Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ultima_palabra wrote:Ja kad sam govorio da je Maribor jača ekipa od Partizana, Zvezde i Hajduka, bilo je da sam neobjektivan i da opravdavam Željin poraz...
nije ni sad maribor jaci od partizana kao ni onda
gledao sam i jedne i druge obje ove tekme... ne zna se ko je losiji fkt... jedino sto ima maribor 1-2 individualca koji znaju nesto i uraditi ali u rangu suljica iz sarajeva predriblaju oni ali nista korisno... provukli su se u uzvratu kroz iglene usi a onako kao tim partizan kompaktnije djeluje u odnosu na maribor. ali generalno ove sezone maribor dosta losiji nego tada. za nase uslove su prejaki i jedni i drugi i ovo govorim onako sto se tice ovih evropskih timova koji su malo jaci realno svi timovi s balkana su dosta oslabili na prethodne godine. partizan i dinamo su bili neprikosnoveni prije ali i oni su otanjili... i dalje su to 2 najjace ekipe s balkana ali igraju sve losije i losije
ultima_palabra wrote:Ja kad sam govorio da je Maribor jača ekipa od Partizana, Zvezde i Hajduka, bilo je da sam neobjektivan i da opravdavam Željin poraz...
nije ni sad maribor jaci od partizana kao ni onda
gledao sam i jedne i druge obje ove tekme... ne zna se ko je losiji fkt... jedino sto ima maribor 1-2 individualca koji znaju nesto i uraditi ali u rangu suljica iz sarajeva predriblaju oni ali nista korisno... provukli su se u uzvratu kroz iglene usi a onako kao tim partizan kompaktnije djeluje u odnosu na maribor. ali generalno ove sezone maribor dosta losiji nego tada. za nase uslove su prejaki i jedni i drugi i ovo govorim onako sto se tice ovih evropskih timova koji su malo jaci realno svi timovi s balkana su dosta oslabili na prethodne godine. partizan i dinamo su bili neprikosnoveni prije ali i oni su otanjili... i dalje su to 2 najjace ekipe s balkana ali igraju sve losije i losije
pa ako si gledao tekme iznesi zasto mislis da je maribor jaci po igri ? realno nisu zasluzili da prodju ni maribor ni partizan ali eto jedni su imali srece i to je to. ocigledno nisi gledao tekme nego eto samo na osnovu toga sto je maribor prosao kazes da je maribor jaci. i ovo je moje vidjenje te dvije ekipe na osnovu 6 meceva koje sam pogledao 4 partizana i 2 maribora ne mora znaciti da je tako nisam ja strucnjak kao ti
PriNc_ba wrote:pa ako si gledao tekme iznesi zasto mislis da je maribor jaci po igri ? realno nisu zasluzili da prodju ni maribor ni partizan ali eto jedni su imali srece i to je to. ocigledno nisi gledao tekme nego eto samo na osnovu toga sto je maribor prosao kazes da je maribor jaci. i ovo je moje vidjenje te dvije ekipe na osnovu 6 meceva koje sam pogledao 4 partizana i 2 maribora ne mora znaciti da je tako nisam ja strucnjak kao ti
Maribor je nivo iznad Partizana. U regiji je jači samo Dinamo. Ništa nije slučajno, pogotovo ne u savremenom sportu.
maribor je bio nosioc u drugom pretkolu kojeg su isto jedva prosli protiv konobara,rudara,pekara itd kako neki vole reci
u trecem pretkolu nisu bili nosioci.
a u playoffu nosioci su za sad basel i steaua. celtic,legia,dinamo,austria i plzen imaju jaci koeficijent od maribora tako da samo cudom nekim maribor moze biti medju nosiocima a to je da 3 od 4 prva navedena tima ne prodju dalje s obzirom da plzen prolazi sigurno znaci samo 1 od navedenih smije proci da bi maribor bio nosioc. evropska velesila zvana maribor je ostecene meni se cini
PriNc_ba wrote:maribor je bio nosioc u drugom pretkolu kojeg su isto jedva prosli protiv konobara,rudara,pekara itd kako neki vole reci
u trecem pretkolu nisu bili nosioci.
a u playoffu nosioci su za sad basel i steaua. celtic,legia,dinamo,austria i plzen imaju jaci koeficijent od maribora tako da samo cudom nekim maribor moze biti medju nosiocima a to je da 3 od 4 prva navedena tima ne prodju dalje s obzirom da plzen prolazi sigurno znaci samo 1 od navedenih smije proci da bi maribor bio nosioc. evropska velesila zvana maribor je ostecene meni se cini
Svi ti nabrojani imaju veci koeficijent i od Partizana, Zvezde i Ajduka tako da ti to nije dokaz da Maribor nije bolji od njih pogotovo sto nijedan od ta tri kluba nece proci u playoff
Šahtor je prošao dalje ali jedva i pored 3-0 stogoše albanci sreća pa završi 3-2. po prvi put kazahstanci imaju prestavnika u grupama nekog europskog takmičenja dakle prije nas a poslije nas su se počeli takmičiti. dakle Šahtor ima minimum grupe LE. nadati se da može i Aktobe proći. a u LP nadati se da če dobiti Dinamo i da če biti ono lako čemo i da če ispasti.
Ovako, osim nas na taj iskorak još čekaju: Litvanija, Island, Crna Gora, Makedonija, Albanija, Lihtenštajn, Malta, Luksemburg, Sjeverna Irska, Vels, Estonija, Armenija, Sjeverna Irska, Farska ostrva, San Marino i Andora.
cyprus wrote:Ovako, osim nas na taj iskorak još čekaju: Litvanija, Island, Crna Gora, Makedonija, Albanija, Lihtenštajn, Malta, Luksemburg, Sjeverna Irska, Vels, Estonija, Armenija, Sjeverna Irska, Farska ostrva, San Marino i Andora.
cyprus wrote:Ovako, osim nas na taj iskorak još čekaju: Litvanija, Island, Crna Gora, Makedonija, Albanija, Lihtenštajn, Malta, Luksemburg, Sjeverna Irska, Vels, Estonija, Armenija, Sjeverna Irska, Farska ostrva, San Marino i Andora.
Mi imamo najviše stanovnika u ovoj družini
Makedonija ili Sjeverna Irska.
s tim da evo ove sezone albanci imaju jos jednu sansu u EL kroz play off mada tesko ali jos uvijek imaju sansu za razliku od nas
cyprus wrote:Maribor nije jači od Partizana... Maribor spada među slabije (donja trećina) nosioce u Ligi prvaka... Željo je mogao puno bolje protiv njih...
ali smo zato mi najbolje rangirani od svih ovi nabrojanih zemalja. barem smo to
ali smo zato mi najbolje rangirani od svih ovi nabrojanih zemalja. barem smo to
Super... najjača smo fudbalska reprezentacija koja nikada nije igrala na velikom takmičenju, a uz to imamo i najjaču ligu u Evropi čiji klubovi nikada nisu došli do grupne faze nečeg... COOL!!!
cyprus wrote:
Super... najjača smo fudbalska reprezentacija koja nikada nije igrala na velikom takmičenju, a uz to imamo i najjaču ligu u Evropi čiji klubovi nikada nisu došli do grupne faze nečeg... COOL!!!
Uvijek od tebe isto omalovazavanje i pljuvanje. Imas neku licnu satisfakciju od ovakvih postova?
cyprus wrote:
Uvijek od tebe isto omalovazavanje i pljuvanje. Imas neku licnu satisfakciju od ovakvih postova?
cyprus wrote: