CECIN KONCERT NA PINKU! SRAMOTA!
Moderator: anex
-
lik5
#201 Re: CECIN KONCERT NA PINKU! SRAMOTA!
al opet nije ni kriv pink,svako ima daljinski pa da okrene kanal,al ocito vecina naroda to nece da okrece i uziva u grand paradama sundu i kicu.to je ta poveznica bosnjaka i srba koja traje jos od osmanskog doba.
- lavorpunvode
#202 Re: CECIN KONCERT NA PINKU! SRAMOTA!
bitno je da ti znas za mocarta, a ipak slusas cecugorgonzola wrote:JThomas wrote:pa dragi ljudi to je prvo pink pa onda bh. ceca = ikona turbo folka, pink = glavni medijski oslonac turbo folka, još od začetaka istog. šta hoćete, mocarta na pinku?
ma ne znaju ovi ni ko je mocart.zao im sto kitica nisu pustili.
- Horasio_Sarajlic
#203 Re: CECIN KONCERT NA PINKU! SRAMOTA!
lik5 wrote:pink je bio u sastavu slobine masinerije,rts i pink su 10 godina mentalno trovali svoj narod,a evo pink se prosirio i na bih,nazalost.Horasio_Sarajlic wrote:Željko Mitrović je biznismen postao početkom 90.tih kada je i osnovao TV PINK, jedan od omiljenih Miloševićevih biznismena sa kojim se druzio na prijemima i sl. U osnivanju TV PINK je opremljen ukradenom tehnikom iz RTV Vukovar i TV Yutel, samim tim sve je jasno ko je Mitrović, moze sad nakon dvadesetak godina glumiti biznismena i sl., Grupacija Pink je četničko srpska televizija, samim tim koncert udovice srpsko četničkog ratnog zločinca ne treba nista da čudi,a da ne govorim o srpsko četničkim nacionalsitičkim izlijevima na Farmi, Zvezdama Granda i sl., ko je budala neka gleda i prati ...
- DoZeN
#204 Re: CECIN KONCERT NA PINKU! SRAMOTA!
da Cecu napada Miroslav Ilic ili Lepa Lukic pa ok imaju ljudi iza sebe nesto...ali Karleusa

-
gorgonzola
#205 Re: CECIN KONCERT NA PINKU! SRAMOTA!
lavorpunvode wrote:bitno je da ti znas za mocarta, a ipak slusas cecugorgonzola wrote:JThomas wrote:pa dragi ljudi to je prvo pink pa onda bh. ceca = ikona turbo folka, pink = glavni medijski oslonac turbo folka, još od začetaka istog. šta hoćete, mocarta na pinku?
odkud ti znas da ja slusam cecu? ja samo kazem da je glupost nesto zabranjivati pa to bila i ceca. a kolekciju cd-ova ili muzike na komp mozemo uporediti pa cemo vidjeti ko sta slusa.
-
radostan dan
#206 Re: CECIN KONCERT NA PINKU! SRAMOTA!
hoće li biti srbočetnička repriza ratnozločinačke udovice na vlažnosnivajućem pinku?
- luckylaka
#207 Re: CECIN KONCERT NA PINKU! SRAMOTA!
[URL=http://imageshack.us/photo/my-imag ... .jpg[/img]
Uploaded with ImageShack.us[/url]Neki nemaju pojma
- lavorpunvode
#208 Re: CECIN KONCERT NA PINKU! SRAMOTA!
jok, iskreno ne zanima me tvoje poznavanje muzicke (ne)kulture, samo zamijetih kako se zdusno boris za prava mile vam pEvaljke, pa odatle i moja pretpostavka. samo tigorgonzola wrote:lavorpunvode wrote:bitno je da ti znas za mocarta, a ipak slusas cecugorgonzola wrote:
odkud ti znas da ja slusam cecu? ja samo kazem da je glupost nesto zabranjivati pa to bila i ceca. a kolekciju cd-ova ili muzike na komp mozemo uporediti pa cemo vidjeti ko sta slusa.
- kako to
#209 Re: CECIN KONCERT NA PINKU! SRAMOTA!
Ceca rocks, JK sucks ... zli jezici marssss 
-
lik5
#210 Re: CECIN KONCERT NA PINKU! SRAMOTA!
i normalni srbi na b92 se cude tom fenomenu zvani ceca,kako je ta zena robijasica,zena ratnog zlocinca,zena koje je suradjivala sa mafijom koja je ubila dzindjica,zena koja je utajila poreza i koja je bila u zatvoru i osudjena za kriminal ,da je i dalje ikona vecine srba a i nazalost bosnjaka.nevjerovatan je taj seljakluk
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#211 Re: CECIN KONCERT NA PINKU! SRAMOTA!
na pink bh sve ove godine nije bilo ceceJThomas wrote:pa dragi ljudi to je prvo pink pa onda bh. ceca = ikona turbo folka, pink = glavni medijski oslonac turbo folka, još od začetaka istog. šta hoćete, mocarta na pinku?
valjda su sad procijenili da su Bosnjaci oprostili i zaboravili
-
radostan dan
#212 Re: CECIN KONCERT NA PINKU! SRAMOTA!
kemal malovčić kao predgrupa bio bi pun pogodak.
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#213 Re: CECIN KONCERT NA PINKU! SRAMOTA!
Nije je bilo do lani uopće na pinku ne samo BIH, jer se od gepekiranja Mitrovića mislilo da ona stoji iza toga.. onda joj je Mitrović oprostio.plain vanilla wrote:na pink bh sve ove godine nije bilo ceceJThomas wrote:pa dragi ljudi to je prvo pink pa onda bh. ceca = ikona turbo folka, pink = glavni medijski oslonac turbo folka, još od začetaka istog. šta hoćete, mocarta na pinku?
valjda su sad procijenili da su Bosnjaci oprostili i zaboravili
- JThomas
#214 Re: CECIN KONCERT NA PINKU! SRAMOTA!
ja ne vidim nijedan racionalan razlog da nekome smeta pink sa cecom, a ne smeta bez nje. jer je sve to u pet deka i sve je to isti mentalni sklop. a u ta doba, po koju god da je arkan poslao morala bi poći. lupam, ceca smeta, a mitar mirić ne smeta, pa ne može nam niko ništa, jači smo od sudbine je četničkija pjesma od ijedne cecine ko zna kontekst i ima uši da čuje.
- insomnia78
#215 Re: CECIN KONCERT NA PINKU! SRAMOTA!
Dobra vala, ko dobar dan
s' moje sokoćalo
s' moje sokoćalo
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#216 Re: CECIN KONCERT NA PINKU! SRAMOTA!
Devedesetih je u Srbiji, nravno, Arkan žario i palio, držao pod kontrolom ne samo ulicu gdje stanuje, nego i sve medije, kompozitore, tekstopisce. Utoliko se i Ceca vinula u muzički vrh. Imao je i svoje simpatije kao što je Aca Lukas, vrlo blizak bračnom paru, Nada Topčagić koju su puškom otjerali u KininJThomas wrote:ja ne vidim nijedan racionalan razlog da nekome smeta pink sa cecom, a ne smeta bez nje. jer je sve to u pet deka i sve je to isti mentalni sklop. a u ta doba, po koju god da je arkan poslao morala bi poći. lupam, ceca smeta, a mitar mirić ne smeta, pa ne može nam niko ništa, jači smo od sudbine je četničkija pjesma od ijedne cecine ko zna kontekst i ima uši da čuje.
Sad zašto smeta PInk ili ne smeta? Stvar je općeg odabira medijskog prostora u BIH, konkretnije Tv kuća (jer se još uvijek može naći po neki kvalitetan radio, ali nismo u pedesetim pa da slušamo samo radio), imamo šta imamo.. da ne analiziram. I onda kad nam je mozak ispran od petorki, šestorki, partizanskih filmova i njihovih repriza, čak i na ID znam svakog ubojicu i svku nestalu osobu u SAD
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#217 Re: CECIN KONCERT NA PINKU! SRAMOTA!
da ti nesto kazem, ne smeta mi ni Ceca, ni Meca ni sl...smatram da svako ima pravo slusati sta god zeli, zivjeti zivot kako zeli...ako je nekome Ceca kraljica, nek mu budeJThomas wrote:ja ne vidim nijedan racionalan razlog da nekome smeta pink sa cecom, a ne smeta bez nje. jer je sve to u pet deka i sve je to isti mentalni sklop. a u ta doba, po koju god da je arkan poslao morala bi poći. lupam, ceca smeta, a mitar mirić ne smeta, pa ne može nam niko ništa, jači smo od sudbine je četničkija pjesma od ijedne cecine ko zna kontekst i ima uši da čuje.
isto tako smatram da imam pravo da ne gotivim takve ljude ili jos bolje da ih se klonim
- Mračajski proto
#218 Re: CECIN KONCERT NA PINKU! SRAMOTA!
Katarina Kosača je poludela.
- JThomas
#219 Re: CECIN KONCERT NA PINKU! SRAMOTA!
kad su se mogle prodavati cecine kasete u opkoljenom sarajevu, vala ne kontam ni to neko veliko iščuđavanje otkud pobogu ceca na pinku u 2013. godini. k'o da se pitaš otkud lebron james na NBA action. da nisu ocijenili da dovoljno raje sluša, ne bi ni bilo. ha ja.
- Horasio_Sarajlic
#220 Re: CECIN KONCERT NA PINKU! SRAMOTA!
KatarinaKosaca wrote:Devedesetih je u Srbiji, nravno, Arkan žario i palio, držao pod kontrolom ne samo ulicu gdje stanuje, nego i sve medije, kompozitore, tekstopisce. Utoliko se i Ceca vinula u muzički vrh. Imao je i svoje simpatije kao što je Aca Lukas, vrlo blizak bračnom paru, Nada Topčagić koju su puškom otjerali u KininJThomas wrote:ja ne vidim nijedan racionalan razlog da nekome smeta pink sa cecom, a ne smeta bez nje. jer je sve to u pet deka i sve je to isti mentalni sklop. a u ta doba, po koju god da je arkan poslao morala bi poći. lupam, ceca smeta, a mitar mirić ne smeta, pa ne može nam niko ništa, jači smo od sudbine je četničkija pjesma od ijedne cecine ko zna kontekst i ima uši da čuje.![]()
i još nekoliko njih. Karleuša kao kćerka visokog policijskog službenika nije bila u tom kolu. To je situacija u Srbiji. Ko je Arkan i njegova supruga i uloga u BIH suvišno je ponavljati.
Sad zašto smeta PInk ili ne smeta? Stvar je općeg odabira medijskog prostora u BIH, konkretnije Tv kuća (jer se još uvijek može naći po neki kvalitetan radio, ali nismo u pedesetim pa da slušamo samo radio), imamo šta imamo.. da ne analiziram. I onda kad nam je mozak ispran od petorki, šestorki, partizanskih filmova i njihovih repriza, čak i na ID znam svakog ubojicu i svku nestalu osobu u SAD, ostaje PInk koji kupi neku licencu tipa Farma ili VB. Kakvo god bilo nečije mišljenje o tim i takvim programima , oni nisu Balkanski izum, može se gledati sa sociološke i psihološke strane, može se vezivati uz Orvelovu knjigu 1984, dakle ne samo onako kako se obično asocira. Utoliko PInk BIh niti smeta niti ne smeta, ali smeta licemjerje njihove direktorice Lajle Torlak koja je naglasila da će striktno birati sadržaj za BIH i da on ne može biti copy-paste onog iz Srbije. Pokazuje se da nije tako i da je to obična laž.
-
amko761
#221 Re: CECIN KONCERT NA PINKU! SRAMOTA!
Nego, manite se šuplje, zna li neko hoće li biti repriza i kada? 
- luckylaka
#222 Re: CECIN KONCERT NA PINKU! SRAMOTA!
luckylaka wrote:[URL=http://imageshack.us/photo/my-imag ... .jpg[/img]
Uzivaj uz cecuamko761 wrote:Nego, manite se šuplje, zna li neko hoće li biti repriza i kada?
- P308
#223 Re: CECIN KONCERT NA PINKU! SRAMOTA!
Snimak iz zraka:
-
kremali
#224 Re: CECIN KONCERT NA PINKU! SRAMOTA!
a jel bilo vise ljudi nego na Gazimestanu 1989?
jer inace ima dosta podudarnosti
jer inace ima dosta podudarnosti
- mevkobass