Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
530i wrote:Nemojte ljudi, čovjek se razumije u poslovanje i Pežoa i VW-a, on zna najbolje...
Šta ti voziš a...
Dovoljno vozio vw da ga neću više kupovati, osim ako ne uvedu neku akciju plati jedan dobiješ dva. A i iskustvo sa Pežoom je vrlo dobro, ne idealno, ali vrlo dobro. Udobna, komforna i pouzdana auta uz redovno održavanje i naravno kupovinu normalnog auto, ako je u pitanju polovno.
Prijedlog za auto do 10 000KM?
- tek polozio ispit.
- treba mi porodicni auto
- nevjerujem da cu voziti puno km godisnje
- auto bi zamjenio nakon 2-3 godine
skyhs0168 wrote:Prijedlog za auto do 10 000KM?
- tek polozio ispit.
- treba mi porodicni auto
- nevjerujem da cu voziti puno km godisnje
- auto bi zamjenio nakon 2-3 godine
S obzirom da znam čija je, cijena nije toliko visoka...jer je sve tako, kako je napisano...
@sorcerer, mislim da je ova smeđa desetka bila nekad ranije u gradu ili se varam?
johntra wrote:S obzirom da znam čija je, cijena nije toliko visoka...jer je sve tako, kako je napisano...
@sorcerer, mislim da je ova smeđa desetka bila nekad ranije u gradu ili se varam?
Taman da ga je u pamuku drzao poskupo je. Auto ulazi u desetu godinu zivota, sto nije malo.
Vec sam pisao da je brat uzeo proljetos Lagunu II Ph2 1.9 dci, 96 kw, 2007. u Svicarskoj i sa svim davanjima kod nas na cesti ga nije ovoliko izasla.
Ja sam se jednom zajebo uzeo megane 1.9dci 5 vrata, u 3 mjeseca keširo 500 KM na popravke i cim sam imao prvu priliko prodao ga ha ya nece on mene jebavat....inace koliko god vam on ljepo i udobno izgledao, vjerujte mi zaboljet ce vas glava..pa vi izvolite, ja sam rekao renault nikad vise..
Optimist wrote:
Taman da ga je u pamuku drzao poskupo je. Auto ulazi u desetu godinu zivota, sto nije malo.
Vec sam pisao da je brat uzeo proljetos Lagunu II Ph2 1.9 dci, 96 kw, 2007. u Svicarskoj i sa svim davanjima kod nas na cesti ga nije ovoliko izasla.
Generalno, cijena Lagunama jeste pala, tako da FL verzije idu i za manju cijenu od ove...ne prodajem auto, boli me briga, samo znam da bi se radije odlučio za ovu, jer znam čija je, nego na nekog mačka u vreći preko grane...naravno, sumnjam da je i ovo fiksna cijena, vjerovatno se da spustiti još...
To ljudi cesto grijese. Radije ce uzwti godinu mladje, a nista mu se ne zna, nego za iste pare provjereno i odrzavano auto... a cesto se desi da taj dpdje jos suplje kad se poslije par mjeseci pokaze auto...
Samo jos kod nas ljudi vjeruju da auta sa TDI, HDI, dCi, CDTI motorima u razvijenim zemljama prelaze oko 12-15.000 km godisnje u prosjeku... I da ih gore voze samo babe, casne sestre, i dede sa kracom desnom nogom... Pa polete na nezagrnut mezar sa "original" 147.000km iz 2001... I onda auto ne valja jer se pocne kvariti na 153.000km...
Da bi ti se to stvarno isplatilo trebaš imati nekog pouzdanog da ti tamo odabere i kupi auto. Ti onda čim odeš preuzimaš dobro auto. Ovako ako ideš na slijepo da tražiš troškovi će ti biti veliki.