Sigurno ti je veliko ime... garant Sefika ili Sabaheta...plain vanilla wrote:nisam jaKID wrote:Ima li neko od ovih 30+ a da nije ko klinac imao majicu sa svojim imenom..
¤¤¤ Sent from my Tapatalk ¤¤¤
Sigurno ti je veliko ime... garant Sefika ili Sabaheta...plain vanilla wrote:nisam jaKID wrote:Ima li neko od ovih 30+ a da nije ko klinac imao majicu sa svojim imenom..
kako je Sefika veliko ime? pa samo 6 slova imaKID wrote:Sigurno ti je veliko ime... garant Sefika ili Sabaheta...plain vanilla wrote:nisam jaKID wrote:Ima li neko od ovih 30+ a da nije ko klinac imao majicu sa svojim imenom..
U kako sam to gotiviokakavdanakneiskustvu wrote:Tup-zvek-skajlaf wrote:Evo jos serija (bez mainstream kao dinastija, dalas, klinika svarcvald, alo alo, mucke, itd.)
Automan, Cagney and Lacey, sledge hammer, kodzak, galaktika, svemirska krstarica, dark justice ("justice is maybe blind, but it can see in the dark")
a midnight call sa jackom killianom?
Ja porucivo onda igrice iz BegisaKID wrote:Joooj dok jednom nisam bacio starom pod noge...Altsa wrote:A pikado na koji se stave kapisle
Kakav sam degenek mogao dobiti...![]()
A tek Comodorac...
Pa kad se poremeti glava na kasetofonu i neće da učita igricu..
Pa onda uzmeš šarafciger i štimaš...
Ja sam koristio mamin šarafciger iz njenog kompleta Bagat šivaće mašine..

E kako si se ove serije sjetio svaka ti cast.Sabirni centar wrote:
Joooj divi fajerke... bravo..dječak sa šibicama wrote:
Hehe.. dobar... ja kad se osisam bilo me stid da izadjem napolje da me raja vidi... a uvijek me sisali isto.. "na pionirski"..Sabirni centar wrote:Kada bi se neko ošišao slijedila bi "čvoka, sefta, čvrga.."
Vjeruj mi da sam neki dan razmisljao o ovoj seriji.Ripicipi wrote:
Najezim se kad muzika pocne
mike torello i ray luca... meni najdraza serija...Ripicipi wrote:
Najezim se kad muzika pocne

plain vanilla wrote:nisam jaKID wrote:Ima li neko od ovih 30+ a da nije ko klinac imao majicu sa svojim imenom..
Creasy wrote:
insomnia78 wrote:Joj ovog se isto morate sjetiti:-)
http://www.youtube.com/watch?v=XXgIIp29RJ8
s' moje sokoćalo