju u Izrael na analizu i sortiranje ili popisnice idu tamo?
-
Black111
#224 Re: I sta bi? Jesu li vas popisali?
A jesu profesionalni svaka cast.
A naivno je i bilo za ocekivati nesto bolje.
-
Black111
#225 Re: I sta bi? Jesu li vas popisali?
Ajde ti nju fino prijavi.Black swan wrote:čita mi pitanje ukućanin a ja odgovaram preko telefona da se cura ne bi vraćala večeras i da se sve obavi danas