U vezi Lihtenstajna...sta reci pametno?
Bitno je jedino da od samog pocetka nasi udju sa 100%, da se ne razmislja o 90 minuta, nego daj golove odmah, a poslije moze lako. S njima naravno uci u totalno ofanzivnoj formaciji. Bitno bi bilo da imamo sve ofanzivne igrace na raspologanju.
Sto se Litvanije...nekako su mi ostali u sjecanju kao tezi protivnici od Latvije, ali se uopste ne mogu sjetiti te utakmice. Bilo bi dobro da nam neko postavi snimak iste cisto radi podsjecanja.
Sto se tice Grcke i Slovacke. Kontam, Grci su se pravo zajebali sto barem protiv Lihtenstajna nisu uspjeli popraviti gol razliku. Mislim, trebaju ti golovi, imas dva meca sa Lihtom da to popravis, i onda jedva das gol 20 minuta pred kraj.

Isto tako kontam, jebemu, Grcka nije kiksala nijednu jedinu utakmicu. Sve su dobili osim dvomeca sa nama. Pa majku mu znaju li oni za kiks ikako? Da li je moguce da jedna reprezentacija, a da nije Spanija, kiksa bar ijednu slabiju utakmicu? Pa mislim ono... Trenutno su drugi sa 19, daleko najbolje rangirana drugoplasirana repka. Da li Ako oni uzmu Slovacku, sto je najvjerovatniji ishod, sa 3 boda protiv Lihta oni ce zavrsiti kvalifikacije sa 25 bodova!! Ja mislim da se "nikad" nije desilo da jedna repka zavrsi sa samo 5 bodova manje od maksimalnih 30 i opet bude tek druga?! Da li neko moze izvuci taj podatak? Zamisli tog peha jebote. To me u neku ruku i plasi, jer kontam da ce se nekako tesko to desiti da ekipa sa 25 boba ne bude prva, a to onda mozemo biti i mi.
Zato, dosta nade polazem u Slovake.

Bilo bi jebiga lose da mi moramo u Litvi igrati na pobjedu.
Jos mjesec dana strepnje. Sad kad smo na korak od plasmana, adrenalin se puni do vrha.