Ratni zlocinac Krajisnik od septembra na slobodi

Post Reply
Danguba

#201 Re: Ratni zlocinac Krajisnik od septembra na slobodi

Post by Danguba »

webby-x wrote:
Danguba wrote:Znam sve sta ce ko od vas napisati ALI mene zanima imali nekog ''postenog'' Srbina da kaze koju na ovu temu i da osudi velicanje osudjenog ratnog zlocinca, da nam kaze kako ovaj docek ne garantuje mir u BiH nego nam salje poruku da se ne kaju zbog pocinjenih zlocina nego bi to isto uradili opet sutra da im se ukaze prilika.
Pa zar to nije odavno jasno?
Više čude Bošnjaci koji na silu žele sa ovima u državu.

:-)
Ja nikome ne branim da zivi u mojoj drzavi ali isto tako ne zelim ni da ga sprijecavam ako izabere drugu. :wink:
webby-x

#202 Re: Ratni zlocinac Krajisnik od septembra na slobodi

Post by webby-x »

Danguba wrote:Ja nikome ne branim da zivi u mojoj drzavi ali isto tako ne zelim ni da ga sprijecavam ako izabere drugu. :wink:
Pa ako ne želiš ovo gledati, onda seli, što da ti kažem.

:roll:
It_is_a_Leclerc

#203 Re: Ratni zlocinac Krajisnik od septembra na slobodi

Post by It_is_a_Leclerc »

Ne planiram gledati to naci-fašističko orgijanje u izoliranoj zločinačkoj zajednici - Republici Srpskoj. Umjesto političke masturbacije na ocvalog zločinca i kriminalca, od strane golobradih nejeba, brkatih babuskara i ostalih "kapitalnih primjeraka" nastanjenih po obroncima Igmana, gledat ću vrhunski fudbal. :)

Ovo je još jedan u nizu performansa koje dezorjentisani narod u zločinačkoj komuni - RS-u, priređuje svojim voždovima. A dug raste, a plata pada, a natalitet sve manji i manji :wink: :wink:
udrch

#204 Re: Ratni zlocinac Krajisnik od septembra na slobodi

Post by udrch »

u pravu je ovaj..došli da ga pozdrave ekolozi..nije mala stvar biti toliko vidovit, pa ljude na vrijeme animirati da sa sarajevskog asfalta pređu u zelenilo romanije..
samo jebeno zimi, srce puca na -28..
a i zima poduga, bar dva mjeseca duža nego u sarajevu...
Danguba

#205 Re: Ratni zlocinac Krajisnik od septembra na slobodi

Post by Danguba »

webby-x wrote:
Danguba wrote:Ja nikome ne branim da zivi u mojoj drzavi ali isto tako ne zelim ni da ga sprijecavam ako izabere drugu. :wink:
Pa ako ne želiš ovo gledati, onda seli, što da ti kažem.

:roll:
Nista, ceracemo se jos. :D
RED SKY

#206 Re: Ratni zlocinac Krajisnik od septembra na slobodi

Post by RED SKY »

Koji kič od skupa :D
Alfons Kauders

#207 Re: Ratni zlocinac Krajisnik od septembra na slobodi

Post by Alfons Kauders »

webby-x wrote:
Danguba wrote:Znam sve sta ce ko od vas napisati ALI mene zanima imali nekog ''postenog'' Srbina da kaze koju na ovu temu i da osudi velicanje osudjenog ratnog zlocinca, da nam kaze kako ovaj docek ne garantuje mir u BiH nego nam salje poruku da se ne kaju zbog pocinjenih zlocina nego bi to isto uradili opet sutra da im se ukaze prilika.

sto se mene tice moze i bez njih
kokakolas

#208 Re: Ratni zlocinac Krajisnik od septembra na slobodi

Post by kokakolas »

RED SKY wrote:Koji kič od skupa :D
Tebi i ostalim civilizovanim ljudima se možda čini kao kič... Ali onim izmanipulisanim ovcama je skup skroz na nivou :-)
RED SKY

#209 Re: Ratni zlocinac Krajisnik od septembra na slobodi

Post by RED SKY »

Ma ne treba biti vele civilizovan da bi se ovo činilo kao kič.
Zamisli,petak naveče,17 ti godina i umjesto da si na Zrću,da guziš negdje,ti sa đuturumima pjevaš Marš na Drinu.
Jebeno brate :-D
BHCluster

#210 Re: Ratni zlocinac Krajisnik od septembra na slobodi

Post by BHCluster »

Pucker up, boys. It's hammer time.
Alfons Kauders

#211 Re: Ratni zlocinac Krajisnik od septembra na slobodi

Post by Alfons Kauders »

RED SKY wrote:Ma ne treba biti vele civilizovan da bi se ovo činilo kao kič.
Zamisli,petak naveče,17 ti godina i umjesto da si na Zrću,da guziš negdje,ti sa đuturumima pjevaš Marš na Drinu.
Jebeno brate :-D
jbg to je ko da ocekujes od hitlerjugenda da fura poremeceni crnacki jazz...
udrch

#212 Re: Ratni zlocinac Krajisnik od septembra na slobodi

Post by udrch »

Alfons Kauders wrote:
webby-x wrote:

sto se mene tice moze i bez njih
+1
ljevoruki

#213 Re: Ratni zlocinac Krajisnik od septembra na slobodi

Post by ljevoruki »

Hebo narod, budala svuda ima, jos svijet besposlen pa izasao malo na teferic.
Problem je stav vlade RS i slanje aviona i helikoptera po ovog majmuna, to je znak da njihovi ratni ciljevi ostaju isti i da oni i dalje huskaju Srbe protiv BiH i guraju u stanje permanentne krize.
Kriza je trenutno politicke prirode koja moze eskalirati u oruzani sukob.
Ne moze me niko ubijediti da Srbija nema udjela u ovome, da nisu dali pristanak za ovaj dernek danas na Palama.
Zanima me kakva i hoce li je uopce biti je reakcija pro Bosanskih snaga i politicara?
U svakom slucaju parada seljakluka i primitivizma kojoj se nismo nesto plaho ni iznenadili.
:(
slogabn
Location: Psalm 137:9 Blessed is the one who grabs your little children and smashes them against a rock.

#214 Re: Ratni zlocinac Krajisnik od septembra na slobodi

Post by slogabn »

udrch wrote:
Alfons Kauders wrote:sto se mene tice moze i bez njih
+1
U kojim granicama?
zavrzlama

#215 Re: Ratni zlocinac Krajisnik od septembra na slobodi

Post by zavrzlama »

Na djelu rezultati 200 godisnjeg ispiranja mozgova....srbi,neznaju/nece/nesmiju da se ponasaju kao sav civilizirani svijet...oni koji se drznu da se suprostave bolesnoj ideologiji,zavrse u krecanama,snajperskim metkom,ili u najboljem slucaju u prekookeanskim zemljama....nema nazad...davno sam pisao da ih ceka sudbina tarabica,e sad sto ce patiti i drugi koji zive sa njima ili pored njih dok odumre ova bolesna i fasisticka ideologija,boze moj.......nista rahat patnja se nastavlja,po meni veca korist za BIH sto je mrcina na teretu malom ausvicu,onako radi imidza istih i dodatnih finacijskih troskova oko istog....skontali ljudi na zapadu da njegovo lezanje u Hagu,nije urodilo plodom da srbi u BIH nesto nauce iz toga,pa odlucili da im vrate na teret istog,jer njegova osuda nije urodila plodom... 8)
kokakolas

#216 Re: Ratni zlocinac Krajisnik od septembra na slobodi

Post by kokakolas »

ljevoruki wrote:Zanima me kakva i hoce li je uopce biti je reakcija pro Bosanskih snaga i politicara?
U svakom slucaju parada seljakluka i primitivizma kojoj se nismo nesto plaho ni iznenadili.
Ma kakva crna reakcija pro Bosanskih snaga... Koja izjava Alijinog sinčića i Komšića i to bi moralo biti to ;-)
escobar__

#217 Re: Ratni zlocinac Krajisnik od septembra na slobodi

Post by escobar__ »

kokakolas wrote:
ljevoruki wrote:Hebo narod, budala svuda ima, jos svijet besposlen pa izasao malo na teferic.
Problem je stav vlade RS i slanje aviona i helikoptera po ovog majmuna, to je znak da njihovi ratni ciljevi ostaju isti i da oni i dalje huskaju Srbe protiv BiH i guraju u stanje permanentne krize.
Kriza je trenutno politicke prirode koja moze eskalirati u oruzani sukob.
Ne moze me niko ubijediti da Srbija nema udjela u ovome, da nisu dali pristanak za ovaj dernek danas na Palama.
Zanima me kakva i hoce li je uopce biti je reakcija pro Bosanskih snaga i politicara?
Ma kakva crna reakcija pro Bosanskih snaga... Koja izjava Alijinog sinčića i Komšića i to bi moralo biti to ;-)
Već mi sad smiješno samo kad pomislim na te verbalne proljeve probosanskih snaga dok im koji kilometar dalje fašisti divljaju li divljaju.
Alfons Kauders

#218 Re: Ratni zlocinac Krajisnik od septembra na slobodi

Post by Alfons Kauders »

slogabn wrote:
udrch wrote:
Alfons Kauders wrote:sto se mene tice moze i bez njih
+1
U kojim granicama?
da pitamo njega? :D

Image
Manix

#219 Re: Ratni zlocinac Krajisnik od septembra na slobodi

Post by Manix »

Od sarajevskih minder politicara koji vec 20 godina kradu i kao mala djeca ne znaju da izvade prste iz pekmeza i meda ne ocekuj niskakve reakcije. Bosnjacki politicari su mahom bili fukara , sirotinja koja je srala u lavor a sada je prilika da krade . Ko od njih mari za genocid i Krajsnika i patnju bosanskog naroda kada su oni ,, vjernici ,, . Ovom prilikom treba citirati Aliju I. iz 1996 godine . Jos jedno anno domini 1996 !!!!!! kada je Holbruk prdlago ukidanje fasisticke strane SDS . Dakle Alija kaze ,, Ma mogu ja sa Krajsnikom ,, kraj citata . Zamljo otvori se :evil:
Danguba

#220 Re: Ratni zlocinac Krajisnik od septembra na slobodi

Post by Danguba »

Alfons Kauders wrote: da pitamo njega? :D

Image

ti odmah dzokera... :D
Basvod

#221 Re: Ratni zlocinac Krajisnik od septembra na slobodi

Post by Basvod »

Svima onima kojima smo učinili zlo, treba da tražimo da nam oproste. Samo tako ćemo biti pravi. Ne smijemo da imamo mržnju, trebamo pružiti ruku svakome onome ko hoće pomirenje - rekao je Momčilo Krajišnik u svom večerašnjem obraćanju okupljenim građanima na Palama.

On je, između ostalog, rekao da Srbi moraju imati dva puta: put rada i put patriotizma.

- Patriotizam nije kada mrzimo druge - poručio je Krajišnik koji je govor je završio riječima "Živjela RS, živjela Srbija", nakon čega su se i građani polako počeli razilaziti.
Politicar ostaje politicar. Slusam Tadica u "specijalu", Dodik je amater u odnosu na SDS.
RED SKY

#222 Re: Ratni zlocinac Krajisnik od septembra na slobodi

Post by RED SKY »

Basvod wrote: nakon čega su se i građani polako počeli razilaziti.
:mrgreen:
It_is_a_Leclerc

#223 Re: Ratni zlocinac Krajisnik od septembra na slobodi

Post by It_is_a_Leclerc »

Mogao im je i zanijetiti jaciju, kad tokmaci i notorne budaletine opijene rakijom, trubama i četničkom ikonografijom, nemaju ni gram čestite inteligencije da nešto probaju skontati.

Izjave Krajišnika su očekivane. Njegova sloboda je uslovna, i u svakom trenutku može biti ukinuta, ako prekrši njene odredbe.
Manix

#224 Re: Ratni zlocinac Krajisnik od septembra na slobodi

Post by Manix »

webby-x wrote:
stari grad Visegrad wrote:Bosanki Srbi = isprani mozgovi.
Hajde kao da su drugi bolji, isto bi dočekali i
Bošnjaci i Hrvati da se neki njihov vrati.
Dovoljno je samo pogledati sahranu onog
Sarajevskog mafijaša što je Srbe ubijao po
Sarajevu.

Inače, naslov je pravi FoxNews "Dominira četnička ikonografija".
Par tisuća ljudi i manje od 10 sa ovom šubarom. Kakva dominacija.
Koji to Bosnjak broji dane u Hagu ? Ko ce ga docekati ? Gdje ? Kakve ce kapice imati Bosnjaci ? Zelene sa cvijetom ljiljana ili nesto trece ? Koji to Bosnjak dobi robiju za genocid i etnicko ciscenje ? Tema je Krajisnik a ne Caco ? :shock: :-) :roll:
Ne prolazi ovakvo pisanje , ne ne ne ne ne ne i ne !
smijesni_ste

#225 Re: Ratni zlocinac Krajisnik od septembra na slobodi

Post by smijesni_ste »

Čitam u komentarima da mu kćerka radi u Sarajevu, a kroz maglu se sjećam te priče od prije nekoliko godina, tj. negdje sam pročitao isto to...sad ne znam koliko je istina

Ponovo...šta reći.... :-) :roll:
Post Reply