Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
skuterrr wrote:vidim ,isto ko i Lepog Miću pa pišeš svašta naguglano , a frajer živio na Čengić Vili kod kotlovnice ,eto ti iz prve ruke ..poznajem ga lično
<ne provaljuj se više živ bio... MIća se rodio i odrastao u Hrasnici, radio kao konobar na Vrelu Bosne.. Pisalo se ovdje i da je iz nekog sela kod Kalinovika, što nije tačno. Da li je pred rat živo na Č vili, ne znam.. prije mislim da je pobrkano i to , jer je izlazio kod Šerbe u kafić često. To ništa na google ne piše, ili bar sumnjam da piše. Zato se ne blamiraj
electric wrote:pozz za trecu smjenu
ima li kakvih informacija hoce li GOSPODA da ulazi na ovu farmu ili ne?
Nema Igbale, nema treće smjene.
Čisto sumnjam da će veteran Ekrem u peticu, mada se priča da bi u petak trebao sa Vendijom ući na imanje.
Vendi već ima sukob sa Jelenom Golubović, i s njenim ulaskom počinje prava Farma. http://www.svetplus.com/vesti/31718/far ... -golubovic
Altsa wrote:chetnik vec nagazio Edina...sto li boze ...inace Edin i Zu su jedini iz bosne i ako je Edin veci dio zivota zivio van bosne...ovog chetnika ne racunam
Ako misliš na onog odbojkaša čini mi se da je Srbin 1/1 ili se bar tako izjašnjava.
a musliman sigurno nije kad mu se sin zove Aleksa a i nisam rekao da je musliman vec da je iz bosne s obzirom da je roden u bihacu