Živiš u prošlosti, ona se ne ponavlja tako doslovno. Cenim da je rat više u tvom interesu ovaj put nego bilo koga iz Beograda. Ne možeš uvek nalaziti opravdanja u drugima, budi muško i izađi otvoreno sa stavom: želim rat, želim preustroj BiH!
[/quote]
pritvori malo vrata salona ,priomaha je

..tipicno izvrstanje cinjenica i sustine...
Koliko je bosnjackom narodu i meni kao pojedincu do rata i osvete,uzmi primjer Srebrenice i vidi koliko je nakon 18 goddina bilo osveta za istu...zato ne salonci bezveze..
Nije meni a vjerovatno vecini naroda u interesu rat,ali je tebi vjerovatno u interesu,da rusenje moje drzave i fasizam koji zivi u malom ausvicu kojeg podrzava srbija konstantno,da se na isti ne odgovara silom kao krajnjim sredstvom,nego da se slegne ramenima i stvori velika srbija mirnim putem jer se nema snage za vojnu akciju kao 90-tih....velikosrbi sa dodikom na celu prijete raspadu i unistenju BIH,negiraju bosanski jezik,sirom malog ausvica cetnicke parade i fasisticke pjesme,i ti se nasao da zmiris na sve to,a moju osudu istih smatras ratnim poklicem..
ja zelim ukidanje aparthejda,e sad ako taj aparthejd podrzava 90% jednog naroda,pa ispada kad se boris protiv aparthejda da se boris protiv jednog naroda i mrzis isti ,je do tog naroda i njihovih vodja,a ti to ne mozes da progutas...
Moze cosic rahat umrijet,podmladak je tu