Champions league 2013/14

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
PriNc_ba

#201 Re: Champions league 2013/14

Post by PriNc_ba »

ultima_palabra wrote:Ja kad sam govorio da je Maribor jača ekipa od Partizana, Zvezde i Hajduka, bilo je da sam neobjektivan i da opravdavam Željin poraz...
nije ni sad maribor jaci od partizana kao ni onda ;)

gledao sam i jedne i druge obje ove tekme... ne zna se ko je losiji fkt... jedino sto ima maribor 1-2 individualca koji znaju nesto i uraditi ali u rangu suljica iz sarajeva :D predriblaju oni ali nista korisno... provukli su se u uzvratu kroz iglene usi a onako kao tim partizan kompaktnije djeluje u odnosu na maribor. ali generalno ove sezone maribor dosta losiji nego tada. za nase uslove su prejaki i jedni i drugi i ovo govorim onako sto se tice ovih evropskih timova koji su malo jaci :D realno svi timovi s balkana su dosta oslabili na prethodne godine. partizan i dinamo su bili neprikosnoveni prije ali i oni su otanjili... i dalje su to 2 najjace ekipe s balkana ali igraju sve losije i losije :roll:
ultima_palabra

#202 Re: Champions league 2013/14

Post by ultima_palabra »

PriNc_ba wrote:
ultima_palabra wrote:Ja kad sam govorio da je Maribor jača ekipa od Partizana, Zvezde i Hajduka, bilo je da sam neobjektivan i da opravdavam Željin poraz...
nije ni sad maribor jaci od partizana kao ni onda ;)

gledao sam i jedne i druge obje ove tekme... ne zna se ko je losiji fkt... jedino sto ima maribor 1-2 individualca koji znaju nesto i uraditi ali u rangu suljica iz sarajeva :D predriblaju oni ali nista korisno... provukli su se u uzvratu kroz iglene usi a onako kao tim partizan kompaktnije djeluje u odnosu na maribor. ali generalno ove sezone maribor dosta losiji nego tada. za nase uslove su prejaki i jedni i drugi i ovo govorim onako sto se tice ovih evropskih timova koji su malo jaci :D realno svi timovi s balkana su dosta oslabili na prethodne godine. partizan i dinamo su bili neprikosnoveni prije ali i oni su otanjili... i dalje su to 2 najjace ekipe s balkana ali igraju sve losije i losije :roll:
E kad ti kažeš onda mora biti tako :mrgreen:
PriNc_ba

#203 Re: Champions league 2013/14

Post by PriNc_ba »

pa ako si gledao tekme iznesi zasto mislis da je maribor jaci po igri ? realno nisu zasluzili da prodju ni maribor ni partizan ali eto jedni su imali srece i to je to. ocigledno nisi gledao tekme nego eto samo na osnovu toga sto je maribor prosao kazes da je maribor jaci. i ovo je moje vidjenje te dvije ekipe na osnovu 6 meceva koje sam pogledao ;) 4 partizana i 2 maribora ;) ne mora znaciti da je tako :) nisam ja strucnjak kao ti :P
Shahab

#204 Re: Champions league 2013/14

Post by Shahab »

PriNc_ba wrote:pa ako si gledao tekme iznesi zasto mislis da je maribor jaci po igri ? realno nisu zasluzili da prodju ni maribor ni partizan ali eto jedni su imali srece i to je to. ocigledno nisi gledao tekme nego eto samo na osnovu toga sto je maribor prosao kazes da je maribor jaci. i ovo je moje vidjenje te dvije ekipe na osnovu 6 meceva koje sam pogledao ;) 4 partizana i 2 maribora ;) ne mora znaciti da je tako :) nisam ja strucnjak kao ti :P
Maribor je nivo iznad Partizana. U regiji je jači samo Dinamo. Ništa nije slučajno, pogotovo ne u savremenom sportu.
cyprus

#205 Re: Champions league 2013/14

Post by cyprus »

Maribor nije jači od Partizana... Maribor spada među slabije (donja trećina) nosioce u Ligi prvaka... Željo je mogao puno bolje protiv njih...
PriNc_ba

#206 Re: Champions league 2013/14

Post by PriNc_ba »

maribor je bio nosioc u drugom pretkolu kojeg su isto jedva prosli protiv konobara,rudara,pekara itd kako neki vole reci :)

u trecem pretkolu nisu bili nosioci.

a u playoffu nosioci su za sad basel i steaua. celtic,legia,dinamo,austria i plzen imaju jaci koeficijent od maribora tako da samo cudom nekim maribor moze biti medju nosiocima a to je da 3 od 4 prva navedena tima ne prodju dalje s obzirom da plzen prolazi sigurno ;) znaci samo 1 od navedenih smije proci da bi maribor bio nosioc. evropska velesila zvana maribor je ostecene meni se cini :D
Saraba

#207 Re: Champions league 2013/14

Post by Saraba »

PriNc_ba wrote:maribor je bio nosioc u drugom pretkolu kojeg su isto jedva prosli protiv konobara,rudara,pekara itd kako neki vole reci :)

u trecem pretkolu nisu bili nosioci.

a u playoffu nosioci su za sad basel i steaua. celtic,legia,dinamo,austria i plzen imaju jaci koeficijent od maribora tako da samo cudom nekim maribor moze biti medju nosiocima a to je da 3 od 4 prva navedena tima ne prodju dalje s obzirom da plzen prolazi sigurno ;) znaci samo 1 od navedenih smije proci da bi maribor bio nosioc. evropska velesila zvana maribor je ostecene meni se cini :D
Svi ti nabrojani imaju veci koeficijent i od Partizana, Zvezde i Ajduka tako da ti to nije dokaz da Maribor nije bolji od njih pogotovo sto nijedan od ta tri kluba nece proci u playoff
PriNc_ba

#208 Re: Champions league 2013/14

Post by PriNc_ba »

ma ja samo onako iznosim informacije vezane za maribor i nosioce :roll: :oops: ne znace ti koeficijenti nista specijalno.
El_comadante

#209 Re: Champions league 2013/14

Post by El_comadante »

Šahtor je prošao dalje ali jedva i pored 3-0 stogoše albanci sreća pa završi 3-2. po prvi put kazahstanci imaju prestavnika u grupama nekog europskog takmičenja dakle prije nas a poslije nas su se počeli takmičiti. dakle Šahtor ima minimum grupe LE. nadati se da može i Aktobe proći. a u LP nadati se da če dobiti Dinamo i da če biti ono lako čemo i da če ispasti.
cyprus

#210 Re: Champions league 2013/14

Post by cyprus »

Čestitike Kazahstancima... ali ovaj iskorak sam očekivo i prije od njih :)
Mokes

#211 Re: Champions league 2013/14

Post by Mokes »

cyprus wrote:Čestitike Kazahstancima... ali ovaj iskorak sam očekivo i prije od njih :)
Prosle sezone Azerbejdzan, prije toga Irska, pitam se ko je sljedeci (mi sigurno nismo :sad: ) koji ce napraviti.
EselamAlejk

#212 Re: Champions league 2013/14

Post by EselamAlejk »

Mokes wrote:
cyprus wrote:Čestitike Kazahstancima... ali ovaj iskorak sam očekivo i prije od njih :)
Prosle sezone Azerbejdzan, prije toga Irska, pitam se ko je sljedeci (mi sigurno nismo :sad: ) koji ce napraviti.
Luxemburg.
Saraba

#213 Re: Champions league 2013/14

Post by Saraba »

EselamAlejk wrote:
Mokes wrote:
Luxemburg.
Armenija pa Malta
cyprus

#214 Re: Champions league 2013/14

Post by cyprus »

Ovako, osim nas na taj iskorak još čekaju: Litvanija, Island, Crna Gora, Makedonija, Albanija, Lihtenštajn, Malta, Luksemburg, Sjeverna Irska, Vels, Estonija, Armenija, Sjeverna Irska, Farska ostrva, San Marino i Andora.

Mi imamo najviše stanovnika u ovoj družini :D
Logovan

#215 Re: Champions league 2013/14

Post by Logovan »

cyprus wrote:Ovako, osim nas na taj iskorak još čekaju: Litvanija, Island, Crna Gora, Makedonija, Albanija, Lihtenštajn, Malta, Luksemburg, Sjeverna Irska, Vels, Estonija, Armenija, Sjeverna Irska, Farska ostrva, San Marino i Andora.

Makedonija ili Sjeverna Irska.
El_comadante

#216 Re: Champions league 2013/14

Post by El_comadante »

_terminaš_ wrote:
cyprus wrote:Ovako, osim nas na taj iskorak još čekaju: Litvanija, Island, Crna Gora, Makedonija, Albanija, Lihtenštajn, Malta, Luksemburg, Sjeverna Irska, Vels, Estonija, Armenija, Sjeverna Irska, Farska ostrva, San Marino i Andora.

Makedonija ili Sjeverna Irska.
s tim da evo ove sezone albanci imaju jos jednu sansu u EL kroz play off mada tesko ali jos uvijek imaju sansu za razliku od nas
BEHAba

#217 Re: Champions league 2013/14

Post by BEHAba »

DonVito wrote:Nije sramota izgubiti,albanski nogomet je u velikoj ekspanziji.
:lol: :-)
Arteta

#218 Re: Champions league 2013/14

Post by Arteta »

cyprus wrote:Maribor nije jači od Partizana... Maribor spada među slabije (donja trećina) nosioce u Ligi prvaka... Željo je mogao puno bolje protiv njih...
Jaci je Maribor, djeluju mnogo ozbiljnije.
Mali_Vuk

#219 Re: Champions league 2013/14

Post by Mali_Vuk »

Pregazio Dinamo Šerifa. Ubiše ih nogama.
El_comadante

#220 Re: Champions league 2013/14

Post by El_comadante »

ali smo zato mi najbolje rangirani od svih ovi nabrojanih zemalja. barem smo to
cyprus

#221 Re: Champions league 2013/14

Post by cyprus »

El_comadante wrote:

ali smo zato mi najbolje rangirani od svih ovi nabrojanih zemalja. barem smo to
Super... najjača smo fudbalska reprezentacija koja nikada nije igrala na velikom takmičenju, a uz to imamo i najjaču ligu u Evropi čiji klubovi nikada nisu došli do grupne faze nečeg... COOL!!! :-D
oglo

#222 Re: Champions league 2013/14

Post by oglo »

imacemo prividan uspjeh kad nam klubovi i u ligi prvaka krenu od prvog pretkola ko u evropa ligi da ga j*** jedan ce proc
_Sarajevka_

#223 Re: Champions league 2013/14

Post by _Sarajevka_ »

cyprus wrote: Super... najjača smo fudbalska reprezentacija koja nikada nije igrala na velikom takmičenju, a uz to imamo i najjaču ligu u Evropi čiji klubovi nikada nisu došli do grupne faze nečeg... COOL!!! :-D
Uvijek od tebe isto omalovazavanje i pljuvanje. Imas neku licnu satisfakciju od ovakvih postova?
area51

#224 Re: Champions league 2013/14

Post by area51 »

_Sarajevka_ wrote:
cyprus wrote: Super... najjača smo fudbalska reprezentacija koja nikada nije igrala na velikom takmičenju, a uz to imamo i najjaču ligu u Evropi čiji klubovi nikada nisu došli do grupne faze nečeg... COOL!!! :-D
Uvijek od tebe isto omalovazavanje i pljuvanje. Imas neku licnu satisfakciju od ovakvih postova?
A šta od navedenog nije tačno ?
cyprus

#225 Re: Champions league 2013/14

Post by cyprus »

_Sarajevka_ wrote:
Žene i fudbal :D
Locked