Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Kumerle wrote:Liverpool i Fulham moraju spasiti cast Engleskog fudbala ciju uefa i sudci dominaciju zele na silu da prekinu! Moraju biti svjesni da ce veceras biti puno gresaka sudija u korist protivnika prije svega mislim na utakmicu u Njemackoj!
Upravo to, sudije ce biti naklonjene Svabama, a razlog je jednostavan.
Znamo da se Platiniju blizi kraj mandata, a Europa mu je ponudila da nece imati protukandidata na izborima za predsjednika, te se ujedinila s ciljem da sprijeci dominaciju Engleza, tako sto su potplatili Platinija koji je inace mrzitelj plemenitih Engleza i cilj mu je unistiti nas fudbal.
E, nece moci, nisu ni s puskom mogli, nece ni ovako.
Kumerle wrote:Liverpool i Fulham moraju spasiti cast Engleskog fudbala ciju uefa i sudci dominaciju zele na silu da prekinu! Moraju biti svjesni da ce veceras biti puno gresaka sudija u korist protivnika prije svega mislim na utakmicu u Njemackoj!
Upravo to, sudije ce biti naklonjene Svabama, a razlog je jednostavan.
Znamo da se Platiniju blizi kraj mandata, a Europa mu je ponudila da nece imati protukandidata na izborima za predsjednika, te se ujedinila s ciljem da sprijeci dominaciju Engleza, tako sto su potplatili Platinija koji je inace mrzitelj plemenitih Engleza i cilj mu je unistiti nas fudbal.
E, nece moci, nisu ni s puskom mogli, nece ni ovako.
Come on Fulham!
Treba unaprijed obezbijediti alibi u slucaju poraza
hebem li ga mogu da shvatim tvoju pasioniranost englezima,cak i tvoj rafinirani osjecaj za humor..
al brate mili,pa Džeko,ponos,nada,svjetlo na kraju tunela,majka mu stara
Osjecaj za humor? I to rafinirani? Ne mogu da vjerujem da je nekome smijesno ono sto ovaj tip baljezga.
Engleska dominira!
Al fkt ..Sad ispada Liverpool kojeg su svi kudili sto je ispao iz Lige prvaka jedini ima sanse da osvoji u Europi nesto..i svi zele da on spasi engleski nogomet .. a do jucer su ih kleli .
hz__semir wrote:Ja samo ne znam zbog čega se dopušta ovom liku da truje sve moguće teme?
Zbog puno manjih stvari i ako ništa normalnije i argumentovanije rasprave su zatvorene teme o Premijer ligi BiH i sarajevskim premijerligašima...
Ala si ti naporan frajer, anblivbl.
Svakakvih sam insana vidio, al' ti si bas vrh, 'alal ti vera.
Ko troluje temu, ziv ti meni bio?!
Ja sam samo izrazio svoju podrsku Fulhamu i rekao da ce proci veceras i onda dode 10 likova i kazu da sam idiot i ja trolam temu.
Najbolje da ne komentarises moje postove jer si pravo naporan, razgovaraj skim hoces, a mene popusti, moris, brate.
Engleska dominira!
Al fkt ..Sad ispada Liverpool kojeg su svi kudili sto je ispao iz Lige prvaka jedini ima sanse da osvoji u Europi nesto..i svi zele da on spasi engleski nogomet .. a do jucer su ih kleli .
Pa oni su tako obrukali Engleski fudbal ispadanjem u grupnoj fazi da je to jedino sto mogu i uciniti da osvoje ovu nizerazrednu Evropa ligu.
Ma dajte, ljudi, sega je ovaj njegov fanatizam. Ocigledno je da se lik sali, ap niko ne moze biti toliki fanatik. Mozes navijati za koga hoces, ali biti toliko neobjektivan, pored svih ociglednih cinjenica, to je jedna velika zahebancija. Zato -zabranjeno sjekiranje. Neka covjeka nek zivi svoju zemlju cuda
On topic: sretno Dzeko i Miske, sretno Wolfsburg!
Bas sam ljubomoran sto Arsenal nece igrati cetvrtfinale Lige Evrope i boriti se sa takvim gigantima kao sto su Wolversburg, Atletico, Hsv, Standard, Benfica, Fulham sve sama krema i najjaci klubovi u Evropi
Kumerle wrote:Bas sam ljubomoran sto Arsenal nece igrati cetvrtfinale Lige Evrope i boriti se sa takvim gigantima kao sto su Wolversburg, Atletico, Hsv, Standard, Benfica, Fulham sve sama krema i najjaci klubovi u Evropi
Benfica, Liverpool i HSV imaju titule lige prvaka i veci su klubovi od Arsenala. Pa i Valencia koja ima dva finala i igra u najjacoj ligi na svijetu. Arsenal je tu negdje da Wolfsburgom i Fuhlamom ili kako se vec zovu.
Kumerle wrote:Bas sam ljubomoran sto Arsenal nece igrati cetvrtfinale Lige Evrope i boriti se sa takvim gigantima kao sto su Wolversburg, Atletico, Hsv, Standard, Benfica, Fulham sve sama krema i najjaci klubovi u Evropi
Benfica, Liverpool i HSV imaju titule lige prvaka i veci su klubovi od Arsenala. Pa i Valencia koja ima dva finala i igra u najjacoj ligi na svijetu. Arsenal je tu negdje da Wolfsburgom i Fuhlamom ili kako se vec zovu.
Pa kad imaju tolike titule gdje su u zavrsnici Lige Prvaka nije valjda da im je dosadilo takve Wengerova masinerija jede za dorucak. Sve si rekao sa ovom najjacom ligom na svijetu BBFAGAA ligom i pokazao da si samo jos jedan od neznalica!
amar007 wrote:
Los imitator, strasno los.
Trudis se, al' si los.
Nemoj da te ovo obeshrabri, samo nastavi, mozda se poboljasas malo, imas od koga uciti.
hz__semir wrote:Ja samo ne znam zbog čega se dopušta ovom liku da truje sve moguće teme?
Zbog puno manjih stvari i ako ništa normalnije i argumentovanije rasprave su zatvorene teme o Premijer ligi BiH i sarajevskim premijerligašima...
Ala si ti naporan frajer, anblivbl.
Svakakvih sam insana vidio, al' ti si bas vrh, 'alal ti vera.
Ko troluje temu, ziv ti meni bio?!
Ja sam samo izrazio svoju podrsku Fulhamu i rekao da ce proci veceras i onda dode 10 likova i kazu da sam idiot i ja trolam temu.
Najbolje da ne komentarises moje postove jer si pravo naporan, razgovaraj skim hoces, a mene popusti, moris, brate.
poznat si ko dobar prognozer,samo se nadam da se ne kladiš