Europa league 2013/14

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Ave, Nijaz!

#201 Re: UEFA Europa League

Post by Ave, Nijaz! »

Kumerle wrote:Liverpool i Fulham moraju spasiti cast Engleskog fudbala ciju uefa i sudci dominaciju zele na silu da prekinu! Moraju biti svjesni da ce veceras biti puno gresaka sudija u korist protivnika prije svega mislim na utakmicu u Njemackoj!
Upravo to, sudije ce biti naklonjene Svabama, a razlog je jednostavan.
Znamo da se Platiniju blizi kraj mandata, a Europa mu je ponudila da nece imati protukandidata na izborima za predsjednika, te se ujedinila s ciljem da sprijeci dominaciju Engleza, tako sto su potplatili Platinija koji je inace mrzitelj plemenitih Engleza i cilj mu je unistiti nas fudbal.

E, nece moci, nisu ni s puskom mogli, nece ni ovako.

Come on Fulham!
Point.

#202 Re: UEFA Europa League

Post by Point. »

Nijaze ba ne odgovori mi ti odakle si rodom? :zoka:
Tomahawk11
Globalni moderator

#203 Re: UEFA Europa League

Post by Tomahawk11 »

Ave, Nijaz! wrote:
Kumerle wrote:Liverpool i Fulham moraju spasiti cast Engleskog fudbala ciju uefa i sudci dominaciju zele na silu da prekinu! Moraju biti svjesni da ce veceras biti puno gresaka sudija u korist protivnika prije svega mislim na utakmicu u Njemackoj!
Upravo to, sudije ce biti naklonjene Svabama, a razlog je jednostavan.
Znamo da se Platiniju blizi kraj mandata, a Europa mu je ponudila da nece imati protukandidata na izborima za predsjednika, te se ujedinila s ciljem da sprijeci dominaciju Engleza, tako sto su potplatili Platinija koji je inace mrzitelj plemenitih Engleza i cilj mu je unistiti nas fudbal.

E, nece moci, nisu ni s puskom mogli, nece ni ovako.

Come on Fulham!
Treba unaprijed obezbijediti alibi u slucaju poraza :bih:
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#204 Re: UEFA Europa League

Post by Admir_1984 »

Point. wrote:Nijaze ba ne odgovori mi ti odakle si rodom? :zoka:
Britanac ili kako se naziva engleski musliman
Ave, Nijaz!

#205 Re: UEFA Europa League

Post by Ave, Nijaz! »

Iz engleske zemlje Hercegovine.
Zmijuga loma

#206 Re: UEFA Europa League

Post by Zmijuga loma »

Admir_1984 wrote:
Britanac ili kako se naziva engleski musliman
:lol: :lol:
Point.

#207 Re: UEFA Europa League

Post by Point. »

Ave, Nijaz! wrote:
Iz engleske zemlje Hercegovine.
A, pa vidim ja malo vuces na hercegovacko-engleski. Da nisi mozda iz Ljubuskog, to ti je blizu Leedsa odmah kad prodjes Jablanicu i York.
HarnagaHarnaga

#208 Re: UEFA Europa League

Post by HarnagaHarnaga »

sumirprimus wrote:
Ave, Nijaz! wrote:Fulham all the way!
hebem li ga mogu da shvatim tvoju pasioniranost englezima,cak i tvoj rafinirani osjecaj za humor..
al brate mili,pa Džeko,ponos,nada,svjetlo na kraju tunela,majka mu stara :-)
Osjecaj za humor? I to rafinirani? Ne mogu da vjerujem da je nekome smijesno ono sto ovaj tip baljezga.
sumirprimus

#209 Re: UEFA Europa League

Post by sumirprimus »

Ja ne znam kako ti ,al meni ciki popravi dan ....sam protiv svih,doduse ima pobocnog kumroveca :evil:
Globus

#210 Re: UEFA Europa League

Post by Globus »

nellington wrote:
Engleska dominira!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Al fkt ..Sad ispada Liverpool kojeg su svi kudili sto je ispao iz Lige prvaka jedini ima sanse da osvoji u Europi nesto..i svi zele da on spasi engleski nogomet .. a do jucer su ih kleli . :lol: :lol: :lol: :lol:
Obuca9

#211 Re: UEFA Europa League

Post by Obuca9 »

Ja samo ne znam zbog čega se dopušta ovom liku da truje sve moguće teme?

Zbog puno manjih stvari i ako ništa normalnije i argumentovanije rasprave su zatvorene teme o Premijer ligi BiH i sarajevskim premijerligašima...
Ave, Nijaz!

#212 Re: UEFA Europa League

Post by Ave, Nijaz! »

hz__semir wrote:Ja samo ne znam zbog čega se dopušta ovom liku da truje sve moguće teme?

Zbog puno manjih stvari i ako ništa normalnije i argumentovanije rasprave su zatvorene teme o Premijer ligi BiH i sarajevskim premijerligašima...
Ala si ti naporan frajer, anblivbl.

Svakakvih sam insana vidio, al' ti si bas vrh, 'alal ti vera.

Ko troluje temu, ziv ti meni bio?!

Ja sam samo izrazio svoju podrsku Fulhamu i rekao da ce proci veceras i onda dode 10 likova i kazu da sam idiot i ja trolam temu.
Najbolje da ne komentarises moje postove jer si pravo naporan, razgovaraj skim hoces, a mene popusti, moris, brate.
Kumerle

#213 Re: UEFA Europa League

Post by Kumerle »

Globus wrote:
nellington wrote:
Engleska dominira!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Al fkt ..Sad ispada Liverpool kojeg su svi kudili sto je ispao iz Lige prvaka jedini ima sanse da osvoji u Europi nesto..i svi zele da on spasi engleski nogomet .. a do jucer su ih kleli . :lol: :lol: :lol: :lol:
Pa oni su tako obrukali Engleski fudbal ispadanjem u grupnoj fazi da je to jedino sto mogu i uciniti da osvoje ovu nizerazrednu Evropa ligu.
amar007

#214 Re: UEFA Europa League

Post by amar007 »

Veceras Miske potapa fuhlam ili kako se vec zovu. Jos dalje idu Benfica, Hamburg i Atletico. Osvajaju njemci.
johntra

#215 Re: UEFA Europa League

Post by johntra »

A Arsenal i SCUM su osvjetlali obraz, nema dalje...
Globus

#216 Re: UEFA Europa League

Post by Globus »

Nekom Liga Uefa nekom nista :lol: :lol: :lol: :lol:
Tomahawk11
Globalni moderator

#217 Re: UEFA Europa League

Post by Tomahawk11 »

Ma dajte, ljudi, sega je ovaj njegov fanatizam. Ocigledno je da se lik sali, ap niko ne moze biti toliki fanatik. Mozes navijati za koga hoces, ali biti toliko neobjektivan, pored svih ociglednih cinjenica, to je jedna velika zahebancija. Zato -zabranjeno sjekiranje. :D Neka covjeka nek zivi svoju zemlju cuda ;-)
On topic: sretno Dzeko i Miske, sretno Wolfsburg! :bih:
al_neri

#218 Re: UEFA Europa League

Post by al_neri »

Ma mene boli kurac ko ce pobjediti sve dok Dzeko i Villa daju go , Wolfsburg pobjedi , Hamburg i Benfica prodju :D
Kumerle

#219 Re: UEFA Europa League

Post by Kumerle »

Globus wrote:Nekom Liga Uefa nekom nista :lol: :lol: :lol: :lol:
Bas sam ljubomoran sto Arsenal nece igrati cetvrtfinale Lige Evrope i boriti se sa takvim gigantima kao sto su Wolversburg, Atletico, Hsv, Standard, Benfica, Fulham sve sama krema i najjaci klubovi u Evropi :D
amar007

#220 Re: UEFA Europa League

Post by amar007 »

Kumerle wrote:Bas sam ljubomoran sto Arsenal nece igrati cetvrtfinale Lige Evrope i boriti se sa takvim gigantima kao sto su Wolversburg, Atletico, Hsv, Standard, Benfica, Fulham sve sama krema i najjaci klubovi u Evropi :D
Benfica, Liverpool i HSV imaju titule lige prvaka i veci su klubovi od Arsenala. Pa i Valencia koja ima dva finala i igra u najjacoj ligi na svijetu. Arsenal je tu negdje da Wolfsburgom i Fuhlamom ili kako se vec zovu.
Kumerle

#221 Re: UEFA Europa League

Post by Kumerle »

amar007 wrote:
Kumerle wrote:Bas sam ljubomoran sto Arsenal nece igrati cetvrtfinale Lige Evrope i boriti se sa takvim gigantima kao sto su Wolversburg, Atletico, Hsv, Standard, Benfica, Fulham sve sama krema i najjaci klubovi u Evropi :D
Benfica, Liverpool i HSV imaju titule lige prvaka i veci su klubovi od Arsenala. Pa i Valencia koja ima dva finala i igra u najjacoj ligi na svijetu. Arsenal je tu negdje da Wolfsburgom i Fuhlamom ili kako se vec zovu.
Pa kad imaju tolike titule gdje su u zavrsnici Lige Prvaka nije valjda da im je dosadilo takve Wengerova masinerija jede za dorucak. Sve si rekao sa ovom najjacom ligom na svijetu BBFAGAA ligom i pokazao da si samo jos jedan od neznalica!
Ave, Nijaz!

#222 Re: UEFA Europa League

Post by Ave, Nijaz! »

amar007 wrote:
Los imitator, strasno los.

Trudis se, al' si los.

Nemoj da te ovo obeshrabri, samo nastavi, mozda se poboljasas malo, imas od koga uciti. 8-)
and

#223 Re: UEFA Europa League

Post by and »

Ave, Nijaz! wrote:
hz__semir wrote:Ja samo ne znam zbog čega se dopušta ovom liku da truje sve moguće teme?

Ala si ti naporan frajer, anblivbl.

Svakakvih sam insana vidio, al' ti si bas vrh, 'alal ti vera.

Ko troluje temu, ziv ti meni bio?!

Ja sam samo izrazio svoju podrsku Fulhamu i rekao da ce proci veceras i onda dode 10 likova i kazu da sam idiot i ja trolam temu.
Najbolje da ne komentarises moje postove jer si pravo naporan, razgovaraj skim hoces, a mene popusti, moris, brate.
poznat si ko dobar prognozer,samo se nadam da se ne kladiš :lol:
todd_smith

#224 Re: UEFA Europa League

Post by todd_smith »

znas da je tuzan dan za Engleski fudbal kada se cijela nacija nada da im Liverpool donese titulu :lol: :lol: :lol:
bucketo

#225 Re: UEFA Europa League

Post by bucketo »

Ljudi naletih slucajno na naš Livescore?!!?!? jestel' vi znali za to... eo gledam ima i naša liga i prve lige... www.livescore.ba
Post Reply