Nova Mercedes Benz S klasa isporučena kupcu u BiH!!!!!!
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- johntra
#201 Re: Nova Mercedes Benz S klasa isporučena kupcu u BiH!!!!!!
procurile su slike nove C klase, ima jedno pola godine...
-
jefferson
#202 Re: Nova Mercedes Benz S klasa isporučena kupcu u BiH!!!!!!
Bilo je krajnje vrijeme da povuku sa trzista ovaj "srot" sto sad prodaju!avantgarde wrote:U Januaru 2014 dolazi Nova C Klassa...
http://www.t-online.de/auto/neuheiten/i ... nraum.html
Kvaliteta kokpita, pogotovo one prve serije prije faceliftinga je tamo negdje u klasi Honde Civic, s tim sto Cvic ima dosta vise mjesta na prednjim sjedistima
- Better Man
#203 Re: Nova Mercedes Benz S klasa isporučena kupcu u BiH!!!!!!
Ovakav display je i u nove B i A klase i ne vjerujem da će ga uvlačiti unutra u nekad nekom redizajnu. Meni je baš dobar ovakav display.avantgarde wrote:sta reci?!...ma lijep,prelijep,bas mi se svidja onakav cockpit,samo je navigacija ruzna,ali to je vjeovatno prodajni trik,na faceliftingu ce se navi naci unutra kao i kod prethodnika...to je moja pretpostavka...i lose je sto ce motori najvjerovatnije biti uglavnom sa 4 cilinda..hmm..
Last edited by Better Man on 25/10/2013 21:41, edited 1 time in total.
- avantgarde
#204 Re: Nova Mercedes Benz S klasa isporučena kupcu u BiH!!!!!!
jefferson wrote:Bilo je krajnje vrijeme da povuku sa trzista ovaj "srot" sto sad prodaju!avantgarde wrote:U Januaru 2014 dolazi Nova C Klassa...
Kvaliteta kokpita, pogotovo one prve serije prije faceliftinga je tamo negdje u klasi Honde Civic, s tim sto Cvic ima dosta vise mjesta na prednjim sjedistima
sta hoces reci na ovo?...pogledaj malo,ovaj auto je C klasa iz 2007 godine,znaci prvi novi model,bez liftinga,znaci srednja klasa auta...pogledaj koju eleganciju zraci ovaj Navi prilikom paljenja motora,kod mene kad palim motor ovako se prezentira navisistem i to je bio jos jedan od razloga sto sma kupio i drugi isti auto,samo mladji naravno i sa faceliftingom(2010)..
BMW 3 prethodnik i njegova unutrasnjost su prilicno ruzni,posebno onaj sa onom jeftinom srebrnom jeftinom plastikom,imaju dvije mustre,jedna je jos vise ruzna...znam vrlo dobro da su na nekim takvim autima cijene i po tri puta sanjivane da bi se prodao ali je jedva nekako islo,ruzno ko djavo,iako su imali dobre motore 6 cil. disel 325 ili 330...znam pouzdano jer sma i sam bacao pogled na ta auta i uvijek su bili opet tu,neprodati..ja ti pricam iz prakse,ti ces meni opet teoriju ako i uvijek,nebitno..
e sad,ako cemo po pravdi Audi je unutra ljepsi od MB ili BMW...to je tako,za spolajsnjost ne bih nista rekao...medjutim,ako uzmemo u obzir najnoviji A6,ovaj koji je tek nekih 2 godine na trzistu,taj Audi ima slican sistem poput C klase pokretnog navija koji pri paljenju motora izlazi s tim sto to kod A6(a A6 je za klasu luksiúzniji auto od C klase,to znamo ,jel tako
ali u sustini me zaboli cosak za sve njih...vozim ono sto mogu sebi priustit i ono sto mislim da je najbolje
-
- avantgarde
#205 Re: Nova Mercedes Benz S klasa isporučena kupcu u BiH!!!!!!
mozda sam se pogresno izjasnio,nije da je ruzan u tom smislu ali je tu nekako kao da visi,iako je opticki gledano lijep...a mozda sam i ja sam kriv jer sam navikao na ovu Navigaciju sa izvlacenjem automatskim iz kucista pa je i to razlog...Better Man wrote:Ovakav display je i u nove B i A klase i ne vjerujem da će ga uvlačiti unutra u nekad nekom redizajnu. Meni je baš dbar ovakav display.avantgarde wrote:sta reci?!...ma lijep,prelijep,bas mi se svidja onakav cockpit,samo je navigacija ruzna,ali to je vjeovatno prodajni trik,na faceliftingu ce se navi naci unutra kao i kod prethodnika...to je moja pretpostavka...i lose je sto ce motori najvjerovatnije biti uglavnom sa 4 cilinda..hmm..
-
jefferson
#206 Re: Nova Mercedes Benz S klasa isporučena kupcu u BiH!!!!!!
e to je kljuc, elegancija navigacijskog sistemasta hoces reci na ovo?...pogledaj malo,ovaj auto je C klasa iz 2007 godine,znaci prvi novi model,bez liftinga,znaci srednja klasa auta...pogledaj koju eleganciju zraci ovaj Navi prilikom paljenja motora,kod mene kad palim motor ovako se prezentira navisistem i to je bio jos jedan od razloga sto sma kupio i drugi isti auto,samo mladji naravno i sa faceliftingom(2010)..
BMW 3 prethodnik i njegova unutrasnjost su prilicno ruzni,posebno onaj sa onom jeftinom srebrnom jeftinom plastikom,imaju dvije mustre,jedna je jos vise ruzna...znam vrlo dobro da su na nekim takvim autima cijene i po tri puta sanjivane da bi se prodao ali je jedva nekako islo,ruzno ko djavo,iako su imali dobre motore 6 cil. disel 325 ili 330...znam pouzdano jer sma i sam bacao pogled na ta auta i uvijek su bili opet tu,neprodati..ja ti pricam iz prakse,ti ces meni opet teoriju ako i uvijek,nebitno..
e sad,ako cemo po pravdi Audi je unutra ljepsi od MB ili BMW...to je tako,za spolajsnjost ne bih nista rekao...medjutim,ako uzmemo u obzir najnoviji A6,ovaj koji je tek nekih 2 godine na trzistu,taj Audi ima slican sistem poput C klase pokretnog navija koji pri paljenju motora izlazi s tim sto to kod A6(a A6 je za klasu luksiúzniji auto od C klase,to znamo ,jel tako) izgleda jadno i nikako,da se razumijemo-navi je lijep,to stoji,ali enma nista od one elegancije prilikom paljenja motora kao kod MB C klase koji je za klasu nizerangiran auto u odnosu na A6 plus sto je MB jos 2007 godine imao taj sistem koji odise elegancijom u jednom srednjeklasnom autu!..
ako ne skontas,procitaj dva puta
hahha
Nasa sreca da ti vozas Mercedesa, inace mi ostali ne bi pojma imali sta je to
-
klixo
#207 Re: Nova Mercedes Benz S klasa isporučena kupcu u BiH!!!!!!
Ono sto sam vidio po slikama na raznim portalima nigdje veze , dapace sadasnji fejslift model je dosta ljepsi , po meni pogotovo ako uzmemo u obzir coupe koji je neuporedivo ljepsi od bilo kojeg konkurentskog coupea.avantgarde wrote:U Januaru 2014 dolazi Nova C Klassa...
- avantgarde
#208 Re: Nova Mercedes Benz S klasa isporučena kupcu u BiH!!!!!!
klixo wrote:Ono sto sam vidio po slikama na raznim portalima nigdje veze , dapace sadasnji fejslift model je dosta ljepsi , po meni pogotovo ako uzmemo u obzir coupe koji je neuporedivo ljepsi od bilo kojeg konkurentskog coupea.avantgarde wrote:U Januaru 2014 dolazi Nova C Klassa...
ja bih se lako slozio s tim,al nemoj da Jeferson ovo procita,bilo bi frke,sve sto nije bendzo nije dobro
-
jefferson
#209 Re: Nova Mercedes Benz S klasa isporučena kupcu u BiH!!!!!!
Nije tacno, ja mislim da su Actros modeli mercedesa vrhunski u svojoj klasiavantgarde wrote:klixo wrote:Ono sto sam vidio po slikama na raznim portalima nigdje veze , dapace sadasnji fejslift model je dosta ljepsi , po meni pogotovo ako uzmemo u obzir coupe koji je neuporedivo ljepsi od bilo kojeg konkurentskog coupea.avantgarde wrote:U Januaru 2014 dolazi Nova C Klassa...
ja bih se lako slozio s tim,al nemoj da Jeferson ovo procita,bilo bi frke,sve sto nije bendzo nije dobro...
![]()
-
Mr.Fundamental
- johntra
-
Djubre_
#212 Re: Nova Mercedes Benz S klasa isporučena kupcu u BiH!!!!!!
Sjede momak i cura u golfu 2..
Pita cura momka.. zasto ti svijetli ta lampica od goriva..
Kaze momak.. ma to.. nisi dobro vrata zatvorila..
Merc je stroj ne pametujte!
Sent from my SAMSUNG-SGH-I747 using Tapatalk 2
Pita cura momka.. zasto ti svijetli ta lampica od goriva..
Kaze momak.. ma to.. nisi dobro vrata zatvorila..
Merc je stroj ne pametujte!
Sent from my SAMSUNG-SGH-I747 using Tapatalk 2
- avantgarde
#213 Re: Nova Mercedes Benz S klasa isporučena kupcu u BiH!!!!!!
mrsko mi otvarat novu temu pa cu napisat ovdje ako nije frka,ako jeste onda zna se sta slijedi..
Juce mu je bila Premijera,Nova C klasa 2014...

http://www.b92.net/news/pics/2013/12/16 ... x42585.jpg

iskreno receno,dobar je,onaj woow-efekt je zagarantovan..

-
staradis
#214 Re: Nova Mercedes Benz S klasa isporučena kupcu u BiH!!!!!!
Jos jedno auto koje nikad necu imati ahahaha
- avantgarde
#215 Re: Nova Mercedes Benz S klasa isporučena kupcu u BiH!!!!!!
pa nemamo ni Paris ili Sejsele,pa opet volimo tamo otici makar vidjet...i to je nesto,ne mora se sve imat..staradis wrote:Jos jedno auto koje nikad necu imati ahahaha
-
staradis
#216 Re: Nova Mercedes Benz S klasa isporučena kupcu u BiH!!!!!!
Muka iz mene progovara
- Industrialyzer
#217 Re: Nova Mercedes Benz S klasa isporučena kupcu u BiH!!!!!!
avantgarde wrote:mrsko mi otvarat novu temu pa cu napisat ovdje ako nije frka,ako jeste onda zna se sta slijedi..![]()
![]()
Sta bolan juce premijera, ja je prije 15 dana vozio u susjednoj nam zemlji, vec ih par prodato
-
citroen xm
#218 Re: Nova Mercedes Benz S klasa isporučena kupcu u BiH!!!!!!
Sviđa mi se unutrašnjost sa slike. Jedino mi ovaj centralni displej izgleda kao da mu nije mjesto tu. Kao da je neko ponio navigaciju od kuće i tu je prikačio.
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#219 Re: Nova Mercedes Benz S klasa isporučena kupcu u BiH!!!!!!
Slazem se.citroen xm wrote:Sviđa mi se unutrašnjost sa slike. Jedino mi ovaj centralni displej izgleda kao da mu nije mjesto tu. Kao da je neko ponio navigaciju od kuće i tu je prikačio.
Mene interesuje,je li ona stalno stoji ovako ili se negdje sakrije kad je auto ugasen?
Inace i prosla C klasa mi je bila odlicna,ova mi je beton.
- Quaresma
#220 Re: Nova Mercedes Benz S klasa isporučena kupcu u BiH!!!!!!
Ta stvar je tubi nigdje ne mrda
Inace fina nova c klasa, ali ja vise volim onu prethodnu generaciju
Jos da je u njoj ova unutrasnjost iz nove gen. Uh
Sent from my Lumia 1020 using Tapatalk
Inace fina nova c klasa, ali ja vise volim onu prethodnu generaciju
Jos da je u njoj ova unutrasnjost iz nove gen. Uh
Sent from my Lumia 1020 using Tapatalk
- ElRe
#221 Re: Nova Mercedes Benz S klasa isporučena kupcu u BiH!!!!!!
Mercedes je daleko od Audia kada je kvalitet enterijera u pitanju. Nova C klasa izgleda kao igracka.
Inace, u Auto Motor und Sport su ocjenjivali kvalitet sastavljanja automobila i nova A klasa je bila ubjedljivo najgora u premium segmentu (A3 najbolji, Lexus CT i serija 1 poravnati i A klasa na kraju). Zamjeraju vidljiva mjesta varova i lijepljenja i neprecizne spojeve.
Inace, u Auto Motor und Sport su ocjenjivali kvalitet sastavljanja automobila i nova A klasa je bila ubjedljivo najgora u premium segmentu (A3 najbolji, Lexus CT i serija 1 poravnati i A klasa na kraju). Zamjeraju vidljiva mjesta varova i lijepljenja i neprecizne spojeve.
- saiks
#222 Re: Nova Mercedes Benz S klasa isporučena kupcu u BiH!!!!!!
C klasa u autolineu se prodaje vec 5 dana,cijena 92 000km
Da li ste znali,da serijski rezervoar goriva u ovoj c klasi dodje sa zampremninom od 41 litar,sve dalje nadoplata. Jos ce malo biti,dobijes jedno sjedalo,sve ostalo nadoplata
Da li ste znali,da serijski rezervoar goriva u ovoj c klasi dodje sa zampremninom od 41 litar,sve dalje nadoplata. Jos ce malo biti,dobijes jedno sjedalo,sve ostalo nadoplata
- Qler
#223 Re: Nova Mercedes Benz S klasa isporučena kupcu u BiH!!!!!!
ElRe wrote:Mercedes je daleko od Audia kada je kvalitet enterijera u pitanju. Nova C klasa izgleda kao igracka.
U auto moto und sport a6 audi je bio bolji od okca samo zato jer je imao veci otvor na gepeku. U svemu drugom losiji, ali zbog toga je pobijedio na testu... audi da na govnon stavi znak, pobijedio bi u uporednom testu sa rolsom u ams-u...
-
citroen xm
#224 Re: Nova Mercedes Benz S klasa isporučena kupcu u BiH!!!!!!
A ja bih opet u skoro svim klasama kod novog auta uvijek išao na Merc i BMW prije Audija. Bez obzira na tom manjem kvalitetu o kome pričate.
- basicm
#225 Re: Nova Mercedes Benz S klasa isporučena kupcu u BiH!!!!!!
C klasa i kvaliteta su vec odavno posvadjani pojmovi, mozda ova nova nesto pokaze.
A S klasa je babo svima u tom segmentu, dzaba emocije, ne moze joj niko osporiti da je limuzina.
Sent from my iPhone using Tapatalk
A S klasa je babo svima u tom segmentu, dzaba emocije, ne moze joj niko osporiti da je limuzina.
Sent from my iPhone using Tapatalk